Geçmiş olsun kayinpederine, yazık adama.Ya ne gzel rahat edecektm kv istanbla kizinin yanina gidecekti rahatsizlanmisti işte kb yoldan gelip yol isteyip götürecekti gelecegi gün kb lastik düşmüş eline kolu kırıldı nyse dha kv de snra giderim doguma var dha dedi. Bugn haber geldi dogum baslamis smdi kv otobuse bindiridiler onlar. Kb da evde 10 gün raporlu dha kol duzelmezse yine rapor alir. Ne gzel gidince rahat ederim diyodum. Bugn de bi de banyo yaptircam deyip durdu oglumu elini alçıya aldilar sesi kesildi oyle olunca onun yüzünden banyo da yapmadi çocuğum soguk olursa diye de yarn yaptiririm artk.
O dedigin ilaç mı.? Ek gidaya gectk evet ondan snra oldu zaten ne zaman bsy versem byle oluyo. Yarm saat once kaka yapti ama rengi baya koyu bi yeşildi normalde hep acık sari yesil gbiydi. Bilemedm byle degisik yapti ne kabiz seklindr ne normal. Snra yine acayip derecede gaz atti dünden beri de karın masaji yapiyodm o da iyi geldi galiba persmbe hastahaneye götüreceğim zaten onu da soracagm. Bu kolundaki izi de bacaginda ve bilegnde 3 tane vardi ya gećmedi saglk ocagi da anlamadi bnce 3 yeri birden mi kısıldı bi yere ya hic azalma da yok bi deAcaba prebiyotik veriliyor mu böyle küçük bebeklere?veriliyorsa arkadaslar aydınlatsin.bence cok kurcalamamak lazım.Allah korusun cok hassas bir yer.gecmis olsun.eger ek gıdaya gectiysen su icmeyi arttirabilirsin.bir de yulaf diyordu miss ile jade.kızlar tam tarif verir misiniz? Yulaf bagirsakları rahatlatır.yuksek lif kaynağı.bir de elma verebilirsin.kayısi koymuştun dolaba.hosafi icirebilirsin.bir cezvede 1 kayisidan ona kadar yapabilirsin. Ben ogluma elma kaynatirim boyle durumlarda.
Sagolll☺ koldaki kırık degl çatlak cıktı alcida bakalm agri sızı da yok dio alćıdan snra. Lastik zor ya kocaman tır lastiği ve dinlenmeden surekli indiriyorlar.Geçmiş olsun kayinpederine, yazık adama.
Bisküvilerimin boyutu bu. 1 tane koyuyorum ama kırılmıyor bunlarKivami nasil yapiyosn peki.? Kac tane biskuvi kırıyorsun.?
Maşallah canım inceciksin kızın ve oğluna da bir maşallah ailenize deKocamı emojilemek biraz şey oldu nasıl desem işte böyle bi gormemislik tek benim kocam var gibiama burda bi ben bi haydo görünsün dedim yoksa kocam brad pitt değil yani
Bizim doktor anne sütü mama yoğurt veya meyve suyuyla yazmış ama ben meyve suyu 1 yaş öncesi yasak diye biliyorumBu bebe biskuvisi yaptiniz ya hanimlar onu neyle ve nasil yediriyosunuz. Süt yasak 1 yaşa kadar su vs mi kullaniliyo
Alcam diye uğraşma zaten yaş ilerledikçe alırsın vücut asitleniyor zayıflamak zorlaşıyorTesekkr edermdaha beter zayifim benm doğurduğuma dair tek delilim çatlaklarım. Gören inanmam sen mi doğurdun dio küçük de gosteriyorm bi de. Eşim de kilo al diye kızıyo yarın aktardan kilo almam icin biseyler alacakmş hastahaneye git dio saçm cok dökülüyo onun icin de git dio şu viruste derdim ne diyorm. Korkup saç boyatmaya bile gitmiyorm ya
Çok geçmiş olsun canım benim. Her diş çıkarmada hasta olur kuzular zaten bağışıklıkları düşüyor zor geliyorİyi geceler miss. Önce Ata’cık nezle oldu, sonra bana bulaştı. Ancak Ata’yla ilgilenip günlük işlerimi yapabildim. Okuyacak Halim yoktu. Bugün de iş günümde çok yoruldum. Ata da gün boyu uyumadı. Diş çıkacak gibi. Emmiyor gece uyurken veriyorum. Mamasını da zorla yiyor. Ek gıdasını da diş etleri ağrıypr sanırım. Burada gündüz hava hala çok sıcak gece serinliyor biraz hastalık havası. Siz nasılsınız. Göktuğ paşam kızlar iyilerdir umarım. Okul da başladı ne yapıyorsunuz. Allahtan eşimin dersi uzaktan devam edecek, yoksa biz çok zorlanırdık.
[QUOTEeYaa yaziyim yaziyim dedim unuttm hep. Aksama dogru mızmızlandı benm oğlan kabız kaka yapmadi ona kivrandi kabız olunca gaz da yapamio. Bmde arkasina kulak çöpü ile yaptm yağlı ama ne kdar içine itecegimi bilemedm o puk yerin az bisi ucu göründü sadece daha itmem gerekiyo muydu anlamadmama ondan snra kaka yapmak yerine acayip gaz atiyo dha meydanda kaka yok yağ da iciriyorm bi de. Bu kulak cöpü olayini bana iyice bi aydinlatsaniz
Siyah erik suyu denedim mi? Bence pamukla uyarı vermek fitil ile aynı şey fitil Verde yapsın çocuk sürekli fitil vermezsen sorun olmazYaa yaziyim yaziyim dedim unuttm hep. Aksama dogru mızmızlandı benm oğlan kabız kaka yapmadi ona kivrandi kabız olunca gaz da yapamio. Bmde arkasina kulak çöpü ile yaptm yağlı ama ne kdar içine itecegimi bilemedm o puk yerin az bisi ucu göründü sadece daha itmem gerekiyo muydu anlamadmama ondan snra kaka yapmak yerine acayip gaz atiyo dha meydanda kaka yok yağ da iciriyorm bi de. Bu kulak cöpü olayini bana iyice bi aydinlatsaniz
Resimde bekliyorm da rengi neden byle kakao mu koydun bunaBisküvilerimin boyutu bu. 1 tane koyuyorum ama kırılmıyor bunlariçinde kabartma tozu vs olmadığından baya sertler suda yumuşatıp el rondosunda çekiyorum. Biraz sulu bırakıyorum tam çorba gibi de değil kıvamlı. Bugün bundan yapmadım kahvaltısına yapınca atıyım resmini
Ya mama ile yapmak istemem ben zaten surekli iciyorlar mamayı su ile de yapsam tatsız olir gni geliyoMaşallah canım inceciksin kızın ve oğluna da bir maşallah ailenize de
Bizim doktor anne sütü mama yoğurt veya meyve suyuyla yazmış ama ben meyve suyu 1 yaş öncesi yasak diye biliyorum
Alcam diye uğraşma zaten yaş ilerledikçe alırsın vücut asitleniyor zayıflamak zorlaşıyor
Bana ver ne ugrasiyosn sporla. Bende alamiyorm ya genetik ama bizde bi tane halam ve amcam kilolu diger hepimiz zayifiz anne tarafm daha bi zayifminikbebegim9640 dal gibisin Maşşallah gençken kendiliğinden gidiyor da 30 dan sonra biraz kalıcı oluyor bu kilolar ben diğer hamilelikşerim gibi olur diye yedim de yedim sonradan veririm nasılsa diye sonuç göbeeem 6 aylık hamile göbeği gibi şuan. Bakalım umudum 1 yaşından sonra toparlanması yoksa spora başlıycam
Bi çay kasigi veriyorm mamasina katıp bazen direk veriyorm dha etkili olur belki diye. Bende pek cesaretli degildim korka korka yaptm eşime dedm sende dur yanimda diye o da baktı elini flan tuttu oglanin. Cok girseydi icine galiba kakasini yapardi hemen de ben fzla yapamadm gazı cikti sadece o bile rahatlatmistir yavrumu. Rengi koyulasti bazen yine açk oluyo hangisi normal bilemiyorm[QUOTEe
Zeytinyağ ne kadar veriyorsun bir çay kaşığı kadar ver birde kayısı ver bu ara canım kabız değildir kakalarıdaha kıvamlı ondan zorlanıyordur bence kulak çöpü olayını hiç denemedim cesaretim de yok bilmiyorum
Yok dolaba koymuştum erik nasil yapiliyo ne şekil vermem gerek.? Surekli derken yolda vermistm iste bi sefer hic yapamadi diye o da aradan 4 5 gün gecti iste sorun olur mu ki.?Siyah erik suyu denedim mi? Bence pamukla uyarı vermek fitil ile aynı şey fitil Verde yapsın çocuk sürekli fitil vermezsen sorun olmaz
Keçiboynuzu tozu var canım içinde ondan rengi öyle.Resimde bekliyorm da rengi neden byle kakao mu koydun buna
Meyve puresine katiyorm derken nasil yapiyosn anlamadim bu yulaf bebekler icin özel degil dimi bildigimz yulaf. Gün kurusu dedigin ne oluyorKalppare ben yulaf hergün kullanıyorum az da olsa. Etinin yulaf ezmesini suda bir tıkırdatıyorum hemen yumuşuyor zaten kahvaltısına meyve püresine vs katıyorum 1 tatlı kaşığı kadar. Yarından itibaren günkurusu da ıslatıp verecem hatta onun suyuyla hazırlarım belki kahvaltısını. Malum benim oğlanın da kakası sıkıntılı katı katı yapıyor hep.
S Susam_tanesi meyve suyu yasak değil de önerilmiyor sadece şeker vermiş olursunuz boş kalori diyor doktorlar. Posasıyla birlikte verin diyorlar.
Hmm anladim kıvamı da atarsan bana cok sevinirim.Keçiboynuzu tozu var canım içinde ondan rengi öyle.
Bildiğimiz yulaf evet marketten alıyorum bir tatlı kaşığı kadarını suya koyup bir taşım kaynatıyırum suyunu çekiyor hazırladığım meyve püresinin içine karıştırıyorum yediriyorum. Gün kurusu da siyah kuru kayısı doğal kurutulmuş olanlarMeyve puresine katiyorm derken nasil yapiyosn anlamadim bu yulaf bebekler icin özel degil dimi bildigimz yulaf. Gün kurusu dedigin ne oluyor
Evet aynen öyle aceleden yasak yazıvermişimKalppare ben yulaf hergün kullanıyorum az da olsa. Etinin yulaf ezmesini suda bir tıkırdatıyorum hemen yumuşuyor zaten kahvaltısına meyve püresine vs katıyorum 1 tatlı kaşığı kadar. Yarından itibaren günkurusu da ıslatıp verecem hatta onun suyuyla hazırlarım belki kahvaltısını. Malum benim oğlanın da kakası sıkıntılı katı katı yapıyor hep.
S Susam_tanesi meyve suyu yasak değil de önerilmiyor sadece şeker vermiş olursunuz boş kalori diyor doktorlar. Posasıyla birlikte verin diyorlar.
Ben peynir altı suyu ile de yapıyorum su ile de yapıyorum. Su ile yapınca boş boş midesini dolduruyormuşum gibi geliyor. Şimdi lor yaparken süzdüğüm suyu ayırdım biraz dolaba biraz da buzluğa attım onu çorbalarına ekliyorumYa mama ile yapmak istemem ben zaten surekli iciyorlar mamayı su ile de yapsam tatsız olir gni geliyo
Sagol canim Allaha sukur birşey olmadi.BKGK Düştüğünde uyutmayin diyor doktorlar. Fiskirarak kusmas, gözde kaymasi vs varsa da hemen hastaneye. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?