2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Camim peki çocuga kullandin mi? Helin ya benim bir arkadasım vardı adı Nihandı.fizyoterapistti.baglama çalardi.seninle her konustugumda onu hatirliyorum.bal gibi tatlı bir insandi ayni senin gibi

Prebiyotik eczanelerden aliniyor ama bebeklere kullanimi var mi bilemem.bir de fazla kullanimda bagirsak tembelligi yapiyor.Evde uzun tirnakli biri var mi? Belki anlamadan çiziyordur.

Sagol camim.tarif için

nzh99 kuzum geçmiş olsun minik Ata ya..kiyamam..yeni fark ettim unutmusum yazmayi.simdi iyisinizdor insAllah..bebekler bir hastalaniyor anneler bin valla

Ve evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.
masallah canm.
Benim bekarken 48 50 kilo arasi idim snra 55 lere ciktim babam vefat etti 62 oldum sonra tekrar 55 e dustum hamilelik 72 suan 61 im hedef 55 :)
Yesil kakadan korkma bagirsakta bekledigindede oluyor bizim kiz hep yesil sari karisik yapiyor 2. Aydan beri böyle. O kolu ve ayagindaki izler acaba bir oyuncagina flan mi sikistiriyor yada baska bir yere bana ilk basta utu yanigi gibi gelmisti ama oyle birseh degil diyorsun. Ya ne bileyim geçmedi mi halen ayni zamanda mi oldu bu izler. Evde sen ilgilenmediginde cocuk aglarsa flan duyuyorsun degilmi ?
Gecmis olsun cok

Ya ben cok tmbel ciktim bu ek gida isinde kahvaltida yumurta sarisi veriyorum o kadar benim cesitlendirmem lazim corbada vermedim 2 gündür bos geçiyorum misafir flan var diye. Benim birşeyler yapmam lazm acil. Tarif kitaplarimda gelmedi su ptt ye sinir oluyorum.

Bu peynir alti suyu ile ne yapiliyor nasil yapılıyor? Kiza nasil peynir vs verecegim. Bugunde noter islerim var hep birşeyler giriyor ya

Bu peynir alti suyu ile ne yapiliyor nasil yapılıyor? Kiza nasil peynir vs verecegim. Bugunde noter islerim var hep birşeyler giriyor ya
Kız o kadar da tarif yazıyorum şuraya heveslenin diye peyniri lor yapıyorum ben haftalık sütü limon ve yoğurtla kaynayıp kestirip tülbentte süzüyorum porsiyonlayıp dondurucuya ve dolaba koyuyorum. Labne de yediriyorum karışıma katıp. Onu hazır alıyorum lorun altındaki süzülen suyu da kalıplara paylaştırıp bazen kahvaltısına bazen pürelerine katıyorum. Sebze püresi pişince içine bir küp atıyorum mesela eriyor kıvamlandırıyor hem. Dün benim oğlan annemin kucağında lahana sarmasının içini bitirdi yoğurtla birlikte. Daha durmadı ekmek vermiş eline onu da eme eme bitirmiş yutmuş biz de döktü mü attı mı acaba dedik ama bulamadık yemiş sıpa
Manava gittim ejder meyvesi varmıştı oğluma alacaktım tanesi 20 tl miş neyse ondan da kusur kalsın dedim artık

Bana da oyle suyla yapinca olmaz gbi gelio hani yedirsem tatsiz flan o ne oyle yani. Lor da bize teyzesi yapacak onlar peynir vs yapip satio evde yapmayacagm ben. O suyu kendi alir ben ne sekil versem ki

Bi arastiriyim ben onu sagoll.. Oyle çizecek biri yok ya tırnak konusunda flan bi de çizik olsa coktan gecmesi lazm 9 gün oldu yani

Duyarm ağlasa ama yanık olsa hadi diyelim dokundurmaz illaki kendimden pay biçiyorm dokundugumda aciyo benim bastırır gibi yapiyorm tepki vermiyo. Oyuncak da peluş veriyorm eline yumuşack sert bi kısmı bile yok şu civildeki oyuncak varya öten onunla oynuyo bi de oyun halisinda onda da degme imkani yok. Bilegnden 2 gün snra digerleri ayni anda çıktı.

Bende 55 olsam yeter diyorm da cikmiyo iniyo aksine. Bi de sinir sitres de zayıflatio beni

Meyve püresini sen mi yapiyosn yksa şu kavanoz mamasi mı. Yulafın faydası ne hani reflü bebege verilir mi

Ben lor veriyorum çok sevdi direkt kaşıkla ağzına veriyorum
Bana da oyle suyla yapinca olmaz gbi gelio hani yedirsem tatsiz flan o ne oyle yani. Lor da bize teyzesi yapacak onlar peynir vs yapip satio evde yapmayacagm ben. O suyu kendi alir ben ne sekil versem ki
çiğ sütten yapmasınlar da

Çok geçmişler olsun kuzum ataya da sana da grip sezonu geliyor artık hepimiz başlarız

Ya bende geçen süt aldım lor yapayım diye. Baktım 7 8 aydan sonra öneriliyormuş bıraktım. 6 aya yeni girdik. Versem olur mu yani.
Her sayfa başka yazıyor besinler için lora kimi sayfa 6. Ay kimi 7. Ay diyor. Mandalina portakala kimi 8. Ay kimi 1 yaş diyor. Bence bebeğin tepkisine göre ilerlemek lazım. Vucutta döküntü vs yoksa bağırsak sindirimde sıkıntı çıkarmıyor demek takip edip verilir.

Ya bu reflü nasıl bitecek ya. Yavrm nasi kötü oluyo agzina geldikce kusmuyo da yüzü bazem ekşiyo miğdesi agriyo mudur acaba.? Napsam ben buna ya ne pis biseymis

masallah
Canim bunlarin haziri yok mu ya ben yapamam sutu zor mayaliyorum. Marketten labne alsak olur mu koden tuzsuz cokelek mi getirtsem napsam bilemedm ya kafam karıştı.
Kızlar inanamıyorum gözümün önünde büyüyor
Gözyaşım pıt
Oyy tatlis masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…