çok geçmiş olsun canim. yardım edebilecegim birşey olursa yaz lütfen,yakınız
çok geçmiş olsun canim. diş olabilir. ben diş jeli nasıl diye dilime sürdüm hiç sevmedim.valla. mentollü gibi uyuşturdu. dişciler kullanır ya onun gibi
O dedigin ilaç mı.? Ek gidaya gectk evet ondan snra oldu zaten ne zaman bsy versem byle oluyo. Yarm saat once kaka yapti ama rengi baya koyu bi yeşildi normalde hep acık sari yesil gbiydi. Bilemedm byle degisik yapti ne kabiz seklindr ne normal. Snra yine acayip derecede gaz atti dünden beri de karın masaji yapiyodm o da iyi geldi galiba persmbe hastahaneye götüreceğim zaten onu da soracagm. Bu kolundaki izi de bacaginda ve bilegnde 3 tane vardi ya gećmedi saglk ocagi da anlamadi bnce 3 yeri birden mi kısıldı bi yere ya hic azalma da yok bi de
Sagol camim.tarif içinKalppare ben yulaf hergün kullanıyorum az da olsa. Etinin yulaf ezmesini suda bir tıkırdatıyorum hemen yumuşuyor zaten kahvaluısına meyve püresine vs katıyorum 1 tatlı kaşığı kadar. Yarından itibaren günkurusu da ıslatıp verecem hatta onun suyuyla hazırlarım belki kahvaltısını. Malum benim oğlanın da kakası sıkıntılı katı katı yapıyor hep.
S Susam_tanesi meyve suyu yasak değil de önerilmiyor sadece şeker vermiş olursunuz boş kalori diyor doktorlar. Posasıyla birlikte verin diyorlar.
masallah canm.Ve evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.
Gecmis olsun cokİyi geceler miss. Önce Ata’cık nezle oldu, sonra bana bulaştı. Ancak Ata’yla ilgilenip günlük işlerimi yapabildim. Okuyacak Halim yoktu. Bugün de iş günümde çok yoruldum. Ata da gün boyu uyumadı. Diş çıkacak gibi. Emmiyor gece uyurken veriyorum. Mamasını da zorla yiyor. Ek gıdasını da diş etleri ağrıypr sanırım. Burada gündüz hava hala çok sıcak gece serinliyor biraz hastalık havası. Siz nasılsınız. Göktuğ paşam kızlar iyilerdir umarım. Okul da başladı ne yapıyorsunuz. Allahtan eşimin dersi uzaktan devam edecek, yoksa biz çok zorlanırdık.
Kız o kadar da tarif yazıyorum şuraya heveslenin diyeBu peynir alti suyu ile ne yapiliyor nasil yapılıyor? Kiza nasil peynir vs verecegim. Bugunde noter islerim var hep birşeyler giriyor ya
Bana da oyle suyla yapinca olmaz gbi gelio hani yedirsem tatsiz flan o ne oyle yani. Lor da bize teyzesi yapacak onlar peynir vs yapip satio evde yapmayacagm ben. O suyu kendi alir ben ne sekil versem kiEvet aynen öyle aceleden yasak yazıvermişim
Ben peynir altı suyu ile de yapıyorum su ile de yapıyorum. Su ile yapınca boş boş midesini dolduruyormuşum gibi geliyor. Şimdi lor yaparken süzdüğüm suyu ayırdım biraz dolaba biraz da buzluğa attım onu çorbalarına ekliyorum
Bi arastiriyim ben onu sagoll.. Oyle çizecek biri yok ya tırnak konusunda flan bi de çizik olsa coktan gecmesi lazm 9 gün oldu yaniCamim peki çocuga kullandin mi? Helin ya benim bir arkadasım vardı adı Nihandı.fizyoterapistti.baglama çalardi.seninle her konustugumda onu hatirliyorum.bal gibi tatlı bir insandi ayni senin gibi
Prebiyotik eczanelerden aliniyor ama bebeklere kullanimi var mi bilemem.bir de fazla kullanimda bagirsak tembelligi yapiyor.Evde uzun tirnakli biri var mi? Belki anlamadan çiziyordur.
Sagol camim.tarif için
Duyarm ağlasa ama yanık olsa hadi diyelim dokundurmaz illaki kendimden pay biçiyorm dokundugumda aciyo benim bastırır gibi yapiyorm tepki vermiyo. Oyuncak da peluş veriyorm eline yumuşack sert bi kısmı bile yok şu civildeki oyuncak varya öten onunla oynuyo bi de oyun halisinda onda da degme imkani yok. Bilegnden 2 gün snra digerleri ayni anda çıktı.masallah canm.
Benim bekarken 48 50 kilo arasi idim snra 55 lere ciktim babam vefat etti 62 oldum sonra tekrar 55 e dustum hamilelik 72 suan 61 imhedef 55 :)
Yesil kakadan korkma bagirsakta bekledigindede oluyor bizim kiz hep yesil sari karisik yapiyor 2. Aydan beri böyle. O kolu ve ayagindaki izler acaba bir oyuncagina flan mi sikistiriyor yada baska bir yere bana ilk basta utu yanigi gibi gelmisti ama oyle birseh degil diyorsun. Ya ne bileyim geçmedi mi halen ayni zamanda mi oldu bu izler. Evde sen ilgilenmediginde cocuk aglarsa flan duyuyorsun degilmi ?
Gecmis olsun cok
Meyve püresini sen mi yapiyosn yksa şu kavanoz mamasi mı. Yulafın faydası ne hani reflü bebege verilir miBildiğimiz yulaf evet marketten alıyorum bir tatlı kaşığı kadarını suya koyup bir taşım kaynatıyırum suyunu çekiyor hazırladığım meyve püresinin içine karıştırıyorum yediriyorum. Gün kurusu da siyah kuru kayısı doğal kurutulmuş olanlar
Ben lor veriyorum çok sevdi direkt kaşıkla ağzına veriyorumBu peynir alti suyu ile ne yapiliyor nasil yapılıyor? Kiza nasil peynir vs verecegim. Bugunde noter islerim var hep birşeyler giriyor ya
çiğ sütten yapmasınlar daBana da oyle suyla yapinca olmaz gbi gelio hani yedirsem tatsiz flan o ne oyle yani. Lor da bize teyzesi yapacak onlar peynir vs yapip satio evde yapmayacagm ben. O suyu kendi alir ben ne sekil versem ki
Ya bende geçen süt aldım lor yapayım diye. Baktım 7 8 aydan sonra öneriliyormuş bıraktım. 6 aya yeni girdik. Versem olur mu yani.Ben lor veriyorum çok sevdi direkt kaşıkla ağzına veriyorum
çiğ sütten yapmasınlar da
Bilmiyorm nasil yapildigini ama cok seviyolar satar da hami surekli onlar inekleri var kendilerininBen lor veriyorum çok sevdi direkt kaşıkla ağzına veriyorum
çiğ sütten yapmasınlar da
Çok geçmişler olsun kuzum ataya da sana daİyi geceler miss. Önce Ata’cık nezle oldu, sonra bana bulaştı. Ancak Ata’yla ilgilenip günlük işlerimi yapabildim. Okuyacak Halim yoktu. Bugün de iş günümde çok yoruldum. Ata da gün boyu uyumadı. Diş çıkacak gibi. Emmiyor gece uyurken veriyorum. Mamasını da zorla yiyor. Ek gıdasını da diş etleri ağrıypr sanırım. Burada gündüz hava hala çok sıcak gece serinliyor biraz hastalık havası. Siz nasılsınız. Göktuğ paşam kızlar iyilerdir umarım. Okul da başladı ne yapıyorsunuz. Allahtan eşimin dersi uzaktan devam edecek, yoksa biz çok zorlanırdık.
Kendim yapıyorum cam rendeyle evde hangi meyve varsa. Yulaf çok faydalı bir tahıl reflüye etkisi nasıl olur onu bilemiyorum hiçMeyve püresini sen mi yapiyosn yksa şu kavanoz mamasi mı. Yulafın faydası ne hani reflü bebege verilir mi
Her sayfa başka yazıyor besinler için lora kimi sayfa 6. Ay kimi 7. Ay diyor. Mandalina portakala kimi 8. Ay kimi 1 yaş diyor. Bence bebeğin tepkisine göre ilerlemek lazım. Vucutta döküntü vs yoksa bağırsak sindirimde sıkıntı çıkarmıyor demek takip edip verilir.Ya bende geçen süt aldım lor yapayım diye. Baktım 7 8 aydan sonra öneriliyormuş bıraktım. 6 aya yeni girdik. Versem olur mu yani.
Kendim yapıyorum cam rendeyle evde hangi meyve varsa. Yulaf çok faydalı bir tahıl reflüye etkisi nasıl olur onu bilemiyorum hiç
masallahKız o kadar da tarif yazıyorum şuraya heveslenin diyepeyniri lor yapıyorum ben haftalık sütü limon ve yoğurtla kaynayıp kestirip tülbentte süzüyorum porsiyonlayıp dondurucuya ve dolaba koyuyorum. Labne de yediriyorum karışıma katıp. Onu hazır alıyorum lorun altındaki süzülen suyu da kalıplara paylaştırıp bazen kahvaltısına bazen pürelerine katıyorum. Sebze püresi pişince içine bir küp atıyorum mesela eriyor kıvamlandırıyor hem. Dün benim oğlan annemin kucağında lahana sarmasının içini bitirdi yoğurtla birlikte. Daha durmadı ekmek vermiş eline onu da eme eme bitirmiş yutmuş biz de döktü mü attı mı acaba dedik ama bulamadık yemiş sıpa
Manava gittim ejder meyvesi varmıştı oğluma alacaktım tanesi 20 tl mişneyse ondan da kusur kalsın dedim artık
Oyy tatlis masallahKızlar inanamıyorum gözümün önünde büyüyor
Gözyaşım pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?