Olmaz tabi üst üste fitille yaptırma sadece, bir çay bardağı suya iki tane eriği koy iyice hoşaf yap 20-30 ml içirBana ver ne ugrasiyosn sporla. Bende alamiyorm ya genetik ama bizde bi tane halam ve amcam kilolu diger hepimiz zayifiz anne tarafm daha bi zayif
Bi çay kasigi veriyorm mamasina katıp bazen direk veriyorm dha etkili olur belki diye. Bende pek cesaretli degildim korka korka yaptm eşime dedm sende dur yanimda diye o da baktı elini flan tuttu oglanin. Cok girseydi icine galiba kakasini yapardi hemen de ben fzla yapamadm gazı cikti sadece o bile rahatlatmistir yavrumu. Rengi koyulasti bazen yine açk oluyo hangisi normal bilemiyorm
Yok dolaba koymuştum erik nasil yapiliyo ne şekil vermem gerek.? Surekli derken yolda vermistm iste bi sefer hic yapamadi diye o da aradan 4 5 gün gecti iste sorun olur mu ki.?
Bende aynıyım 7 aya kadar öğüne gerek yok diyorlar ama bilmiyorum ben zeytin veriyorum bir tane peynir alerji yaptı başka da bir şey gelmiyor aklımaYa ben cok tmbel ciktim bu ek gida isinde kahvaltida yumurta sarisi veriyorum o kadar benim cesitlendirmem lazim corbada vermedim 2 gündür bos geçiyorum misafir flan var diye. Benim birşeyler yapmam lazm acil. Tarif kitaplarimda gelmedi su ptt ye sinir oluyorum.
Reflü bizde de var. Bu ay doktora soracağım artık AR mama da kullanamayacağız 2 numaraya geçeceğiz eğer kusma devam ederse ilaç başlar belki doktor. Benim bir arkadaşımın oğlunda da vardı lansor başlamışlardı. Bu ay gittiğimde soracağım cevabını sana da yazarım.Ya bu reflü nasıl bitecek ya. Yavrm nasi kötü oluyo agzina geldikce kusmuyo da yüzü bazem ekşiyo miğdesi agriyo mudur acaba.? Napsam ben buna ya ne pis biseymis
Çok tatlı bir foto olmuş maşallah minik prenseseKızlar inanamıyorum gözümün önünde büyüyor
Gözyaşım pıt
Yerimmmmm seniiiiiii teyzemKızlar inanamıyorum gözümün önünde büyüyor
Gözyaşım pıt
Bu ar mama yı yine kullanıyomus ki numarasiz oldugu icin 1 yasina kdar bile kullanılıyormuş bilgn olsn. Yine de doktora sor tabi. Mutlaka etiket yap doktora sorduktan snra bende persembe gidecegim seni etiketlerm bende soracagm hepReflü bizde de var. Bu ay doktora soracağım artık AR mama da kullanamayacağız 2 numaraya geçeceğiz eğer kusma devam ederse ilaç başlar belki doktor. Benim bir arkadaşımın oğlunda da vardı lansor başlamışlardı. Bu ay gittiğimde soracağım cevabını sana da yazarım.
Çok tatlı bir foto olmuş maşallah minik prensese
Hmm anladm tamamdr. Fitili koydum 5 dk snra yapti . hoşafa seker ne kdar atacagm peki.?Olmaz tabi üst üste fitille yaptırma sadece, bir çay bardağı suya iki tane eriği koy iyice hoşaf yap 20-30 ml içir
Diştendir canım bence çok yüksek değil ateşi ama huysuzluk hepsinde varAteşi var 37 buçuklarda.anne sütü alamıyor ağlıyor ağlıyordiştir değil mi? Disin ateşi çok olmaz derler.hoş oğlum 39 a dayanırdi.korkuyorum.kabarık ama çıkamadı gitti.şimdi calpol verdim.distense rahatlatsın diye.ya dişi çıkıyor diye aşıyı erteledim ama çıkamadı gitti.hadı çakışmasın dedim.oyh şimdi sustu sallıyorum.kendi kendine sesler çıkarıyor..
Canım ben yulafı hem çorba gibi kullanıyorum sıvı bapırsakta çalıştırır kabak ve havuç rendeliyorum cam rende de içine yulaf suyla yumuşayana kadar haşlıyorum ıloyınca içine yoğurt koyuyorum severek yiyorAcaba prebiyotik veriliyor mu böyle küçük bebeklere?veriliyorsa arkadaslar aydınlatsin.bence cok kurcalamamak lazım.Allah korusun cok hassas bir yer.gecmis olsun.eger ek gıdaya gectiysen su icmeyi arttirabilirsin.bir de yulaf diyordu miss ile jade.kızlar tam tarif verir misiniz? Yulaf bagirsakları rahatlatır.yuksek lif kaynağı.bir de elma verebilirsin.kayısi koymuştun dolaba.hosafi icirebilirsin.bir cezvede 1 kayisidan ona kadar yapabilirsin. Ben ogluma elma kaynatirim boyle durumlarda.
Canım oğlun nasıl olduBKGK Düştüğünde uyutmayin diyor doktorlar. Fiskirarak kusmas, gözde kaymasi vs varsa da hemen hastaneye. Geçmiş olsun.
Aynı kuzum geceleri çığlık atarak uyanıyor açıdan bazen. Dün gece sabaha kadar öyleydi. Sabrediyoruz.Canım oğlun nasıl oldu
Ek gıda yüzünden rengi öyle benimkide koyu yeşil yaptı dün hergün yapmadığı için mi kabız diyorsun kaç gün oldu benimki ek gıdadan sonra 3 günde 1 yapar oldu kabızlıkdeğil buO dedigin ilaç mı.? Ek gidaya gectk evet ondan snra oldu zaten ne zaman bsy versem byle oluyo. Yarm saat once kaka yapti ama rengi baya koyu bi yeşildi normalde hep acık sari yesil gbiydi. Bilemedm byle degisik yapti ne kabiz seklindr ne normal. Snra yine acayip derecede gaz atti dünden beri de karın masaji yapiyodm o da iyi geldi galiba persmbe hastahaneye götüreceğim zaten onu da soracagm. Bu kolundaki izi de bacaginda ve bilegnde 3 tane vardi ya gećmedi saglk ocagi da anlamadi bnce 3 yeri birden mi kısıldı bi yere ya hic azalma da yok bi de
Yok hergn yapiyor çok sert sekilde bazen de byle bi kucuk parca deyim yani sertlik ten dolayi cok zorluyo kendini ıkınıyo baya bi kızariyo yüzü kendini sıkmaktan. Renk de galiba yediklernden dolayi degisiyo ve koku da çoğalıyo tabiEk gıda yüzünden rengi öyle benimkide koyu yeşil yaptı dün hergün yapmadığı için mi kabız diyorsun kaç gün oldu benimki ek gıdadan sonra 3 günde 1 yapar oldu kabızlıkdeğil bu
Şeker yasak kuzum 1 yaşa kadar şekersiz içiyor almila baktın sevmedi az pekmez at ılıyıncaHmm anladm tamamdr. Fitili koydum 5 dk snra yapti . hoşafa seker ne kdar atacagm peki.?
sagolasin canim sende ismin gibi masallah çok tatlı dillisin çocuklar çok şanslı tam mesleğini bulmuşsun bence ✌Camim peki çocuga kullandin mi? Helin ya benim bir arkadasım vardı adı Nihandı.fizyoterapistti.baglama çalardi.seninle her konustugumda onu hatirliyorum.bal gibi tatlı bir insandi ayni senin gibi
Prebiyotik eczanelerden aliniyor ama bebeklere kullanimi var mi bilemem.bir de fazla kullanimda bagirsak tembelligi yapiyor.Evde uzun tirnakli biri var mi? Belki anlamadan çiziyordur.
Sagol camim.tarif için
Yaz yaaz okuyalım6 aylik olduk ve ek gıdayla ilgili dün doktorumuz tavsiyelerde bulundu. yazacam inşallah buraya ama bi yandan da yazmasam mi. sanji çoğu kişi hızlı gidiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?