2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olmaz tabi üst üste fitille yaptırma sadece, bir çay bardağı suya iki tane eriği koy iyice hoşaf yap 20-30 ml içir

Bende aynıyım 7 aya kadar öğüne gerek yok diyorlar ama bilmiyorum ben zeytin veriyorum bir tane peynir alerji yaptı başka da bir şey gelmiyor aklıma

Ya bu reflü nasıl bitecek ya. Yavrm nasi kötü oluyo agzina geldikce kusmuyo da yüzü bazem ekşiyo miğdesi agriyo mudur acaba.? Napsam ben buna ya ne pis biseymis
Reflü bizde de var. Bu ay doktora soracağım artık AR mama da kullanamayacağız 2 numaraya geçeceğiz eğer kusma devam ederse ilaç başlar belki doktor. Benim bir arkadaşımın oğlunda da vardı lansor başlamışlardı. Bu ay gittiğimde soracağım cevabını sana da yazarım.
Kızlar inanamıyorum gözümün önünde büyüyor
Gözyaşım pıt
Çok tatlı bir foto olmuş maşallah minik prensese

Bu ar mama yı yine kullanıyomus ki numarasiz oldugu icin 1 yasina kdar bile kullanılıyormuş bilgn olsn. Yine de doktora sor tabi. Mutlaka etiket yap doktora sorduktan snra bende persembe gidecegim seni etiketlerm bende soracagm hep

Diştendir canım bence çok yüksek değil ateşi ama huysuzluk hepsinde var

Canım ben yulafı hem çorba gibi kullanıyorum sıvı bapırsakta çalıştırır kabak ve havuç rendeliyorum cam rende de içine yulaf suyla yumuşayana kadar haşlıyorum ıloyınca içine yoğurt koyuyorum severek yiyor

Ek gıda yüzünden rengi öyle benimkide koyu yeşil yaptı dün hergün yapmadığı için mi kabız diyorsun kaç gün oldu benimki ek gıdadan sonra 3 günde 1 yapar oldu kabızlıkdeğil bu

Ek gıda yüzünden rengi öyle benimkide koyu yeşil yaptı dün hergün yapmadığı için mi kabız diyorsun kaç gün oldu benimki ek gıdadan sonra 3 günde 1 yapar oldu kabızlıkdeğil bu
Yok hergn yapiyor çok sert sekilde bazen de byle bi kucuk parca deyim yani sertlik ten dolayi cok zorluyo kendini ıkınıyo baya bi kızariyo yüzü kendini sıkmaktan. Renk de galiba yediklernden dolayi degisiyo ve koku da çoğalıyo tabi

sagolasin canim sende ismin gibi masallah çok tatlı dillisin çocuklar çok şanslı tam mesleğini bulmuşsun bence ✌
ben degil de eşim bağlama çalıyor ben de eşlik ediyorum türkülere

6 aylik olduk ve ek gıdayla ilgili dün doktorumuz tavsiyelerde bulundu. yazacam inşallah buraya ama bi yandan da yazmasam mi. sanji çoğu kişi hızlı gidiyor gibi
Yaz yaaz okuyalım ben çok yavaş gidenlerdenim unutmazsam bişiler veriyorum çocuğa lor yapıyoruz annemle bu ara ona sardık iyi yiyo, öğlen bazen şeftali rendeliyoruz bir yemek kaşığı anca eder. Akşam bazen yoğurt bazen tarhana çorbası, bütün gün verdiklerimin hepsini toplsan 2 yemek kaşığı anca eder. Bazen sabah yumurta sarısı veriyorum kayısının biraz daha pişmişi. Başta bi kabak havuç falan verdim sevmedi Tabi tatsız tuzsuz. ben de bi daha vermedim az daha büyüsün çorba falan yaparım ya da blw yaparız şu an yiyemiyo kendi kendine bişey. Onun dışında ful emzirme devam ediyorum hiç bişi değişmedi hayatımızda. Ama çoğu şeyi denemiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…