Böyle anlar için yoğurt kurtarıcım benim içine pekmez dök yedir şeftali rendele yedir şehriye hala koy yedirYa ben cok tmbel ciktim bu ek gida isinde kahvaltida yumurta sarisi veriyorum o kadar benim cesitlendirmem lazim corbada vermedim 2 gündür bos geçiyorum misafir flan var diye. Benim birşeyler yapmam lazm acil. Tarif kitaplarimda gelmedi su ptt ye sinir oluyorum.
Keşke canım seve seve verirdim
Nolur yaz helinnn ben de anne sutu rahatlığıyla devam ediyorum az mi yedi amaaan emziririm diyorum6 aylik olduk ve ek gıdayla ilgili dün doktorumuz tavsiyelerde bulundu. yazacam inşallah buraya ama bi yandan da yazmasam mi. sanji çoğu kişi hızlı gidiyor gibi
Not ediyorum efenimKız o kadar da tarif yazıyorum şuraya heveslenin diyepeyniri lor yapıyorum ben haftalık sütü limon ve yoğurtla kaynayıp kestirip tülbentte süzüyorum porsiyonlayıp dondurucuya ve dolaba koyuyorum. Labne de yediriyorum karışıma katıp. Onu hazır alıyorum lorun altındaki süzülen suyu da kalıplara paylaştırıp bazen kahvaltısına bazen pürelerine katıyorum. Sebze püresi pişince içine bir küp atıyorum mesela eriyor kıvamlandırıyor hem. Dün benim oğlan annemin kucağında lahana sarmasının içini bitirdi yoğurtla birlikte. Daha durmadı ekmek vermiş eline onu da eme eme bitirmiş yutmuş biz de döktü mü attı mı acaba dedik ama bulamadık yemiş sıpa
Manava gittim ejder meyvesi varmıştı oğluma alacaktım tanesi 20 tl mişneyse ondan da kusur kalsın dedim artık
Yaz mutlaka merak ettim6 aylik olduk ve ek gıdayla ilgili dün doktorumuz tavsiyelerde bulundu. yazacam inşallah buraya ama bi yandan da yazmasam mi. sanji çoğu kişi hızlı gidiyor gibi
Ya oekmez dha eve gelmedi köyde direk vermiß olsam nolur ki. İçmezse bardagi seviyo onunla iciririm bi sekildeŞeker yasak kuzum 1 yaşa kadar şekersiz içiyor almila baktın sevmedi az pekmez at ılıyınca
Ahhh kuzum benim ya hem diş hem o offf Rabbim yüzüne baksınAynı kuzum geceleri çığlık atarak uyanıyor açıdan bazen. Dün gece sabaha kadar öyleydi. Sabrediyoruz.
Ayyy hiç deme öğürdüm geçen resmen seninki maşallahhhh yapıyormuş bak bizimki 3 gün saklıyor içinde kokusundan durulmuyorYok hergn yapiyor çok sert sekilde bazen de byle bi kucuk parca deyim yani sertlik ten dolayi cok zorluyo kendini ıkınıyo baya bi kızariyo yüzü kendini sıkmaktan. Renk de galiba yediklernden dolayi degisiyo ve koku da çoğalıyo tabi
Amin canım aminAhhh kuzum benim ya hem diş hem o offf Rabbim yüzüne baksın
Sizde ki durum da Benim gibi hemen hemen daha öndesiniz hattaYaz yaaz okuyalımben çok yavaş gidenlerdenim unutmazsam bişiler veriyorum çocuğa lor yapıyoruz annemle bu ara ona sardık iyi yiyo, öğlen bazen şeftali rendeliyoruz bir yemek kaşığı anca eder. Akşam bazen yoğurt bazen tarhana çorbası, bütün gün verdiklerimin hepsini toplsan 2 yemek kaşığı anca eder. Bazen sabah yumurta sarısı veriyorum kayısının biraz daha pişmişi. Başta bi kabak havuç falan verdim sevmedi Tabi tatsız tuzsuz. ben de bi daha vermedim az daha büyüsün çorba falan yaparım ya da blw yaparız şu an yiyemiyo kendi kendine bişey. Onun dışında ful emzirme devam ediyorum hiç bişi değişmedi hayatımızda. Ama çoğu şeyi denemiş olduk
Ayy ne güldüm yhaaAyyy hiç deme öğürdüm geçen resmen seninki maşallahhhh yapıyormuş bak bizimki 3 gün saklıyor içinde kokusundan durulmuyor
Ayy evet ya seviyor elmayı sarı kormızı yeşil hepsiniMaşallah kuzum ek gıda hatırası eli atmış gıdalara
Valla içiyor boş almila bence de içer kuzumYa oekmez dha eve gelmedi köyde direk vermiß olsam nolur ki. İçmezse bardagi seviyo onunla iciririm bi sekilde
İyi geceler canım aynen bizde öyle bir de taşınma işi çıktı darlardayımmisskokulumm Helinnnnn BKGK Kalppare ebru_can_ebru Jadesi Saolun kızlar daha iyiyiz şükür. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Ata’nın yoğurdu, kahvaltısı, çorbası, yemeği, gezmesi, uykusu e arada bizim yemek ev bu saati etmiş oluyorum. Eşim de yardımcım ona rağmen iş bitmiyor vallahi. Tek çocukla böyle. 2 ve daha fazlası olanlar Allah yardımcınız olsun. Hepinize ve kuzulara sağlık sıhhat dilerim iyi geceler.
Evet umutmayalim birbiimizi de etiketeyelim kime nasl bir tedavi uygulaniyor kiminki gecti kiminki duruyor bakalm. Bnde oyle her öğünü ek ida seklinde gitmiyorm ama mamayi gecistiriyor verdiklerim dha gex ve miktarı azaliyo. Ve bseyler yedikce de migdeye geliyo aksine reflü bitmek yerine coğaliyo sankiS Susam_tanesiminikbebegim9640 bizim doğduğundan beri reflümüz var . Ve kusma hala devam ediyor . Bu ay doktor bebelac gold thickener verdi . Mamalarının içine veya ek gıda vereceksem içine katıyorum . Hala herhangi bir değişim ve azalma yok . Ek gıdaya geçince azalıyor diye rahat davrandım , durumu kabullenmiştim. Gerçi hoş ek gıda konusunda çok tembellik yapıyorum bir an önce kendime gelmem lazım . Doktor bu aydan sonra da aynı şekilde devam ederse tedaviye başlarız demişti . Nasıl bir tedavi bilemiyorum ama gidince sizi etiketlerim
Deneyim bi bakalm yarn insallh iyi gelir karnına. Gaz damlası da aldirdım fitille de kaka yapti rahatladı şükürValla içiyor boş almila bence de içer kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?