2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Böyle anlar için yoğurt kurtarıcım benim içine pekmez dök yedir şeftali rendele yedir şehriye hala koy yedir

6 aylik olduk ve ek gıdayla ilgili dün doktorumuz tavsiyelerde bulundu. yazacam inşallah buraya ama bi yandan da yazmasam mi. sanji çoğu kişi hızlı gidiyor gibi
Nolur yaz helinnn ben de anne sutu rahatlığıyla devam ediyorum az mi yedi amaaan emziririm diyorum hâlbuki ilk çocukta ne kurallar ne öğünler ne karışımlar yapardım yazik bu garip karambole büyüyor

Not ediyorum efenim ejder meyvesi de kusur kalsın bosver

6 aylik olduk ve ek gıdayla ilgili dün doktorumuz tavsiyelerde bulundu. yazacam inşallah buraya ama bi yandan da yazmasam mi. sanji çoğu kişi hızlı gidiyor gibi
Yaz mutlaka merak ettim Ben de başlamadım henüz (5ay 21 günlük) Haftaya 180 günü doldurunca alerji doktorumuza gidecegiz. Ek gıda konusunda onun yönlendirmesiyle ilerleyeceğiz. Normalde sabırsız biriyimdir ama bu konuda hiç acele etmiyorum.

Bizim süt alerjimiz bitti bitecek. 2 aydır diyet acma surecindeydik. Yarın sütü açacağım. Bağırsakları tepki vermezse bitecek inşallah. Bugünümüze şükür. Yoğurdu ne çok özlemişim. Yarın sütü de sütlü tatli ve dondurma ile açmayı planlıyorum. Ne olur ne olmaz belki vücudu tepki verir bir süre süt tüketemem, içimde kalmasın Yumurta alerjisi hala var. O da geçecek inşallah

Ayyy hiç deme öğürdüm geçen resmen seninki maşallahhhh yapıyormuş bak bizimki 3 gün saklıyor içinde kokusundan durulmuyor

Sizde ki durum da Benim gibi hemen hemen daha öndesiniz hatta bizde işte emmeye devam sütüm yetiyor o yüzden çok yüklenmiyorum doyuyor yani. Aralarda veriyorum ama işte bi yemek kaşığı ancadır. Püre yapıp 2 gün onu veriyorum. Epey denedik bizde yumurta ve lora geçmedik

misskokulumm Helinnnnn BKGK Kalppare ebru_can_ebru Jadesi Saolun kızlar daha iyiyiz şükür. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Ata’nın yoğurdu, kahvaltısı, çorbası, yemeği, gezmesi, uykusu e arada bizim yemek ev bu saati etmiş oluyorum. Eşim de yardımcım ona rağmen iş bitmiyor vallahi. Tek çocukla böyle. 2 ve daha fazlası olanlar Allah yardımcınız olsun. Hepinize ve kuzulara sağlık sıhhat dilerim iyi geceler.

Ayyy hiç deme öğürdüm geçen resmen seninki maşallahhhh yapıyormuş bak bizimki 3 gün saklıyor içinde kokusundan durulmuyor
Ayy ne güldüm yhaa benim yûz seklim degisiyo. Yegenm 5 yasinda ablama diyomus teyzem alt degistirirken yüzü burusuyo kötü oluyo ama anne sen yapmiyosn diyomus daha ek gida icin küçük ya rahat ablam

İyi geceler canım aynen bizde öyle bir de taşınma işi çıktı darlardayım

S Susam_tanesi minikbebegim9640 bizim doğduğundan beri reflümüz var . Ve kusma hala devam ediyor . Bu ay doktor bebelac gold thickener verdi . Mamalarının içine veya ek gıda vereceksem içine katıyorum . Hala herhangi bir değişim ve azalma yok . Ek gıdaya geçince azalıyor diye rahat davrandım , durumu kabullenmiştim. Gerçi hoş ek gıda konusunda çok tembellik yapıyorum bir an önce kendime gelmem lazım . Doktor bu aydan sonra da aynı şekilde devam ederse tedaviye başlarız demişti . Nasıl bir tedavi bilemiyorum ama gidince sizi etiketlerim

Evet umutmayalim birbiimizi de etiketeyelim kime nasl bir tedavi uygulaniyor kiminki gecti kiminki duruyor bakalm. Bnde oyle her öğünü ek ida seklinde gitmiyorm ama mamayi gecistiriyor verdiklerim dha gex ve miktarı azaliyo. Ve bseyler yedikce de migdeye geliyo aksine reflü bitmek yerine coğaliyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…