misskokulumm @Helinnnnn BKGK Kalppare ebru_can_ebru @Jadesi Saolun kızlar daha iyiyiz şükür. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Ata’nın yoğurdu, kahvaltısı, çorbası, yemeği, gezmesi, uykusu e arada bizim yemek ev bu saati etmiş oluyorum. Eşim de yardımcım ona rağmen iş bitmiyor vallahi. Tek çocukla böyle. 2 ve daha fazlası olanlar Allah yardımcınız olsun. Hepinize ve kuzulara sağlık sıhhat dilerim iyi geceler.
Aynen biz de öyleyiz canım.sabaha kadar damaklarini gacirdatti..dis de yok o ses nasıl cikiyor anlamis değilimGunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..
Biz de hep sıkıntı ne çekiyor yavrum poposu çatlak düşünDeneyim bi bakalm yarn insallh iyi gelir karnına. Gaz damlası da aldirdım fitille de kaka yapti rahatladı şükür
Bak bu konu benim en dikkat ettiğim konulardan biridir. Alt değiştirirken bebekler özellikle annelerinin yüzüne, gözlerine çok bakarlar yüzünü buruşturup, iğrenirsen bunu anlarlar ve tuvalet eğitimi döneminde çok sıkıntı yaşarsın kakasını pis olarak görür ve ondan korkar, yapmak istemez, görünce çığlık çığlığa ağlar. Biz tuvalet eğitimi dönemimde o kakalarla ne arkadaşlııklar kurduk benzetmeler yaptık ki yapsın heveslensin diyeAyy ne güldüm yhaabenim yûz seklim degisiyo. Yegenm 5 yasinda ablama diyomus teyzem alt degistirirken yüzü burusuyo kötü oluyo ama anne sen yapmiyosn diyomus daha ek gida icin küçük ya rahat ablam
Bizimki de önce den 1 kere uyanırdı hadi taş çatlasa 2 olurdu. Geçen hafta o kadar sık uyandı ki saat 1 miş ben sabah oldu herhalde demiştimGunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..
Yutmuyo ya benimki byle agzina kucuk bisey bile gelse. Dün sehriye çorbası yaptm suluca sehriyeleri ezdm kucuk parca yaptm onu bile yutmadı yumusackti halbuki. Kıvam da bende oyle yapiyorm sadece benmki bi tık koyu oluyomusminikbebegim9640
Bizim kahvaltının kıyamı bu şekilde oluyor.Benim yaptığim bisküvi, lor peynir, ince çekilmiş ceviz ve yarım yumurta sarısı var içinde.
O çatlak gecmez miymiş peki.? Bizimki de bu îkınmayla giderse çatlatcak korkuyorum. Armutu da denerm ya tek duzelsin de yağ da veriyorm hergn zatenBiz de hep sıkıntı ne çekiyor yavrum poposu çatlak düşünbirde armut iyi geldi almila ya ezip yediriyorum aklında olsun
Ama bazen inan cok fena kokuyo egg seni pis kokarca diyorm gülüyoBak bu konu benim en dikkat ettiğim konulardan biridir. Alt değiştirirken bebekler özellikle annelerinin yüzüne, gözlerine çok bakarlar yüzünü buruşturup, iğrenirsen bunu anlarlar ve tuvalet eğitimi döneminde çok sıkıntı yaşarsın kakasını pis olarak görür ve ondan korkar, yapmak istemez, görünce çığlık çığlığa ağlar. Biz tuvalet eğitimi dönemimde o kakalarla ne arkadaşlııklar kurduk benzetmeler yaptık ki yapsın heveslensin diyeşimdi de oğluma ohhh ne güzel yapmış aferin oğluma diye açıyorum altını özellikle gülüyorum seviyorum oyun oynayarak yapıyorum temizliğini.
Bizde 4 de uyudu şu an yürüteçte zıplıyor perişaaaanımmGunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..
Sizde ki durum da Benim gibi hemen hemen daha öndesiniz hattabizde işte emmeye devam sütüm yetiyor o yüzden çok yüklenmiyorum doyuyor yani. Aralarda veriyorum ama işte bi yemek kaşığı ancadır. Püre yapıp 2 gün onu veriyorum. Epey denedik bizde yumurta ve lora geçmedik
sekerparecim dis mi yoksa baska birsey mi bilemedm usuyormu diyorum acaba ama evde sicak uzun kollu var ustunde battaniye ortuyorum aciyor. Bilemedimki neyden yapiyor ac mi acaba ek gidada 2 gündür dogru durust birsey vermedim acaba acikiyor mu ama sabah 7 de verdim mesela uyumai mizirdandi durdu. Bu sabahta 1 cay kasigi keci boynuzu ozu birde az yumurta sarisi verdim yumurta sarisini gecenlerde yemişti az az simdi migdesini bulandirdi az kaldi delirmemeIyi olmaniza sevindim canım
Aynen biz de öyleyiz canım.sabaha kadar damaklarini gacirdatti..dis de yok o ses nasıl cikiyor anlamis değilimemzigi veriyorum susuyor 5 dk sonra atiyir gene bağırıyor.bu sabah uyku hisstmeden kalktim.hic uyumadigim icin mayismadim
Ben battaniye ile yatiyorum mesela sicaklamiyordur bence acaba usuyor mu diyorum ama ustunu örtüyorum o indiriyor asagiya tulumda dedgu. Gibj terletyr flan ama bakalim bir ney bu kizin derdi dis mi ac mi bilemedim..Bizimki de önce den 1 kere uyanırdı hadi taş çatlasa 2 olurdu. Geçen hafta o kadar sık uyandı ki saat 1 miş ben sabah oldu herhalde demiştimüzerine tulum giydirdiğim gün ve sonraki gün tulumu giydirmedim kalın battaniye örttüm o gün de çok uyandı. Sanırım sıcakladı. 2 gecedir penye battaniye örtüyorum daha iyi gibi yine fazla kalkma sayısı eskiye göre ama buna şükür.
Oof ebru ya benmkide 12 de uyudu ama gece sondu durdu aradada aglamalar mizirdanmalar var gazi mi var diyorum acabaBizde 4 de uyudu şu an yürüteçte zıplıyor perişaaaanımm
Gunaydin canimGünaydın Canolar
Toktur belki canım yada uykusu geliyordur bende sabahları ekmek peynir veriyorum dün hiç yemedi uykusu varmış meğersemGunaydin canim
Kizlar benim kiz yumurtayi sevmisti ya ama bugun migdesini bulandirip durdu neden boyle yapti acaba napsam karistirip mi versem birseyler ile
Ekmegi nasil veryrsun cnmToktur belki canım yada uykusu geliyordur bende sabahları ekmek peynir veriyorum dün hiç yemedi uykusu varmış meğersem
Kızlar bu arada Amazon.com geçen indirimliydi biz avent biberon emzik bir iki şey aldık ilk defa sipariş verdiğim için yazmadım ama gayet memnun kaldım 3. Gün bütün geldi kargom paketleme de çok iyi belki indirim vardır hala girip bakın bi isterseniz
Ah o kakalarBak bu konu benim en dikkat ettiğim konulardan biridir. Alt değiştirirken bebekler özellikle annelerinin yüzüne, gözlerine çok bakarlar yüzünü buruşturup, iğrenirsen bunu anlarlar ve tuvalet eğitimi döneminde çok sıkıntı yaşarsın kakasını pis olarak görür ve ondan korkar, yapmak istemez, görünce çığlık çığlığa ağlar. Biz tuvalet eğitimi dönemimde o kakalarla ne arkadaşlııklar kurduk benzetmeler yaptık ki yapsın heveslensin diyeşimdi de oğluma ohhh ne güzel yapmış aferin oğluma diye açıyorum altını özellikle gülüyorum seviyorum oyun oynayarak yapıyorum temizliğini.
Ekmek içi ve lor peyniri pekmezli ılık suyla ıslatıp veriyorum Bugun içine yumurta sarısı da koyacağım azcıkEkmegi nasil veryrsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?