2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..

Iyi olmaniza sevindim canım

Gunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..
Aynen biz de öyleyiz canım.sabaha kadar damaklarini gacirdatti..dis de yok o ses nasıl cikiyor anlamis değilim emzigi veriyorum susuyor 5 dk sonra atiyir gene bağırıyor.bu sabah uyku hisstmeden kalktim.hic uyumadigim icin mayismadim

Günaydınlargüzel bir gün olsun inşallah hepimize kızlar
nzh99 aynen canım ben de nasıl akşam oluyor hiç anlamıyorum gün boyu hiç oturmuyorum zaten orası burası derken bakıyorum gün bitmiş.
Poğaça hamuru yoğurdum sabah göktuğun kahvaltısını hazırladım bir yandan. Yarına okulu başlıyor benim küçüğün . Beslenmesine koyarım hem de kahvaltıya yenir diye iş çıkardım . Şimdi uykusu geldi yatırıp onun başına geçecem. Kızlar derste tenefüse yetiştiririm inşallah

Ayy ne güldüm yhaa benim yûz seklim degisiyo. Yegenm 5 yasinda ablama diyomus teyzem alt degistirirken yüzü burusuyo kötü oluyo ama anne sen yapmiyosn diyomus daha ek gida icin küçük ya rahat ablam
Bak bu konu benim en dikkat ettiğim konulardan biridir. Alt değiştirirken bebekler özellikle annelerinin yüzüne, gözlerine çok bakarlar yüzünü buruşturup, iğrenirsen bunu anlarlar ve tuvalet eğitimi döneminde çok sıkıntı yaşarsın kakasını pis olarak görür ve ondan korkar, yapmak istemez, görünce çığlık çığlığa ağlar. Biz tuvalet eğitimi dönemimde o kakalarla ne arkadaşlııklar kurduk benzetmeler yaptık ki yapsın heveslensin diye şimdi de oğluma ohhh ne güzel yapmış aferin oğluma diye açıyorum altını özellikle gülüyorum seviyorum oyun oynayarak yapıyorum temizliğini.

Bizimki de önce den 1 kere uyanırdı hadi taş çatlasa 2 olurdu. Geçen hafta o kadar sık uyandı ki saat 1 miş ben sabah oldu herhalde demiştim üzerine tulum giydirdiğim gün ve sonraki gün tulumu giydirmedim kalın battaniye örttüm o gün de çok uyandı. Sanırım sıcakladı. 2 gecedir penye battaniye örtüyorum daha iyi gibi yine fazla kalkma sayısı eskiye göre ama buna şükür.

minikbebegim9640
Bizim kahvaltının kıyamı bu şekilde oluyor.Benim yaptığim bisküvi, lor peynir, ince çekilmiş ceviz ve yarım yumurta sarısı var içinde.
Yutmuyo ya benimki byle agzina kucuk bisey bile gelse. Dün sehriye çorbası yaptm suluca sehriyeleri ezdm kucuk parca yaptm onu bile yutmadı yumusackti halbuki. Kıvam da bende oyle yapiyorm sadece benmki bi tık koyu oluyomus
Biz de hep sıkıntı ne çekiyor yavrum poposu çatlak düşün birde armut iyi geldi almila ya ezip yediriyorum aklında olsun
O çatlak gecmez miymiş peki.? Bizimki de bu îkınmayla giderse çatlatcak korkuyorum. Armutu da denerm ya tek duzelsin de yağ da veriyorm hergn zaten
Ama bazen inan cok fena kokuyo egg seni pis kokarca diyorm gülüyo buyuyunce dha bi kokacak ama dikkat etmem gerek yani. Pfff bu bebeler ne zaman tuvalet ögreniyolar

Bizde 4 de uyudu şu an yürüteçte zıplıyor perişaaaanımm

9

Sütün yettiğini nasil anlıyorsun sevgi.
Her şeye saldırmıyor mu oğlun.
Mesela sofradayken o da yemek istemiyor mu.
o yüzden ac diye veriyorum ben de. Ekmeği falan emiyor yiyor.
ama Kaşıkları peceteleri de yemeye çalışıyor.
Dişten mi oral dönemden mi açlıktan mi bilebilsem.

sekerparecim dis mi yoksa baska birsey mi bilemedm usuyormu diyorum acaba ama evde sicak uzun kollu var ustunde battaniye ortuyorum aciyor. Bilemedimki neyden yapiyor ac mi acaba ek gidada 2 gündür dogru durust birsey vermedim acaba acikiyor mu ama sabah 7 de verdim mesela uyumai mizirdandi durdu. Bu sabahta 1 cay kasigi keci boynuzu ozu birde az yumurta sarisi verdim yumurta sarisini gecenlerde yemişti az az simdi migdesini bulandirdi az kaldi delirmeme
Ben battaniye ile yatiyorum mesela sicaklamiyordur bence acaba usuyor mu diyorum ama ustunu örtüyorum o indiriyor asagiya tulumda dedgu. Gibj terletyr flan ama bakalim bir ney bu kizin derdi dis mi ac mi bilemedim..
Bizde 4 de uyudu şu an yürüteçte zıplıyor perişaaaanımm
Oof ebru ya benmkide 12 de uyudu ama gece sondu durdu aradada aglamalar mizirdanmalar var gazi mi var diyorum acaba herseyi düşünür oldum

Gunaydin canim

Kizlar benim kiz yumurtayi sevmisti ya ama bugun migdesini bulandirip durdu neden boyle yapti acaba napsam karistirip mi versem birseyler ile
Toktur belki canım yada uykusu geliyordur bende sabahları ekmek peynir veriyorum dün hiç yemedi uykusu varmış meğersem

Kızlar bu arada Amazon.com geçen indirimliydi biz avent biberon emzik bir iki şey aldık ilk defa sipariş verdiğim için yazmadım ama gayet memnun kaldım 3. Gün bütün geldi kargom paketleme de çok iyi belki indirim vardır hala girip bakın bi isterseniz

Ekmegi nasil veryrsun cnm

Ah o kakalar hadi çıksın da annelerine gitsin aa kakiş mi geldi bence sıkılmışlardır hadi yap parka gitsinler oleyyy gittiler hadi el sallayalım arkalarindan diye diye verdik tuvalet eğitimini ayni yontemi haydom da uygulayacağım inşallah

BKGK biz de memlekete geldik bugün haydo gece hic uyumadi yanimda yatmaya aliskin degil uyanio beni gordukce oyun istedi ya şaka gibi keş gibi göz altlarım morardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…