- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
Nelere benzetmedik o kakaları en büyüğünü yapacak bu sefer sticker alacak bir deAh o kakalarhadi çıksın da annelerine gitsin aa kakiş mi geldi bence sıkılmışlardır hadi yap parka gitsinler oleyyy gittiler hadi el sallayalım arkalarindan diye diye verdik tuvalet eğitimini ayni yontemi haydom da uygulayacağım inşallah
Gözünüz aydın olsun inci gibi dizilsin dişleri inşallah. Çit ben düşünmüyorum instagramda bir anne almıştı sonra kullanamadı bebek durmadı tutunup kalkmadı ondan kaldırdım köşede duruyor demişti. Ben emeklemeye başlayınca evi karıştırmasını çok severim bebeklerinDişimiz çıktı bizim ☺
Ben baby toysunkini aldım gayet memnunumOyun çiti alan ya da yakınında kullanmış olan var mı? Pilsan’ın angel oyun çitini düşünüyorum ama emin olamadım çit kullanışlı mı kullanışsız mi diye?
Alisir canim ya saglik olsunda ben usuttum flan diye korkuyorum az oncede kustu ne bileyim yumurtadan mi keci bynuzu ozunden mi yoksa baska birsey mi valla insallah daha olmaz takio ediyorum.BKGK biz de memlekete geldik bugün haydo gece hic uyumadi yanimda yatmaya aliskin degil uyanio beni gordukce oyun istedi ya şaka gibi keş gibi göz altlarım morardı
2 buck yasinda tam anlamiyla konusacaklar mi da. Gerci benm yegenim 3 yasinda ogrendi lazımlıkla. Onunla igrenmesi mi mantikli bilmiylrm artk. Ne gzel öğrenmiş kızın insallh bzde oyle ogreniriz. Egitim derken bi de nasil yani napiyosunzNelere benzetmedik o kakaları en büyüğünü yapacak bu sefer sticker alacak bir deayy bence bebek büyütürken ilk 3 ay bir de wc eğitimi çok zorluyor insanı. minikbebegim9640 benim kızlar 20 ve 21 aylıklardı wc eğitimi verdim. Büyük kız tam 1 ayda tertemiz söyledi tuvaletini hiç kaçırmadı sonrasında. Küçük 6 ay heryere kaçırdı bakalım bu ne işler çıkaracak başıma. Onlar kış bebeğiydi öbğr yazı beklesem 3 yaş olacaklardı o yüzden 2 yaşı beklemedim oğlana 2022 yazında öğretirim nasip olursa o günleri görmek 2,5 yaşında olacak inşallah
Bizde de tam tersi durum var. Aliskin degl hani Surekli yanimda yatirmam ama yanimda dha uzun sure uyuyorBKGK biz de memlekete geldik bugün haydo gece hic uyumadi yanimda yatmaya aliskin degil uyanio beni gordukce oyun istedi ya şaka gibi keş gibi göz altlarım morardı
Kızlar ben soru ile geldim
1) gündüz Bebeklerinizi kaç kere uyutuyorsunuz?
2) benim kız gece1 kerekalkardı 3 4 gecedir bu uyanmalar 3 kere falan oluyor dişten mi sizce
Bi arkadaşım gece uyansa da besleme 1 kereden fazla bu aylarda uyanacak 2 3 kere dedi gerçekten uyandı ama nasıl uyuyacak beslemezsem. Zaten yine kendini atamalara uykuya direnmelere başladı
Ben aldım oioi’ninkini. Neden zararlı olsun ki? Bence zararlı değil.Bunlardan alan var mi sizce zararli olur mu.?
Plastik bi ürün ya o yüzden oyle düşündüm. Kullanişi nasl leke kaliyo mu yağli bsey duşse flanBen aldım oioi’ninkini. Neden zararlı olsun ki? Bence zararlı değil.
Gündüz sık uyuyup uyaniyor. Gece de 1 kere kalkar geri erkenden uyanir zaten 7 gbi 6 buck gbi net. Gece uyandiginda direk veririm biberonu yani karnini doyururum. Dha onceleri dha sık kalkardi her uyandignda aç olduğunu anlardm verirdm bekletmedm oyle. Aç aç nasl uyuyacak diyeKızlar ben soru ile geldim
2) benim kız gece1 kerekalkardı 3 4 gecedir bu uyanmalar 3 kere falan oluyor dişten mi sizce
Bi arkadaşım gece uyansa da besleme 1 kereden fazla bu aylarda uyanacak 2 3 kere dedi gerçekten uyandı ama nasıl uyuyacak beslemezsem. Zaten yine kendini atamalara uykuya direnmelere başladı
Premium silikon diye geçiyor aldım. Bpa falan içermiyor. Belki alırken bakmak lazım bunlara. Uzun süredir kullanmıyorum bir buçuk hafta oldu. Şimdilik leke yok.Plastik bi ürün ya o yüzden oyle düşündüm. Kullanişi nasl leke kaliyo mu yağli bsey duşse flan
Selam jadecim benim oğlan bir sabah bir öğleden sonra uyuyor gece de 3-4 kere kalkıyor emmeden katiyyen uykuya dalmıyor. Emen bebeklerin böyle bi handikapı var malesef açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyolar ve başka hiç bi şekilde uyumuyolarKızlar ben soru ile geldim
oral donem 5H 29
Sütün yettiğini nasil anlıyorsun sevgi.
Her şeye saldırmıyor mu oğlun.
Mesela sofradayken o da yemek istemiyor mu.
o yüzden ac diye veriyorum ben de. Ekmeği falan emiyor yiyor.
ama Kaşıkları peceteleri de yemeye çalışıyor.
Dişten mi oral dönemden mi açlıktan mi bilebilsem.
wc eğitimini biz es geçtik ya. nabız yokladım ama henuz kas farkindaligi olusmamisti. bende hazir degilidum. 2bucuk yaş civarı anca bizde çünkü hala aynı benum sipaNelere benzetmedik o kakaları en büyüğünü yapacak bu sefer sticker alacak bir deayy bence bebek büyütürken ilk 3 ay bir de wc eğitimi çok zorluyor insanı. minikbebegim9640 benim kızlar 20 ve 21 aylıklardı wc eğitimi verdim. Büyük kız tam 1 ayda tertemiz söyledi tuvaletini hiç kaçırmadı sonrasında. Küçük 6 ay heryere kaçırdı bakalım bu ne işler çıkaracak başıma. Onlar kış bebeğiydi öbğr yazı beklesem 3 yaş olacaklardı o yüzden 2 yaşı beklemedim oğlana 2022 yazında öğretirim nasip olursa o günleri görmek 2,5 yaşında olacak inşallah
Canim gece acikmayacaklar mi peki ya ? Birde ben hamakta surekli salliyordum simdi ayagimda sallayip bırakıyorum . Sallamadan nasil olacak ki bu uyumaz bende kriz geciririm sanirim6 ayda gündüz 2 uyku önerdi bazen 3 olabilir çocuğa göre değişir. ama 2 uyku ve gece sadece 2 besleme. yani misal 8de uyudu 12de ve 4te süt. bu gece beslemesi 9 ay sonrası tek olacak 1 yaş sonrası hiç olmayacak. hicbiryarari yok dedi. uyku çok önemli. pis pis pat i öneriyor. sallamaya alıştırma dedi. büyüğüyle basil belada bu konuda onun için küçükte sallamadım ama emzirerek uyuttum ben. o da yanlış. en azından tam dalmasın memeden ayır yatakta pis pis pat yap dedi.
aklıma gelirse yazarım. aslında ses kaydibaldim dinliyorum unutursam diye ben yine dinlerim eksik varsa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?