acıkmazlar canim. büyük oğlanda da öyle olmuştu. sallama konusunda valla canim 2 yaşında valla ayakta sallanır pert durumdayım. gündüz uykusu olmasa gece kitap felan uykuya dalıyor.Canim gece acikmayacaklar mi peki ya ? Birde ben hamakta surekli salliyordum simdi ayagimda sallayip bırakıyorum . Sallamadan nasil olacak ki bu uyumaz bende kriz geciririm sanirim
canim sindirememiş olabilir. dr ruhen bedenen ve bağırsakları yavaş yavaş alışacak. çok karışık gidersen huzursuz olur uykusunu da etkiler dedi. ne kadar verdin ki canim ?Helinnnnn misskokulumm D dilzar siz bilirsiniz ya keci boynuzu özu agir mi geldi acab kiza da oyle kustu bana bir tanidik doktor sayilir verebilirsn demisti bende aldim verdim ondan sonraki mamada kiz kustu acaba ondan mi oldu
Ben bosch kullanıyorum, gayet memnunum. O olmasaydı işlerim çok daha uzardı, çok rahat ediyorum tavsiye ederim. Ben çamaşırlarda yıpratma görmedim elektrik faturası her gün çalıştırırsak muhtemelen etkiler ama haftada üç kez falan çalışıyor.Kızlar çamaşır kurutma makinası kullanan var mi? Ne marka onerirsiniz? Bir de çamasıri yipratir diyorlar.nemli bırakır diyen de var.elektrik faturasima artisi ne? Çok yakiyor mu?hemen almayacagim ama arastirmaya basladim..yetisemiyorum camasirlara
Normalde bende yatarken emzirdikten sonra sabah 5 6 gibi emer uyur sonra uyanınca emerdi şimdi saatleri takip edemiyorum ama 3 kere falan kalkıyor anlamadım neden böyle oldu ek gıda veriyorum mide mi genişledi çabuk mu acıkıyor acaba27 Mart doğumlu benim oğlum. Uyurken bir kere emziriyorum. Gece 3 gibi bir emziriyorum bir de sabah 7:30 gibi. Kendisi kıpırdanmaya başlıyor o şekilde alıp emziriyorum. Gündüz de 11 gibi bir de 3-4 gibi toplam 2 kere uyuyor.
Bende veriyorum işte böyle kalırsa düzeni diye korkuyorum yani şurda 3 4 aya keseceğiz gece beslenmesini artması saçma olduGündüz sık uyuyup uyaniyor. Gece de 1 kere kalkar geri erkenden uyanir zaten 7 gbi 6 buck gbi net. Gece uyandiginda direk veririm biberonu yani karnini doyururum. Dha onceleri dha sık kalkardi her uyandignda aç olduğunu anlardm verirdm bekletmedm oyle. Aç aç nasl uyuyacak diye
Çok tesekkur ederim zorlu bir surecti benim bebegimde kolik disinda katilma nöbeti haisyir devamli agliyor aglamaktan nefesi gidiyir morariyordu bebek kardilojisne kadar goturdum sukur bisey cikmadi ama cok zorladi bizi ilk zamanlar simdide huzursuz uyku sıkıntimiz var hamak disinda uyumak istemiyor heryere hamakla gitmek zorunda kaliyorum besiginde uyumuyor hamaktada uyuyunca sık uyaniyor cunku buyudu yan dönmek istiyor hamagin icine yastik koyuyorum oyle yatiyor ama ondada yine dönerken uyanip agliyor, dur başla nasil oluyor ne yapmam lazim, uyku danismanindan yardim aklima geldi ama eşim bu konuda isteksiz annelerimiz nasil alistirmis bizi ona gereksiz geliyor geriliyorum cunku eziyetini ben cekiyorum sen nasil aştin anlatirmisin?Çoook geçmiş olsun inşallah geçmişte kalsın hepsi bizde enfeksiyon mastit ıvır zıvır bir şeyler yaşadık kolik bebek olsa iyi bizim ki sürekli ağlaktı zamanla daha iyi oluyor inşallah. Sallanma işi dur başla ile yavaş yavaş bitiyor ama baktın bütçen var uyku eğitimi düşün derim zorlu bir 6 ay olmuş senin için inşallah çok güzel günleriniz olur
1 buxk yasnda olup hâlâ gece karni doyan cok tanidgm var oyle diyolar. Bmve cocukla ilgili o yaBende veriyorum işte böyle kalırsa düzeni diye korkuyorum yani şurda 3 4 aya keseceğiz gece beslenmesini artması saçma oldu
Yok kuzum böyle değildi ama mide de büyüdü yetmiyor artık sanırım ek gıda ile birlikteSelam jadecim benim oğlan bir sabah bir öğleden sonra uyuyor gece de 3-4 kere kalkıyor emmeden katiyyen uykuya dalmıyor. Emen bebeklerin böyle bi handikapı var malesef açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyolar ve başka hiç bi şekilde uyumuyolarmemeden kesene kadar böyle sanırım. Ben kabullendim bu durumu
Diş jeli bende kullaniyorum dile degip uyusturna olayini ikk defa duydum boyle bir zarari olsa bebekleri riske atmazlar emin ol bebek bunlae zaten yalayacaklar damagina surunce dogal olarak bence sıkınti olmaz ama yinede sen bilirsin.24 yasindaym iste buranin en güccüğüyüm galibaaa benden dha küçük olan varsa el kaldırsındiş jeli olayini bilmiyodm bak
Belki yarina yapar aynisi benim bebektede oluyordu yapar bekle kulak cubugunuda pamuk yeri bitene kadar itip biraz saga sola hareket ettie ama yavas yavas o uyariyor.Yaa yaziyim yaziyim dedim unuttm hep. Aksama dogru mızmızlandı benm oğlan kabız kaka yapmadi ona kivrandi kabız olunca gaz da yapamio. Bmde arkasina kulak çöpü ile yaptm yağlı ama ne kdar içine itecegimi bilemedm o puk yerin az bisi ucu göründü sadece daha itmem gerekiyo muydu anlamadmama ondan snra kaka yapmak yerine acayip gaz atiyo dha meydanda kaka yok yağ da iciriyorm bi de. Bu kulak cöpü olayini bana iyice bi aydinlatsaniz
1-) gündüz en az 3 kere uyuyor benimki halen en fazla 2-2:30 saat uyanık kalabiliyor sonrası zırıltı.kısa uyuduysa 4.uykuya da yatmak isteyebiliyor.Kızlar ben soru ile geldim
1) gündüz Bebeklerinizi kaç kere uyutuyorsunuz?
2) benim kız gece1 kerekalkardı 3 4 gecedir bu uyanmalar 3 kere falan oluyor dişten mi sizce
Bi arkadaşım gece uyansa da besleme 1 kereden fazla bu aylarda uyanacak 2 3 kere dedi gerçekten uyandı ama nasıl uyuyacak beslemezsem. Zaten yine kendini atamalara uykuya direnmelere başladı
Aslında bu yaş ve kas meselesine ben pek inanmıyorum doğduğundan itibaren wc iletişimiyle hiö bez kullanmayanlar var bezsiz bebek grubunu keşfettiğimde çok şaşırmıştım. Her bebek tuvaleti geldiğinde sinyal verir altının açılmasını istermiş ama anneler anlamazmış.Beze yaptırmaya biz alıştırırmışız falan. İlk 10 gün hiç oturmadı benim kızlar hep üstlerine yaptılar ıslaklığı hissettikçe anladılar bezi hayatımızdan çıkardık hiç geri dönmedik. Çoğu zaman oturup denk getiemedik hep kalkınca yaptık sağa sola derken öyle böyle biraz uğraş vererek öğrendiler ama sabır işi gerçekten. Oğlum oturmaya başlayınca kakasını yaptığını anladığımda lazımlığa oturtacağım farkına varır belki zamanla çişinin sinyalini de anlar yakalarım kendiliğinden çözülür o iş de inşallahwc eğitimini biz es geçtik ya. nabız yokladım ama henuz kas farkindaligi olusmamisti. bende hazir degilidum. 2bucuk yaş civarı anca bizde çünkü hala aynı benum sipa
Sanmam canım kaç saat olmuştu ki vereli? Belki mama fazla geldi. Olabiliyor öyle kusmalar arada sürekli olmadığı sürece panik yapma bence.Helinnnnn misskokulumm D dilzar siz bilirsiniz ya keci boynuzu özu agir mi geldi acab kiza da oyle kustu bana bir tanidik doktor sayilir verebilirsn demisti bende aldim verdim ondan sonraki mamada kiz kustu acaba ondan mi oldu
Hmm anladm bende oyle bakiyim o halde.Premium silikon diye geçiyor aldım. Bpa falan içermiyor. Belki alırken bakmak lazım bunlara. Uzun süredir kullanmıyorum bir buçuk hafta oldu. Şimdilik leke yok.
Bilmiyorum ya galiba duruma gore hareket edicem. Cok zorlanirsa veririmDiş jeli bende kullaniyorum dile degip uyusturna olayini ikk defa duydum boyle bir zarari olsa bebekleri riske atmazlar emin ol bebek bunlae zaten yalayacaklar damagina surunce dogal olarak bence sıkınti olmaz ama yinede sen bilirsin.
Yok yapiyo ama cok sert sekilde onu da az miktar yapabiliyo ıkına ıkına cok zorlaniyo. Ben kulak cubugunu oyle bile zor yaptm bi de oynatilmasi mi gerekiyo cesaret edecegimi sanmiyorm bi fitil koydum kendimi kastm resmen korka korka yaptm yani 5 dk snra rahatladi amaBelki yarina yapar aynisi benim bebektede oluyordu yapar bekle kulak cubugunuda pamuk yeri bitene kadar itip biraz saga sola hareket ettie ama yavas yavas o uyariyor.
Canım üşenmemiş yazmışsın eline sağlık6 ayda gündüz 2 uyku önerdi bazen 3 olabilir çocuğa göre değişir. ama 2 uyku ve gece sadece 2 besleme. yani misal 8de uyudu 12de ve 4te süt. bu gece beslemesi 9 ay sonrası tek olacak 1 yaş sonrası hiç olmayacak. hicbiryarari yok dedi. uyku çok önemli. pis pis pat i öneriyor. sallamaya alıştırma dedi. büyüğüyle basil belada bu konuda onun için küçükte sallamadım ama emzirerek uyuttum ben. o da yanlış. en azından tam dalmasın memeden ayır yatakta pis pis pat yap dedi.
aklıma gelirse yazarım. aslında ses kaydibaldim dinliyorum unutursam diye ben yine dinlerim eksik varsa yazarım
Gündüz banyo yaparsa öğle uykusu 1 1.5 saat oluyor yapmazsa daha kısa yarım saat beşikte yarım saat memede uyuyor akşama olan uykusu yarım saat 45 dk anca memede olursa yine süre uzuyor ama sorun memede uyumak istemesi ben hiçbir şey yapamıyorum o zaman diblenemiyorum bileJadesi
Kuzum benim kiz sabah kalktiktan 1 bucuk saat sonra 1 uyku yapiyor yarim saat sonra oglen 1 uyku daha oda en fazla 1 saat sonra 4 5 gibi bir uyku oda yarim saat sonra aksam 8 gibi flan uyumak istiyor ama mesela dun aksam uyttum 9 da 10 da kalkti 12 ye kadar uyumadi gecede döndü durdu o yuzden ben 6 7 den sonra aksam 10 a kadar flan ayakta tutmaya calisiyorum gece uyusun diye bizde durumalr bu sekil kisa kisa uykular. Keyfi yerindeyse gece 2 kez uyanip mamasini yiyip yatiyor. Ama dun ve 2 gun oncesi anami aglatti ya usuttu yada baska derdi var. Bugünde kustu baya ne verip ne vermeyecegimi sasirdim ya korkuyorum simdide. Insallah duzene girer.
Yorulmuyor mu ya 2yaşında uykusu gelmiyor mu halaacıkmazlar canim. büyük oğlanda da öyle olmuştu. sallama konusunda valla canim 2 yaşında valla ayakta sallanır pert durumdayım. gündüz uykusu olmasa gece kitap felan uykuya dalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?