2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim sindirememiş olabilir. dr ruhen bedenen ve bağırsakları yavaş yavaş alışacak. çok karışık gidersen huzursuz olur uykusunu da etkiler dedi. ne kadar verdin ki canim ?
1 cay kasigi vermistim. Soyle bir durumda var mamasini icerken kaka yapti o sira aldim poposunu yikamaya goturdum karnina baski mi oldu acaba cunku gegirmeyle fiskirtti ama iki kez olunca tedirgin oldum
Cok sukur sonrasida olmadi ama iste hala etkisindeyim
2 saat olmustu canim.

Benim oğlum da hergün tarhana içiliyo bayılıyo

canim idrarını yaparken hiç farketmiyor. banyoda bi baktım yapıyor ama o hiç anlamadı bile. kakaya byby lar yaptık oturduk ara ara bekledik yok olmadi bende yeni doğum yapmışım zaten vazgeçtim

Allah hepimize sabır bacaklarimıza güç versin. hayır bi de benim büyük sıpa illa anne diyor babası uyutmak istiyor ama yok
Yorulmuyor mu ya 2yaşında uykusu gelmiyor mu hala Ayyy delirmeme az kaldı
jade akşam 7bucukta kaptım büyüğü sahil boyu yuruduk dalgalarla bogustu kumda oynadi 2 saat sonra eve geldik simdi mi napiuoruz salliyoruz canik salliyoruz
bugün aşı olmuştu 2 yaş aşısı onun için ekstra sabır yüklemesi yaptım kendime

canim oncacik öyle kusturmaz dediğin g8bi muhtemelen karnına olan baskıdan olmuş olabilir.

Helinnnnn olmaz zaten artık kendinin söylemisini bekle sen. Bebekle mümkün değil öğretmen kendi söylemezse seneye yazın açarsın orayı burayı ıslata ıslata öğrenir. Bazıları 1 günde falan öğreniyormuş nasıl oluyorsa inşallah oğlum öyle olur oğlan çocuğu geç öğrenir diyorlar gerçi görecez farkını.

Herşeyi ağzına götürüyor evet. Sofrada özellikle alıyoruz kucağımıza görsün bizi diye. Alışsın başka şeyler yemeye diye ama hiç saldırmıyor kaşığımıza sadece ellerini masaya vuruyor kaşığımızı takip ediyor sütümğ de şöyle anlıyorum yutkunuyor emerken. Hiç öyle boş boş çekmşyor yutkunuyor devamlı çişleri de az değil yeterli. Sabah 8 den 12 ye kadar yemiyor bişey. Ona rağmen yine saldırmıyor. Süt veriyor annem biberonla içmiyor 4 5 mama kaşığı püre anca yiyormuş. Açtır ama. 4 saat beni bekliyor Bizim oğlan da böyle. 6. Ay kontrolü var haftaya 4. Ay 7600 dü kilosu bu ay ne olacak bakalım.

M
Benim minnoş baya oturma işini çözdü gibi bu arada kızlar arkasına oturuyorum destek vermeden kendi baya 5-10 dk kadar duruyor oturarak. Oyuncak oynadık bu akşam o şekilde rahat kaldı. Şükür bu günlere
Çok şükür oh maşallah
Benim hanto kızda 6ay 4 gün bütün ilk defa tam döndü

Ya birde ne diyeceğim kızlar biz ek gıdaya yeni başladık ya tadım yaptık şimdiye kadar mesela ne kadar çorba yada püre yediriyorsunuz kasenin boyutu ne kadar

Ha birde kabız bebekler vardı ya bizimki de son zamanlarda çok zorlanıyordu İki gündür de yapmıyordu ben bugün kayısı kompostosu ve o kayısıları edip Zeytindağı ile verdim akşama doğru yaptı kakasını deneyin anneler

bence benim buyuk sipa zamani gelince hızlı kapar. memeyi birakmasi emziği bırakması telefonu bırakmamız enteresan bir şekilde zor olmadi yani. nasıl bıraktınız desen bilmem derim. bırakalım dedik ve bıraktık bu yani. valla az büyüsün ben sakinlim olur elbet ya. ömrünün sonuna kadar bezli durmaz ya

2 saat oldu ve hâlâ uyumadı aglamaktan mahvoldu yavrm ya... Aslinda göz gidiyo ama migdesi kötu oluyo agzina geliyo yedikleri ona da agliyo. Reflü azdi iyice su iciremedm aksam zaten hiç. Kocayla da tartistk zaten. Sinirlendm carsiya inmisti o da mesaj attm burda perisan oldu sen anca gez dedim baktiydm geldi az oynatmaya calistk keyfi yerine gelsn diye. Snra babasi uyuttu şükür yatti bakalm kalkmazsa geri.

Memede uyumaları eziyet anneye sabah Bi kalkıyorum kütük gibi ağırım kendileri de yoruluyordur bence o şekilde emerken

ben hiç kullanmadim desem. hiç bilmiyorum ki. ama bir kere kustuysa çok da üstüne düşme bence. geçen üç kere kustu bizim minnak. hasta mi oluyor vs derken ertesi gün hiç birseyi yoktu. mideleri hassas daha günlük anlık olabiliyor.

Insallah ya bu sra yine huzursuzluk var atak ki nedr bilemiyorum. Insallah saglikla buyusunlerde.

Kızlar gece beslenmesiyle ilgili bende sizin gibi düşünüyordum alismasin diye. Ta ki dr un gece karnini doyurmak icin degil agri kesici olarak kullaniyor memeyi demesiyle düşüncem degisti. Dis cikarma donemleri agri kesici vermektense gece sık sık emzir bu surede dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…