Ben asla anlamamkizlaaaaaar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı?
1 cay kasigi vermistim. Soyle bir durumda var mamasini icerken kaka yapti o sira aldim poposunu yikamaya goturdum karnina baski mi oldu acaba cunku gegirmeyle fiskirtti ama iki kez olunca tedirgin oldumcanim sindirememiş olabilir. dr ruhen bedenen ve bağırsakları yavaş yavaş alışacak. çok karışık gidersen huzursuz olur uykusunu da etkiler dedi. ne kadar verdin ki canim ?
2 saat olmustu canim.1-) gündüz en az 3 kere uyuyor benimki halen en fazla 2-2:30 saat uyanık kalabiliyor sonrası zırıltı.kısa uyuduysa 4.uykuya da yatmak isteyebiliyor.
2-)diş döneminde sık uyanmalar normal gece beslenmesine alıştırmak iyi değil aslında arkadaşının dediği doğru. Gece bebeklerin de sindirim sisteminin dinlenmesine ihtiyaç var. Benim büyük kız çok uyanırdı 1 yaşında kestim gece emmesini odasını ayırdım gece uyanınca salladım su verdim 2-3 gece ağladı sonra deliksiz uykular bizim olduyduküçük kız 1-2 kere kalkıp emer uyurdu onu 2 yaşına kadar emzirdim oğlan da doğduğundan beri 9 da yatar gece 2-3 gibi kalkar karnını doyurup sabaha kadar uyurdu şimdi daha sık kalkıyor. Ben de nedenini çözmeye çalışıyorum bu ara
Aslında bu yaş ve kas meselesine ben pek inanmıyorum doğduğundan itibaren wc iletişimiyle hiö bez kullanmayanlar var bezsiz bebek grubunu keşfettiğimde çok şaşırmıştım. Her bebek tuvaleti geldiğinde sinyal verir altının açılmasını istermiş ama anneler anlamazmış.Beze yaptırmaya biz alıştırırmışız falan. İlk 10 gün hiç oturmadı benim kızlar hep üstlerine yaptılar ıslaklığı hissettikçe anladılar bezi hayatımızdan çıkardık hiç geri dönmedik. Çoğu zaman oturup denk getiemedik hep kalkınca yaptık sağa sola derken öyle böyle biraz uğraş vererek öğrendiler ama sabır işi gerçekten. Oğlum oturmaya başlayınca kakasını yaptığını anladığımda lazımlığa oturtacağım farkına varır belki zamanla çişinin sinyalini de anlar yakalarım kendiliğinden çözülür o iş de inşallah
Sanmam canım kaç saat olmuştu ki vereli? Belki mama fazla geldi. Olabiliyor öyle kusmalar arada sürekli olmadığı sürece panik yapma bence.
Bebişkom ama doktorlar bu aydan itibaren 6-7 saat uyanmadan uyuyabilirler gece sadece 1 beslenme yeterli diyolarYok kuzum böyle değildi ama mide de büyüdü yetmiyor artık sanırım ek gıda ile birliktecanı sağolsun kalkarım da tuhafıma gitti
Benim oğlum da hergün tarhana içiliyo bayılıyoBugün tarhanababadan sipariş verdiğim bebek tarhanasını pişirdim oyy pek sevdi benimki. Daha içecekti de biraz az tuttum bugün nasıl tepki verecek bir bakayım vucudu diye. Kemik suyu attım bir küp tereyağıyla salçasız pişirdim biraz koyu kıvamlı güzeldi tadı da gerçekten tavsiye ederim.
canim idrarını yaparken hiç farketmiyor. banyoda bi baktım yapıyor ama o hiç anlamadı bile. kakaya byby lar yaptık oturduk ara ara bekledik yok olmadi bende yeni doğum yapmışım zaten vazgeçtim1-) gündüz en az 3 kere uyuyor benimki halen en fazla 2-2:30 saat uyanık kalabiliyor sonrası zırıltı.kısa uyuduysa 4.uykuya da yatmak isteyebiliyor.
2-)diş döneminde sık uyanmalar normal gece beslenmesine alıştırmak iyi değil aslında arkadaşının dediği doğru. Gece bebeklerin de sindirim sisteminin dinlenmesine ihtiyaç var. Benim büyük kız çok uyanırdı 1 yaşında kestim gece emmesini odasını ayırdım gece uyanınca salladım su verdim 2-3 gece ağladı sonra deliksiz uykular bizim olduyduküçük kız 1-2 kere kalkıp emer uyurdu onu 2 yaşına kadar emzirdim oğlan da doğduğundan beri 9 da yatar gece 2-3 gibi kalkar karnını doyurup sabaha kadar uyurdu şimdi daha sık kalkıyor. Ben de nedenini çözmeye çalışıyorum bu ara
Aslında bu yaş ve kas meselesine ben pek inanmıyorum doğduğundan itibaren wc iletişimiyle hiö bez kullanmayanlar var bezsiz bebek grubunu keşfettiğimde çok şaşırmıştım. Her bebek tuvaleti geldiğinde sinyal verir altının açılmasını istermiş ama anneler anlamazmış.Beze yaptırmaya biz alıştırırmışız falan. İlk 10 gün hiç oturmadı benim kızlar hep üstlerine yaptılar ıslaklığı hissettikçe anladılar bezi hayatımızdan çıkardık hiç geri dönmedik. Çoğu zaman oturup denk getiemedik hep kalkınca yaptık sağa sola derken öyle böyle biraz uğraş vererek öğrendiler ama sabır işi gerçekten. Oğlum oturmaya başlayınca kakasını yaptığını anladığımda lazımlığa oturtacağım farkına varır belki zamanla çişinin sinyalini de anlar yakalarım kendiliğinden çözülür o iş de inşallah
Sanmam canım kaç saat olmuştu ki vereli? Belki mama fazla geldi. Olabiliyor öyle kusmalar arada sürekli olmadığı sürece panik yapma bence.
Allah hepimize sabır bacaklarimıza güç versin. hayır bi de benim büyük sıpa illa anne diyor babası uyutmak istiyor ama yokCanım üşenmemiş yazmışsın eline sağlıkuyku sorununu çmzemiycem ben sallıyorum ayakta sadece öyle uyuyor öyle bile zor yani bugün az deneyim dedim ama sabrım yok sanırım beceremiyorum yöntemleri pes ediyorum
jade akşam 7bucukta kaptım büyüğü sahil boyu yuruduk dalgalarla bogustu kumda oynadi 2 saat sonra eve geldik simdi mi napiuoruz salliyoruz canik salliyoruzYorulmuyor mu ya 2yaşında uykusu gelmiyor mu halaAyyy delirmeme az kaldı
canim oncacik öyle kusturmaz dediğin g8bi muhtemelen karnına olan baskıdan olmuş olabilir.1 cay kasigi vermistim. Soyle bir durumda var mamasini icerken kaka yapti o sira aldim poposunu yikamaya goturdum karnina baski mi oldu acaba cunku gegirmeyle fiskirtti ama iki kez olunca tedirgin oldum
Cok sukur sonrasida olmadi ama iste hala etkisindeyim
2 saat olmustu canim.
Herşeyi ağzına götürüyor evet. Sofrada özellikle alıyoruz kucağımıza görsün bizi diye. Alışsın başka şeyler yemeye diye ama hiç saldırmıyor kaşığımıza sadece ellerini masaya vuruyor9
Sütün yettiğini nasil anlıyorsun sevgi.
Her şeye saldırmıyor mu oğlun.
Mesela sofradayken o da yemek istemiyor mu.
o yüzden ac diye veriyorum ben de. Ekmeği falan emiyor yiyor.
ama Kaşıkları peceteleri de yemeye çalışıyor.
Dişten mi oral dönemden mi açlıktan mi bilebilsem.
Çok şükür oh maşallahBenim minnoş baya oturma işini çözdü gibi bu arada kızlar arkasına oturuyorum destek vermeden kendi baya 5-10 dk kadar duruyor oturarak. Oyuncak oynadık bu akşam o şekilde rahat kaldı. Şükür bu günlere
Refluye zarari olur mu pekiHa birde kabız bebekler vardı ya bizimki de son zamanlarda çok zorlanıyordu İki gündür de yapmıyordu ben bugün kayısı kompostosu ve o kayısıları edip Zeytindağı ile verdim akşama doğru yaptı kakasını deneyin anneler
bence benim buyuk sipa zamani gelince hızlı kapar. memeyi birakmasi emziği bırakması telefonu bırakmamız enteresan bir şekilde zor olmadi yani. nasıl bıraktınız desen bilmem derim. bırakalım dedik ve bıraktık bu yani. valla az büyüsün ben sakinlim olur elbet ya. ömrünün sonuna kadar bezli durmaz yaHelinnnnn olmaz zaten artık kendinin söylemisini bekle sen. Bebekle mümkün değil öğretmen kendi söylemezse seneye yazın açarsın orayı burayı ıslata ıslata öğrenir. Bazıları 1 günde falan öğreniyormuş nasıl oluyorsa inşallah oğlum öyle olur oğlan çocuğu geç öğrenir diyorlar gerçi görecez farkını.
Memede uyumaları eziyet anneye sabah Bi kalkıyorum kütük gibi ağırımGündüz banyo yaparsa öğle uykusu 1 1.5 saat oluyor yapmazsa daha kısa yarım saat beşikte yarım saat memede uyuyor akşama olan uykusu yarım saat 45 dk anca memede olursa yine süre uzuyor ama sorun memede uyumak istemesi ben hiçbir şey yapamıyorum o zaman diblenemiyorum bile
Ah keşke. Benim mi gece meme vermesem gözü kapalı çığlık atarak ağlıyor ne sallama kabul ediyor ne pış pışBebişkom ama doktorlar bu aydan itibaren 6-7 saat uyanmadan uyuyabilirler gece sadece 1 beslenme yeterli diyolar
ben hiç kullanmadim desem. hiç bilmiyorum ki. ama bir kere kustuysa çok da üstüne düşme bence. geçen üç kere kustu bizim minnak. hasta mi oluyor vs derken ertesi gün hiç birseyi yoktu. mideleri hassas daha günlük anlık olabiliyor.Helinnnnn misskokulumm D dilzar siz bilirsiniz ya keci boynuzu özu agir mi geldi acab kiza da oyle kustu bana bir tanidik doktor sayilir verebilirsn demisti bende aldim verdim ondan sonraki mamada kiz kustu acaba ondan mi oldu
Bence olmaz ama sen bilirsin çok verme tabiki ben komposto 15 cc içirdimRefluye zarari olur mu peki
Denerim ya bakalm bi nasl olcak oyi gelir insallah reflü ye de insallh zarari olmazBence olmaz ama sen bilirsin çok verme tabiki ben komposto 15 cc içirdim
Insallah ya bu sra yine huzursuzluk var atak ki nedr bilemiyorum. Insallah saglikla buyusunlerde.ben hiç kullanmadim desem. hiç bilmiyorum ki. ama bir kere kustuysa çok da üstüne düşme bence. geçen üç kere kustu bizim minnak. hasta mi oluyor vs derken ertesi gün hiç birseyi yoktu. mideleri hassas daha günlük anlık olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?