2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
En son ne zaman gitmistin :) onu hareketlerini gorunce oyle bir inanacaksin ki insallahhh
6+4 tü en son gördüğümdeşu ikili test faln da aradan çıksın diye bekledim. Hepsi birarada hallolur gider dedim ama şu son günler geçmiyo

İlçe hastanesi olduğu için sanırım. İle falan ki gidiyoe artık kanlar bilmem ki. Yahu buyuksehirde yaşamış biri için ufak yere gelince en büyük sorun hastane yemin ederim. Gerisi hiç mühim değil.
Evet olabilir. Malesef haklısınız hastane çok önemli

Reactions: Kuf
bide yarın randevu 10.40 da kızlar sizce aç mı gideyim ikili için o saate kadar dayanabilirmiyim acaba erken kalkıyorum
Ben aç gittim ama şart miydi bilmiyorum. 10.10 du randevum. Dayaniyor insan.

6+4 tü en son gördüğümdeşu ikili test faln da aradan çıksın diye bekledim. Hepsi birarada hallolur gider dedim ama şu son günler geçmiyo
Şimdi kocaman oldu, elini kolunu da oynatirsa bakarken aman ki aman, insan deli oluyoe

bende normalde özel e gidiyorum yarın devlete gidicem ikili için gördükçe alışıyo insan bencede hele bu haftalarda artık iyice şekilleniyorlar =D
Evet o hareketli bebeğe benzeyen halini görcem inşallah. Bi yandan da acaip hissedyrum. Yok gibi ya hiç mi bi belirti olmaz

Şimdi kocaman oldu, elini kolunu da oynatirsa bakarken aman ki aman, insan deli oluyoe
Aayyyy kızımda ne heyecan ne heyecan vardı. Bu süprz bebek olunca heyecanlanmam diyodm ilk öğrendğmde ama yok. İlkmiş gibi. Herşey aynı. Ne acaip ya o kadar tedrgin olup ağlamştmki ilk öğrendğmde. İki bebeğe nası bakcm diye. Şimdi de aslında tedrgin olmuyo değilim ama güç geldi sanki

Evet devlet. İlçede.
Devlette herşey zor yürüyor. Kalabalık olduğundan belki sıra vardır. Küçük ilçe ise belki merkeze gidiyordur. Bende şu an kendi özeldeki dr uma gitmedim. Devlette testleri bitirip ona devam etmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir dr denk geldi ya da eskisi gibi kaba dr lar pek Yok. Fakat maalesef uğraştırıcı biraz. Sadece kan uyuşmazlığı olduğu için bile eşimden kan aldılar. Kızımda bir hastane ile anlaşmamız vardı ama artık bizim dr çok ön plana çıktığından Yok ve fiyat çok fazla inatla gitmiyorum. Herşeyi bedava yaptırayım da bir öyle giderim diyorum ama umarım sabredebilirim Ya da gittiğimde o beni kabul eder Artık sezaryene bayılıcaz parayı

haklısın valla canım bende o mantıktayım bi kan testi için niye o kadar vereyim ki zaten doğum vs vericez

Bugün toplantı yaptım. Velilerime hala hamile olduğumu söyleyemedim ki erken olduğunu da düşünyrum. Bütn sene brlkte olcamzı sanıyolarmüdüre zaten hiççç yanaşmıyorum. Daha yeni doğum izninden geldim 1 ay oldu başlayalı adam tekrar gebe olduğumu öğrenrse mazallah bşy mişy olur adama diye korkuyrum

haha oda iyiymiş bende şuan bi kurumda çalışmıyorum özel ders veriyorum ama mecbur söylüyorum sınav öğrencilerimde var bilsinler diye :)

haha oda iyiymiş bende şuan bi kurumda çalışmıyorum özel ders veriyorum ama mecbur söylüyorum sınav öğrencilerimde var bilsinler diye :)
Ben söyleyince büyüükk şoka grcekler. Hiçkimse benden böyle bi bomba beklemiyo çünkü. Keşke o anki surat ifadelerini size göstereblsemşimdi dcekler bu kadın da sürekli doğuruyoşimdiden tahmn ediyrum yani tepkileri az çok. Sizin yine iyiymiş. Biliyolar en azından

Doktorumdan çok memnunum ama evet cidden yavaş yürüyor işler. Hele ki ilcedeysen.
Kabul eder tabi ya neden etmesin. Sezaryen düşünmenizin özel bir sebebi var mı?

Ay o tedirginlik bende de vardı kalmadan önce. Bir kaldım sanki on tane çocuğum var. Öyle bir güven geldi

Allah rızası için şu ağız burun kuruluğuna çare bulan varsa yazsın. Gece boğazım ağrıyo artk kuruluktan. Kalkıp kalkıp su içiyrum sonra hoop tuvalet. Sonra kızım ağlıyo memee diye bi uyuyamıyrum çıldrcam ya

Çok zor dönemden geçiyorum En yakınının bi alo dememesi çok koyuyor.
Ev darmadağın oldu bi giysi dolabını söktük altı üstü nasıl bitecek bu işler bilmem
Belim ağrıyor kıpırdayamıyorum Dua edin bana nolur teselli verin geçecek deyin

Çok geçmiş olsun hiçbir bilgim yok maalesef

Gerçektrn geçeck. Ayağını uzatıp dinlendiğin anlarda bu konuştuklarımız aklına gelecek gülümseycksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…