6+4 tü en son gördüğümdeEn son ne zaman gitmistin :) onu hareketlerini gorunce oyle bir inanacaksin ki insallahhh
Evet olabilir. Malesef haklısınız hastane çok önemliİlçe hastanesi olduğu için sanırım. İle falan ki gidiyoe artık kanlar bilmem ki. Yahu buyuksehirde yaşamış biri için ufak yere gelince en büyük sorun hastane yemin ederim. Gerisi hiç mühim değil.
Ben aç gittim ama şart miydi bilmiyorum. 10.10 du randevum. Dayaniyor insan.bide yarın randevu 10.40 da kızlar sizce aç mı gideyim ikili için o saate kadar dayanabilirmiyim acaba erken kalkıyorum
Aç olmak gerekmiyo diye biliyorum.bide yarın randevu 10.40 da kızlar sizce aç mı gideyim ikili için o saate kadar dayanabilirmiyim acaba erken kalkıyorum
Şimdi kocaman oldu, elini kolunu da oynatirsa bakarken aman ki aman, insan deli oluyoe6+4 tü en son gördüğümdeşu ikili test faln da aradan çıksın diye bekledim. Hepsi birarada hallolur gider dedim ama şu son günler geçmiyo
Evet o hareketli bebeğe benzeyen halini görcem inşallah. Bi yandan da acaip hissedyrum. Yok gibi ya hiç mi bi belirti olmazbende normalde özel e gidiyorum yarın devlete gidicem ikili için gördükçe alışıyo insan bencede hele bu haftalarda artık iyice şekilleniyorlar =D
Aayyyy kızımda ne heyecan ne heyecan vardı. Bu süprz bebek olunca heyecanlanmam diyodm ilk öğrendğmde ama yok. İlkmiş gibi. Herşey aynı. Ne acaip ya o kadar tedrgin olup ağlamştmki ilk öğrendğmde. İki bebeğe nası bakcm diye. Şimdi de aslında tedrgin olmuyo değilim ama güç geldi sankiŞimdi kocaman oldu, elini kolunu da oynatirsa bakarken aman ki aman, insan deli oluyoe
Devlette herşey zor yürüyor. Kalabalık olduğundan belki sıra vardır. Küçük ilçe ise belki merkeze gidiyordur. Bende şu an kendi özeldeki dr uma gitmedim. Devlette testleri bitirip ona devam etmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir dr denk geldi ya da eskisi gibi kaba dr lar pek Yok. Fakat maalesef uğraştırıcı biraz. Sadece kan uyuşmazlığı olduğu için bile eşimden kan aldılar. Kızımda bir hastane ile anlaşmamız vardı ama artık bizim dr çok ön plana çıktığından Yok ve fiyat çok fazla inatla gitmiyorum. Herşeyi bedava yaptırayım da bir öyle giderim diyorum ama umarım sabredebilirimEvet devlet. İlçede.
haklısın valla canım bende o mantıktayım bi kan testi için niye o kadar vereyim ki zaten doğum vs vericezDevlette herşey zor yürüyor. Kalabalık olduğundan belki sıra vardır. Küçük ilçe ise belki merkeze gidiyordur. Bende şu an kendi özeldeki dr uma gitmedim. Devlette testleri bitirip ona devam etmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir dr denk geldi ya da eskisi gibi kaba dr lar pek Yok. Fakat maalesef uğraştırıcı biraz. Sadece kan uyuşmazlığı olduğu için bile eşimden kan aldılar. Kızımda bir hastane ile anlaşmamız vardı ama artık bizim dr çok ön plana çıktığından Yok ve fiyat çok fazla inatla gitmiyorum. Herşeyi bedava yaptırayım da bir öyle giderim diyorum ama umarım sabredebilirimYa da gittiğimde o beni kabul eder Artık sezaryene bayılıcaz parayı
haha oda iyiymiş bende şuan bi kurumda çalışmıyorum özel ders veriyorum ama mecbur söylüyorum sınav öğrencilerimde var bilsinler diye :)Bugün toplantı yaptım. Velilerime hala hamile olduğumu söyleyemedim ki erken olduğunu da düşünyrum. Bütn sene brlkte olcamzı sanıyolarmüdüre zaten hiççç yanaşmıyorum. Daha yeni doğum izninden geldim 1 ay oldu başlayalı adam tekrar gebe olduğumu öğrenrse mazallah bşy mişy olur adama diye korkuyrum
Ben söyleyince büyüükk şoka grcekler. Hiçkimse benden böyle bi bomba beklemiyo çünkü. Keşke o anki surat ifadelerini size göstereblsemhaha oda iyiymiş bende şuan bi kurumda çalışmıyorum özel ders veriyorum ama mecbur söylüyorum sınav öğrencilerimde var bilsinler diye :)
Doktorumdan çok memnunum ama evet cidden yavaş yürüyor işler. Hele ki ilcedeysen.Devlette herşey zor yürüyor. Kalabalık olduğundan belki sıra vardır. Küçük ilçe ise belki merkeze gidiyordur. Bende şu an kendi özeldeki dr uma gitmedim. Devlette testleri bitirip ona devam etmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir dr denk geldi ya da eskisi gibi kaba dr lar pek Yok. Fakat maalesef uğraştırıcı biraz. Sadece kan uyuşmazlığı olduğu için bile eşimden kan aldılar. Kızımda bir hastane ile anlaşmamız vardı ama artık bizim dr çok ön plana çıktığından Yok ve fiyat çok fazla inatla gitmiyorum. Herşeyi bedava yaptırayım da bir öyle giderim diyorum ama umarım sabredebilirimYa da gittiğimde o beni kabul eder Artık sezaryene bayılıcaz parayı
Ay o tedirginlik bende de vardı kalmadan önce. Bir kaldım sanki on tane çocuğum var. Öyle bir güven geldiAayyyy kızımda ne heyecan ne heyecan vardı. Bu süprz bebek olunca heyecanlanmam diyodm ilk öğrendğmde ama yok. İlkmiş gibi. Herşey aynı. Ne acaip ya o kadar tedrgin olup ağlamştmki ilk öğrendğmde. İki bebeğe nası bakcm diye. Şimdi de aslında tedrgin olmuyo değilim ama güç geldi sanki
Çok zor dönemden geçiyorum@cecenn çok geçmiş olsun canım içini ferah tut. Hamilelik vesvesesiyle ben gripten bile bebeğime bşe oldu sanmıştım gittm gördüm derin bir ohh çektim. Yaşayan 2. Çocuğum olmasına rağmen her çocuk sevgisi farklı. Annelik çok farklı bir duygu. Milyonlarca çocuğum olsa hepsine yetecek sevgim var elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Yeter ki karnımdakine bşey olmasın dye dua ediyorm hergün her saat her dk. Rabbim isteyen herkese aratmadan tattırsın bu duyguyu inşallah. İstemeyene de vermesin Rabbim . haberlerde her geçen gün ilgisiz anne baba gördükçe keşke çocukları hiç olmasaymış diyorm. Sen içini ferah tut bebeğin sıkıca tutunuyor doktorun yönlendirdiği şeklde hareket et bebeğinin iyice tutunmasına sende yardımcı ol :)
Canım oğluma hamileyken son ayda ayağıma yel girmiş tıpta adını bilmiyorm kayınvalidemin söylemiyle yel. Üzerine basamıyordm . Oğlumda sırt ağrılarım çok oldu hele son aylar yatamıyordum ağrıdan.. beni istisnasız hergün günde 3 kez kayınvalidem arardı . Annem hiç aramazdı. Nasıl üzülürdüm anlatamam hamilelik pskolojisiyle insan daha bi kötü de oluyor. Nedn benm annem anlamıyo beni diyordum hep.
En son annemi aradm söyledm içimi döktüm rahatladım. Öyle 2 gün sonra yanıma geldi zatn :)
Eşimin ailesi çok ilgili aslında ama insan kendi anne ve babasından bekliyor asıl ilgiyi.
Zamanla şunu anladm.
Annemin hamilelikleri kolay geçti .
Kayınvalidem 9 ay boyunca kusmuş kolunda serumla gezmiş. O yüzden kayınvalidem yaşadığı için annemden daha iyi anlayabildi beni. Bence hiç kendini üzme. Kayınvalidenden de Allah razı olsun ki yanında, seni yanlız bırakmıyor çok şükür. Burda bazı arkadaşlar gurbette ne eşinin ailesi nede kendi aileleri var. Biz biraz daha şanslıyız canım çok şükür bugünlerimize :)
Çok geçmiş olsun hiçbir bilgim yok maalesefBu arada kızlar benim biraz moralim bozuk. Sabah bakteri çıktı ilaç başlıcaz. Akşam beni ara demişti doktorum aradım. Inr değerim çok yüksekmiş. Ecopirin alıyorum romatizma hastayım birde plaguanil alıyorum. Normalde ecopirin tek başınabu kadar yükseltmez dedi. Eğer bir kanaman olursa kesinlikle durmaz dedi. İlişki kesinlikle yasak yarın hemen dahiliyeye git. Sonra hemetoloji dedi. Kızlar dua edin bebişime bir şey olmasın.
Bu arada pıhtılaşma sorunu olanlardan yorum alabilir miyim. Kan sulandırıcı kullananlardan böyle bir şey duyan yaşayan var mı ?
Çünkü neden çünkü anneler birer süperkahramanAy o tedirginlik bende de vardı kalmadan önce. Bir kaldım sanki on tane çocuğum var. Öyle bir güven geldi
Gerçektrn geçeck. Ayağını uzatıp dinlendiğin anlarda bu konuştuklarımız aklına gelecek gülümseycksinÇok zor dönemden geçiyorumEn yakınının bi alo dememesi çok koyuyor.
Ev darmadağın oldu bi giysi dolabını söktük altı üstü nasıl bitecek bu işler bilmem
Belim ağrıyor kıpırdayamıyorum Dua edin bana nolur teselli verin geçecek deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?