2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
minikbebegim9640 Benim oğlanın da reflüsü var. Motillium ve gaviscon infant kullanıyoruz. Kusması azaldı ama geçmiyor tam. Kilo alımı iyiyse takılma benimki az alıyor kustugu için.

Kızlar ya 6 gündür bebeğe ilk defa yalnız bakıyorum gerçi eşim çoğunlukla evde ama çok zormuş ya temizlik bebek yemek pestilim çıktı
İşlerim çoğu bitti şükür
Ha kızlar birde aylar sonra Bugun yemek yaptım kaç gündür dışardan atışmalık makarna falandı bugün fırında köfteli patates yaptım baharatlar vs yanına pilav ve yayla çorbası turşu falan miss ohh çık lezzetli oldu özlemişim yemek yapmayı
Peki bunu neden yazıyorum çünkü 18.00 den sonra artık yemiyorum acıkırsam salatalık elma falan yiyorum ve şuan çok açım
Bebeğimi güç bela yeni uyuttum ve benim uykum yok
Ne yapsam bilemedim pufff buhün Müge’yi izlemedim ben kaçar Müge anlı izlemeye size iyi geceler canolar kız geç uyuduğu için uykusu 8-9 saati bulur umuduyla tabi

Of ya kiza mama verdim az once ne verdiysem fiskirtarak kustu neden boyle oldu pekmezden olabilir mi yada yumurta sarisindan yada baska birsey mi var usuttu mu of cok moralim bozuk napayim kizlar doktora mi gotrsem
Dur takip et kuzum olur biraz acıkmasını bekle düzelir inşallah

Bugun ki alıntılarım ya hic bakamaz oldum

Ben de gecen gece kizi uyuttum.dedim simdi yap bir kahve otur dizi izle.kirmizi oda gittim kahveyi pisirdim.oglan anne bana kurabiye yapar mısın dedi.haydi kurabiyeyr koyulduk..kahve sogudu..kiz uyandi..dizi bitti..keyif mi o da neydi bir annenin keyfi yavrularina kurabiye pogaca pisirmekten gecer

Aynen ya..kakayi kötülersen yapmaz tutar.ilerde duygularini saklar parasini saklar cimri olur..ahhh freud emice ah

Kelin ilaci misali be baharım..ben de bulamadım bir çözüm..oturtamadık bir düzen bu arada doktorum keciboynuzu ozu icin verme dedi bana.vereceksen üzüm pekmezi ver dedi.kaldiramazmis bünyesi

Of ya kiza mama verdim az once ne verdiysem fiskirtarak kustu neden boyle oldu pekmezden olabilir mi yada yumurta sarisindan yada baska birsey mi var usuttu mu of cok moralim bozuk napayim kizlar doktora mi gotrsem

Midesini bastırmış olabilir misin anlamadan.bir sefercik olmus.doktora tasima bence.tekrarlarsa git ama.gecmis olsun canim.

sey ogretmenim bilmedigim yerden sordunuz cunku benim kiz hergun baska.sabah uykusu ve oglen uykusu ayri ayri yarim saat 45 dk. Ama mesela bugun uyumadi hic gece zaten yazmiyom moraliniz bozulmasin simdi bir de buraya yazmamistim ama.uyku egitimi vermistim kendi uyuyordu.sefam.kisa surdu dis bizi perisan etti.salla salla dur simdi bu saatten sonra duzelecegjni sanmiyorum.cunku artik akli erdi.sallamazsam bagiriyor nasil egitim verdin derseniz.bagirdi agladi almadim.salla dur yaptim.kisa surede alisti 4 aylikti.amma artik sallanmak istiyor gece bile defalarca galiba bu aci dolu aglamalata kayitsiz kalamadim.cani yaniyor cunku

Teşekkür ederim canim.sanirim en iyisi bosh herkes onu öneriyor

minikbebegim9640 Benim oğlanın da reflüsü var. Motillium ve gaviscon infant kullanıyoruz. Kusması azaldı ama geçmiyor tam. Kilo alımı iyiyse takılma benimki az alıyor kustugu için.
Böbrek taşı sebep oluyor sanırım kusmaya.gecmis olsun insAllah iyilesir beybibey

Yaa gecms olsn paşaya. Bizde öyle kusma yok agzina kdar gekio geri yutuyo snra yine başa sarıp migde bulaniyo flan o döngü var yuttukca bulanti devam edio. Gaviscon vermislerdi bize de hani o dha cok bulandirdi. Bakalm yarin randevu var ne diyecek ne ilaç yazacak. Tamamen geçer insallah. Ek gida olmadan once dha iyiydi dr da ek gida yerse gecer belki dedi tam tersi acayip derecede cogaldi çok zor uyudu bign hatta. Galiba geçmicek ve bu perişan edicek beni

Reactions: Kuf
Valla biz o kadar kötüyüz ki uyku konusunda 11 den veri ayakta sallamayı bıraktık memede uyuyor yine destekli Ve gece 1557 kez uyanıyor bir saat zır uyur kesintisiz keşke yardım edebilsem

Valla biz o kadar kötüyüz ki uyku konusunda 11 den veri ayakta sallamayı bıraktık memede uyuyor yine destekli Ve gece 1557 kez uyanıyor bir saat zır uyur kesintisiz keşke yardım edebilsem

Bak saat 7.30 da uyudu.23.00 da kalktı.simdi salliyorum bi uyusa.ve gece uykusuni almis oldu.artik 1 saatte bir kalkariz debelenip duruyor.artik midem bulaniyor.oglan da sabahtan tepemde bitecek Allahim.eksikliklerini gostermesin insAllah ❤

Anladım.
Beni kızım çok ağlıyor biz yerken .
Ciglik kıyamet.
Çoğu zaman verince yemiyor, ağzına sokuyor kaşık peçete ne varsa emiyor.
Yetiyordur inş süt.
Çoğu zaman iki emiyor bırakıyor sütler ziyan oluyor tam inmişken.
Anlamıyorum oral dönem evet de ne bileyim.

Oğlun ac ac nasil duruyor ki ac olsa almaz mi biberon. Süt 4 saat yetiyor belki de ac değidir.
Püre zaten öyle yemesi galiba. Ne güzel yormuyor midesini.
Biberonu tuttu demistin bi ara yine mi vazgeçti.
Suyu nasil içiyor. Ya da dışını kaşımak için silikonuyla oynarken alışır belki.
Koştur koştur eve yetisiyosun yani öğle arası,ne tatlı heyecanlar.
Ben de koştur koştur tuvalete gidip gelebiliyorum anca. kucaktan inince aglayana kadar

Sabah bi kaka yapmış kızım taşmış koyu hem de.
Çok yedirdim demek ki diye dusundum.

Ne yapacagimi tam belirleyemiyorum açıkçası ondan sorayim dedim.sut yerer mi hala 6 aylık oldular doyurur mu diye.
Teşekkür ettim.

Amin inşallah enim.
Akşam.o satte uyuduğu için uyanmış bence almış uykusunu.
Geçen aynısını yaptı kızım gece 3 oldu oynuyor.
Erken uyutma bi dene bakalım yarin
Cok yi oluyor oh uyudu isleri yapayım, büyüğüyle ilgileneyim diye ama sonra gece uyumuyorlar o daha fena.

Anne simdi erkenden uyuyom ama sevinme donusum muhtesem olacak diyor kesin bu bebeler bugunlerde

Inşallah uyur. Dediğin gibi oglum da kalkacak sabah. Ben de 1 saattir emziriyorum.dalsin diye. Tutuldu her yanım...

Bir sıkıntısı olunca kıyamıyorum hiç zavallım emince geçecek sanıyor

Eşim de öyle diyor bilmiyorum ki. Düşse de kurtulsa. Amin inşallah.
Kötü düşünme geçer inşallah. Yeğenim 9-10 aya kadar kustu sonra geçti birden.

Eşim de öyle diyor bilmiyorum ki. Düşse de kurtulsa. Amin inşallah.

Kötü düşünme geçer inşallah. Yeğenim 9-10 aya kadar kustu sonra geçti birden.
İnsallh ya. Dertlerini de anlayamiyorz o zorluyo resmen beni. Agridi mi dün agzina geldi ona mi agladi bilemedm calpol vermedm o yzden

İnsallh ya. Dertlerini de anlayamiyorz o zorluyo resmen beni. Agridi mi dün agzina geldi ona mi agladi bilemedm calpol vermedm o yzden
Midesi yanıyor olabilir hamileyken yaşadım çok zordu. Böyle düşününce insanın içi acıyor cidden.

Bende su deneyeyim bi bakalım tepkisi ne olacak sallarım sonra çünkü böyle uyuduğumdan bişey anlamıyorum gündüz zaten dinlenemiyorum üstüne bide gece olunca tüm sırtım tutuk 3 kere kalktı gece yine ben bi de yanımda yatırmamaya çalışıyorum al beşiğe koy geri falan yoruyor bizim odalar bir şuan bu etkili değildir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…