Nazar ettim çocuğa uyuyor gece dedim o zaman başka açıklaması yokBebişkom ama doktorlar bu aydan itibaren 6-7 saat uyanmadan uyuyabilirler gece sadece 1 beslenme yeterli diyolar
Ben arada babasına veriyorum adam pişpişlerimin şiddeti artınca geliyor zaten yanımacanim idrarını yaparken hiç farketmiyor. banyoda bi baktım yapıyor ama o hiç anlamadı bile. kakaya byby lar yaptık oturduk ara ara bekledik yok olmadi bende yeni doğum yapmışım zaten vazgeçtim
Allah hepimize sabır bacaklarimıza güç versin. hayır bi de benim büyük sıpa illa anne diyor babası uyutmak istiyor ama yok
jade akşam 7bucukta kaptım büyüğü sahil boyu yuruduk dalgalarla bogustu kumda oynadi 2 saat sonra eve geldik simdi mi napiuoruz salliyoruz canik salliyoruz
bugün aşı olmuştu 2 yaş aşısı onun için ekstra sabır yüklemesi yaptım kendime
canim oncacik öyle kusturmaz dediğin g8bi muhtemelen karnına olan baskıdan olmuş olabilir.
Görümcem bekledi 3 yaşını geçiyordu daha önce uğraştı pes etti sonra hemen öğrendi@Helinnnnn olmaz zaten artık kendinin söylemisini bekle sen. Bebekle mümkün değil öğretmen kendi söylemezse seneye yazın açarsın orayı burayı ıslata ıslata öğrenir. Bazıları 1 günde falan öğreniyormuş nasıl oluyorsa inşallah oğlum öyle oluroğlan çocuğu geç öğrenir diyorlar gerçi görecez farkını.
Bana da öyle geliyorNazar ettim çocuğa uyuyor gece dedim o zaman başka açıklaması yok
Benimkide öyle şükür oturuyor artıkBenim minnoş baya oturma işini çözdü gibi bu arada kızlar arkasına oturuyorum destek vermeden kendi baya 5-10 dk kadar duruyor oturarak. Oyuncak oynadık bu akşam o şekilde rahat kaldı. Şükür bu günlere ☺
Canım ilk başta çok yemiyor zaten 2yemek kaşığı kadarM
Çok şükür oh maşallah
Benim hanto kızda 6ay 4 gün bütün ilk defa tam döndü
Ya birde ne diyeceğim kızlar biz ek gıdaya yeni başladık ya tadım yaptık şimdiye kadar mesela ne kadar çorba yada püre yediriyorsunuz kasenin boyutu ne kadar
Benimde sırtım ağrıyor öyle ama yanına yatınca daha beter yaMemede uyumaları eziyet anneye sabah Bi kalkıyorum kütük gibi ağırımkendileri de yoruluyordur bence o şekilde emerken
Aaa bak neler öğreniyoruz iyiki yazdın Teşekkür ederimKızlar gece beslenmesiyle ilgili bende sizin gibi düşünüyordum alismasin diye. Ta ki dr un gece karnini doyurmak icin degil agri kesici olarak kullaniyor memeyi demesiyle düşüncem degisti. Dis cikarma donemleri agri kesici vermektense gece sık sık emzir bu surede dedi.
Bi ara bizde de vardı iki çekiyor bırakıyordu geçti o dönemi. Ama eğlencesine gibi yapıyordu dişten kaynaklı değildi. Korona olduktan sonra 3 haffa evdeydim sonrasında almadı. İlk başta da zor almıştı ama uykuda falan veriyordu annem şimdi hiç bir şekilde tutmuyor. Uykuda olsa da uyanıyor nerden anlıyorlar nasıl akıllılar anlamıyorumAnladım.
Beni kızım çok ağlıyor biz yerken .
Ciglik kıyamet.
Çoğu zaman verince yemiyor, ağzına sokuyor kaşık peçete ne varsa emiyor.
Yetiyordur inş süt.
Çoğu zaman iki emiyor bırakıyor sütler ziyan oluyor tam inmişken.
Anlamıyorum oral dönem evet de ne bileyim.
Oğlun ac ac nasil duruyor ki ac olsa almaz mi biberon. Süt 4 saat yetiyor belki de ac değidir.
Püre zaten öyle yemesi galiba. Ne güzel yormuyor midesini.
Biberonu tuttu demistin bi ara yine mi vazgeçti.
Suyu nasil içiyor. Ya da dışını kaşımak için silikonuyla oynarken alışır belki.
Koştur koştur eve yetisiyosun yani öğle arası,ne tatlı heyecanlar.
Ben de koştur koştur tuvalete gidip gelebiliyorum anca. kucaktan inince aglayana kadar
Sabah bi kaka yapmış kızım taşmış koyu hem de.
Çok yedirdim demek ki diye dusundum.
Ne yapacagimi tam belirleyemiyorum açıkçası ondan sorayim dedim.sut yerer mi hala 6 aylık oldular doyurur mu diye.
Teşekkür ettim.
Sabah bi kalkıyoruz bez dopdolu artık gece terlemesi de azaldı havalardan dolayı daha da arttı gece değiştirmiyorum bez. Emerken bile huysuzlaşıyor bazen. Yeni yeni yapıyor bunu sanırım diş ağtıları geliyor yavaş yavaş.Aynı şekilde bizim de başka asla uyumuyor illa emecek
Ahh eğitimde vermiş kuzum boşuna gitti desene aman anne yüreği dayanmıyor ki sabır hiç kalmıyor Eğitim zor iş vesselamBugun ki alıntılarımya hic bakamaz oldum
Ben de gecen gece kizi uyuttum.dedim simdi yap bir kahve otur dizi izle.kirmizi odagittim kahveyi pisirdim.oglan anne bana kurabiye yapar mısın dedi.haydi kurabiyeyr koyulduk..kahve sogudu..kiz uyandi..dizi bitti..keyif mi o da neydi bir annenin keyfi yavrularina kurabiye pogaca pisirmekten gecer
Aynen ya..kakayi kötülersen yapmaz tutar.ilerde duygularini saklar parasini saklar cimri olur..ahhh freud emice ah
Kelin ilaci misali be baharım..ben de bulamadım bir çözüm..oturtamadık bir düzenbu arada doktorum keciboynuzu ozu icin verme dedi bana.vereceksen üzüm pekmezi ver dedi.kaldiramazmis bünyesi
Midesini bastırmış olabilir misin anlamadan.bir sefercik olmus.doktora tasima bence.tekrarlarsa git ama.gecmis olsun canim.
☝ sey ogretmenim bilmedigim yerden sordunuzcunku benim kiz hergun baska.sabah uykusu ve oglen uykusu ayri ayri yarim saat 45 dk. Ama mesela bugun uyumadi hic gece zaten yazmiyom moraliniz bozulmasin simdi bir de buraya yazmamistim ama.uyku egitimi vermistim kendi uyuyordu.sefam.kisa surdu dis bizi perisan etti.salla salla dur simdi bu saatten sonra duzelecegjni sanmiyorum.cunku artik akli erdi.sallamazsam bagiriyor nasil egitim verdin derseniz.bagirdi agladi almadim.salla dur yaptim.kisa surede alisti 4 aylikti.amma artik sallanmak istiyor gece bile defalarca galiba bu aci dolu aglamalata kayitsiz kalamadim.cani yaniyor cunku
Teşekkür ederim canim.sanirim en iyisi bosh herkes onu öneriyor
Böbrek taşı sebep oluyor sanırım kusmaya.gecmis olsun insAllah iyilesir beybibey❤
İnşallah düzelir kuzum ya uykusuzluk anneyi perişan ediyor gündüz iş çocuk derken gece dinlenmek istiyor insanValla biz o kadar kötüyüz ki uyku konusunda 11 den veri ayakta sallamayı bıraktık memede uyuyor yine destekliVe gece 1557 kez uyanıyor bir saat zır uyur kesintisiz keşke yardım edebilsem
Herks aynı şeyi yaşıyor normal demekki hepimiz şokSabahinn5 nde kalkip konusmaya ne dersiniz ? Bu kizceme noldu boyle ya
Diştendir bizim 2 diş patladı huysuzluk geçmediSabah bi kalkıyoruz bez dopdolu artık gece terlemesi de azaldı havalardan dolayı daha da arttı gece değiştirmiyorum bez. Emerken bile huysuzlaşıyor bazen. Yeni yeni yapıyor bunu sanırım diş ağtıları geliyor yavaş yavaş.
aynen su sira hpimizinki ayni insallah geciciidir. :)Herks aynı şeyi yaşıyor normal demekki hepimiz şok
Sen soyledin diye sabah kizi arabasina attim a101 e kostum silk blue nin pijamlaari gelmemiş ya sinir oldum digerlerinden aldim cok eglenceliydiGünaydın kızlar biz gece kaç kere kalktık kalkınca ne yaptık hiç hatırlayamıyorumsabah 7 buçukta çıplak iki ayak dönencenin oyuncaklarına vuruyordu uyandığımda bez ve üst baş değişip hemen mutfağa daldım kızların ve Gökkuşun kahvaltısını ettirdim. Küçük kızımın okulu başladı onu bıraktık oğluşla arabayı alıp doğru A101 e gittik beraber müzikli davul ve kule oyuncağıyla alt pijama aldım sanırım artık oyuncak almıycam kızların da bi sürü var her yer oyuncak İnşallah durdururum kendimi davul 2 tane gelmişti kaptım birini arkamdan gelen kadın da öbürünü kaptı ayy en çok bu heyecan ve başarma duygusunu seviyorum sanki bedava veriyorlar
Neysem işte yarın da bime fakirin hamur yoğurma makinası geliyor alıyım artık kızlar da yapmıyor sıkıldılar kek kurabiye yapmaktan. Herkes birbirinden bekliyorbari makina yapsın yarın ki macera da çok çetin geçebilir bakalım artık
yok cnm 1 sefer oldu cok sukur ya pekmez agir geldi yada karnindan tutup altini yikiyordum o sira baski oldu kustu sanirim. Ama gecelero huysuz dönüp duruyor mızmızlanıyor arada anlamadm dis cikartiyor olabilr ama gorunursde birseyde yok halenOff ya usuttu mu acaba canım devam etti mi kusması
Aynen butun nisan bebisleri bu ara boyleyms baksanaHaberlwsmis gbi resmen gece bzde sürekli agladi birnde doyurdm snra emzik verdm onunla sustu ama huzursuzdu. Randevu saati gelse de hemn götürsem
Saol canım aynn bziim ki de o kadar anca yiyor zatenCanım ilk başta çok yemiyor zaten 2yemek kaşığı kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?