2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben arada babasına veriyorum adam pişpişlerimin şiddeti artınca geliyor zaten yanıma böyle böyle büyüyecek benimkide sanırım hamak yine iyiydi oda küçük hemde istemiyor sıkılıyor için ayak zor ağrıyor şimdiden 2 yaşı düşünemiyorum

Görümcem bekledi 3 yaşını geçiyordu daha önce uğraştı pes etti sonra hemen öğrendi annem çok güveniyor kendine çağorcam 1 hafta öğretsin

Benimkide öyle şükür oturuyor artık ben yine sağa sola devrilecek diye arkasında oluyorum ama

Canım ilk başta çok yemiyor zaten 2yemek kaşığı kadar

Aaa bak neler öğreniyoruz iyiki yazdın Teşekkür ederim demek ağrıdan uyanıyor hiç öyle düşünmedim

Bi ara bizde de vardı iki çekiyor bırakıyordu geçti o dönemi. Ama eğlencesine gibi yapıyordu dişten kaynaklı değildi. Korona olduktan sonra 3 haffa evdeydim sonrasında almadı. İlk başta da zor almıştı ama uykuda falan veriyordu annem şimdi hiç bir şekilde tutmuyor. Uykuda olsa da uyanıyor nerden anlıyorlar nasıl akıllılar anlamıyorum suyu kaşıkla veriyorum döke döke oda. İçiyor ama az gidiyor malum biberon gibi olmuyor alışma biberonu aldım philipsin ilk çok heyecanlı gitti renkli görünce falan süt koymuştum içine. Süt ağzına gelince geri püskürttü daha da heyecanı kalmadı biberona karşı 4 saat çok aslında hep memede olan benşm oğlan için son bi saat zor geçiyor diyor annem. Huysuzlaşıyor 11 olunca diyor emmek istiyor diyor. Şimdilik böyle bakalım her gün gitmeye çalışıyorum. Kaç gündür yapmamıştı. Durdukça da koyulaşıyor çünkü. Bizim azaldı kaka sayımız o yüzden artık koyu yapıyor. Sindirimlerini zorluyoruz sanırım geçen havuç verdim baktım kakasında tane tane. Sindirememiş tam. Bide ağzında falan emerken süt görüyorum yandan akıyor çıkarınca memenin ucunda görüyorum. O yüzdende diyorum var yani yeter diye.

Ahh eğitimde vermiş kuzum boşuna gitti desene aman anne yüreği dayanmıyor ki sabır hiç kalmıyor Eğitim zor iş vesselam gündüz benimkinin saatleri var gibi iki ileri bi geri 3 kere uyuyor ama irlandalı anne 2 yazmış o yüzden sordum bide gece uyanma olayı sanırım diş ya huy değiştirdi bebem eskiye döner umarım kalmaz böyle

Valla biz o kadar kötüyüz ki uyku konusunda 11 den veri ayakta sallamayı bıraktık memede uyuyor yine destekli Ve gece 1557 kez uyanıyor bir saat zır uyur kesintisiz keşke yardım edebilsem
İnşallah düzelir kuzum ya uykusuzluk anneyi perişan ediyor gündüz iş çocuk derken gece dinlenmek istiyor insan

K Kuf Umudum- S Susam_tanesi hatahaneden geldk smdi biz reflü icin konustm hep. İlac baslamak lazm dedi 2 hafta dan fzla kullanilmaz ama dedi. Yetiskin de gastrit nasilsa ayni o sekil dusun dedi. Meyve puresi onermedi 4 5 gune ver diyor. Asitli baharatli olan herseyden uzak tutman lazm dedi süt kesinlikle olmaz dedi gecene kdar bu durumu. Kilo alimi ilk dogdugu zamana gore iyi reflusu olmasina ragmen dedi. Bende kusmadigini agzina geleni geri yuttugunu syledim. Snra yine kontrol ilactan snra iste. Bizde durum byle sizlerde hastahaneye gittiginzde etiketlerseniz cok sevinirim. Her dr farkli syler çünkü ve dha iyi bir dr ise isimize yarar belki faydasi olir

Eklentiler

• 20201015_115103.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 27
Diştendir bizim 2 diş patladı huysuzluk geçmedi

Günaydın kızlar biz gece kaç kere kalktık kalkınca ne yaptık hiç hatırlayamıyorum sabah 7 buçukta çıplak iki ayak dönencenin oyuncaklarına vuruyordu uyandığımda bez ve üst baş değişip hemen mutfağa daldım kızların ve Gökkuşun kahvaltısını ettirdim. Küçük kızımın okulu başladı onu bıraktık oğluşla arabayı alıp doğru A101 e gittik beraber müzikli davul ve kule oyuncağıyla alt pijama aldım sanırım artık oyuncak almıycam kızların da bi sürü var her yer oyuncak İnşallah durdururum kendimi davul 2 tane gelmişti kaptım birini arkamdan gelen kadın da öbürünü kaptı ayy en çok bu heyecan ve başarma duygusunu seviyorum sanki bedava veriyorlar
Neysem işte yarın da bime fakirin hamur yoğurma makinası geliyor alıyım artık kızlar da yapmıyor sıkıldılar kek kurabiye yapmaktan. Herkes birbirinden bekliyorbari makina yapsın yarın ki macera da çok çetin geçebilir bakalım artık

Herks aynı şeyi yaşıyor normal demekki hepimiz şok
aynen su sira hpimizinki ayni insallah geciciidir. :)
Sen soyledin diye sabah kizi arabasina attim a101 e kostum silk blue nin pijamlaari gelmemiş ya sinir oldum digerlerinden aldim cok eglenceliydi davulu gordumde almadim ya simdi sen diyince neden almadim diyorum.

Off ya usuttu mu acaba canım devam etti mi kusması
yok cnm 1 sefer oldu cok sukur ya pekmez agir geldi yada karnindan tutup altini yikiyordum o sira baski oldu kustu sanirim. Ama gecelero huysuz dönüp duruyor mızmızlanıyor arada anlamadm dis cikartiyor olabilr ama gorunursde birseyde yok halen
Haberlwsmis gbi resmen gece bzde sürekli agladi birnde doyurdm snra emzik verdm onunla sustu ama huzursuzdu. Randevu saati gelse de hemn götürsem
Aynen butun nisan bebisleri bu ara boyleyms baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…