- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Lor yaptım ben çok kolay oldu yoğurt mayalamak daha zormasallah
Canim bunlarin haziri yok mu ya ben yapamam sutu zor mayaliyorum. Marketten labne alsak olur mu koden tuzsuz cokelek mi getirtsem napsam bilemedm ya kafam karıştı.
Oyy tatlis masallah
Ben onu zaten süt sağdığımda içine katıyordum. Şimdi pek sağmıyorum. AR mama da benzer işlev görüyorS Susam_tanesiminikbebegim9640 bizim doğduğundan beri reflümüz var . Ve kusma hala devam ediyor . Bu ay doktor bebelac gold thickener verdi . Mamalarının içine veya ek gıda vereceksem içine katıyorum . Hala herhangi bir değişim ve azalma yok . Ek gıdaya geçince azalıyor diye rahat davrandım , durumu kabullenmiştim. Gerçi hoş ek gıda konusunda çok tembellik yapıyorum bir an önce kendime gelmem lazım . Doktor bu aydan sonra da aynı şekilde devam ederse tedaviye başlarız demişti . Nasıl bir tedavi bilemiyorum ama gidince sizi etiketlerim
Biz epey zamandır böyleyiz atak mı diş mi derken bugün bir arkadaşımla konuştum. Bebiş beni ve kendisini ayrı bireyler olduğunu farkettiği için kendinden uzaklaştığımda terkedileceğim sanıyormuş. Geceleri yalnız olduğunu görünce ağlayarak uyanıyor bence. Gündüzleri de aynı şekilde uyandığı an ağlıyor. Kucağımda 2 saate kadar uyuyam çocuk bırakınca yarım saatte uyanıyorGunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..
Canım benim kızımda da olmuştu sonra olmadı tekrar endişe etmeOf ya kiza mama verdim az once ne verdiysem fiskirtarak kustuneden boyle oldu pekmezden olabilir mi yada yumurta sarisindan yada baska birsey mi var usuttu mu of cok moralim bozuk napayim kizlar doktora mi gotrsem
1. Üç kere eğer az az uyuyorsa 4 kere uyuyor.Kızlar ben soru ile geldim
1) gündüz Bebeklerinizi kaç kere uyutuyorsunuz?
2) benim kız gece1 kerekalkardı 3 4 gecedir bu uyanmalar 3 kere falan oluyor dişten mi sizce
Bi arkadaşım gece uyansa da besleme 1 kereden fazla bu aylarda uyanacak 2 3 kere dedi gerçekten uyandı ama nasıl uyuyacak beslemezsem. Zaten yine kendini atamalara uykuya direnmelere başladı
Midesine bastırdığın için olmuş canım belli endişe etme1 cay kasigi vermistim. Soyle bir durumda var mamasini icerken kaka yapti o sira aldim poposunu yikamaya goturdum karnina baski mi oldu acaba cunku gegirmeyle fiskirtti ama iki kez olunca tedirgin oldum
Cok sukur sonrasida olmadi ama iste hala etkisindeyim
2 saat olmustu canim.
Ben de denedim de yemedi kayısıları çıkardı zeytinyağına da buruştu. 3 gündür yapmıyorHa birde kabız bebekler vardı ya bizimki de son zamanlarda çok zorlanıyordu İki gündür de yapmıyordu ben bugün kayısı kompostosu ve o kayısıları edip Zeytindağı ile verdim akşama doğru yaptı kakasını deneyin anneler
Bunu ben kullanıyordum süt artsın diye sütten geçmiyor mudur yaa@BlupBlupBlup @Umudum- S Susam_tanesi hatahaneden geldk smdi biz reflü icin konustm hep. İlac baslamak lazm dedi 2 hafta dan fzla kullanilmaz ama dedi. Yetiskin de gastrit nasilsa ayni o sekil dusun dedi. Meyve puresi onermedi 4 5 gune ver diyor. Asitli baharatli olan herseyden uzak tutman lazm dedi süt kesinlikle olmaz dedi gecene kdar bu durumu. Kilo alimi ilk dogdugu zamana gore iyi reflusu olmasina ragmen dedi. Bende kusmadigini agzina geleni geri yuttugunu syledim. Snra yine kontrol ilactan snra iste. Bizde durum byle sizlerde hastahaneye gittiginzde etiketlerseniz cok sevinirim. Her dr farkli syler çünkü ve dha iyi bir dr ise isimize yarar belki faydasi olir
Ay canim insallah oyle olmustur korkumdan birseyde veremiyorum. Bugun elma puresi yapip vericem.Off alıntılayıp alıntılayıp yazamıyorum yaa kız 3 gündür kaka yapmıyor onun huysuzluğundan hiç bişey yapamıyorum ancak karnımı doyuruyorum.
Lor yaptım ben çok kolay oldu yoğurt mayalamak daha zor
Ben onu zaten süt sağdığımda içine katıyordum. Şimdi pek sağmıyorum. AR mama da benzer işlev görüyor
Biz epey zamandır böyleyiz atak mı diş mi derken bugün bir arkadaşımla konuştum. Bebiş beni ve kendisini ayrı bireyler olduğunu farkettiği için kendinden uzaklaştığımda terkedileceğim sanıyormuş. Geceleri yalnız olduğunu görünce ağlayarak uyanıyor bence. Gündüzleri de aynı şekilde uyandığı an ağlıyor. Kucağımda 2 saate kadar uyuyam çocuk bırakınca yarım saatte uyanıyor
Canım benim kızımda da olmuştu sonra olmadı tekrar endişe etme
1. Üç kere eğer az az uyuyorsa 4 kere uyuyor.
2. Biz de aynu durumdayız. 8-9 arası uyuyor gece 12 ye kadar 3 kere uyanıyordur sabaha kadar da 2-3 kere en son koydukça uyanıyor yanıma alıyorum. 2 gündür biraz azaldı. 12 den sonra 1-2 kere uyandı. Ama 12 ye kadar yine aynı. Ben perişan durumdaydım. 1 haftadır diyete başladım süt artırma ve zayıflama için diyetisyen eşliğinde sanki enerjim arttı daha iyi hissediyorum.
Midesine bastırdığın için olmuş canım belli endişe etme
Ben de denedim de yemedi kayısıları çıkardı zeytinyağına da buruştu. 3 gündür yapmıyor
Valla ne soyleyeyim bilemiyorum ki. Ertesi gun haplari ise yariyor sanirim ama.Ya kızlar ben kendimi nerelere vurayım nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.
yyine korksam da eşim korkma dedi.
prezervatif yırtılmış. Deliricem. Cok kötüyüm.
içime gelmiş oldu.1 saat olmuştur şimdi ertaş 72 içtim. Ertesi gün.
ise yarar mi.
4 aydır adet zaten olmuyordum.
emziremiycem de.
nolur bana bir şey söyleyin.
Hmm bilemem artk orasını ya. Aksam baslicagm ilacina bakalm fayda edecek mi.?Bunu ben kullanıyordum süt artsın diye sütten geçmiyor mudur yaa
Genelde işe yarar diye duydum ertesi gün hapının ama bilemem tabi. Bu ay bende ufak bi sorun oldu esim diyo git lavaboya bende bsey yok vs flan derkeeenn. Bu ay 5 gün onceden gelince adet rahatladm. Ama bizdeki cok ufak bi ihtimaldiYa kızlar ben kendimi nerelere vurayım nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.
ise yarar mi.
emziremiycem de.
Komposto yap canım belki öyle yerOff alıntılayıp alıntılayıp yazamıyorum yaa kız 3 gündür kaka yapmıyor onun huysuzluğundan hiç bişey yapamıyorum ancak karnımı doyuruyorum.
Lor yaptım ben çok kolay oldu yoğurt mayalamak daha zor
Ben onu zaten süt sağdığımda içine katıyordum. Şimdi pek sağmıyorum. AR mama da benzer işlev görüyor
Biz epey zamandır böyleyiz atak mı diş mi derken bugün bir arkadaşımla konuştum. Bebiş beni ve kendisini ayrı bireyler olduğunu farkettiği için kendinden uzaklaştığımda terkedileceğim sanıyormuş. Geceleri yalnız olduğunu görünce ağlayarak uyanıyor bence. Gündüzleri de aynı şekilde uyandığı an ağlıyor. Kucağımda 2 saate kadar uyuyam çocuk bırakınca yarım saatte uyanıyor
Canım benim kızımda da olmuştu sonra olmadı tekrar endişe etme
1. Üç kere eğer az az uyuyorsa 4 kere uyuyor.
2. Biz de aynu durumdayız. 8-9 arası uyuyor gece 12 ye kadar 3 kere uyanıyordur sabaha kadar da 2-3 kere en son koydukça uyanıyor yanıma alıyorum. 2 gündür biraz azaldı. 12 den sonra 1-2 kere uyandı. Ama 12 ye kadar yine aynı. Ben perişan durumdaydım. 1 haftadır diyete başladım süt artırma ve zayıflama için diyetisyen eşliğinde sanki enerjim arttı daha iyi hissediyorum.
Midesine bastırdığın için olmuş canım belli endişe etme
Ben de denedim de yemedi kayısıları çıkardı zeytinyağına da buruştu. 3 gündür yapmıyor
Olur maalesef ben de erik kaynatıp suyunu içirmiştim az bişey içti sevmedi zaten ama hemen çıktı. Reflüye iyi gelmiyor çok sulu şeyler zaten AR mama da kıvamı koyulaştırıyor. Sonra hoşaf suyuna mama ekleyerek içirdim ama faydası da olmadı onun kabızlığaBugn hastahameden geldk guzelce erik hosafi yaptm oglana burda diyen biri olmustu. Neyse biberonu gordukce kafa cevirdi bmde bardakla verdm içti bi guzel snra uyuduu. Aradan 1 2 saar gecti gecmedi uyandigmda oyun oynuyodu babasigille birden byle bogazina bsey kaldi direk kucagima aldm yemek yapiyodm o sıra. Kucagima alir almaz kustu yer benm üst baş kalmadi tabi. Bulgr pilavi yapiyodm kavuruyodm o sırada oglanla ugrascam diye onu da yaktm. Hoşaftan olmaz heralde dimi ya gerci dünden beri de kötüydü. Smdi de yine uykuya dalamiyorz aglaya aglaya yatiyo
Kaç gün emziremeyeceksin merak etme onu içmişsin olmaz bir şeyYa kızlar ben kendimi nerelere vurayım nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.
ise yarar mi.
emziremiycem de.
Hmm evet galiba ondan kustu ya. Zaten 20 cc koydum azar azar icirdm o da olmadi demek kiOlur maalesef ben de erik kaynatıp suyunu içirmiştim az bişey içti sevmedi zaten ama hemen çıktı. Reflüye iyi gelmiyor çok sulu şeyler zaten AR mama da kıvamı koyulaştırıyor. Sonra hoşaf suyuna mama ekleyerek içirdim ama faydası da olmadı onun kabızlığa
Daha küçükler ya bence ayrı oda için. Onun farkında değillerdir büyük ihtimalle. Daha çok huyları değişecek bir gece öyle bir gün böyle derken büyüyüverecekler. Ben şükrediyorum 3 - 4 kereye inan diş çıkarırken büyük kızım saat başı kalkardı sarhoş gibi olurdum artık ben. En son calpol verirdim de öyle uyurduk. Şimdilik iyi Göktuğ belli olmaz belki azı dişlerinde yada köpek dişinde öyle huy değiştirecek her an her şey olabilir çocuk büyütürkenBende su deneyeyim bi bakalım tepkisi ne olacaksallarım sonra çünkü böyle uyuduğumdan bişey anlamıyorum gündüz zaten dinlenemiyorum üstüne bide gece olunca tüm sırtım tutuk 3 kere kalktı gece yine ben bi de yanımda yatırmamaya çalışıyorum al beşiğe koy geri falan yoruyor bizim odalar bir şuan bu etkili değildir demi
Geçmiş olsun ya biran önce geçer inşallah. Muhallebi tarzı mı yapsan koyu kıvamlı biraz mideyi bastırır belki.@BlupBlupBlup @Umudum- S Susam_tanesi hatahaneden geldk smdi biz reflü icin konustm hep. İlac baslamak lazm dedi 2 hafta dan fzla kullanilmaz ama dedi. Yetiskin de gastrit nasilsa ayni o sekil dusun dedi. Meyve puresi onermedi 4 5 gune ver diyor. Asitli baharatli olan herseyden uzak tutman lazm dedi süt kesinlikle olmaz dedi gecene kdar bu durumu. Kilo alimi ilk dogdugu zamana gore iyi reflusu olmasina ragmen dedi. Bende kusmadigini agzina geleni geri yuttugunu syledim. Snra yine kontrol ilactan snra iste. Bizde durum byle sizlerde hastahaneye gittiginzde etiketlerseniz cok sevinirim. Her dr farkli syler çünkü ve dha iyi bir dr ise isimize yarar belki faydasi olir
Güle güle kullanın aldıklarınızıaynen su sira hpimizinki ayni insallah geciciidir. :)
Sen soyledin diye sabah kizi arabasina attim a101 e kostum silk blue nin pijamlaari gelmemiş ya sinir oldum digerlerinden aldim cok eglenceliydidavulu gordumde almadim ya simdi sen diyince neden almadim diyorum.
Ella aldıysan etkili o bişey olmaz merak etme. Ayy korkusu bile yeter bebeler küçükken helenerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.
prezervatif yırtılmış. Deliricem.
Maşallah ona annesi yaaÖğlen yayla çorbası içti küçük cam kase kadar. Akşam elma rendeledim içine yulaf haşladm yoğurtla yedirdim. Biz de masadaydık bir yandan bizim tabaklara uzanıyor atılıyor farkına varıyor ona farklı verdiğimi istemiyor sıpakurufasulye pilav vardı 3-4 tane fasulye 3-4 mama kaşığı da pilav yedi bşraz da et ezdim yoğurtla yedi daha yiycekmiş de kaldırdım sofradan sıpa bir kuru soğan yemediği kaldı
Kesinlikle öyle canım inşallah böyle devam eder de çabucak büyürMaşallah ona annesi yaayiyen çocuk en güzeli ❤
Bilmiyorum.Kaç gün emziremeyeceksin merak etme onu içmişsin olmaz bir şey
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorumZeyay1420 nasılsın canım yazmıyorsun bayadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?