2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kızlar ben kendimi nerelere vurayım nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.

yyine korksam da eşim korkma dedi.

prezervatif yırtılmış. Deliricem. Cok kötüyüm.
içime gelmiş oldu.1 saat olmuştur şimdi ertaş 72 içtim. Ertesi gün.
ise yarar mi.
4 aydır adet zaten olmuyordum.
emziremiycem de.
nolur bana bir şey söyleyin.

Off alıntılayıp alıntılayıp yazamıyorum yaa kız 3 gündür kaka yapmıyor onun huysuzluğundan hiç bişey yapamıyorum ancak karnımı doyuruyorum.
masallah
Canim bunlarin haziri yok mu ya ben yapamam sutu zor mayaliyorum. Marketten labne alsak olur mu koden tuzsuz cokelek mi getirtsem napsam bilemedm ya kafam karıştı.

Oyy tatlis masallah
Lor yaptım ben çok kolay oldu yoğurt mayalamak daha zor
Ben onu zaten süt sağdığımda içine katıyordum. Şimdi pek sağmıyorum. AR mama da benzer işlev görüyor
Gunaydin kizlar benim kiz bu gece yine sabaha kada döndü durdu az öncede kalkti uyumuyor gecese 12 ye dgru yatti valla kafayi yiyecegim noldu bu cadiya boyle gündüz zaten dogru durust uyumuyor gece yapmasa bari..
Biz epey zamandır böyleyiz atak mı diş mi derken bugün bir arkadaşımla konuştum. Bebiş beni ve kendisini ayrı bireyler olduğunu farkettiği için kendinden uzaklaştığımda terkedileceğim sanıyormuş. Geceleri yalnız olduğunu görünce ağlayarak uyanıyor bence. Gündüzleri de aynı şekilde uyandığı an ağlıyor. Kucağımda 2 saate kadar uyuyam çocuk bırakınca yarım saatte uyanıyor
Of ya kiza mama verdim az once ne verdiysem fiskirtarak kustu neden boyle oldu pekmezden olabilir mi yada yumurta sarisindan yada baska birsey mi var usuttu mu of cok moralim bozuk napayim kizlar doktora mi gotrsem
Canım benim kızımda da olmuştu sonra olmadı tekrar endişe etme
1. Üç kere eğer az az uyuyorsa 4 kere uyuyor.
2. Biz de aynu durumdayız. 8-9 arası uyuyor gece 12 ye kadar 3 kere uyanıyordur sabaha kadar da 2-3 kere en son koydukça uyanıyor yanıma alıyorum. 2 gündür biraz azaldı. 12 den sonra 1-2 kere uyandı. Ama 12 ye kadar yine aynı. Ben perişan durumdaydım. 1 haftadır diyete başladım süt artırma ve zayıflama için diyetisyen eşliğinde sanki enerjim arttı daha iyi hissediyorum.
Midesine bastırdığın için olmuş canım belli endişe etme
Ben de denedim de yemedi kayısıları çıkardı zeytinyağına da buruştu. 3 gündür yapmıyor

Bunu ben kullanıyordum süt artsın diye sütten geçmiyor mudur yaa

Ay canim insallah oyle olmustur korkumdan birseyde veremiyorum. Bugun elma puresi yapip vericem.
Bende yanindayken 1 saat uyuyor ama iceride flan is yapayim hemen uyanıyor nasilda anliyor

Valla ne soyleyeyim bilemiyorum ki. Ertesi gun haplari ise yariyor sanirim ama.

Bugn hastahameden geldk guzelce erik hosafi yaptm oglana burda diyen biri olmustu. Neyse biberonu gordukce kafa cevirdi bmde bardakla verdm içti bi guzel snra uyuduu. Aradan 1 2 saar gecti gecmedi uyandigmda oyun oynuyodu babasigille birden byle bogazina bsey kaldi direk kucagima aldm yemek yapiyodm o sıra. Kucagima alir almaz kustu yer benm üst baş kalmadi tabi. Bulgr pilavi yapiyodm kavuruyodm o sırada oglanla ugrascam diye onu da yaktm. Hoşaftan olmaz heralde dimi ya gerci dünden beri de kötüydü. Smdi de yine uykuya dalamiyorz aglaya aglaya yatiyo

Genelde işe yarar diye duydum ertesi gün hapının ama bilemem tabi. Bu ay bende ufak bi sorun oldu esim diyo git lavaboya bende bsey yok vs flan derkeeenn. Bu ay 5 gün onceden gelince adet rahatladm. Ama bizdeki cok ufak bi ihtimaldi

Komposto yap canım belki öyle yer

Yolcudur abbasss bağlasan durmaz anam aylardr evde dur köye git gel sadece vs oldu hep. Bu ay maraş flan smdik de yol ankaraya ana evine baba evine gideeyom. Ablam da ordaydi tasindi diye gitmisti orda kaliyodu. Araba yaptircaklar bizimkiler iste artıkın ne zaman biterse işi. Dua edin de uzun sürsün yahuu az keyfini çıkarıyım gittiğimin

Olur maalesef ben de erik kaynatıp suyunu içirmiştim az bişey içti sevmedi zaten ama hemen çıktı. Reflüye iyi gelmiyor çok sulu şeyler zaten AR mama da kıvamı koyulaştırıyor. Sonra hoşaf suyuna mama ekleyerek içirdim ama faydası da olmadı onun kabızlığa

Kaç gün emziremeyeceksin merak etme onu içmişsin olmaz bir şey

Hmm evet galiba ondan kustu ya. Zaten 20 cc koydum azar azar icirdm o da olmadi demek ki

Daha küçükler ya bence ayrı oda için. Onun farkında değillerdir büyük ihtimalle. Daha çok huyları değişecek bir gece öyle bir gün böyle derken büyüyüverecekler. Ben şükrediyorum 3 - 4 kereye inan diş çıkarırken büyük kızım saat başı kalkardı sarhoş gibi olurdum artık ben. En son calpol verirdim de öyle uyurduk. Şimdilik iyi Göktuğ belli olmaz belki azı dişlerinde yada köpek dişinde öyle huy değiştirecek her an her şey olabilir çocuk büyütürken
Geçmiş olsun ya biran önce geçer inşallah. Muhallebi tarzı mı yapsan koyu kıvamlı biraz mideyi bastırır belki.
Güle güle kullanın aldıklarınızı pijama vardı burda baya ben de onu almadım var bu kış giyeceği kadat pijaması seneye de Allah kerim. Davulu ben netten alacaktım aynı markanın A101 de görünce kaptım hemen de çok ilgisini çekmedi bakalım kaldırayım birkaç gün unutsun belkş sonra çeker ilgisini. Bu ara kitap okuyoruz ilgileniyor baya eline alıp hemen ağzına sokmaya çalışıyor olsun yine de yavaştan dinliyor gibi bakalım.
nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.

yyine korksam da eşim korkma dedi.

prezervatif yırtılmış. Deliricem.
Ella aldıysan etkili o bişey olmaz merak etme. Ayy korkusu bile yeter bebeler küçükken hele

Öğlen yayla çorbası içti küçük cam kase kadar. Akşam elma rendeledim içine yulaf haşladm yoğurtla yedirdim. Biz de masadaydık bir yandan bizim tabaklara uzanıyor atılıyor farkına varıyor ona farklı verdiğimi istemiyor sıpa kurufasulye pilav vardı 3-4 tane fasulye 3-4 mama kaşığı da pilav yedi bşraz da et ezdim yoğurtla yedi daha yiycekmiş de kaldırdım sofradan sıpa bir kuru soğan yemediği kaldı

Maşallah ona annesi yaa yiyen çocuk en güzeli

Kaç gün emziremeyeceksin merak etme onu içmişsin olmaz bir şey
Bilmiyorum.
Kadın doğum doktoru 8 saat dedi.
Nette 1 hafta yazıyor.
Şimdiden zor olmaya başladı.
Bilmiyorum ne kadar emziremiycem.
Nasıl sarıçam kac saatte 1.
Gece 12 1 de 8 saat doluyor ama korkuyorum. zaten takintiliyim.sutum akacak kizima bulasacak elime gelecek diye panik oldum bi ara
Olmaz mı gebelik o hapı içince.. adet de olmuyorum ki bayadır.
Teşekkür ederim.
Siz nasılsınız. Hareketlere başladı mi prenses.
Alışabildi mi ekgidaya. Yavaş gidiyosun dimi

minikbebegim9640 teşekkür ederim canım.insallah olmaz.
Sen de yakında çekmişsin o stresi cok fena ya dimi. rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insallah.
Gözün aydın sen adet oluyorsun o zaman duzenli.
Siz ne yapıyorsunuz. Reflu cok sorun yapmıyorsa kadire geçecektir zamanla sıkma canını.

BKGK ben de çok şaşırdım baharcim
Hâlâ soktayim.
Inşallah ise yarar hap.
Bebeği ac bıraktık.memesiz bıraktık.ona daçok üzülüyorum. Sadece bi biberon yoğurt içti sıvıydı.
Muz verdim.yemedi.
8saat dedi kadin dogumcu ama acaba 1 gun emzirmesem mi.
Mama mi alayim.yoksa ne yedirebilirim gece biberon tarzı onu dusunuyorum.
Siz nasıl oldunuz kustu mu bir daha karya.
Eşimi boğazlaydım var.
Takıntılar geri gelmeye başladı.stres panik geçmiyor..

misskokulumm Evet çok korkuyorum.
Ertes72 iç dedi kadın doğumcu, 8 saat emzirme sağ at dedi.
Az önce sağdım döktüm.
8 saat dolunca yi e sağarım. Ama 1 gün beklesem m nette 1 hafta emzirmeyi yazıyor...
Olur Mu gebelik onu da bilmiyorum.
Erkek milletinin keyfi yüzünden var ya bisey diycem şimdi neyse.

Yemedi miss bisey. Bi biberon yoğurt saat 5te.
Muz ezdimyok.
Mama mi aldırsam muhallebi mi yapsam.
Yarın da mi emzirmesem.
Ama emmek istiyor uzandım yanına emzik verdim ama durmuyor.
Çok üzülüyorum.
Siz napiyorsunuz. Okul da başladı dimi küçük kızının.

S Sonsuzsukurler canım kaşık maması alın marketten olmazsa sulu yapıp biberona koyabilirsin yada yerse kaşıkla verirsin aç kalmasın bebiş. Doktor 8 saat dediyse yarın sabah emzirmeye başlayabilirsin bence.

Zeyay1420 nasılsın canım yazmıyorsun bayadır?
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorum bu hafta eve daha yeni geçtik ama hiç bişey yapamıyorum aldı başını gidiyor ama sürekli canlı derslerden bişey de yapamıyorum herşey birbirine karıştı hayatımın en zorlu dönemini yaşıyorum Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…