- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Tamam cok sağol misscim. Teşekkürler.S Sonsuzsukurler canım kaşık maması alın marketten olmazsa sulu yapıp biberona koyabilirsin yada yerse kaşıkla verirsin aç kalmasın bebiş. Doktor 8 saat dediyse yarın sabah emzirmeye başlayabilirsin bence.
Rabbim yardimcin olsun.Saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorumbu hafta eve daha yeni geçtik ama hiç bişey yapamıyorum aldı başını gidiyor ama sürekli canlı derslerden bişey de yapamıyorum herşey birbirine karıştı hayatımın en zorlu dönemini yaşıyorum Rabbim beterinden korusun
Yok hap almışsın olmaz bir şey korkmaYa kızlar ben kendimi nerelere vurayım nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.
yyine korksam da eşim korkma dedi.
prezervatif yırtılmış. Deliricem. Cok kötüyüm.
içime gelmiş oldu.1 saat olmuştur şimdi ertaş 72 içtim. Ertesi gün.
ise yarar mi.
4 aydır adet zaten olmuyordum.
emziremiycem de.
nolur bana bir şey söyleyin.
Olmaz olmaz merak etme kadın doğumcuna güven bence nette aşırı bilgi kirliliği varBilmiyorum.
Kadın doğum doktoru 8 saat dedi.
Nette 1 hafta yazıyor.
Şimdiden zor olmaya başladı.
Bilmiyorum ne kadar emziremiycem.
Nasıl sarıçam kac saatte 1.
Gece 12 1 de 8 saat doluyor ama korkuyorum. zaten takintiliyim.sutum akacak kizima bulasacak elime gelecek diye panik oldum bi ara
Olmaz mı gebelik o hapı içince.. adet de olmuyorum ki bayadır.
Teşekkür ederim.
Siz nasılsınız. Hareketlere başladı mi prenses.
Alışabildi mi ekgidaya. Yavaş gidiyosun dimi
@minikbebegim9640 teşekkür ederim canım.insallah olmaz.
Sen de yakında çekmişsin o stresi cok fena ya dimi. rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insallah.
Gözün aydın sen adet oluyorsun o zaman duzenli.
Siz ne yapıyorsunuz. Reflu cok sorun yapmıyorsa kadire geçecektir zamanla sıkma canını.
BKGK ben de çok şaşırdım baharcim
Hâlâ soktayim.
Inşallah ise yarar hap.
Bebeği ac bıraktık.memesiz bıraktık.ona daçok üzülüyorum. Sadece bi biberon yoğurt içti sıvıydı.
Muz verdim.yemedi.
8saat dedi kadin dogumcu ama acaba 1 gun emzirmesem mi.
Mama mi alayim.yoksa ne yedirebilirim gece biberon tarzı onu dusunuyorum.
Siz nasıl oldunuz kustu mu bir daha karya.
Eşimi boğazlaydım var.
Takıntılar geri gelmeye başladı.stres panik geçmiyor..
misskokulumm Evet çok korkuyorum.
Ertes72 iç dedi kadın doğumcu, 8 saat emzirme sağ at dedi.
Az önce sağdım döktüm.
8 saat dolunca yi e sağarım. Ama 1 gün beklesem m nette 1 hafta emzirmeyi yazıyor...
Olur Mu gebelik onu da bilmiyorum.
Erkek milletinin keyfi yüzünden var ya bisey diycem şimdi neyse.
Yemedi miss bisey. Bi biberon yoğurt saat 5te.
Muz ezdimyok.
Mama mi aldırsam muhallebi mi yapsam.
Yarın da mi emzirmesem.
Ama emmek istiyor uzandım yanına emzik verdim ama durmuyor.
Çok üzülüyorum.
Siz napiyorsunuz. Okul da başladı dimi küçük kızının.
Sağol canım cevap için sanırım hepimiz aynı süreçlerdeyiz geçici olmasını ümit ediyorumOff alıntılayıp alıntılayıp yazamıyorum yaa kız 3 gündür kaka yapmıyor onun huysuzluğundan hiç bişey yapamıyorum ancak karnımı doyuruyorum.
Lor yaptım ben çok kolay oldu yoğurt mayalamak daha zor
Ben onu zaten süt sağdığımda içine katıyordum. Şimdi pek sağmıyorum. AR mama da benzer işlev görüyor
Biz epey zamandır böyleyiz atak mı diş mi derken bugün bir arkadaşımla konuştum. Bebiş beni ve kendisini ayrı bireyler olduğunu farkettiği için kendinden uzaklaştığımda terkedileceğim sanıyormuş. Geceleri yalnız olduğunu görünce ağlayarak uyanıyor bence. Gündüzleri de aynı şekilde uyandığı an ağlıyor. Kucağımda 2 saate kadar uyuyam çocuk bırakınca yarım saatte uyanıyor
Canım benim kızımda da olmuştu sonra olmadı tekrar endişe etme
1. Üç kere eğer az az uyuyorsa 4 kere uyuyor.
2. Biz de aynu durumdayız. 8-9 arası uyuyor gece 12 ye kadar 3 kere uyanıyordur sabaha kadar da 2-3 kere en son koydukça uyanıyor yanıma alıyorum. 2 gündür biraz azaldı. 12 den sonra 1-2 kere uyandı. Ama 12 ye kadar yine aynı. Ben perişan durumdaydım. 1 haftadır diyete başladım süt artırma ve zayıflama için diyetisyen eşliğinde sanki enerjim arttı daha iyi hissediyorum.
Midesine bastırdığın için olmuş canım belli endişe etme
Ben de denedim de yemedi kayısıları çıkardı zeytinyağına da buruştu. 3 gündür yapmıyor
Geçmiş olsun canım ya Rabbim kolaylık sabır versinSaol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorumbu hafta eve daha yeni geçtik ama hiç bişey yapamıyorum aldı başını gidiyor ama sürekli canlı derslerden bişey de yapamıyorum herşey birbirine karıştı hayatımın en zorlu dönemini yaşıyorum Rabbim beterinden korusun
İnternete bakarsan baş ağrın kanser sebebi sen doktorunu dinle internetten iyi biliyordur internette ağzı olan konuşuyor eli olan yazıyorTamam cok sağol misscim. Teşekkürler.
Saat 3 buçukta içtim.
Kaşık maması düşündüm.
Ya da ben muhallebi mi yapsam.
Muz ezip un şu pişirip.
Of.
Yemedi muzu blender yaptim biberonla.
Şimdi uyuyor ağzinda emzik.
Kadın doğumcu söyledi ilacı 8 saat dedi biliyordur dimi. Internette 1 hafta emzirilmez yaziyordu sok oldum iste.
Emerek uyuyordu tum gece napıcam bakalım.
Canım Allah kolaylık ve sabır versin inşallah. Kızının 1.sınıfa başlaması bile tek başında bir stres kaynağı bir de okula gitmek istemezse iki katına çıkıyor çok zor gerçekten yaşadım ben de. Çok sakin olmak lazım. İlk dönemi atlatırsanız 2.dönem rahatlarsınız. Benim küçük de yoruyor halen beni 3.sınıfa gidiyor verdiğim ekstra çalışmaları yapmıyor ödev kontrollerinde sorun çıkarıyor. Öğretmen ne ödev verirse o başka çalışmayı çok zor yaptırıyorum. Her akşam ödev kontrol ve çalışma yapıyoruz ısrar kıyamet.Saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorumbu hafta eve daha yeni geçtik ama hiç bişey yapamıyorum aldı başını gidiyor ama sürekli canlı derslerden bişey de yapamıyorum herşey birbirine karıştı hayatımın en zorlu dönemini yaşıyorum Rabbim beterinden korusun
Sen doktoru dinle 1 hafta neymiş öyle şey mi olur kanda 1 hafta mı kalıyor ilaç. İnşallah kolay geçer gecenizTamam cok sağol misscim. Teşekkürler.
Saat 3 buçukta içtim.
Kaşık maması düşündüm.
Ya da ben muhallebi mi yapsam.
Muz ezip un şu pişirip.
Of.
Yemedi muzu blender yaptim biberonla.
Şimdi uyuyor ağzinda emzik.
Kadın doğumcu söyledi ilacı 8 saat dedi biliyordur dimi. Internette 1 hafta emzirilmez yaziyordu sok oldum iste.
Emerek uyuyordu tum gece napıcam bakalım.
Evet diş de çok etkili. Bugün emerken meme ucunu ısırdı baktım diş mi var diye baya ısırdı yani. Kaşımaya çalışıyor. Kafayı oraya buraya sürtüyor çenemi emiyor. Yazık yaa yavrumSağol canım cevap için sanırım hepimiz aynı süreçlerdeyiz geçici olmasını ümit ediyorumbende ebeye sordum diş yüzünden büyük ihtimalle dedi ama ateş falan ne zaman oluyor ki
Anladım.
Beni kızım çok ağlıyor biz yerken .
Ciglik kıyamet.
Çoğu zaman verince yemiyor, ağzına sokuyor kaşık peçete ne varsa emiyor.
Yetiyordur inş süt.
Çoğu zaman iki emiyor bırakıyor sütler ziyan oluyor tam inmişken.
Anlamıyorum oral dönem evet de ne bileyim.
Oğlun ac ac nasil duruyor ki ac olsa almaz mi biberon. Süt 4 saat yetiyor belki de ac değidir.
Püre zaten öyle yemesi galiba. Ne güzel yormuyor midesini.
Biberonu tuttu demistin bi ara yine mi vazgeçti.
Suyu nasil içiyor. Ya da dışını kaşımak için silikonuyla oynarken alışır belki.
Koştur koştur eve yetisiyosun yani öğle arası,ne tatlı heyecanlar.
Ben de koştur koştur tuvalete gidip gelebiliyorum anca. kucaktan inince aglayana kadar
Sabah bi kaka yapmış kızım taşmış koyu hem de.
Çok yedirdim demek ki diye dusundum.
Ne yapacagimi tam belirleyemiyorum açıkçası ondan sorayim dedim.sut yerer mi hala 6 aylık oldular doyurur mu diye.
Teşekkür ettim.
Amin inşallah enim.
Akşam.o satte uyuduğu için uyanmış bence almış uykusunu.
Geçen aynısını yaptı kızım gece 3 oldu oynuyor.
Erken uyutma bi dene bakalım yarin
Cok yi oluyor oh uyudu isleri yapayım, büyüğüyle ilgileneyim diye ama sonra gece uyumuyorlar o daha fena.
Anne simdi erkenden uyuyom ama sevinme donusum muhtesem olacak diyor kesin bu bebeler bugunlerde☺
Inşallah uyur. Dediğin gibi oglum da kalkacak sabah. Ben de 1 saattir emziriyorum.dalsin diye. Tutuldu her yanım...
Eşim de öyle diyor bilmiyorum ki. Düşse de kurtulsa. Amin inşallah.
Kötü düşünme geçer inşallah. Yeğenim 9-10 aya kadar kustu sonra geçti birden.
Görümcem bekledi 3 yaşını geçiyordu daha önce uğraştı pes etti sonra hemen öğrendiannem çok güveniyor kendine çağorcam 1 hafta öğretsin
Ahh eğitimde vermiş kuzum boşuna gitti desene aman anne yüreği dayanmıyor ki sabır hiç kalmıyor Eğitim zor iş vesselamgündüz benimkinin saatleri var gibi iki ileri bi geri 3 kere uyuyor ama irlandalı anne 2 yazmış o yüzden sordum bide gece uyanma olayı sanırım diş ya huy değiştirdi bebem eskiye döner umarım kalmaz böyle
Erikten olabilir..ekşi yaBugn hastahameden geldk guzelce erik hosafi yaptm oglana burda diyen biri olmustu. Neyse biberonu gordukce kafa cevirdi bmde bardakla verdm içti bi guzel snra uyuduu. Aradan 1 2 saar gecti gecmedi uyandigmda oyun oynuyodu babasigille birden byle bogazina bsey kaldi direk kucagima aldm yemek yapiyodm o sıra. Kucagima alir almaz kustu yer benm üst baş kalmadi tabi. Bulgr pilavi yapiyodm kavuruyodm o sırada oglanla ugrascam diye onu da yaktm. Hoşaftan olmaz heralde dimi ya gerci dünden beri de kötüydü. Smdi de yine uykuya dalamiyorz aglaya aglaya yatiyo
Evet bende çok üzülüyorum. Anne olunca daha hassas oldum. Ağlama sesleri o kadar etkiliyor ki beni dışarda bile dikkat kesiliyorum hemen. Ah o yavrular ne zorluk acı içindeler. Zekatım var o yavrulara yatırcam inşallah. O kadar çok para lazım ki. Bide nasıl güzel her biri. Baktıkça aklıma hemen oğlum geliyor. Allahım yardımcıları olsun. Ufak bi hastalıkla bile baş etmek zor diş çıkarıyormuşta sancısı varmış. Bu derdimiz o annelerin yavruların dertlerinin yanında hiç bişey. Şükür binlerce kezKızlar instagramda sma lı bebeklerin videolarına denk geliyorum çok üzülüyorum yaa. Sizleri de üzmek istemezdim ama şimdi yine gördüm muayene sırasında ağladığı bir video gerçekten içim çok kötü oluyor. Kendimi tutamıyorum. Mahvoluyorum. Ben bu kadar dayanamazken anneleri babaları ne acılar çekiyordur kim bilir... gidip kızıma sarılıyorum Allahıma şükrediyorum. Yorgunluktan şikayet ettiğim günler için kendime kızıyorum. Onların anneleri o yaramazlıkları yaşamak için neler vermezlerdi diyorum. Öyle işte.. hepimiz şükredelim sağlıklı evlatlarımız varyorgunluğumuz uykusuzluğumuz falan uçup gitsin. Allahım onları da en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun
Kızlar instagramda sma lı bebeklerin videolarına denk geliyorum çok üzülüyorum yaa. Sizleri de üzmek istemezdim ama şimdi yine gördüm muayene sırasında ağladığı bir video gerçekten içim çok kötü oluyor. Kendimi tutamıyorum. Mahvoluyorum. Ben bu kadar dayanamazken anneleri babaları ne acılar çekiyordur kim bilir... gidip kızıma sarılıyorum Allahıma şükrediyorum. Yorgunluktan şikayet ettiğim günler için kendime kızıyorum. Onların anneleri o yaramazlıkları yaşamak için neler vermezlerdi diyorum. Öyle işte.. hepimiz şükredelim sağlıklı evlatlarımız varyorgunluğumuz uykusuzluğumuz falan uçup gitsin. Allahım onları da en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun
Ben hiç bakamıyorum onlara Allah sabır versin o annelere ne kadar zor. Küçük kızım doğumda oksijensiz kalmıştı yazmıştım buraya da bi ara 1 ay yoğun bakımda falan kaldı o dönem doktor hergğb herşeye hazırlıklı olun yaşasa bile başka türlü olabilir dedi ne zor 1 aydı Allahıma bin şükür sapasağlam çıktı ordan ondan sonra kapandım ben de yattım kalktım şükrettim şuan çok daha farklı bir hayatımız olabilirdi ve heran olabilir başımıza je geleceğini hiö bilmiyoruz. Oğluma da hamileyken çok korktum bişey olacak diye hep dijen üstündeydim çok şükür o da sağlıklı şuan Rabbim bize ve evlatlarımıza sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil dediğin gibi.Kızlar instagramda sma lı bebeklerin videolarına denk geliyorum çok üzülüyorum yaa. Sizleri de üzmek istemezdim ama şimdi yine gördüm muayene sırasında ağladığı bir video gerçekten içim çok kötü oluyor. Kendimi tutamıyorum. Mahvoluyorum. Ben bu kadar dayanamazken anneleri babaları ne acılar çekiyordur kim bilir... gidip kızıma sarılıyorum Allahıma şükrediyorum. Yorgunluktan şikayet ettiğim günler için kendime kızıyorum. Onların anneleri o yaramazlıkları yaşamak için neler vermezlerdi diyorum. Öyle işte.. hepimiz şükredelim sağlıklı evlatlarımız varyorgunluğumuz uykusuzluğumuz falan uçup gitsin. Allahım onları da en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun
oy masallah canim.sen boyle yazinca kendimi eksik hissedyrum gecen sabah yumurta sarisi keci boynuzu flan derken kiz hoop kustuÖğlen yayla çorbası içti küçük cam kase kadar. Akşam elma rendeledim içine yulaf haşladm yoğurtla yedirdim. Biz de masadaydık bir yandan bizim tabaklara uzanıyor atılıyor farkına varıyor ona farklı verdiğimi istemiyor sıpakurufasulye pilav vardı 3-4 tane fasulye 3-4 mama kaşığı da pilav yedi bşraz da et ezdim yoğurtla yedi daha yiycekmiş de kaldırdım sofradan sıpa bir kuru soğan yemediği kaldı
yok tatlim kusmadi bir daha aman dahada kusmasin fiskirtarak kusunca psikoljim alt ust oluyor. Mama mi alsan ya ac kalmasin yavrucak..Bilmiyorum.
Kadın doğum doktoru 8 saat dedi.
Nette 1 hafta yazıyor.
Şimdiden zor olmaya başladı.
Bilmiyorum ne kadar emziremiycem.
Nasıl sarıçam kac saatte 1.
Gece 12 1 de 8 saat doluyor ama korkuyorum. zaten takintiliyim.sutum akacak kizima bulasacak elime gelecek diye panik oldum bi ara
Olmaz mı gebelik o hapı içince.. adet de olmuyorum ki bayadır.
Teşekkür ederim.
Siz nasılsınız. Hareketlere başladı mi prenses.
Alışabildi mi ekgidaya. Yavaş gidiyosun dimi
@minikbebegim9640 teşekkür ederim canım.insallah olmaz.
Sen de yakında çekmişsin o stresi cok fena ya dimi. rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insallah.
Gözün aydın sen adet oluyorsun o zaman duzenli.
Siz ne yapıyorsunuz. Reflu cok sorun yapmıyorsa kadire geçecektir zamanla sıkma canını.
BKGK ben de çok şaşırdım baharcim
Hâlâ soktayim.
Inşallah ise yarar hap.
Bebeği ac bıraktık.memesiz bıraktık.ona daçok üzülüyorum. Sadece bi biberon yoğurt içti sıvıydı.
Muz verdim.yemedi.
8saat dedi kadin dogumcu ama acaba 1 gun emzirmesem mi.
Mama mi alayim.yoksa ne yedirebilirim gece biberon tarzı onu dusunuyorum.
Siz nasıl oldunuz kustu mu bir daha karya.
Eşimi boğazlaydım var.
Takıntılar geri gelmeye başladı.stres panik geçmiyor..
misskokulumm Evet çok korkuyorum.
Ertes72 iç dedi kadın doğumcu, 8 saat emzirme sağ at dedi.
Az önce sağdım döktüm.
8 saat dolunca yi e sağarım. Ama 1 gün beklesem m nette 1 hafta emzirmeyi yazıyor...
Olur Mu gebelik onu da bilmiyorum.
Erkek milletinin keyfi yüzünden var ya bisey diycem şimdi neyse.
Yemedi miss bisey. Bi biberon yoğurt saat 5te.
Muz ezdimyok.
Mama mi aldırsam muhallebi mi yapsam.
Yarın da mi emzirmesem.
Ama emmek istiyor uzandım yanına emzik verdim ama durmuyor.
Çok üzülüyorum.
Siz napiyorsunuz. Okul da başladı dimi küçük kızının.
Zeyay cok gecmis olsun. Zeynepcim umarim duzelir 1. Sınıf zor oluyor.. sende kendine iyi bak yemene icmene ozem göster Allah korusun bak 2 tane evladin var 26 tansiyon ne demek. Sen guclusun basarirsin gececek bu gunlee oyle dusun..Saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorumbu hafta eve daha yeni geçtik ama hiç bişey yapamıyorum aldı başını gidiyor ama sürekli canlı derslerden bişey de yapamıyorum herşey birbirine karıştı hayatımın en zorlu dönemini yaşıyorum Rabbim beterinden korusun
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum toparlanamadım Bi türlü zaten var olan tansiyon sıkıntım tavan yaptı 26 tansiyona acillik oldum kullandığım ilaç yeterli gelmiyor ikinci bir ilaç daha başladım büyük kız 1.sınıf çok zorluyor bizi ödev yapmak istemiyor yazı yazmayı sevmiyor okula gitmek istemiyor başımız dertte anlayacağın.. Ayşeciğin meme reddi hala devam ediyor bir öğün süt sağıyorum bir öğün mama sağma işide çok yoruyor beni ek gıdaya tam anlamıyla başlamadık tadımlık Bi kaç şey verdim sıkıntı olmadı çok şükür ama şu bir kaçgündür kusmaya başladı ona sıkılıyorumbu hafta eve daha yeni geçtik ama hiç bişey yapamıyorum aldı başını gidiyor ama sürekli canlı derslerden bişey de yapamıyorum herşey birbirine karıştı hayatımın en zorlu dönemini yaşıyorum Rabbim beterinden korusun
Ben hiç bakamıyorum onlara Allah sabır versin o annelere ne kadar zor. Küçük kızım doğumda oksijensiz kalmıştı yazmıştım buraya da bi ara 1 ay yoğun bakımda falan kaldı o dönem doktor hergğb herşeye hazırlıklı olun yaşasa bile başka türlü olabilir dedi ne zor 1 aydı Allahıma bin şükür sapasağlam çıktı ordan ondan sonra kapandım ben de yattım kalktım şükrettim şuan çok daha farklı bir hayatımız olabilirdi ve heran olabilir başımıza je geleceğini hiö bilmiyoruz. Oğluma da hamileyken çok korktum bişey olacak diye hep dijen üstündeydim çok şükür o da sağlıklı şuan Rabbim bize ve evlatlarımıza sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil dediğin gibi.
Bende bakmaya dayanamiyorum.. bu hastalik daha öncede var miydi yada son zamanlarda mi yayginlasti ? Genetik olduguda yaziyordu bir yerde
Allahim evlatlarımıza ve tum bebeklere Saglik versin..
Hasta olanlara da sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?