2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam cok sağol misscim. Teşekkürler.
Saat 3 buçukta içtim.
Kaşık maması düşündüm.
Ya da ben muhallebi mi yapsam.
Muz ezip un şu pişirip.
Of.
Yemedi muzu blender yaptim biberonla.
Şimdi uyuyor ağzinda emzik.
Kadın doğumcu söyledi ilacı 8 saat dedi biliyordur dimi. Internette 1 hafta emzirilmez yaziyordu sok oldum iste.
Emerek uyuyordu tum gece napıcam bakalım.

Rabbim yardimcin olsun.
Inşallah dayanma gücü ve sabir versin.
Inşallah en kötü günler bunlar olsun.
Çok haklısın cok cok zor günlerden geçiyorsun.
Dua ediyorum sana, kızlarına insallah yuuznuz gülsün.
Napalim geç öğrenir kızın yazmayı, ev de toplasan da pisleniyor, dağılıyor zaten boşver. Öyle düşün.. meme reddi de hepsi yapıyor inan bebislerin şuan burda da oyle. Ek gida yavaş gitmen daha güzel zaten, yorulmasın bağırsakları, midesi. Sen sadece moral bulabilmeye dayanabilmeye çalış sen iyi olursan kızların da her şey de iyi olur Allahin izniyle..
Inşallah moralin düzelsin önce, tabi cok zor ama..

Yok hap almışsın olmaz bir şey korkma

Olmaz olmaz merak etme kadın doğumcuna güven bence nette aşırı bilgi kirliliği var
Evet ya yavaş ilerliyorum

Sağol canım cevap için sanırım hepimiz aynı süreçlerdeyiz geçici olmasını ümit ediyorum bende ebeye sordum diş yüzünden büyük ihtimalle dedi ama ateş falan ne zaman oluyor ki

Geçmiş olsun canım ya Rabbim kolaylık sabır versin

İnternete bakarsan baş ağrın kanser sebebi sen doktorunu dinle internetten iyi biliyordur internette ağzı olan konuşuyor eli olan yazıyor

Canım Allah kolaylık ve sabır versin inşallah. Kızının 1.sınıfa başlaması bile tek başında bir stres kaynağı bir de okula gitmek istemezse iki katına çıkıyor çok zor gerçekten yaşadım ben de. Çok sakin olmak lazım. İlk dönemi atlatırsanız 2.dönem rahatlarsınız. Benim küçük de yoruyor halen beni 3.sınıfa gidiyor verdiğim ekstra çalışmaları yapmıyor ödev kontrollerinde sorun çıkarıyor. Öğretmen ne ödev verirse o başka çalışmayı çok zor yaptırıyorum. Her akşam ödev kontrol ve çalışma yapıyoruz ısrar kıyamet.
Ek gıdaya ağırlık verip biberon vermesen belki zamanla memeye döner inşallah.
Allah evlatlarınla size sağlık iyilik versin bu günümüzü aratmasın canım

Sen doktoru dinle 1 hafta neymiş öyle şey mi olur kanda 1 hafta mı kalıyor ilaç. İnşallah kolay geçer geceniz

Sağol canım cevap için sanırım hepimiz aynı süreçlerdeyiz geçici olmasını ümit ediyorum bende ebeye sordum diş yüzünden büyük ihtimalle dedi ama ateş falan ne zaman oluyor ki
Evet diş de çok etkili. Bugün emerken meme ucunu ısırdı baktım diş mi var diye baya ısırdı yani. Kaşımaya çalışıyor. Kafayı oraya buraya sürtüyor çenemi emiyor. Yazık yaa yavrum

Aynen erken uyudu diye oglanla bir guzel oynadik eglestik ama gece oldu mu ben de isterim menle de oyna der gibi zıpladı ee napcan onla da oynastik

Eşim de öyle diyor bilmiyorum ki. Düşse de kurtulsa. Amin inşallah.

Kötü düşünme geçer inşallah. Yeğenim 9-10 aya kadar kustu sonra geçti birden.

Eger alerjisi yoksa dogal yogurt suyu denesen dokunur mu acaba? Iyi gelir derler ya.bir de hoplatarak dusuruyorlar ya bazen.acaba hoppala mi alsan? Gerci her türlü zor hoplarken duserse acır mi diye de dusunmeden edemiyorum

Görümcem bekledi 3 yaşını geçiyordu daha önce uğraştı pes etti sonra hemen öğrendi annem çok güveniyor kendine çağorcam 1 hafta öğretsin

Benim kv de cok guveniyordu..ben ogrettim.kimse evi batsin istemiyor valla

Bu diş bi çıksin zil takıp oynamak mı dersin eteklerin zil calmak mı dersin mutluluktan ucacağim sevgili edebiyat ortmeni .gozum yollarda kaldı ey diş.nerelerdeydin diyecem

Erikten olabilir..ekşi ya

Kızlar instagramda sma lı bebeklerin videolarına denk geliyorum çok üzülüyorum yaa. Sizleri de üzmek istemezdim ama şimdi yine gördüm muayene sırasında ağladığı bir video gerçekten içim çok kötü oluyor. Kendimi tutamıyorum. Mahvoluyorum. Ben bu kadar dayanamazken anneleri babaları ne acılar çekiyordur kim bilir... gidip kızıma sarılıyorum Allahıma şükrediyorum. Yorgunluktan şikayet ettiğim günler için kendime kızıyorum. Onların anneleri o yaramazlıkları yaşamak için neler vermezlerdi diyorum. Öyle işte.. hepimiz şükredelim sağlıklı evlatlarımız var yorgunluğumuz uykusuzluğumuz falan uçup gitsin. Allahım onları da en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun

Evet bende çok üzülüyorum. Anne olunca daha hassas oldum. Ağlama sesleri o kadar etkiliyor ki beni dışarda bile dikkat kesiliyorum hemen. Ah o yavrular ne zorluk acı içindeler. Zekatım var o yavrulara yatırcam inşallah. O kadar çok para lazım ki. Bide nasıl güzel her biri. Baktıkça aklıma hemen oğlum geliyor. Allahım yardımcıları olsun. Ufak bi hastalıkla bile baş etmek zor diş çıkarıyormuşta sancısı varmış. Bu derdimiz o annelerin yavruların dertlerinin yanında hiç bişey. Şükür binlerce kez

Hic sorma benim de icim parçalanıyor.bisiler yapmalı.hatta burada bdv ye konusu acilmisti ama ama saglik bolumune tasinmis.saglik bolumu ilgi gormuyor ki... sevgili kadınlarimiz eltili gorumceli konulari daha bi cok seviyor ya en cok da neye inanamiyorum biliyor musun? Bir futbol takimi icin bir gecede tonla para toplanabiliyor ama bu cocuklara para toplamak icin butun medya susuyor..
InsAllah devlet karsilamaya baslar

Ben hiç bakamıyorum onlara Allah sabır versin o annelere ne kadar zor. Küçük kızım doğumda oksijensiz kalmıştı yazmıştım buraya da bi ara 1 ay yoğun bakımda falan kaldı o dönem doktor hergğb herşeye hazırlıklı olun yaşasa bile başka türlü olabilir dedi ne zor 1 aydı Allahıma bin şükür sapasağlam çıktı ordan ondan sonra kapandım ben de yattım kalktım şükrettim şuan çok daha farklı bir hayatımız olabilirdi ve heran olabilir başımıza je geleceğini hiö bilmiyoruz. Oğluma da hamileyken çok korktum bişey olacak diye hep dijen üstündeydim çok şükür o da sağlıklı şuan Rabbim bize ve evlatlarımıza sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil dediğin gibi.

oy masallah canim.sen boyle yazinca kendimi eksik hissedyrum gecen sabah yumurta sarisi keci boynuzu flan derken kiz hoop kustu simdide vermeye korkuyorum bugun az elma rendeleyip yedirdim. 1 cay kasigi kadarda muz verdim. Aksamda agliyordu gaz mi oldu sabh az kaka yapmisti kakasi mi geliyor anlamadim bugun biogaia verdim en son. Insallah gece rahat uyur kuzum. He bu arada dis kismi boyle beyaz gibi bir tarafi ama elimi atinca birsey hissetmiyorum acaba dis mi patlayacak ya anlamıyorum da
yok tatlim kusmadi bir daha aman dahada kusmasin fiskirtarak kusunca psikoljim alt ust oluyor. Mama mi alsan ya ac kalmasin yavrucak..
Zeyay cok gecmis olsun. Zeynepcim umarim duzelir 1. Sınıf zor oluyor.. sende kendine iyi bak yemene icmene ozem göster Allah korusun bak 2 tane evladin var 26 tansiyon ne demek. Sen guclusun basarirsin gececek bu gunlee oyle dusun..

Oncelikle gecmis olsun canim.kafana takmamaya calisacaksin canim..tansiyon esittir üzüntü öfke..bu duyguları çikar hayatından.cocuklarin için iyi olmaya calış
Allah yardımcın olsun 1. Sınıf çok zor..bir yandan bebek bir yandan da iş..helal olsun sana gene altından kalkabiliyorsun masAllah de kendine bence...birak ev de daginik kalsin..hangimiz cocukken evin daginik kaldigini hatirliyoruz..ama annemizin agladigi sinirlendigi gunler hep aklimizda oyle dusun bence sen herseyi en iyi sekliyle idare edecek kapasitede bir kadınsın.resmini de gormustum.belli guclu bir yapin var..kendini salma toparla bir kahve yap kendine ve kendine sunu söyle; beenn cok güçlü bir anneyim

Son düzenleme:

Miss sezeryanda nasıl okjisensiz kaldi? Yoksa normal dogumdan sezeryana acil gecis mi oldu? Bu arada bana ssvd onermedigin icin sana tesekkur borcum var.meger dikislerim cok kotuymus.muhtemelen patlayacakti..sag ol..iyi ki bu ihtimalden bahsetmissin bana

Bende bakmaya dayanamiyorum.. bu hastalik daha öncede var miydi yada son zamanlarda mi yayginlasti ? Genetik olduguda yaziyordu bir yerde
Allahim evlatlarımıza ve tum bebeklere Saglik versin..
Hasta olanlara da sifa versin.

Birden kas zayiflamasi basliyor.genelde 1 yasa dogru anlasiliyor..Allah evlatlarımızı korusun..

Helinnnnn ve ebru_can_ebru daha iyi bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…