- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
2.sezeyandı benimki kendi sancın gelince alalım dedi benim çok rahat doktorum sağolsun. 39+2 de sancım başladı ben de belki normal yaparım diye düşündüm açıkcası. Hastaneye gittik falan doktor direk sezeryan dedi girdik ki bebek kakasını yapmış tüm ciğerlerine dolmuş solunum cihazında 10 gün bağlıydı kızım 15 gün sonra kucağıma alabildim 1 ay sonra emzirdim çok şükür beni hiç reddetmedi hemen emdi. Herşey bizler için işte insanın aklına gelmeyen başında geliyor. 2.de ben de rahat davranmıştım o yüzden çık suçladım kendimi neler çekti yavrum benim yüzümden diye. Oğlumda çok daha pimpirikliydim. Bu sayede de farkettim kolestazı yoksa doktor ılık duş al diyip yollamıştı. Az daha geç alınsa neler olabilirdi Allah korudu.Miss sezeryanda nasıl okjisensiz kaldi? Yoksa normal dogumdan sezeryana acil gecis mi oldu? Bu arada bana ssvd onermedigin icin sana tesekkur borcum var.meger dikislerim cok kotuymus.muhtemelen patlayacakti..sag ol..iyi ki bu ihtimalden bahsetmissin bana
İşe yarar canım korkma için rahat olsun.Ya kızlar ben kendimi nerelere vurayım nerelerden atayım.korkudan ne zamandır ilişki yasamıyorduk.
yyine korksam da eşim korkma dedi.
prezervatif yırtılmış. Deliricem. Cok kötüyüm.
içime gelmiş oldu.1 saat olmuştur şimdi ertaş 72 içtim. Ertesi gün.
ise yarar mi.
4 aydır adet zaten olmuyordum.
emziremiycem de.
nolur bana bir şey söyleyin.
Evet oyle yaptm ankaraya gidicez degince kucuk kavanozla onu da aldm yanimaDaha küçükler ya bence ayrı oda için. Onun farkında değillerdir büyük ihtimalle. Daha çok huyları değişecek bir gece öyle bir gün böyle derken büyüyüverecekler. Ben şükrediyorum 3 - 4 kereye inan diş çıkarırken büyük kızım saat başı kalkardı sarhoş gibi olurdum artık ben. En son calpol verirdim de öyle uyurduk. Şimdilik iyi Göktuğ belli olmaz belki azı dişlerinde yada köpek dişinde öyle huy değiştirecek her an her şey olabilir çocuk büyütürken
Geçmiş olsun ya biran önce geçer inşallah. Muhallebi tarzı mı yapsan koyu kıvamlı biraz mideyi bastırır belki.
Güle güle kullanın aldıklarınızı ☺pijama vardı burda baya ben de onu almadım var bu kış giyeceği kadat pijaması seneye de Allah kerim. Davulu ben netten alacaktım aynı markanın A101 de görünce kaptım hemen de çok ilgisini çekmedibakalım kaldırayım birkaç gün unutsun belkş sonra çeker ilgisini. Bu ara kitap okuyoruz ilgileniyor baya eline alıp hemen ağzına sokmaya çalışıyor olsun yine de yavaştan dinliyor gibi bakalım.
Ella aldıysan etkili o bişey olmaz merak etme. Ayy korkusu bile yeter bebeler küçükken hele
Ah benim kuzu da çenemi emiyor ne bulsa kafa sağa sola atıp kaşımaya çalışıyor kıyamam bebeğim benimEvet diş de çok etkili. Bugün emerken meme ucunu ısırdı baktım diş mi var diye baya ısırdı yani. Kaşımaya çalışıyor. Kafayı oraya buraya sürtüyor çenemi emiyor. Yazık yaa yavrum
Evet adetim duzenli sekilde olur hamilelikten onceki gbi ayni. Reflu 2 gundr perisan ediyo bizi suan da oyle yatamiyo uyuyamiyo ama aglamssi da pek yok şükür. Dedign gbi bi an korku sariyo valla. Kocama kalsa aman olursa yapck bsey yok dio da iste bi de alet de taktirmadmBilmiyorum.
Kadın doğum doktoru 8 saat dedi.
Nette 1 hafta yazıyor.
Şimdiden zor olmaya başladı.
Bilmiyorum ne kadar emziremiycem.
Nasıl sarıçam kac saatte 1.
Gece 12 1 de 8 saat doluyor ama korkuyorum. zaten takintiliyim.sutum akacak kizima bulasacak elime gelecek diye panik oldum bi ara
Olmaz mı gebelik o hapı içince.. adet de olmuyorum ki bayadır.
Teşekkür ederim.
Siz nasılsınız. Hareketlere başladı mi prenses.
Alışabildi mi ekgidaya. Yavaş gidiyosun dimi
minikbebegim9640 teşekkür ederim canım.insallah olmaz.
Sen de yakında çekmişsin o stresi cok fena ya dimi. rabbim isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar insallah.
Gözün aydın sen adet oluyorsun o zaman duzenli.
Siz ne yapıyorsunuz. Reflu cok sorun yapmıyorsa kadire geçecektir zamanla sıkma canını.
BKGK ben de çok şaşırdım baharcim
Hâlâ soktayim.
Inşallah ise yarar hap.
Bebeği ac bıraktık.memesiz bıraktık.ona daçok üzülüyorum. Sadece bi biberon yoğurt içti sıvıydı.
Muz verdim.yemedi.
8saat dedi kadin dogumcu ama acaba 1 gun emzirmesem mi.
Mama mi alayim.yoksa ne yedirebilirim gece biberon tarzı onu dusunuyorum.
Siz nasıl oldunuz kustu mu bir daha karya.
Eşimi boğazlaydım var.
Takıntılar geri gelmeye başladı.stres panik geçmiyor..
misskokulumm Evet çok korkuyorum.
Ertes72 iç dedi kadın doğumcu, 8 saat emzirme sağ at dedi.
Az önce sağdım döktüm.
8 saat dolunca yi e sağarım. Ama 1 gün beklesem m nette 1 hafta emzirmeyi yazıyor...
Olur Mu gebelik onu da bilmiyorum.
Erkek milletinin keyfi yüzünden var ya bisey diycem şimdi neyse.
Yemedi miss bisey. Bi biberon yoğurt saat 5te.
Muz ezdimyok.
Mama mi aldırsam muhallebi mi yapsam.
Yarın da mi emzirmesem.
Ama emmek istiyor uzandım yanına emzik verdim ama durmuyor.
Çok üzülüyorum.
Siz napiyorsunuz. Okul da başladı dimi küçük kızının.
Ben hiç bakamıyorum onlara Allah sabır versin o annelere ne kadar zor. Küçük kızım doğumda oksijensiz kalmıştı yazmıştım buraya da bi ara 1 ay yoğun bakımda falan kaldı o dönem doktor hergğb herşeye hazırlıklı olun yaşasa bile başka türlü olabilir dedi ne zor 1 aydı Allahıma bin şükür sapasağlam çıktı ordan ondan sonra kapandım ben de yattım kalktım şükrettim şuan çok daha farklı bir hayatımız olabilirdi ve heran olabilir başımıza je geleceğini hiö bilmiyoruz. Oğluma da hamileyken çok korktum bişey olacak diye hep dijen üstündeydim çok şükür o da sağlıklı şuan Rabbim bize ve evlatlarımıza sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil dediğin gibi.
Allahim korumus.. çok geçmiş olsun guzel saglikli uzun omurleri olsun..2.sezeyandı benimki kendi sancın gelince alalım dedi benim çok rahat doktorum sağolsun. 39+2 de sancım başladı ben de belki normal yaparım diye düşündüm açıkcası. Hastaneye gittik falan doktor direk sezeryan dedi girdik ki bebek kakasını yapmış tüm ciğerlerine dolmuş solunum cihazında 10 gün bağlıydı kızım 15 gün sonra kucağıma alabildim 1 ay sonra emzirdim çok şükür beni hiç reddetmedi hemen emdi. Herşey bizler için işte insanın aklına gelmeyen başında geliyor. 2.de ben de rahat davranmıştım o yüzden çık suçladım kendimi neler çekti yavrum benim yüzümden diye. Oğlumda çok daha pimpirikliydim. Bu sayede de farkettim kolestazı yoksa doktor ılık duş al diyip yollamıştı. Az daha geç alınsa neler olabilirdi Allah korudu.
Annem yine benim evde öğretecek kuzum yanımda değil kiAynen erken uyudu diye oglanla bir guzel oynadik eglestik ama gece oldu mu ben de isterim menle de oyna der gibi zıpladıee napcan onla da oynastik
Eger alerjisi yoksa dogal yogurt suyu denesen dokunur mu acaba? Iyi gelir derler ya.bir de hoplatarak dusuruyorlar ya bazen.acaba hoppala mi alsan? Gerci her türlü zorhoplarken duserse acır mi diye de dusunmeden edemiyorum
Benim kv de cok guveniyordu..ben ogrettim.kimse evi batsin istemiyor valla
Bu diş bi çıksin zil takıp oynamak mı dersin eteklerin zil calmak mı dersin mutluluktan ucacağim sevgili edebiyat ortmeni.gozum yollarda kaldı ey diş.nerelerdeydin diyecem
Erikten olabilir..ekşi ya
Olabilir belkide emin de olamadim. Ama erikten mi bilemedm aksam kaka yapti normale bindi rahatca yaptı. Yarn da veriyim diyorm içsn kaka normal olursa anlarmAynen erken uyudu diye oglanla bir guzel oynadik eglestik ama gece oldu mu ben de isterim menle de oyna der gibi zıpladıee napcan onla da oynastik
Eger alerjisi yoksa dogal yogurt suyu denesen dokunur mu acaba? Iyi gelir derler ya.bir de hoplatarak dusuruyorlar ya bazen.acaba hoppala mi alsan? Gerci her türlü zorhoplarken duserse acır mi diye de dusunmeden edemiyorum
Bu diş bi çıksin zil takıp oynamak mı dersin eteklerin zil calmak mı dersin mutluluktan ucacağim sevgili edebiyat ortmeni.gozum yollarda kaldı ey diş.nerelerdeydin diyecem
Evet cnm bizde yaşıyoruz. Sanırım diş çıkartma dönemi ondan olabilir diye düşümüyorum. Uyumakta zorlanıyor ve geceleri çok uyanıyor. Üstüne birde ilk aylardaki gibi acıkmalar eklendi.Ben de muhallebiye geçince rahat uyuyacağız derken muhallebiye geçtik geçeli ilk iki gün haricinde uykular iyice bozuldu. Hiç kalkmadığı kadar sık kalkıyor. Her kalktığında epey bir su da içiyor sonraki kalkmalarda da emiyor ama niye böyle sık kalkıyor bilemedim. Düzenli olan gece uykularının düzeni bozuldu. Bu ayda gece uykusunda çok sorun yaşayan var mı?
Yeni taşındım maya saklayamadim o yüzden. Aklımda maya bulup yapıp vercem inşallah. Hoplamayi bilmiyordum araştırayım bir çok sağ ol.Aynen erken uyudu diye oglanla bir guzel oynadik eglestik ama gece oldu mu ben de isterim menle de oyna der gibi zıpladıee napcan onla da oynastik
2.sezeyandı benimki kendi sancın gelince alalım dedi benim çok rahat doktorum sağolsun. 39+2 de sancım başladı ben de belki normal yaparım diye düşündüm açıkcası. Hastaneye gittik falan doktor direk sezeryan dedi girdik ki bebek kakasını yapmış tüm ciğerlerine dolmuş solunum cihazında 10 gün bağlıydı kızım 15 gün sonra kucağıma alabildim 1 ay sonra emzirdim çok şükür beni hiç reddetmedi hemen emdi. Herşey bizler için işte insanın aklına gelmeyen başında geliyor. 2.de ben de rahat davranmıştım o yüzden çık suçladım kendimi neler çekti yavrum benim yüzümden diye. Oğlumda çok daha pimpirikliydim. Bu sayede de farkettim kolestazı yoksa doktor ılık duş al diyip yollamıştı. Az daha geç alınsa neler olabilirdi Allah korudu.
Annem yine benim evde öğretecek kuzum yanımda değil kivalla her şeyden önce minik öndişlerin çıkmasına çok sevinirim pek tatlı oluyor sıpalar mememi ısırınca böyle düşünmüycem eminim
Hani zipla derler ya tas dusurmek isteyene.. sen yine bir doktoruna danış blupcum.gecmis olsun.Yeni taşındım maya saklayamadim o yüzden. Aklımda maya bulup yapıp vercem inşallah. Hoplamayi bilmiyordum araştırayım bir çok sağ ol.
Olabilir belkide emin de olamadim. Ama erikten mi bilemedm aksam kaka yapti normale bindi rahatca yaptı. Yarn da veriyim diyorm içsn kaka normal olursa anlarm
Saol canım desteğin için asıl sorun dediğin gibi benim moralimin kötü olması hiç bireyden zevk alamıyor olmam mutsuz olduğum için çevremide mutsuz ediyorum galiba Bi yardım destek almam gerekecek bu halde olmamı annem hiç istemezdi farkındayım ama yapamıyorum işteRabbim yardimcin olsun.
Inşallah dayanma gücü ve sabir versin.
Inşallah en kötü günler bunlar olsun.
Çok haklısın cok cok zor günlerden geçiyorsun.
Dua ediyorum sana, kızlarına insallah yuuznuz gülsün.
Napalim geç öğrenir kızın yazmayı, ev de toplasan da pisleniyor, dağılıyor zaten boşver. Öyle düşün.. meme reddi de hepsi yapıyor inan bebislerin şuan burda da oyle. Ek gida yavaş gitmen daha güzel zaten, yorulmasın bağırsakları, midesi. Sen sadece moral bulabilmeye dayanabilmeye çalış sen iyi olursan kızların da her şey de iyi olur Allahin izniyle..
Inşallah moralin düzelsin önce, tabi cok zor ama..
Canım Allah dirayet versin geçmiş olsun..Saol canım desteğin için asıl sorun dediğin gibi benim moralimin kötü olması hiç bireyden zevk alamıyor olmam mutsuz olduğum için çevremide mutsuz ediyorum galiba Bi yardım destek almam gerekecek bu halde olmamı annem hiç istemezdi farkındayım ama yapamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?