2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
2.sezeyandı benimki kendi sancın gelince alalım dedi benim çok rahat doktorum sağolsun. 39+2 de sancım başladı ben de belki normal yaparım diye düşündüm açıkcası. Hastaneye gittik falan doktor direk sezeryan dedi girdik ki bebek kakasını yapmış tüm ciğerlerine dolmuş solunum cihazında 10 gün bağlıydı kızım 15 gün sonra kucağıma alabildim 1 ay sonra emzirdim çok şükür beni hiç reddetmedi hemen emdi. Herşey bizler için işte insanın aklına gelmeyen başında geliyor. 2.de ben de rahat davranmıştım o yüzden çık suçladım kendimi neler çekti yavrum benim yüzümden diye. Oğlumda çok daha pimpirikliydim. Bu sayede de farkettim kolestazı yoksa doktor ılık duş al diyip yollamıştı. Az daha geç alınsa neler olabilirdi Allah korudu.

İşe yarar canım korkma için rahat olsun.

Evet oyle yaptm ankaraya gidicez degince kucuk kavanozla onu da aldm yanima

Zeyay1420 Allah kabul ederse anneniz için ben de fatiha okudum. Allah sabır versin çok çok zor. Allah size ve evlatlarınıza sağlık ve hayırlı uzun ömürler versin.
Birkaç haftadır foruma giremedim çok sayfa birikmiş okuyamadım da umarım herkes iyidir. Burada weewell yoğurt makinesini önermişti biri. Öneren arkadaşa çok teşekkür ederim. Bugün yaptım inanılmaz güzel. Ne kadar zamandır hep sakız gibi uzayan yumuşak kıvamlı oluyordu yoğurdum. Yapmayı bile bırakmıştım. Makine mükemmel taş gibi yoğurt oldu. Youtube'da bir video izlemiştim kadın kavanozu ters çeviriyordu dökülmüyordu ben de denedim ama altına korkudan elimi de tuttum :) gerçekten katı kıvamlı ve ters çevirince bile dökülmüyor.

Evet diş de çok etkili. Bugün emerken meme ucunu ısırdı baktım diş mi var diye baya ısırdı yani. Kaşımaya çalışıyor. Kafayı oraya buraya sürtüyor çenemi emiyor. Yazık yaa yavrum
Ah benim kuzu da çenemi emiyor ne bulsa kafa sağa sola atıp kaşımaya çalışıyor kıyamam bebeğim benim Allah hastalık vermesin tabi ama minicik bedene zor geliyor

Evet adetim duzenli sekilde olur hamilelikten onceki gbi ayni. Reflu 2 gundr perisan ediyo bizi suan da oyle yatamiyo uyuyamiyo ama aglamssi da pek yok şükür. Dedign gbi bi an korku sariyo valla. Kocama kalsa aman olursa yapck bsey yok dio da iste bi de alet de taktirmadm

Allahim korumus.. çok geçmiş olsun guzel saglikli uzun omurleri olsun..

Annem yine benim evde öğretecek kuzum yanımda değil ki valla her şeyden önce minik öndişlerin çıkmasına çok sevinirim pek tatlı oluyor sıpalar mememi ısırınca böyle düşünmüycem eminim

Olabilir belkide emin de olamadim. Ama erikten mi bilemedm aksam kaka yapti normale bindi rahatca yaptı. Yarn da veriyim diyorm içsn kaka normal olursa anlarm

Ben de muhallebiye geçince rahat uyuyacağız derken muhallebiye geçtik geçeli ilk iki gün haricinde uykular iyice bozuldu. Hiç kalkmadığı kadar sık kalkıyor. Her kalktığında epey bir su da içiyor sonraki kalkmalarda da emiyor ama niye böyle sık kalkıyor bilemedim. Düzenli olan gece uykularının düzeni bozuldu. Bu ayda gece uykusunda çok sorun yaşayan var mı?

Evet cnm bizde yaşıyoruz. Sanırım diş çıkartma dönemi ondan olabilir diye düşümüyorum. Uyumakta zorlanıyor ve geceleri çok uyanıyor. Üstüne birde ilk aylardaki gibi acıkmalar eklendi.

Yeni taşındım maya saklayamadim o yüzden. Aklımda maya bulup yapıp vercem inşallah. Hoplamayi bilmiyordum araştırayım bir çok sağ ol.

Ayy canim benim..kiyamam sana..neler yasamişsin..çok şükür ki hepsi bitti..artik mutlu bir yuvani tadini çikarmak kaldi size..Allah mutlulugunuzu her gun arttirsin insAllah

Ilk dis cok zor ya.. bir de kopek dişler cok zor..goze vuruyor agrisi

Yeni taşındım maya saklayamadim o yüzden. Aklımda maya bulup yapıp vercem inşallah. Hoplamayi bilmiyordum araştırayım bir çok sağ ol.
Hani zipla derler ya tas dusurmek isteyene.. sen yine bir doktoruna danış blupcum.gecmis olsun. maya bulmak zor olur belki market yogurdu kullan maya diye.zamanla baslar maya olusmaya.

Reactions: Kuf
Saol canım desteğin için asıl sorun dediğin gibi benim moralimin kötü olması hiç bireyden zevk alamıyor olmam mutsuz olduğum için çevremide mutsuz ediyorum galiba Bi yardım destek almam gerekecek bu halde olmamı annem hiç istemezdi farkındayım ama yapamıyorum işte

Canım Allah dirayet versin geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…