2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice

Geçmiş olsun canım ya Rabbim kolaylık sabır versin
Amin canım çok saol
Evet canım 1.sınıf başlı başına Bi kabus bizimkinin sıkıntısı okuma ve yazma bilmesi bildiği için de sayfalarca e el ele falan yazmak istemiyor yazdıklarını da inadına öyle çirkin yapıyor ki sanki özellikle beni çıldırtmak istiyor.
Artık ek gıda serüvenine başlıyacağım bakalım doktor kontrolünde ne diyecek ek gıda kaşık olunca bende biberonu unutur diye ümit ediyorum ama uykuya kesinlikle biberonsuz dalmıyor 30 cc de olsa o biberon ağza değecek
Evde tansiyon 20 olunca acile gittik hemen dil altı emziriyorum diye içemiyorum serumla falan düşürüyorlardı orda ölçüler 26 makina falan ötmeye başladı doktorlar başıma toplandı bu tansiyona kalıcı bir hasar almadan kurtulman büyük şans dediler ama hala etkisi geçmedi kazan gibi kafam
Asıl sorunum da o ya zaten herşeye yetişmeye çalışmak mükemmelliyetçilik boşveremiyorum aman şu da şöyle kalsın diyemiyorum ama artık gücüm takatim yok olduğu kadar bile diyemiyorum yapamıyorum yetişemiyorum kendimi güçsüz ve yetersiz hissediyorum

Canım o kadar kotu ise lavman mı alsan acaba..gecmis olsun canım inşAllah çabucak rahatlar minik meleğin

Lavman var sabalaks libalaks adı altında var eczanelerde deneyin bence. O çıkaracaktır

Canım o kadar kotu ise lavman mı alsan acaba..gecmis olsun canım inşAllah çabucak rahatlar minik meleğin
Lavman var sabalaks libalaks adı altında var eczanelerde deneyin bence. O çıkaracaktır
Doktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?

Doktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?
Lavman yapmaktan korkmayın katılaşmışsa lavmansız zor çıkar belki. Çokta huysuzlaştıysa yapın bence ben olsam yapardım hemen. Oda sabunlu su gibi bi içeriği var zaten.

Bence de dpktoragit canım akşam
O zamana kadar dazeytinyağı sür poposuna yaparsa acımasın çok

Merhaba hanımlar nasılsınız? Sizlere bir sey sormak istiyorum sımdıden cevap verenlerden Allah rAzı olsun. Bebegım 3 aydan itibaren kakasını hep 4 5 gunde bir yapmaya basladı neyse doktoru bunun anne sütü aldığı için normal oldugunu söylediği için takılmadım. Yavas yavas ek gıdaya gectik tamam hemen kaka beklemiyorum düzene girer deniyor ama yine aynıyız bu durumu yasayan sonra kakası düzene giren arkadaslarım varmı acaba? Cok kafama takılıyor üzülüyorum kızım için

Popusun içine birazcık zeytin yagı sıkın cırıngayla

Hani zipla derler ya tas dusurmek isteyene.. sen yine bir doktoruna danış blupcum.gecmis olsun. maya bulmak zor olur belki market yogurdu kullan maya diye.zamanla baslar maya olusmaya.
Teşekkürler tekrardan.

Bizde sadece anne sütü kullanıyoruz 3.5 4 aya kadar her gün yaptı kakasını rutin neredeyse. Ben işe başlayınca stres mi yaptı ne oldu bilmiyorum 4 güne çıkardı hala öyleyiz 4 günde bir yapıyor. İlk ıkınması çoktu rahatsız oluyor gibiydi ama şimdi gayet iyi hala 4 günü buluyor ama bir sıkıntısı zorlaması yok.

Fitil önceden vardı eczanede hatta bizde açılmamış bir kutu var eşim sağolsun yedekli alır son 1 aydır yokmuş lavman veriyorlarmış yerine. Eskiden beyaz sabunu fitil gibi inceltip verirlermiş popodan hemen yaparmış bebek. Bunu da deneyebilirsin çok huysuzsa.

ahh kuzum bırak yapma desemde bir faydası olmaz ama dur kendi evimi anlatayım.

çarşamba günü ev süpürdum. süpürge hala ortalıkta desem evin durumunu anlarsın galiba. üstüne bir aydir bekledigimiz soz veren bakicimiz caydı. hem ev hem dersler hem çocuklar derken hepsi yarim bile değil çeyrek oluyor. oğlumun çıngırağı yatağının altından bana gülümsüyor mesela şu an küçük kizim bire gidiyor benim de

canim sıkılıyor karışıklıktan ama gücüm yetmiyor ne yapayim.

anneciğinin kaybı için de mümkünse yardim al. Rabbim sabır versin.

Çok normal öyle olman, öyle hissetmen.
Geçmeyecek belki zamanla daha çok sabredebileceksin, alışacaksın.. ama her anneni dusyndugunde, sesini duydugunda,hayal sttiginde burnun sizlayacak ve aglayacaksin. Canim benim ama cocuklarin var bi ailen var.. imtihanin böyleymiş ne yazık ki..Çok üzücü bir durum ne dense boş anlamsız.
Inşallah sabrından sabir versin rabbim sana,bize,tüm anne babasını kaybedenlere..

Çocuklarıma bakip moral bulmaya çalış insallah.
Anneleri uzgunken onlar ne halde olur Allah korusun..

Sen doktoru dinle 1 hafta neymiş öyle şey mi olur kanda 1 hafta mı kalıyor ilaç. İnşallah kolay geçer geceniz

Ben de böyle düşünüyordum.
18 saat emzirmedim..Çok zordu cok ağladı.
Tam emdi ikinciye emisiydi Çocuk doktoru mesaj atmış 3gun mama verelim diye.
Mapıcam şimdi ben.
Kustursam mi.
Hangi doktora kime güvencem şaşırdım suan.
3 gün memesiz nasil durur kız.

Bence de dpktoragit canım akşam
O zamana kadar dazeytinyağı sür poposuna yaparsa acımasın çok
Sürüyorum cabum
Evet kardeşim eczanede çalışıyor firmayı aramış denetm geçiriyorlarmış 1 aya depolarda olur demişler hemen alıp stok yapıcam
Çocuk doktoruna güvenmelisin bence. Kadın doğumun uzmanlık alanı bebek değil sensin

Neden kalkmış üretimden ki başka eczaneye bakın olmaz mı keşke burda olsanız ben verirdim sana kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…