- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Amin canım çok saolGeçmiş olsun canım ya Rabbim kolaylık sabır versin
Evet canım 1.sınıf başlı başına Bi kabus bizimkinin sıkıntısı okuma ve yazma bilmesi bildiği için de sayfalarca e el ele falan yazmak istemiyor yazdıklarını da inadına öyle çirkin yapıyor ki sanki özellikle beni çıldırtmak istiyor.Canım Allah kolaylık ve sabır versin inşallah. Kızının 1.sınıfa başlaması bile tek başında bir stres kaynağı bir de okula gitmek istemezse iki katına çıkıyor çok zor gerçekten yaşadım ben de. Çok sakin olmak lazım. İlk dönemi atlatırsanız 2.dönem rahatlarsınız. Benim küçük de yoruyor halen beni 3.sınıfa gidiyor verdiğim ekstra çalışmaları yapmıyor ödev kontrollerinde sorun çıkarıyor. Öğretmen ne ödev verirse o başka çalışmayı çok zor yaptırıyorum. Her akşam ödev kontrol ve çalışma yapıyoruz ısrar kıyamet.
Ek gıdaya ağırlık verip biberon vermesen belki zamanla memeye döner inşallah.
Allah evlatlarınla size sağlık iyilik versin bu günümüzü aratmasın canım
Evde tansiyon 20 olunca acile gittik hemen dil altı emziriyorum diye içemiyorum serumla falan düşürüyorlardı orda ölçüler 26 makina falan ötmeye başladı doktorlar başıma toplandı bu tansiyona kalıcı bir hasar almadan kurtulman büyük şans dediler ama hala etkisi geçmedi kazan gibi kafamoy masallah canim.sen boyle yazinca kendimi eksik hissedyrum gecen sabah yumurta sarisi keci boynuzu flan derken kiz hoop kustusimdide vermeye korkuyorum bugun az elma rendeleyip yedirdim. 1 cay kasigi kadarda muz verdim. Aksamda agliyordu gaz mi oldu sabh az kaka yapmisti kakasi mi geliyor anlamadim bugun biogaia verdim en son. Insallah gece rahat uyur kuzum. He bu arada dis kismi boyle beyaz gibi bir tarafi ama elimi atinca birsey hissetmiyorum acaba dis mi patlayacak ya anlamıyorum da
yok tatlim kusmadi bir daha aman dahada kusmasin fiskirtarak kusunca psikoljim alt ust oluyor. Mama mi alsan ya ac kalmasin yavrucak..
Zeyay cok gecmis olsun. Zeynepcim umarim duzelir 1. Sınıf zor oluyor.. sende kendine iyi bak yemene icmene ozem göster Allah korusun bak 2 tane evladin var 26 tansiyon ne demek. Sen guclusun basarirsin gececek bu gunlee oyle dusun..
Asıl sorunum da o ya zaten herşeye yetişmeye çalışmak mükemmelliyetçilik boşveremiyorum aman şu da şöyle kalsın diyemiyorum ama artık gücüm takatim yok olduğu kadar bile diyemiyorum yapamıyorum yetişemiyorum kendimi güçsüz ve yetersiz hissediyorumOncelikle gecmis olsun canim.kafana takmamaya calisacaksin canim..tansiyon esittir üzüntü öfke..bu duyguları çikar hayatından.cocuklarin için iyi olmaya calış
Allah yardımcın olsun 1. Sınıf çok zor..bir yandan bebek bir yandan da iş..helal olsun sana gene altından kalkabiliyorsunmasAllah de kendine bence...birak ev de daginik kalsin..hangimiz cocukken evin daginik kaldigini hatirliyoruz..ama annemizin agladigi sinirlendigi gunler hep aklimizda oyle dusun bence sen herseyi en iyi sekliyle idare edecek kapasitede bir kadınsın.resmini de gormustum.belli guclu bir yapin var..kendini salma toparla bir kahve yap kendine ve kendine sunu söyle; beenn cok güçlü bir anneyim
Canım o kadar kotu ise lavman mı alsan acaba..gecmis olsun canım inşAllah çabucak rahatlar minik meleğinKızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice
Lavman var sabalaks libalaks adı altında var eczanelerde deneyin bence. O çıkaracaktırKızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice
Canım o kadar kotu ise lavman mı alsan acaba..gecmis olsun canım inşAllah çabucak rahatlar minik meleğin
Doktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?Lavman var sabalaks libalaks adı altında var eczanelerde deneyin bence. O çıkaracaktır
Lavman yapmaktan korkmayın katılaşmışsa lavmansız zor çıkar belki. Çokta huysuzlaştıysa yapın bence ben olsam yapardım hemen. Oda sabunlu su gibi bi içeriği var zaten.Doktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?
Bence de dpktoragit canım akşamDoktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?
Popusun içine birazcık zeytin yagı sıkın cırıngaylaKızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice
Teşekkürler tekrardan.Hani zipla derler ya tas dusurmek isteyene.. sen yine bir doktoruna danış blupcum.gecmis olsun.maya bulmak zor olur belki market yogurdu kullan maya diye.zamanla baslar maya olusmaya.
Bizde sadece anne sütü kullanıyoruz 3.5 4 aya kadar her gün yaptı kakasını rutin neredeyse. Ben işe başlayınca stres mi yaptı ne oldu bilmiyorum 4 güne çıkardı hala öyleyiz 4 günde bir yapıyor. İlk ıkınması çoktu rahatsız oluyor gibiydi ama şimdi gayet iyi hala 4 günü buluyor ama bir sıkıntısı zorlaması yok.Merhaba hanımlar nasılsınız? Sizlere bir sey sormak istiyorum sımdıden cevap verenlerden Allah rAzı olsun. Bebegım 3 aydan itibaren kakasını hep 4 5 gunde bir yapmaya basladı neyse doktoru bunun anne sütü aldığı için normal oldugunu söylediği için takılmadım. Yavas yavas ek gıdaya gectik tamam hemen kaka beklemiyorum düzene girer deniyor ama yine aynıyız bu durumu yasayan sonra kakası düzene giren arkadaslarım varmı acaba? Cok kafama takılıyor üzülüyorum kızım için
Fitil önceden vardı eczanede hatta bizde açılmamış bir kutu var eşim sağolsun yedekli alır son 1 aydır yokmuş lavman veriyorlarmış yerine. Eskiden beyaz sabunu fitil gibi inceltip verirlermiş popodan hemen yaparmış bebek. Bunu da deneyebilirsin çok huysuzsa.Kızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice
ahh kuzum bırak yapma desemde bir faydası olmaz ama dur kendi evimi anlatayım.Amin canım çok saol
Evet canım 1.sınıf başlı başına Bi kabus bizimkinin sıkıntısı okuma ve yazma bilmesi bildiği için de sayfalarca e el ele falan yazmak istemiyor yazdıklarını da inadına öyle çirkin yapıyor ki sanki özellikle beni çıldırtmak istiyor.
Artık ek gıda serüvenine başlıyacağım bakalım doktor kontrolünde ne diyecek ek gıda kaşık olunca bende biberonu unutur diye ümit ediyorum ama uykuya kesinlikle biberonsuz dalmıyor 30 cc de olsa o biberon ağza değecek
Evde tansiyon 20 olunca acile gittik hemen dil altı emziriyorum diye içemiyorum serumla falan düşürüyorlardı orda ölçüler 26 makina falan ötmeye başladı doktorlar başıma toplandı bu tansiyona kalıcı bir hasar almadan kurtulman büyük şans dediler ama hala etkisi geçmedi kazan gibi kafam
Asıl sorunum da o ya zaten herşeye yetişmeye çalışmak mükemmelliyetçilik boşveremiyorum aman şu da şöyle kalsın diyemiyorum ama artık gücüm takatim yok olduğu kadar bile diyemiyorum yapamıyorum yetişemiyorum kendimi güçsüz ve yetersiz hissediyorum
Çok normal öyle olman, öyle hissetmen.Saol canım desteğin için asıl sorun dediğin gibi benim moralimin kötü olması hiç bireyden zevk alamıyor olmam mutsuz olduğum için çevremide mutsuz ediyorum galiba Bi yardım destek almam gerekecek bu halde olmamı annem hiç istemezdi farkındayım ama yapamıyorum işte
Sen doktoru dinle 1 hafta neymiş öyle şey mi olur kanda 1 hafta mı kalıyor ilaç. İnşallah kolay geçer geceniz
Sürüyorum cabumBence de dpktoragit canım akşam
O zamana kadar dazeytinyağı sür poposuna yaparsa acımasın çok
Evet kardeşim eczanede çalışıyor firmayı aramış denetm geçiriyorlarmış 1 aya depolarda olur demişler hemen alıp stok yapıcamFitil önceden vardı eczanede hatta bizde açılmamış bir kutu var eşim sağolsun yedekli alır son 1 aydır yokmuş lavman veriyorlarmış yerine. Eskiden beyaz sabunu fitil gibi inceltip verirlermiş popodan hemen yaparmış bebek. Bunu da deneyebilirsin çok huysuzsa.
Çocuk doktoruna güvenmelisin bence. Kadın doğumun uzmanlık alanı bebek değil sensinBen de böyle düşünüyordum.
18 saat emzirmedim..Çok zordu cok ağladı.
Tam emdi ikinciye emisiydi Çocuk doktoru mesaj atmış 3gun mama verelim diye.
Mapıcam şimdi ben.
Kustursam mi.
Hangi doktora kime güvencem şaşırdım suan.
3 gün memesiz nasil durur kız.
Sifefer 12 damla günlükYa kızlar kan ilacı kullanıyor musunuz hangi marka kaç damla veriyorsunuz ?
Kolay olur mu ya kıyamam onlar için içimiz eziliyor resmenIlk dis cok zor ya.. bir de kopek dişler cok zor..goze vuruyor agrisi
Neden kalkmış üretimden ki başka eczaneye bakın olmaz mı keşke burda olsanız ben verirdim sana kıyamam yaKızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?