2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ilk zamanlar benim her gün yapardı neredeyse ek gıda ile birlikte 3 günde 1 yapar oldu eğer zorlanmıyor huysuzluk yapmıyorsa normal bence

Öykümün böbrek uzmanı doktorunu aradım doçent o da emzir 18 saat beklemişsin 1gun desen ona.
3 gün bebek memeden soğur dedi.
Kadın doğumcu daha iyi bilmez mi sence canım bu ilacı kullanan formülünü etkileri i bilen o değil midir.
Kafam karıştı.
Yok ki iyi bi cocuk doktorum. Ama bu böbrek doktoru iyi yani aslında..
Sen ne yaptım,yapabildi mi kizin kakasını.
Gidebildiniz mi doktora.
Sudocrem, zeytinyağ ile sürüp nemlendirmek gerekiyor sanırım
Inşallah acısız ağrısız yapar kalasını da rahatlar yavrun..

Bizim de çok bozuldu gece uykuları baya kişi aynı dertten muzdarip burda belki geçici bir dönemdir yani inşallah
Benim oğlum da 2.aydan sonra hep tuttu kakasını 5 günde falan yaptı önceleri panik olup fitil kullandık sonra bıraktım kendi 5 gün dolunca yaptı mama da aldığı halde. Ek gıdada hemen her gün yapıyor ama yine katı baya yoğun kıvamı yani
Bugün keçi kakası şeklindeydi mesela ama ağlamadan zorlanmadan yapıyor kendisi o yüzden bir müdahelede bulunuyorum. Erik kanattım içirdim 4 tatlı kaşığı öğlen yatmadan önce uyanınca yaptı mesela. İnşallah normale biner zamanla
Naptın canım sen diyince netten baktım dediğin gibi bazıları 2-3 gün emzirmek yok demiş öyleyse biberonla mama vereceksin aç kalmasın yavrucak
Ya kızlar kan ilacı kullanıyor musunuz hangi marka kaç damla veriyorsunuz ?
Wellvit in demir ilacını aldım ben 1 kere meyve püresine katıp verdim bir daha vermek nasip olmadı unutuyorum

Dünkü kurufasulyeden mi bilmem gece ağzıma tükürdü oğlancık naptığımızı hiç anımsayamıyorum şuan bi daha istesin de göreyim yedirmem 2-3 ay daha.
Öğlen karnabahar tadımı yaptık bugün karnabahar patates ve kırmızı biber haşladım ezdim çatalla zeytinyağı ekleyip yedirdim yoğurt eşliğinde. Bakalım bağırsakları nasıl tepki verecek.

Hiiiç sormuyonuz ablanız alabildi mi yoğurma makinasını diye kızlar
8 buçukta gittim ilk sıradaydım benden sonra bir kadın geldi o da alacakmış kısmet dedik artık. Bir girişte bir de ilerde reyonda var aktüel ürünler. O kapıdan baktı sanırım girişte yok diye düşündü. Direk reyona koştu. Ben bir baktım kolilerin dibinde tek başına masumca duruyor hemen kaptım kadın daha görevliye soruyor makina nerde diye ben elimde koca kutu dedin kaçırdın niye bakmadan geçtin oradan bir sürü şube aradılar bulamadılar bitmiş nasip banaymış bakalım kurdum yıkadım birazdan kek yapacaz inşallah güzel çalışıyordur.

İlahi miss misskokulumm yine bir heyecan yaşamışsın ben de dün A101 gününü unuttum , teste çağırmışlardı , Çıkışta karşıda A101 i görünce aklıma geldi . Bir tane pijama aldım hiç bir şey kalmamıştı zaten .
Jadesi uyku durumlarını sormuşsun bizim kız iki aydır nerdeyse gündüzleri yarımşar saat üç uyku yapıyor. Akşama doğru da mızmızlanmaya başlıyor . Gece uykumuz bizim de bu ara bozuldu.Bugun çok ağladı mesela . Gaz ya da diş sanırım . Gözü kapalı ağlıyor kucağa alınca susuyor . Aman keyifleri yerinde olsun, sağlıklı olsunlar da tek düzene girer inşallah

Ahhaha sen çok yaşa çok güldüm

Ne testine çağırdılar canım hayırdır

Birden kas zayiflamasi basliyor.genelde 1 yasa dogru anlasiliyor..Allah evlatlarımızı korusun..

Helinnnnn ve ebru_can_ebru daha iyi bilirler
canim genetik geçişli kasların zaman içerisinde zayıflamasıyla genelde postür bozuklugundan oturu akciger sıkışıyor ve bundan dolayi ex oluyor. yani öyle hastalar varki. hacettepe cp de staj yaptım aileler resmen yalvarıyordu nolur ilaç bulunsun diye. çok zor. onlar da biliyor neyi beklediklerini.
QUOTE="Susam_tanesi, post: 65523729, member: 947985"]
Sifefer 12 damla günlük
[/QUOTE]
kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.

Zeyay canım..hepimiz arada böyle hislere kapıliyoruz.acaba bu sene ücretsiz izne mi ayrılsan? Bu sene zor bir sene çocukların için.ikisi de ayrı ayri ilgi bekliyor. Zeynep okumayi yazmayı biliyorsa ögretmeni ile konusup başka metinler mi yazsaniz.çocuk da hakli sıkılmakta.normal odevin yarisini yapip ekstra bir de siir vs yazsa..ogretmeni nasil biri? Bu yaklaşıma ne der? Herkesin huyu baska

26 tansiyon nedir canımın içi? Sen neden kendine bunu yapıyorsun? Birgun hersey mukemmel olacak ama o gun çocukların arkasinda duracak elini tutacak sağlam bir anneleri olsun istiyorsan hicbirseye üzülüp kendini hasta etme.
Eğer tansiyon ilacı icemedigin icin oluyorsa da anne sütünü bırak.sen baslarinda ol.anne sevgisi bir ömür ilac gibi zaten.6 ay doldu zaten.

misskokulumm ilahi güldürdün beni gule gule kullanin dene ve bizede bildir nasil yogurdugunu

Selam kzlar bugun is yerinsen cikisim yapildi. Arabulucuya imza aticam sonra tazminat yatacak zaten ihbar olmadigi icinde cok birsey degil ama işsizliğe de basvurucam idare edicez artik bir sure. Ozel saglik vardi sagolsunlar onuda iptal etmediler yil sonu bitecek.
Kizimi bugün isyerine goturduk herkeslere gulucukler attioyle boyle aksam oldu.
2 ay oluyor kontrole gotrmeyeli yarinda adamin randevusu doluymuş artik hafta icine kaldi.
Benim kizn disinin alti beyaz gibi ama anlayamiyorum elimi atinca dis gelmiyor daha gelmemis acaba geliyor mu ?

Bizde durumalr bu sekilde bugunumuze col sukur

D dilzar Oo bakıcı olayi kötü olmuş canım
Allah yardimciniz olsun..senin 3 çocuk artı iş..Allah güç kuvvet versin..ama inan benim bile su an calismamam ragmen iki çocukla evim daginik kalıyor..normal şeyler bunlar..ahh o çıngıraklar heep asagidalar..al ver atsin heep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…