2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm ya sen ne matrak hatunsun ya oturmaya gelince karşılıkli çay içilip muhabbetine doyum olmayan ya bir de kahve mi patlatsak ya bir de meyve diye diye daha uzun oturtulacak cinstensin sen masAllah...Aallah enerjini düşürmesin..seni okudukca enerji doluyorum iyi ki varsın...

Hadi bakalim..hayırlısı olsun güzellik valla o diş mi o ne ben bile anlamadim..sözde tecrubeliyim..bakip duruyorum ne bu diye

kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.
[/QUOTE]

Ay boyle duyunca içim bir kötü oldu helin ne kadar acı..Allah yaşatmasin bize..yaşayanlara da acil şifalar versin..mesleginiz cok zor..ve benim tanidigim sadece 3 fizyo vardı.hepsi o kadar iyi niyetli o kadar icten insanlardı ki..ben diyordum nasil bu kadar gulecsiniz arkadaslar..hic mi iciniz burulmuyor bazen cok agır vakalr geliyor..onlar da diyordu ki biz hastaya mutluluk vermeliiz biz de cok üzülüyoruz ama belli edersek tedavi ise yaramaz..yani gulumsek bile mesleki görev gibi..tamam biz de okulda daima gulumsuyoruz ama bu baska..biz çocuklara gulumsuyoruz..ama yuruyemen bir cocuk gorup onu iyi etmek icin gulmek her zaman kolay degil.

S Sonsuzsukurler canim konu hakkinda bilgim olmadigi icin sustum ama söylemeden de edemeyecegim..ertesi gun ilaci hormonal bir ilac olmali.bence 3 gun mama verebilirsin.sogumaz korkma.sutunu sag at.bos bir sekilde tutsun kokunu alsin o zaman unutmaz bence.kiz cocugu oldugu icin hormon yuklemesi olmaz mi? Yani artık vermissin sütü gerci.1 seferden bisey olacagimi sanmiyorum ama.bence bir daha ilac alirsan boyle yap.bir de o yirtilan seyin markasini degistir.
Ha bir de sunu diyim.disimi yaptirmistim oglanda.igneden dolayi 8 saat sut vermedim.8 saat sonra verdim.bisi olmamisti ki dis ignesi de cok agir birsey.

Ne testine çağırdılar canım hayırdır
Covid için okulları sıraya koymuşlar bütün personele test yapıyorlar . Okul öncesi öğretmeni olan bir arkadaşım var , onlara hatta iki haftada bir test tekrarlanacakmış . Belki bize de o şekilde devam ederler . Haftada iki gün okula gidiyorum , virüsü filan unutuyorum ders anlatırken kendimi kaptırıyorum . İnşallah sıkıntısız biR dönem olur . Okullar da açılacak gibi görünüyor .

Helinnnnn sidefer mi kilo başına bir damla ? Bir arkadaşımın doktoru 1 mg demiş , benimki de sabah akşam 10 ar damla demişti ama ben de günde 1 mg veriyorum .

Hayırlısı olsun canım
Valla bende bir kontrole götürsem iyi olacak hiç götürmedim gibi alıyorum pazartesi vurdurayım bakayım duruma göre artık giderim
Bizde de o beyazlık var canım hayır diş değil
Eskiler çay kaşığı gezdir tık ses yaparsa diş gelmiştir der bir dene istersen benim arada yaptığım oluyor

Doktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?
Ya benm oglan ilk dogdugi zamanlar almis kb yeni almadk biz. Lavman da yapabilirsn yazk nasl zorlu oluyodr o cok geçms olsn. Götür bari rahatlasin

Benm oglana reflu için yazilan ilaci atmistm burda da biri dedi bende kendim kullandım acaba sütten gecer mi diye kimdi hatirlayadm. Kullanimini nasl yapiyosn ben ordaki kilo hesabina gore cekiyorm umarm dogrudur

Neden kalkmış üretimden ki başka eczaneye bakın olmaz mı keşke burda olsanız ben verirdim sana kıyamam ya
Firma taşınıyormuş denetimden geçmiş tekrar üretlecekmiş ben stok yapıcam artık
Memeden soğuması da kötü zor durum
Yapamadı maalesef doktorla konuştuğumuzda geç oldu bana yetişemezsiniz acile gidin dedi kakasını poponun ucunda görünce sonra geri gitti ıkındıkça ucuna kadar getiriyor yavrum sonra geri gidiyor yapamıyor. Zeytinyağı şırıngayla enjekte ettik bi de duplosoft diye bir bağırsak çalıştırıcı verdik uyudu şimdi. Gece veya sabah sıkıntı olursa götürelim dedik acile zaten sabaha beklerse kendi doktorumuza götüreceğiz
Kızlar aksi gibi birde dişi m şişti yüzümün yarısı şişti 6 saat canlı dersim vardı bitirdiğim gibi kendimi dişçiye attım
Geçmiş olsun canım

kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.
[/QUOTE]
Oyy iyice kötü oldum şuna bak bir kaka yapmadı diye akşamdan ber onunla birlikte ağlıyorum. Onları düşünemiyorum.. allahım korusun yavrularımızı

Doktor öyle dedi bilmiyorum benim kız bi de zayıf
Benm oglana reflu için yazilan ilaci atmistm burda da biri dedi bende kendim kullandım acaba sütten gecer mi diye kimdi hatirlayadm. Kullanimini nasl yapiyosn ben ordaki kilo hesabina gore cekiyorm umarm dogrudur
Onun kullanacağı ile benim kullandığım bir olmaz ki ben hap alıyorum günde 6 tane şimdi 3 e düştüm

Sağolasın canım kek yaptık kekten geçti sınıfı bakalım bir de poğaça deniycem.
İş verenlerin çok iyiymiş gerçekten çok şanslısın senden çok memnunlardı demek ki hak kaybına uğratmadılar artık için rahat Karya hanımı büyütebilirsin sağlıkla inşallah. Kontrole ben de bayadır götürmüyorum özel menenjitleri yaptıracam hiç başlamadık henüz bir sorar mısın sizin doktor hangisi ne zaman yapılsın diyor?
Sen de iyiki varsın canımne güzel burdan öyle enerji verebiliyorsam. Genelde öyleyim sanırım çenem çoktur
Bizim burda yok öyle rutin test olayı sizin orası küçük diye sanırım. Çok güzel bir uygulama keşke burda da olsa. Okullar açılacak tamamen Kasımda diyorlar bakalım napacaz oğluşdan hiç ayrılasım yok iyice alıştık birbirimize bakalım hayırlısı nasıl yapacaz.

misskokulumm evet küçük bir yer olduğu için yoğunluk da yok hemen yapıyorlar testleri de . Uygulama güzel ama insanlar çok dikkatsiz .çok şükür yaz bitti de düğünler de bitti gibi . Halaysız düğün yapmıyorlar . Oyyy ben Sena kuzumu nereye bırakacağım hala ortadayız .senin annen bakacaktı sanırım . Keşke benimki de gelebilse de en azından ek gıda olayına bir el atsa

Çok geçmiş olsun . Geldi mi üst üste gelir . Geç kalmadan gittiğin iyi olmuş
Geçmiş olsun canın
Çok geçmiş olsun canım
Çok saolun kızlar hamilelikte beri ağrıyordu zaten doğumdan sonra baktırırım dedim virüs çıktı tansiyon ilaçları diş etlerin çok zarar veriyor benimkiler de çok kötü oldu ve sonuç diş eti çekilmesinden diş gitti pazartesi çekilecek yüzümün yarısı şişti elmacık kemiklerim gözüm her yerim ağrıyordu şiştikçe ağrısı azaldı hayırlısı bakalım

ne güzel çok sevindim senin adına. bence çok doğru bir karar oldu.

Ay boyle duyunca içim bir kötü oldu helin ne kadar acı..Allah yaşatmasin bize..yaşayanlara da acil şifalar versin..mesleginiz cok zor..ve benim tanidigim sadece 3 fizyo vardı.hepsi o kadar iyi niyetli o kadar icten insanlardı ki..ben diyordum nasil bu kadar gulecsiniz arkadaslar..hic mi iciniz burulmuyor bazen cok agır vakalr geliyor..onlar da diyordu ki biz hastaya mutluluk vermeliiz biz de cok üzülüyoruz ama belli edersek tedavi ise yaramaz..yani gulumsek bile mesleki görev gibi..tamam biz de okulda daima gulumsuyoruz ama bu baska..biz çocuklara gulumsuyoruz..ama yuruyemen bir cocuk gorup onu iyi etmek icin gulmek her zaman kolay degil.
[/QUOTE]
o kadar doyurucu bir mesleğimiz var ki manevi yönden anlatamam. zor mu evet zor. insanin ici gidiyor. ama bir tebessüme sebep olmak ya da umut olmak tarifi yok. bu sadece çocuklar için de gecerli değil. felç geçiren bir hasta ya da kırık sonrası yeniden spora dönen bir genç. çok geniş yelpazesi. ama hakettiği değeri görmüyor. benim aklım kreş açmakta. 3 öğretmen var ailede. özellikle engelli çocukları dahil etmek gibi bir hayalim var ama kısmet.
Helinnnnn sidefer mi kilo başına bir damla ? Bir arkadaşımın doktoru 1 mg demiş , benimki de sabah akşam 10 ar damla demişti ama ben de günde 1 mg veriyorum .
damlaligi bana biraz sacma geliyor ya. ml olarak ne kadar veriyorsun ama kilosu ne ? biz 9 kg olduk ona gore vereyim.
Oyy iyice kötü oldum şuna bak bir kaka yapmadı diye akşamdan ber onunla birlikte ağlıyorum. Onları düşünemiyorum.. allahım korusun yavrularımızı

Doktor öyle dedi bilmiyorum benim kız bi de zayıf

Onun kullanacağı ile benim kullandığım bir olmaz ki ben hap alıyorum günde 6 tane şimdi 3 e düştüm
[/QUOTE]
bu damla işi karisik geldi bana

Evet canım çok zor yıl beni bekliyor ama derslerle biraz oyalanıyorum kafa dağıtıyorum iyi geliyor hele 8 leri Bi özlemişim ki sorma. Zeynepciğe gelince okul ödevlerini yapsa fazlasında değilim öğretmenimiz çok iyi anlayışlı sevecen bir arkadaş durumdan haberdar çok üstüne gidip zorlamayalım soğumasın diyor bugün ayşeyi babaya verdik birlikte yaptık derslerini beni de zorladı ama babası kadar değil beraber zaman geçirmeyi özlemişiz zor bir hamilelik geçirdim sonra corona çıktı doğum bebek cenaze derken 6 yaşındaki bir çocuk için bir kaç ay içinde zor şeyler yaşadı eskisi gibi vakit geçiremeyince de hırçınlaştı kendimi toparlayıp ona daha çok vakit ayırmam gerek.
Tansiyon ilacımı içiyorum gayette dikkat ediyorum ama emzirdiğim için güçlü bir ilaç veremiyorlar oda yeterli gelmiyor onun için ikiye çıkardılar inş. Böylede kontrol edilmezse mecbur emzirmeyi bırakmam gerekecek çok ani ve hızlı yükseliyor bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin dedi doktor

Allah hepimize kolaylık versin canım eşim destekcim yardımcım çok şükür bide o problem çıkaran biri olsaydı iyice çıkmaza girerdim.
Yardım almayı düşünüyorum çünkü mutlu olamıyorum çok neşeli pozitif cıvıl cıvıl biriydim şimdi gülünce bile kendimi suçlu hissediyorum nasıl bir acı içindeyim nasıl gülebildim diye. 13 ünde doğum günüm vardı eşim abilerim ablam yeğenlerim pasta alıp gelmişler biraz havam değişsin diye ben hepimiz bir aradayız ama annem yok diye başladım ağlamaya onları da huzursuz ettim tadı kaçtı herkesin ama kendimi kontrol edemiyorum yardıma ihtiyacım var. Bakalım bir öğrencim var psikolojik danışman onunla görüşüp bir yol göstermesini istiyeceğim

Hanımlar kan damlası doktor 9. Ayda kan alırız ona gore başlarız dedi.
Ama sağlık ocağı da sende kansızlık varsa kullan dedi.
Bilemedim.
Siz ne zamandır,neden kullanıyorsunuz kızlar.
Sedifer mi alalım devletinki katkı maddeli miiymis d vitamini gibi.

@

Evet tatlım.ben de aynen böyle düşündüm,düşünüyorum.
korktum korkuyorum.
Ilaç yazan kadın doğumcu 8 saat yeterli dedi 18 saat dayandık yine de.
2 kez sordum.
Oğlumun böbrek doktoruna da sordum emzir dedi.
Nette bi prof vidyo çekmiş kadın doğumcu o da 6 8 saat diyor.
Başka bir kaç doktor da.
Ingilizce kaynaklar da süre cok az geçer diyor.
Bilinen meşhur hapı içmedim sanırım bu daha uygun olanı.
Ben de Allaha sığındım. Suan için emziriyorum.
Inşallah bir sıkıntı olmaz..

Siz nasılsınız.
Neler yapıyorsunuz.
Uykusuz geceler devam mi.
Verebiliyor musun ek gıdalar sorun oluyor nu.

misskokulumm Canım miss böyle bi sonuç oldu iste. Çocuk doktoruna mesaj atmıştım belki de içeriği bilmiyor belki de doğru ama emzir diyen doktor daha fazlaydı.rabbime emanet olsun insallah yavrum ve tüm yavrular..

Senden heveslendim marketlere hücum edecektim ama eşim sağolsun bakmadı ki bebelere gideyim. Zaten bitirmislerdir çoktaaan .
Güle güle kullan hepsini.
Bugün neler yedi paşa sizinle birlikte.
Biz az yoğurt az yumurta sarısı, peynir.

Fitil yok ama lavman var neden vermedi eczacı ne saçma Erik suyu içir bol bol besle yapacak illa ki zor olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…