Hadi bakalim..hayırlısı olsun güzellikmisskokulumm ilahi güldürdün beni gule gule kullanin dene ve bizede bildir nasil yogurdugunu
Selam kzlar bugun is yerinsen cikisim yapildi. Arabulucuya imza aticam sonra tazminat yatacak zaten ihbar olmadigi icinde cok birsey degil ama işsizliğe de basvurucam idare edicez artik bir sure. Ozel saglik vardi sagolsunlar onuda iptal etmediler yil sonu bitecek.
Kizimi bugün isyerine goturduk herkeslere gulucukler attioyle boyle aksam oldu.
2 ay oluyor kontrole gotrmeyeli yarinda adamin randevusu doluymuş artik hafta icine kaldi.
Benim kizn disinin alti beyaz gibi ama anlayamiyorum elimi atinca dis gelmiyor daha gelmemis acaba geliyor mu ?
Bizde durumalr bu sekilde bugunumuze col sukur
kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.canim genetik geçişli kasların zaman içerisinde zayıflamasıyla genelde postür bozuklugundan oturu akciger sıkışıyor ve bundan dolayi ex oluyor. yani öyle hastalar varki. hacettepe cp de staj yaptım aileler resmen yalvarıyordu nolur ilaç bulunsun diye. çok zor. onlar da biliyor neyi beklediklerini.
QUOTE="Susam_tanesi, post: 65523729, member: 947985"]
Sifefer 12 damla günlük
Covid için okulları sıraya koymuşlar bütün personele test yapıyorlar . Okul öncesi öğretmeni olan bir arkadaşım var , onlara hatta iki haftada bir test tekrarlanacakmış . Belki bize de o şekilde devam ederler . Haftada iki gün okula gidiyorum , virüsü filan unutuyorum ders anlatırken kendimi kaptırıyorum . İnşallah sıkıntısız biR dönem olur . Okullar da açılacak gibi görünüyor .Ne testine çağırdılar canım hayırdır
Hayırlısı olsun canımmisskokulumm ilahi güldürdün beni gule gule kullanin dene ve bizede bildir nasil yogurdugunu
Selam kzlar bugun is yerinsen cikisim yapildi. Arabulucuya imza aticam sonra tazminat yatacak zaten ihbar olmadigi icinde cok birsey degil ama işsizliğe de basvurucam idare edicez artik bir sure. Ozel saglik vardi sagolsunlar onuda iptal etmediler yil sonu bitecek.
2 ay oluyor kontrole gotrmeyeli yarinda adamin randevusu doluymuş artik hafta icine kaldi.
Benim kizn disinin alti beyaz gibi ama anlayamiyorum elimi atinca dis gelmiyor daha gelmemis acaba geliyor mu ?
Ya benm oglan ilk dogdugi zamanlar almis kb yeni almadk biz. Lavman da yapabilirsn yazk nasl zorlu oluyodr o cok geçms olsn. Götür bari rahatlasinDoktorla konuştum fitil bulamazsanız akşama kadar yapamazsa gelin dedi. Herhalde o yapacak. Bir sürü eczane aradım fitil yok. Burda fitil yapanlar vardı nerden buldular ki acaba?
Firma taşınıyormuş denetimden geçmiş tekrar üretlecekmiş ben stok yapıcam artıkNeden kalkmış üretimden ki başka eczaneye bakın olmaz mı keşke burda olsanız ben verirdim sana kıyamam ya
Memeden soğuması da kötü zor durumÖykümün böbrek uzmanı doktorunu aradım doçent o da emzir 18 saat beklemişsin 1gun desen ona.
3 gün bebek memeden soğur dedi.
Kadın doğumcu daha iyi bilmez mi sence canım bu ilacı kullanan formülünü etkileri i bilen o değil midir.
Kafam karıştı.
Yok ki iyi bi cocuk doktorum. Ama bu böbrek doktoru iyi yani aslında..
Sen ne yaptım,yapabildi mi kizin kakasını.
Gidebildiniz mi doktora.
Sudocrem, zeytinyağ ile sürüp nemlendirmek gerekiyor sanırım
Inşallah acısız ağrısız yapar kalasını da rahatlar yavrun..
Geçmiş olsun canımKızlar aksi gibi birde dişi m şişti yüzümün yarısı şişti 6 saat canlı dersim vardı bitirdiğim gibi kendimi dişçiye attım
kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.canim genetik geçişli kasların zaman içerisinde zayıflamasıyla genelde postür bozuklugundan oturu akciger sıkışıyor ve bundan dolayi ex oluyor. yani öyle hastalar varki. hacettepe cp de staj yaptım aileler resmen yalvarıyordu nolur ilaç bulunsun diye. çok zor. onlar da biliyor neyi beklediklerini.
QUOTE="Susam_tanesi, post: 65523729, member: 947985"]
Sifefer 12 damla günlük
Onun kullanacağı ile benim kullandığım bir olmaz ki ben hap alıyorum günde 6 tane şimdi 3 e düştümBenm oglana reflu için yazilan ilaci atmistm burda da biri dedi bende kendim kullandım acaba sütten gecer mi diye kimdi hatirlayadm. Kullanimini nasl yapiyosn ben ordaki kilo hesabina gore cekiyorm umarm dogrudur
Sağolasın canım kek yaptık kekten geçti sınıfı bakalım bir de poğaça deniycem.misskokulumm ilahi güldürdün beni gule gule kullanin dene ve bizede bildir nasil yogurdugunu
Sen de iyiki varsın canımmisskokulumm ya sen ne matrak hatunsun ya oturmaya gelince karşılıkli çay içilip muhabbetine doyum olmayan ya bir de kahve mi patlatsak ya bir de meyve diye diye daha uzun oturtulacak cinstensin sen masAllah...Aallah enerjini düşürmesin..seni okudukca enerji doluyorum iyi ki varsın...
Bizim burda yok öyle rutin test olayı sizin orası küçük diye sanırım. Çok güzel bir uygulama keşke burda da olsa. Okullar açılacak tamamen Kasımda diyorlar bakalım napacaz oğluşdan hiç ayrılasım yok iyice alıştık birbirimize bakalım hayırlısı nasıl yapacaz.Covid için okulları sıraya koymuşlar bütün personele test yapıyorlar . Okul öncesi öğretmeni olan bir arkadaşım var , onlara hatta iki haftada bir test tekrarlanacakmış . Belki bize de o şekilde devam ederler . Haftada iki gün okula gidiyorum , virüsü filan unutuyorum ders anlatırken kendimi kaptırıyorum . İnşallah sıkıntısız biR dönem olur . Okullar da açılacak gibi görünüyor .
Çok geçmiş olsun . Geldi mi üst üste gelir . Geç kalmadan gittiğin iyi olmuş
Geçmiş olsun canın
Geçmiş olsun
Çok saolun kızlar hamilelikte beri ağrıyordu zaten doğumdan sonra baktırırım dedim virüs çıktı tansiyon ilaçları diş etlerin çok zarar veriyor benimkiler de çok kötü oldu ve sonuç diş eti çekilmesinden diş gitti pazartesi çekilecekÇok geçmiş olsun canım
ne güzel çok sevindim senin adına. bence çok doğru bir karar oldu.misskokulumm ilahi güldürdün beni gule gule kullanin dene ve bizede bildir nasil yogurdugunu
kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.
damlaligi bana biraz sacma geliyor ya. ml olarak ne kadar veriyorsun ama kilosu ne ? biz 9 kg olduk ona gore vereyim.Helinnnnn sidefer mi kilo başına bir damla ? Bir arkadaşımın doktoru 1 mg demiş , benimki de sabah akşam 10 ar damla demişti ama ben de günde 1 mg veriyorum .
Oyy iyice kötü oldum şuna bak bir kaka yapmadı diye akşamdan ber onunla birlikte ağlıyorum. Onları düşünemiyorum.. allahım korusun yavrularımızıkilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.
Evet canım çok zor yıl beni bekliyor ama derslerle biraz oyalanıyorum kafa dağıtıyorum iyi geliyor hele 8 leri Bi özlemişim ki sorma. Zeynepciğe gelince okul ödevlerini yapsa fazlasında değilim öğretmenimiz çok iyi anlayışlı sevecen bir arkadaş durumdan haberdar çok üstüne gidip zorlamayalım soğumasın diyor bugün ayşeyi babaya verdik birlikte yaptık derslerini beni de zorladı ama babası kadar değil beraber zaman geçirmeyi özlemişiz zor bir hamilelik geçirdim sonra corona çıktı doğum bebek cenaze derken 6 yaşındaki bir çocuk için bir kaç ay içinde zor şeyler yaşadı eskisi gibi vakit geçiremeyince de hırçınlaştı kendimi toparlayıp ona daha çok vakit ayırmam gerek.Zeyay canım..hepimiz arada böyle hislere kapıliyoruz.acaba bu sene ücretsiz izne mi ayrılsan? Bu sene zor bir sene çocukların için.ikisi de ayrı ayri ilgi bekliyor. Zeynep okumayi yazmayı biliyorsa ögretmeni ile konusup başka metinler mi yazsaniz.çocuk da hakli sıkılmakta.normal odevin yarisini yapip ekstra bir de siir vs yazsa..ogretmeni nasil biri? Bu yaklaşıma ne der? Herkesin huyu baska
26 tansiyon nedir canımın içi? Sen neden kendine bunu yapıyorsun? Birgun hersey mukemmel olacak ama o gun çocukların arkasinda duracak elini tutacak sağlam bir anneleri olsun istiyorsan hicbirseye üzülüp kendini hasta etme.
Eğer tansiyon ilacı icemedigin icin oluyorsa da anne sütünü bırak.sen baslarinda ol.anne sevgisi bir ömür ilac gibi zaten.6 ay doldu zaten.
Allah hepimize kolaylık versin canım eşim destekcim yardımcım çok şükür bide o problem çıkaran biri olsaydı iyice çıkmaza girerdim.ahh kuzum bırak yapma desemde bir faydası olmaz ama dur kendi evimi anlatayım.
çarşamba günü ev süpürdum. süpürge hala ortalıkta desem evin durumunu anlarsın galiba. üstüne bir aydir bekledigimiz soz veren bakicimiz caydı. hem ev hem dersler hem çocuklar derken hepsi yarim bile değil çeyrek oluyor. oğlumun çıngırağı yatağının altından bana gülümsüyor mesela şu anküçük kizim bire gidiyor benim de
canim sıkılıyor karışıklıktan ama gücüm yetmiyor ne yapayim.
anneciğinin kaybı için de mümkünse yardim al. Rabbim sabır versin.
Helinnnnn sidefer mi kilo başına bir damla ? Bir arkadaşımın doktoru 1 mg demiş , benimki de sabah akşam 10 ar damla demişti ama ben de günde 1 mg veriyorum .
S Sonsuzsukurler canim konu hakkinda bilgim olmadigi icin sustum ama söylemeden de edemeyecegim..ertesi gun ilaci hormonal bir ilac olmali.bence 3 gun mama verebilirsin.sogumaz korkma.sutunu sag at.bos bir sekilde tutsun kokunu alsin o zaman unutmaz bence.kiz cocugu oldugu icin hormon yuklemesi olmaz mi? Yani artık vermissin sütü gerci.1 seferden bisey olacagimi sanmiyorum ama.bence bir daha ilac alirsan boyle yap.bir de o yirtilan seyin markasini degistir.
Ha bir de sunu diyim.disimi yaptirmistim oglanda.igneden dolayi 8 saat sut vermedim.8 saat sonra verdim.bisi olmamisti ki dis ignesi de cok agir birsey.
Fitil yok ama lavman var neden vermedi eczacı ne saçmaKızlar 4.gündür kaka yapamıyor. Kaka görünüyor afedersiniz popo deliğinden görüyorum ama çok sert çıkaramıyor. Her gün ıkınıyor. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağ hoşaf hepsini yedirdim içirdim poposuna zeytinyağ sürüyorum kaç gündür. kulak çubuğunu da 6.aydayız ilk kez denedim oda işe yaramadı. eczaneden fitil olmak istedik fitil üretimden kalkmış bulamadık ne yapacağımı bilemiyorum artık çocukta çok huysuzlaştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?