Oyy iyice kötü oldum şuna bak bir kaka yapmadı diye akşamdan ber onunla birlikte ağlıyorum. Onları düşünemiyorum.. allahım korusun yavrularımızıkilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.
Sağol canım bizimkinde öyle alıp emzirip geri yatırıyorum bende Hepimizde var demekki normal tek bana olmamışİlahi missmisskokulumm yine bir heyecan yaşamışsın ben de dün A101 gününü unuttum , teste çağırmışlardı , Çıkışta karşıda A101 i görünce aklıma geldi . Bir tane pijama aldım hiç bir şey kalmamıştı zaten .
Jadesi uyku durumlarını sormuşsun bizim kız iki aydır nerdeyse gündüzleri yarımşar saat üç uyku yapıyor. Akşama doğru da mızmızlanmaya başlıyor . Gece uykumuz bizim de bu ara bozuldu.Bugun çok ağladı mesela . Gaz ya da diş sanırım . Gözü kapalı ağlıyor kucağa alınca susuyor . Aman keyifleri yerinde olsun, sağlıklı olsunlar da tek düzene girer inşallah
o kadar doyurucu bir mesleğimiz var ki manevi yönden anlatamam. zor mu evet zor. insanin ici gidiyor. ama bir tebessüme sebep olmak ya da umut olmak tarifi yok. bu sadece çocuklar için de gecerli değil. felç geçiren bir hasta ya da kırık sonrası yeniden spora dönen bir genç. çok geniş yelpazesi. ama hakettiği değeri görmüyor. benim aklım kreş açmakta. 3 öğretmen var ailede. özellikle engelli çocukları dahil etmek gibi bir hayalim var ama kısmet.ne güzel çok sevindim senin adına. bence çok doğru bir karar oldu.
Ay boyle duyunca içim bir kötü oldu helinne kadar acı..Allah yaşatmasin bize..yaşayanlara da acil şifalar versin..mesleginiz cok zor..ve benim tanidigim sadece 3 fizyo vardı.hepsi o kadar iyi niyetli o kadar icten insanlardı ki..ben diyordum nasil bu kadar gulecsiniz arkadaslar..hic mi iciniz burulmuyor bazen cok agır vakalr geliyor..onlar da diyordu ki biz hastaya mutluluk vermeliiz biz de cok üzülüyoruz ama belli edersek tedavi ise yaramaz..yani gulumsek bile mesleki görev gibi..tamam biz de okulda daima gulumsuyoruz ama bu baska..biz çocuklara gulumsuyoruz..ama yuruyemen bir cocuk gorup onu iyi etmek icin gulmek her zaman kolay degil.
Dogru sen de haklısın.çocuklar da etkileniyor..Allah yardimciniz olsun canımEvet canım çok zor yıl beni bekliyor ama derslerle biraz oyalanıyorum kafa dağıtıyorum iyi geliyor hele 8 leri Bi özlemişim ki sorma. Zeynepciğe gelince okul ödevlerini yapsa fazlasında değilim öğretmenimiz çok iyi anlayışlı sevecen bir arkadaş durumdan haberdar çok üstüne gidip zorlamayalım soğumasın diyor bugün ayşeyi babaya verdik birlikte yaptık derslerini beni de zorladı ama babası kadar değil beraber zaman geçirmeyi özlemişiz zor bir hamilelik geçirdim sonra corona çıktı doğum bebek cenaze derken 6 yaşındaki bir çocuk için bir kaç ay içinde zor şeyler yaşadı eskisi gibi vakit geçiremeyince de hırçınlaştı kendimi toparlayıp ona daha çok vakit ayırmam gerek.
Tansiyon ilacımı içiyorum gayette dikkat ediyorum ama emzirdiğim için güçlü bir ilaç veremiyorlar oda yeterli gelmiyor onun için ikiye çıkardılar inş. Böylede kontrol edilmezse mecbur emzirmeyi bırakmam gerekecek çok ani ve hızlı yükseliyor bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin dedi doktor
@
Evet tatlım.ben de aynen böyle düşündüm,düşünüyorum.
korktum korkuyorum.
Ilaç yazan kadın doğumcu 8 saat yeterli dedi 18 saat dayandık yine de.
2 kez sordum.
Oğlumun böbrek doktoruna da sordum emzir dedi.
Nette bi prof vidyo çekmiş kadın doğumcu o da 6 8 saat diyor.
Başka bir kaç doktor da.
Ingilizce kaynaklar da süre cok az geçer diyor.
Bilinen meşhur hapı içmedim sanırım bu daha uygun olanı.
Ben de Allaha sığındım. Suan için emziriyorum.
Inşallah bir sıkıntı olmaz..
Siz nasılsınız.
Neler yapıyorsunuz.
Uykusuz geceler devam mi.
Verebiliyor musun ek gıdalar sorun oluyor nu.
misskokulumm Canım miss böyle bi sonuç oldu iste. Çocuk doktoruna mesaj atmıştım belki de içeriği bilmiyor belki de doğru ama emzir diyen doktor daha fazlaydı.rabbime emanet olsun insallah yavrum ve tüm yavrular..
Senden heveslendim marketlere hücum edecektim ama eşim sağolsun bakmadı ki bebelere gideyim. Zaten bitirmislerdir çoktaaan .
Güle güle kullan hepsini.
Bugün neler yedi paşa sizinle birlikte.
Biz az yoğurt az yumurta sarısı, peynir.
@
Evet tatlım.ben de aynen böyle düşündüm,düşünüyorum.
korktum korkuyorum.
Ilaç yazan kadın doğumcu 8 saat yeterli dedi 18 saat dayandık yine de.
2 kez sordum.
Oğlumun böbrek doktoruna da sordum emzir dedi.
Nette bi prof vidyo çekmiş kadın doğumcu o da 6 8 saat diyor.
Başka bir kaç doktor da.
Ingilizce kaynaklar da süre cok az geçer diyor.
Bilinen meşhur hapı içmedim sanırım bu daha uygun olanı.
Ben de Allaha sığındım. Suan için emziriyorum.
Inşallah bir sıkıntı olmaz..
Siz nasılsınız.
Neler yapıyorsunuz.
Uykusuz geceler devam mi.
Verebiliyor musun ek gıdalar sorun oluyor nu.
misskokulumm Canım miss böyle bi sonuç oldu iste. Çocuk doktoruna mesaj atmıştım belki de içeriği bilmiyor belki de doğru ama emzir diyen doktor daha fazlaydı.rabbime emanet olsun insallah yavrum ve tüm yavrular..
Senden heveslendim marketlere hücum edecektim ama eşim sağolsun bakmadı ki bebelere gideyim. Zaten bitirmislerdir çoktaaan .
Güle güle kullan hepsini.
Bugün neler yedi paşa sizinle birlikte.
Biz az yoğurt az yumurta sarısı, peynir.
diş çürümesine sebep oluyormuş beraberinHanımlar kan damlası doktor 9. Ayda kan alırız ona gore başlarız dedi.
Ama sağlık ocağı da sende kansızlık varsa kullan dedi.
Bilemedim.
Siz ne zamandır,neden kullanıyorsunuz kızlar.
Sedifer mi alalım devletinki katkı maddeli miiymis d vitamini gibi.
ben bitigim. 2 yaşındaki de sanirim diş çıkarıyor kucugude bi hallerde. canim cikiyoIyi geceler hanimlar.
Biri acıkır biri susar, çise kalkar derken yine uyuyâmadik.
Sizler nasılsınız.
☺
Ben kullanıyorum bebeğime. Şırıngada 1 ile 2 arasında yani 1,5 çek dedi doktor. O da 6 kiloya geliyor. Bebeğim altı aylık. Ben bıraktım artık gerçi pazartesi kontrol var. Çok bile kullandım. İnfanta devam artık.Benm oglana reflu için yazilan ilaci atmistm burda da biri dedi bende kendim kullandım acaba sütten gecer mi diye kimdi hatirlayadm. Kullanimini nasl yapiyosn ben ordaki kilo hesabina gore cekiyorm umarm dogrudur
Benim annem de sürekli bakamaz 2 gün falan olursa idare eder sanırım da yaşlandı artık bir de yeğenime bakıyor 4 yaşında o da. Şöyle iyi birini bulsam diyorum programım belli olmadan da araştırmaya giremiyorum tam gün mü yarım gün mü kaç gün olacak ne kadar ücret verecem onlara göre konuşmak lazım. Olmazsa bir iki hafta annem idare eder ben araştırana kadar.yine de şükürler olsun ortada kalmayız inşallah eşime program ayarlayalım çapraz bakalım diyorum ona yanaşmıyor ben bakamam daha küçük diyor. Dün Bime giderken bırakmıştım kızım mesaj attı anne çabuk gel babam Göktuğ a bağırıyor uyutamadığı için diye.misskokulumm evet küçük bir yer olduğu için yoğunluk da yok hemen yapıyorlar testleri de . Uygulama güzel ama insanlar çok dikkatsiz .çok şükür yaz bitti de düğünler de bitti gibi . Halaysız düğün yapmıyorlar . Oyyy ben Sena kuzumu nereye bırakacağım hala ortadayız .senin annen bakacaktı sanırım . Keşke benimki de gelebilse de en azından ek gıda olayına bir el atsa
Allah yardımcıları olsun ben hiç izlemiyorum haber çözümü böyle buldum. Turkcell tv var evde haber saatinde geriye sardırıp izleyemediğim dizi falan varsa onu açıyorum. Hiçbişey bulamazsam masterchef açıyorum.Savaş dünyada hiç bitmemiş ve bitmeyecek maalesef olan masumlara oluyor hep ne diyelim canilerin sonu cehennem olsun inşallahGünaydın demek isterdim...ama gün aymadı kızlar bana...enkaz altından çıkarılan Azeri bebegı gördükten sonra uyuyamadım hiç.. içim koptu...içim parça parça..içim ezildi..bu savaş suçudur... bütün Dünya susmakta ama Rabbim konuşsun dilerim...
bilerek mi atıyorlar ne versem wline asagiya atıyor mu düşürüyor mu anlmiyorum. Dönüp baktığımdada suratıma bakiyor@dilzar Oo bakıcı olayi kötü olmuş canım
Allah yardimciniz olsun..senin 3 çocuk artı iş..Allah güç kuvvet versin..ama inan benim bile su an calismamam ragmen iki çocukla evim daginik kalıyor..normal şeyler bunlar..ahh o çıngıraklarheep asagidalar..al ver atsin heep ayni
yaptim ses yokHayırlısı olsun canım
Valla bende bir kontrole götürsem iyi olacak hiç götürmedim gibi alıyorum pazartesi vurdurayım bakayım duruma göre artık giderim
Bizde de o beyazlık var canım hayır diş değil
Eskiler çay kaşığı gezdir tık ses yaparsa diş gelmiştir derbir dene istersen benim arada yaptığım oluyor
o kadar doyurucu bir mesleğimiz var ki manevi yönden anlatamam. zor mu evet zor. insanin ici gidiyor. ama bir tebessüme sebep olmak ya da umut olmak tarifi yok. bu sadece çocuklar için de gecerli değil. felç geçiren bir hasta ya da kırık sonrası yeniden spora dönen bir genç. çok geniş yelpazesi. ama hakettiği değeri görmüyor. benim aklım kreş açmakta. 3 öğretmen var ailede. özellikle engelli çocukları dahil etmek gibi bir hayalim var ama kısmet.ne güzel çok sevindim senin adına. bence çok doğru bir karar oldu.
Ay boyle duyunca içim bir kötü oldu helinne kadar acı..Allah yaşatmasin bize..yaşayanlara da acil şifalar versin..mesleginiz cok zor..ve benim tanidigim sadece 3 fizyo vardı.hepsi o kadar iyi niyetli o kadar icten insanlardı ki..ben diyordum nasil bu kadar gulecsiniz arkadaslar..hic mi iciniz burulmuyor bazen cok agır vakalr geliyor..onlar da diyordu ki biz hastaya mutluluk vermeliiz biz de cok üzülüyoruz ama belli edersek tedavi ise yaramaz..yani gulumsek bile mesleki görev gibi..tamam biz de okulda daima gulumsuyoruz ama bu baska..biz çocuklara gulumsuyoruz..ama yuruyemen bir cocuk gorup onu iyi etmek icin gulmek her zaman kolay degil.
Karıştırıp verdim ben hep yumurta sarısını normalde de tek başına yutması biraz zor ya. Bulamacın içine katıyorum. Bir de ne verirsem ilk tepki olarak yüzünü buruşturuyor benimki de devam ediyorum vermeye alışıyor. İstemediğinde ağlıyor o zaman vermiyorum zaten. Bir de bağırma bahar anlıyorlar herşeyi hem kendini de alıştırma bağırmaya sonra sende de alışkanlık haline gelir. Sen sakin oldukça o da sakinleşecektir. Eşim ne yazıkki çok bağıran bir insan,okul da da boş bağırıyor evde deKizlar benim kiza bugun yumrta sarisi denedm yine agzini eksitip bulandirip durdu bende vermedim. 1 hafta once yemisti ama. Birseylerle karistirip verip deneyecgim insallah problem olmaz ya
Gayet normal canım benimki de öyle yapıyor. Ek gıdaya geçerken kabızlık, sert kaka vs normal endişelenecek bişey yok zamanla düzene girerkızlar benim koz pekmezli normal hiç bir şekilde yoğur yemiyor ya nasıl yapsam ??
Birde Kızlar kzıım bugün çok az kaka yapmış ana baya katı daha doğrusu kalıp şeklinde biraz kayısı ve elma vermiştim ondan mı acaba öyle kaka yapabilirmi bebekler ben hep yoğun yada normal sıvı yaparlar sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?