2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Slm kızlar biraz okumaya çalıştım. Bir çok iletiyi okuyacak zamanım olamıyor. Okullar açıldı, bizim işler arttı. Bu hafta 3 gün gittim. Bayağı yorucu oldu, bugün işten geldim kapıda baba oğul bekliyorlardı beni. Hijyenlenip aldım kuzuyu nasıl boynuma sokuldu. Özlemiş, ben de çok özlüyorum.Allahım ayırmasın. Eşimin canı sarımsaklı köfte çekmiş 11 den sonra yoğurdum döktüm köfteleri yarına pişireceğim zor yemekleri gece yapıyorum ama bitkinim daire de yordu , Ata’cık da oyun istedi oyunlar oyunlar bu saati ettik uyuyayım biraz 1-2 saat sonra uyanır minik kuzu. Allah rahatlık versin

kilo başı 1 damla degilmi. dr ilk önce 5 damla olarak başka dedi. vücut tolere edince artır dedi.
Oyy iyice kötü oldum şuna bak bir kaka yapmadı diye akşamdan ber onunla birlikte ağlıyorum. Onları düşünemiyorum.. allahım korusun yavrularımızı

Doktor öyle dedi bilmiyorum benim kız bi de zayıf

Onun kullanacağı ile benim kullandığım bir olmaz ki ben hap alıyorum günde 6 tane şimdi 3 e düştüm
[/QUOTE]
Hm aynısı yani ama ilaç hap yani seninki. Valla ben kilosu 8 buck 8 e ayarliyorm veriyorm iste.

Sağol canım bizimkinde öyle alıp emzirip geri yatırıyorum bende Hepimizde var demekki normal tek bana olmamış diş gibi ama patlamadı da inliyor kuzum çünkü emerken falan kafasını kaşıyıp vuruyor tek derdimiz bu olsun kalkarız emzirir iz

Benm oglan hâlâ huysuz uyku sorunu var. Diş midr anlamadm calpol verdm artk bugn daha bi kötü oldu diye uyuttu ablam ben sallamaktan pert oldum çünkü. Sabahtan beri uyuyamadı cnku hemen uyandi. Annemlerdeyz gece de geç yatiyorz burda işte uykusuzum da. Aglamasindan artk başm ağrıdı ilacla duruyorm o dereceye geldm artk

o kadar doyurucu bir mesleğimiz var ki manevi yönden anlatamam. zor mu evet zor. insanin ici gidiyor. ama bir tebessüme sebep olmak ya da umut olmak tarifi yok. bu sadece çocuklar için de gecerli değil. felç geçiren bir hasta ya da kırık sonrası yeniden spora dönen bir genç. çok geniş yelpazesi. ama hakettiği değeri görmüyor. benim aklım kreş açmakta. 3 öğretmen var ailede. özellikle engelli çocukları dahil etmek gibi bir hayalim var ama kısmet.

damlaligi bana biraz sacma geliyor ya. ml olarak ne kadar veriyorsun ama kilosu ne ? biz 9 kg olduk ona gore vereyim.

Oyy iyice kötü oldum şuna bak bir kaka yapmadı diye akşamdan ber onunla birlikte ağlıyorum. Onları düşünemiyorum.. allahım korusun yavrularımızı

Onun kullanacağı ile benim kullandığım bir olmaz ki ben hap alıyorum günde 6 tane şimdi 3 e düştüm
[/QUOTE]
bu damla işi karisik geldi bana
[/QUOTE]

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..

Dogru sen de haklısın.çocuklar da etkileniyor..Allah yardimciniz olsun canım
Sen de kendine dikkat et.ilac ise yaramazsa doktoruna haber ver cnm.kendini ihnal etme

Biz de iyi olmaya calişıyoruz.diş sıkıntısı çok arttı ama dis yok ek gida ağır ilerliyor.normal bebeklere göre daha hassas bagirsaklari olduğu için acele etkiyorum.bagirsaklari iyice iyilessin istiyorum ama bakalim.valla uykusu geceler devam mi demissin.aynen devam

diş çürümesine sebep oluyormuş beraberin
a
Iyi geceler hanimlar.
Biri acıkır biri susar, çise kalkar derken yine uyuyâmadik.
Sizler nasılsınız.
ben bitigim. 2 yaşındaki de sanirim diş çıkarıyor kucugude bi hallerde. canim cikiyo

Günaydın demek isterdim...ama gün aymadı kızlar bana...enkaz altından çıkarılan Azeri bebegı gördükten sonra uyuyamadım hiç.. içim koptu...içim parça parça..içim ezildi.. bu savaş suçudur... bütün Dünya susmakta ama Rabbim konuşsun dilerim...

Benm oglana reflu için yazilan ilaci atmistm burda da biri dedi bende kendim kullandım acaba sütten gecer mi diye kimdi hatirlayadm. Kullanimini nasl yapiyosn ben ordaki kilo hesabina gore cekiyorm umarm dogrudur
Ben kullanıyorum bebeğime. Şırıngada 1 ile 2 arasında yani 1,5 çek dedi doktor. O da 6 kiloya geliyor. Bebeğim altı aylık. Ben bıraktım artık gerçi pazartesi kontrol var. Çok bile kullandım. İnfanta devam artık.

Benim annem de sürekli bakamaz 2 gün falan olursa idare eder sanırım da yaşlandı artık bir de yeğenime bakıyor 4 yaşında o da. Şöyle iyi birini bulsam diyorum programım belli olmadan da araştırmaya giremiyorum tam gün mü yarım gün mü kaç gün olacak ne kadar ücret verecem onlara göre konuşmak lazım. Olmazsa bir iki hafta annem idare eder ben araştırana kadar.yine de şükürler olsun ortada kalmayız inşallah eşime program ayarlayalım çapraz bakalım diyorum ona yanaşmıyor ben bakamam daha küçük diyor. Dün Bime giderken bırakmıştım kızım mesaj attı anne çabuk gel babam Göktuğ a bağırıyor uyutamadığı için diye. Gelince baya bir konuştum küçücük bebeğe ne bağırıyorsa anlıyor sanki.belki siz ayarlarsınız çapraz eşin bakıyor senin.

S Sonsuzsukurler baya bir doktordan görüş almışsın artık için rahat olsun yapacak bişey yok. Öyle geçmiş olsun. Dün yeşil mercimekli kesme çorba yapmıştım bize. Salça tuz eklemiyorum pişirirken Göktuğ a ayırdım sonra salça kavurup üzerine ekledim. Ondan yedi severek.

Allah yardımcıları olsun ben hiç izlemiyorum haber çözümü böyle buldum. Turkcell tv var evde haber saatinde geriye sardırıp izleyemediğim dizi falan varsa onu açıyorum. Hiçbişey bulamazsam masterchef açıyorum.Savaş dünyada hiç bitmemiş ve bitmeyecek maalesef olan masumlara oluyor hep ne diyelim canilerin sonu cehennem olsun inşallah

Kızlar unutmayım bu arada bu salı bime küçük parmağa takılan diş fırçaları var ya bebeklerin minik dişlerini fırçalamak için ondan geliyor. Diş etini de rahatlatıyor onunla masaj yapmak. Bir de durunun granül sabunu geliyor fiyatı baya uygun. İhtiyacı olan varsa sıraya girsin yine heyecanlı bir sabah beni bekliyor

bilerek mi atıyorlar ne versem wline asagiya atıyor mu düşürüyor mu anlmiyorum. Dönüp baktığımdada suratıma bakiyor
yaptim ses yok
o kadar doyurucu bir mesleğimiz var ki manevi yönden anlatamam. zor mu evet zor. insanin ici gidiyor. ama bir tebessüme sebep olmak ya da umut olmak tarifi yok. bu sadece çocuklar için de gecerli değil. felç geçiren bir hasta ya da kırık sonrası yeniden spora dönen bir genç. çok geniş yelpazesi. ama hakettiği değeri görmüyor. benim aklım kreş açmakta. 3 öğretmen var ailede. özellikle engelli çocukları dahil etmek gibi bir hayalim var ama kısmet.

damlaligi bana biraz sacma geliyor ya. ml olarak ne kadar veriyorsun ama kilosu ne ? biz 9 kg olduk ona gore vereyim.

[/QUOTE]
bu damla işi karisik geldi bana
[/QUOTE]
Sagol helin cim bncede tam yerinde bir karar oldu.
misskokulumm doktora gidince soracagim mutlaka menenjiti
Aah bnde uyumayinca bağırıyorum tutamiyorum kndimieşini düşününce bir an komiğime gitti

Kizlar benim kiza bugun yumrta sarisi denedm yine agzini eksitip bulandirip durdu bende vermedim. 1 hafta once yemisti ama. Birseylerle karistirip verip deneyecgim insallah problem olmaz ya

kızlar benim koz pekmezli normal hiç bir şekilde yoğur yemiyor ya nasıl yapsam ??
Birde Kızlar kzıım bugün çok az kaka yapmış ana baya katı daha doğrusu kalıp şeklinde biraz kayısı ve elma vermiştim ondan mı acaba öyle kaka yapabilirmi bebekler ben hep yoğun yada normal sıvı yaparlar sanıyordum

Kizlar benim kiza bugun yumrta sarisi denedm yine agzini eksitip bulandirip durdu bende vermedim. 1 hafta once yemisti ama. Birseylerle karistirip verip deneyecgim insallah problem olmaz ya
Karıştırıp verdim ben hep yumurta sarısını normalde de tek başına yutması biraz zor ya. Bulamacın içine katıyorum. Bir de ne verirsem ilk tepki olarak yüzünü buruşturuyor benimki de devam ediyorum vermeye alışıyor. İstemediğinde ağlıyor o zaman vermiyorum zaten. Bir de bağırma bahar anlıyorlar herşeyi hem kendini de alıştırma bağırmaya sonra sende de alışkanlık haline gelir. Sen sakin oldukça o da sakinleşecektir. Eşim ne yazıkki çok bağıran bir insan,okul da da boş bağırıyor evde de bakalım 15 yılda biraz törpülendi. Geçen dedim kendine hakim olamıyorsan ilaç kullanmaya başla artık ne vara yoğa bağırınıyorsun diye. İşe gitmemek de bunalttı iyice evde neye saracağını şaşırdı.
Gayet normal canım benimki de öyle yapıyor. Ek gıdaya geçerken kabızlık, sert kaka vs normal endişelenecek bişey yok zamanla düzene girer

Mesaj tekrarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…