- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Oh iyi o zaman şaşırdım bende acaba dedim kayısı azda olsa kabuklu(zarlı) ondan mı olduKarıştırıp verdim ben hep yumurta sarısını normalde de tek başına yutması biraz zor ya. Bulamacın içine katıyorum. Bir de ne verirsem ilk tepki olarak yüzünü buruşturuyor benimki de devam ediyorum vermeye alışıyor. İstemediğinde ağlıyor o zaman vermiyorum zaten. Bir de bağırma bahar anlıyorlar herşeyi hem kendini de alıştırma bağırmaya sonra sende de alışkanlık haline gelir. Sen sakin oldukça o da sakinleşecektir. Eşim ne yazıkki çok bağıran bir insan,okul da da boş bağırıyor evde debakalım 15 yılda biraz törpülendi. Geçen dedim kendine hakim olamıyorsan ilaç kullanmaya başla artık ne vara yoğa bağırınıyorsun diye. İşe gitmemek de bunalttı iyice evde neye saracağını şaşırdı.
Gayet normal canım benimki de öyle yapıyor. Ek gıdaya geçerken kabızlık, sert kaka vs normal endişelenecek bişey yok zamanla düzene girer
Allah sagliklarini versin. Esin ne guzel ilgileniyor masallah.Slm kızlar biraz okumaya çalıştım. Bir çok iletiyi okuyacak zamanım olamıyor. Okullar açıldı, bizim işler arttı. Bu hafta 3 gün gittim. Bayağı yorucu oldu, bugün işten geldim kapıda baba oğul bekliyorlardı beni. Hijyenlenip aldım kuzuyu nasıl boynuma sokuldu. Özlemiş, ben de çok özlüyorum.Allahım ayırmasın. Eşimin canı sarımsaklı köfte çekmiş 11 den sonra yoğurdum döktüm köfteleri yarına pişireceğim zor yemekleri gece yapıyorum ama bitkinim daire de yordu , Ata’cık da oyun istedi oyunlar oyunlar bu saati ettik uyuyayım biraz 1-2 saat sonra uyanır minik kuzu. Allah rahatlık versin
Bende kendime hakim olamiyorum bazen. Esimede cok bagiririm mesela birsey olunca bagiriyorum tutamiyorum kendimiKarıştırıp verdim ben hep yumurta sarısını normalde de tek başına yutması biraz zor ya. Bulamacın içine katıyorum. Bir de ne verirsem ilk tepki olarak yüzünü buruşturuyor benimki de devam ediyorum vermeye alışıyor. İstemediğinde ağlıyor o zaman vermiyorum zaten. Bir de bağırma bahar anlıyorlar herşeyi hem kendini de alıştırma bağırmaya sonra sende de alışkanlık haline gelir. Sen sakin oldukça o da sakinleşecektir. Eşim ne yazıkki çok bağıran bir insan,okul da da boş bağırıyor evde debakalım 15 yılda biraz törpülendi. Geçen dedim kendine hakim olamıyorsan ilaç kullanmaya başla artık ne vara yoğa bağırınıyorsun diye. İşe gitmemek de bunalttı iyice evde neye saracağını şaşırdı.
Gayet normal canım benimki de öyle yapıyor. Ek gıdaya geçerken kabızlık, sert kaka vs normal endişelenecek bişey yok zamanla düzene girer
ya her çocuk bir değil ama benim yeğenime annesi muzla karıştırıp verdi çocuk ona alıştı şimdi hiç yemez 1 yaşını da gectiKizlar benim kiza bugun yumrta sarisi denedm yine agzini eksitip bulandirip durdu bende vermedim. 1 hafta once yemisti ama. Birseylerle karistirip verip deneyecgim insallah problem olmaz ya
Faydasi olmadi mi yani bu ilacn.?Ben kullanıyorum bebeğime. Şırıngada 1 ile 2 arasında yani 1,5 çek dedi doktor. O da 6 kiloya geliyor. Bebeğim altı aylık. Ben bıraktım artık gerçi pazartesi kontrol var. Çok bile kullandım. İnfanta devam artık.
Haftasonu yoğunluğu var herkestebugün buralar sessiz kalmış
Misafirim vardı benim başım çatlıyor ya çok yoruldum bugünbugün buralar sessiz kalmış
Oha ne alaka onunla seni nasıl bağdaştırmış demek ki tanıyor ikinizi deAllah sagliklarini versin. Esin ne guzel ilgileniyor masallah.
Bende kendime hakim olamiyorum bazen. Esimede cok bagiririm mesela birsey olunca bagiriyorum tutamiyorum kendimi
Kizlar bugun whatsap durumlara bakiyordum salak gibi a harfinde birini kaydetmisim aramis beni demek her neyse benim sahsi noda kimsede yoktur durumuna bakms oldum ev ilanlari flan var sonra adamda bana el sallama yollamış bende engelledim hemen arams birde esim iyiki yok evde bende dedimki kimsnz flan demiski asil ben size soruyorum kimsiniz diye bende silin numarami tanimiyorum sizi dedim bana n.... arkdsimisn dems bu n.. ise bizm binada dul bir kadn emlakcilik yapiyor ama benim numaram yokki o kadnda tovbe estgfrullah tanimiyorum engelliyorum sizide silin numarami yazdim engelldim.
Boyle şeylerde cok korkuyorum yane pis sapik insanlar var
Azalttı ama kesmedi.Faydasi olmadi mi yani bu ilacn.?
Adam da durumuna bakanları gözetliyormuş hemen el kol yollamış. Boşver can sıkmaya değmez bir daha öyle birşey olursa eşine söylersin o konuşur. Zaten yoklamış o tepkini ölçmüş tekrar yapamaz öyle birşeyAllah sagliklarini versin. Esin ne guzel ilgileniyor masallah.
Bende kendime hakim olamiyorum bazen. Esimede cok bagiririm mesela birsey olunca bagiriyorum tutamiyorum kendimi
Kizlar bugun whatsap durumlara bakiyordum salak gibi a harfinde birini kaydetmisim aramis beni demek her neyse benim sahsi noda kimsede yoktur durumuna bakms oldum ev ilanlari flan var sonra adamda bana el sallama yollamış bende engelledim hemen arams birde esim iyiki yok evde bende dedimki kimsnz flan demiski asil ben size soruyorum kimsiniz diye bende silin numarami tanimiyorum sizi dedim bana n.... arkdsimisn dems bu n.. ise bizm binada dul bir kadn emlakcilik yapiyor ama benim numaram yokki o kadnda tovbe estgfrullah tanimiyorum engelliyorum sizide silin numarami yazdim engelldim.
Boyle şeylerde cok korkuyorum yane pis sapik insanlar var
Hava güzeldi bugün biraz dışarı çıktık balıklar var yakında bir gölette onlara ekmek attık Göktuğ son gittiğimizde hiç ilgilenmemişti hemen uykusu gelmişti zırıltı çıkarmıştı. Bu kez ilgisini çekti balıklar vs baya baktı bir yarım saat rahat oturduk şükür canlı dersim vardı sonrasında da öyle böyle bir günümüz daha geçti şükür. Dolu dolu 7 aylık oldu minnoşbugün buralar sessiz kalmış
Geçmiş olsun canım biz hiç misafirliğe gitmiyoruz da kabul de etmiyorum birtek abimler ve annemlere geliş gidişimiz var. Özledim ben de misafir ağırlamayı. Ama bebekle nasıl olur onu bilemiyorum tabi. Geçen hafta yengemle misafircilik oynadık benin dondurucuda sarma vardı onu pişirdim o da çay poğaça salata tatlı yapmış güncülük oynadıkMisafirim vardı benim başım çatlıyor ya çok yoruldum bugün
Bugğn iki arkadaş geldi eşimle beraber çalışıyorlar zaten aynı zümre dışarda hep görüştüğü insanlar sıkıntı olmaz dedimHava güzeldi bugün biraz dışarı çıktık balıklar var yakında bir gölette onlara ekmek attık Göktuğ son gittiğimizde hiç ilgilenmemişti hemen uykusu gelmişti zırıltı çıkarmıştı. Bu kez ilgisini çekti balıklar vs baya baktı bir yarım saat rahat oturduk şükür canlı dersim vardı sonrasında da öyle böyle bir günümüz daha geçti şükür. Dolu dolu 7 aylık oldu minnoşyaşına girmeye 5 ayımız kaldı
Geçmiş olsun canım biz hiç misafirliğe gitmiyoruz da kabul de etmiyorum birtek abimler ve annemlere geliş gidişimiz var. Özledim ben de misafir ağırlamayı. Ama bebekle nasıl olur onu bilemiyorum tabi. Geçen hafta yengemle misafircilik oynadık benin dondurucuda sarma vardı onu pişirdim o da çay poğaça salata tatlı yapmış güncülük oynadık
İyi yapmışsın insan sosyal bir varlık ne zamana kadar görüşmeyecez ki kaç ay oldu. Yarın da güzel geçer inşallahBugğn iki arkadaş geldi eşimle beraber çalışıyorlar zaten aynı zümre dışarda hep görüştüğü insanlar sıkıntı olmaz dedim
YArına da eşimin ablası gelecek (ailesindeki tek kötü niyetli olmayan ve sorun yaşamadığım insan ) ee görmek istiyorlar bebeği yapacak bir şey yok bende ağırlayasım var ama çok zor oluyor o ayrı
Sağlık ocağından bize 4. Ayda vermişlerdi test filan yapmadan Demir depolarını doldurmak için kullanılıyor 1 yaş öncesi . Ancak sağlık ocagınınkini bir hafta kadar kullandım sonrasında hep unuttum . Bir arkadaşın önerisi ile de sidefer almıştım, doktora da Danıştım. onu daha bir haftadır kullanmaya çalışıyorum ama unutuyorum .Hanımlar kan damlası doktor 9. Ayda kan alırız ona gore başlarız dedi.
Ama sağlık ocağı da sende kansızlık varsa kullan dedi.
Bilemedim.
Siz ne zamandır,neden kullanıyorsunuz kızlar.
Sedifer mi alalım devletinki katkı maddeli miiymis d vitamini gibi.
Ben de 5ay 20 gün kaldım 1 haftadır bitmiyor ne temizliğim ne diğer işlerim ve geldikten ertesi sabah hüngür hüngür ağladımKızlar 4 aydan sonra yazlıktan, ailemin yanından evime döndüm. Çok yabancı herşey eşime misafirliğe gelmiş gibiyim şu nerde bu nerde diyip duruyorumdünya kadar iş beni bekliyor sabah bebemi alıp beni 1-2 saat kaygısız uyutan kimse de yok kahvaltımı hazırlayan da macera yeni başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?