2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ağzınız açık uyuyor olabilir misiniz? Bende de alerji var, kollarım yara içinde. Krem de vermiyor doktor. Ah bir bilen bana da yardım etse keşke.
Çünkü neden çünkü anneler birer süperkahraman
Sanırım öyle ya. Yani inşallah oyleyimdir

Doktorumdan çok memnunum ama evet cidden yavaş yürüyor işler. Hele ki ilcedeysen.
Kabul eder tabi ya neden etmesin. Sezaryen düşünmenizin özel bir sebebi var mı?
Ben ilk hamileliğimde normal istedim ama kızım büyüktü. 4 kg dı ve kafası çok yuvarlaktı tospik yanaklı doğdu. Sezaryenedönme riski var demişti dr um ama yine de denedim. 3 saat sancı neticesinde kızım inmedi hiç. Mecburi sezaryene gittik. Şimdi tekrar denemem normal. Dr umun sezaryeni de çok iyiydi normal yapmış gibi hayatıma devam ettim. Bu sebeple Zaten bu sefer direk yolum belli

Ağzınız açık uyuyor olabilir misiniz? Bende de alerji var, kollarım yara içinde. Krem de vermiyor doktor. Ah bir bilen bana da yardım etse keşke.

Sanırım öyle ya. Yani inşallah oyleyimdir
Ağzı açık hayatta uyuyamam. Mümkün değil. Yine de acaip bi kuruluk var boğazım ve burnumda. Bulndğm yerle mi alakalı acaba benm gibi olan yok mu? En iyisi ben buhar makinemi çıkartp çalştrmaya başlıyım

Geçecek, vallahi geçecek. O bel ağrısını benim kadar çeken olmuş mudur acaba? Tek bel olsa yine iyi. Bel, baş, bacak, kasık, kulak... Agrimayan yerim yoktu. Şükür bitti. Arada kasik yokluyor sadece.

Yakınların aramamasina gelince. Sıfır beklenti, bol huzur. Benim annem uzakta, sizinki de öyleymiş gibi düşünün.

Herkesin doğumu farklı olurmuş ama işte insan bilmediği bi şeyden çok korkuyor
Bence hiç korkutmayalim kendimizi. Yani doğal bir süreç sonuçta. Ağrısıni çekip, ikinip sikinip eninde sonunda doguracagiz

Yalnız değilsin ve geçecek. Bizde taşındık birkaç ay önce. Ve kimsem aramadı ardından gelen giden de çok çok az oldu. Ev aldığımız halde hayırlı olsuna gelmediler en yakınlarım. Üzüldüm mü hayır. Eşimle herşeyimizi yaptık. Fortmantomuzu kilerimizi bile kendimiz yaptık bir Allah’ın kulu gelmedi. Ama noldu bana gelmeyen kişi 8 aylık hamile ve ev sahibi çıkın dedi. Sevindim mi tabi ki üzüldüm ve arayıp yardıma ihtiyacın var mı dedim.

Yaa, şanslısınız desenize. Ben sezaryen sonrası ne halde olacağımi bilmediğimden mecbur normal gelecek. Yani öyle gelmek isterse tabi

Kızlar doğumu düşünmek için çok erken korkmayın ya valla korkulcak bşy değil. Her bebek doğacak bişeklde karnınızda kalcak hali yok sonsuza dekplan da yapmayın akışına bırakın. Ben yaptım da noldu. Son güne kadar norml norml dedim açılmam olmadı suyum geldi bitti kızım susuz kaldı hooop sezaryen. Herşey olacağına varıyo hiiiçç kasmayın

İşin kötüsü Eve gelmiyo burdakiler eşimin çalışma saatleri belli değl diye. Ben de mecburen bakıcıma bırakıyrum. Alt kat komşum. Ama oyuncağına kamera koymayı düşünyrum.
Oyuncagina kamera koyacaksaniz bile mutlaka soylemeniz gerekir diye dusunuyorum bakiciniza. Haberi olursa kendine daha bi ceki duzen verir belki. Ama habersiz cok dogru bulmadim acikcasi.

Oyuncagina kamera koyacaksaniz bile mutlaka soylemeniz gerekir diye dusunuyorum bakiciniza. Haberi olursa kendine daha bi ceki duzen verir belki. Ama habersiz cok dogru bulmadim acikcasi.
Söyledkten sonra bi anlamı yokki. Ne yapacaksa gider oyuncağın olmadığı yerde yapar. Yani bu benm fikrim. Zaten kötü bşy yaptığnı düşnmyrum sadece tv izliyo yanında gibi geldi kızımın davranışlarından. Ve onunla oynamıyomş gibi. Konştktan sonra düzelme oldu çok şükür bunu hissedeblyrum. İnş daha da iyi olur da kameraya faln gerek kalmaz.

Reactions: Kuf
ayva denedin mi

Bilince de daha çok korkuyorsun kimsenin ki orada kalmadı merak etmeyin kızlar. Korku iyidir. İnsanı tehlikelerden korur.
Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem gelmiyor deyince Daye orada kalacak değil ya elbet gelecek demişti, o geldi aklıma

Geçecek canım hamileyken ankaraya taşındım, 5 ay önce de 2 yaşındaki oğlumla eskişehre taşındım. Ben şehirler arası taşındım inan Allah veriyor kolaylığını. Hiç sıkma canını geçecek.. dolap sökülünce gerçekten herşey darmadağın görünüyor ama hiçde göründüğü gibi değil çabucak toparlanırsın. Sen dinlenmeye çalış karnındakini de düşün mutlaka eğilip kalkmalara çok dikkat et. Bir yerlere uzanmamaya çalış..

Şimdi bu yorum gelince daha da Bi korktum
Hahahahaha Üzüldüm şimdi. Korkutmayın kendinizi. Bir şekilde hallolacak. İnsana ve yanındakiler o süre o kadar kısa geliyor ki anlatamam. Biz gece 3 te hastanedeydik. Öğlen 1 de doğdu kızım. Nasıl geçti o kadar zaman sanki yarım saat gibi dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…