Gerçektrn geçeck. Ayağını uzatıp dinlendiğin anlarda bu konuştuklarımız aklına gelecek gülümseycksin
Ağzınız açık uyuyor olabilir misiniz? Bende de alerji var, kollarım yara içinde. Krem de vermiyor doktor. Ah bir bilen bana da yardım etse keşke.Allah rızası için şu ağız burun kuruluğuna çare bulan varsa yazsın. Gece boğazım ağrıyo artk kuruluktan. Kalkıp kalkıp su içiyrum sonra hoop tuvalet. Sonra kızım ağlıyo memee diye bi uyuyamıyrum çıldrcam ya
Sanırım öyle ya. Yani inşallah oyleyimdirÇünkü neden çünkü anneler birer süperkahraman
Sormayın ben de. Ama kim.agzini açıp kötü doğum anısı anlatacak olsa "Aman anlatma, ben normal istiyorum ve korkmak istemiyorum." deyip ağzına tikiyorum lafıDoğumdan çok korkuyorummm
Ben ilk hamileliğimde normal istedim ama kızım büyüktü. 4 kg dı ve kafası çok yuvarlaktı tospik yanaklı doğdu. Sezaryenedönme riski var demişti dr um ama yine de denedim. 3 saat sancı neticesinde kızım inmedi hiç. Mecburi sezaryene gittik. Şimdi tekrar denemem normal. Dr umun sezaryeni de çok iyiydi normal yapmış gibi hayatıma devam ettim. Bu sebeple Zaten bu sefer direk yolum belliDoktorumdan çok memnunum ama evet cidden yavaş yürüyor işler. Hele ki ilcedeysen.
Kabul eder tabi ya neden etmesin. Sezaryen düşünmenizin özel bir sebebi var mı?
Herkesin doğumu farklı olurmuş ama işte insan bilmediği bi şeyden çok korkuyorSormayın ben de. Ama kim.agzini açıp kötü doğum anısı anlatacak olsa "Aman anlatma, ben normal istiyorum ve korkmak istemiyorum." deyip ağzına tikiyorum lafı
Ağzı açık hayatta uyuyamam. Mümkün değil. Yine de acaip bi kuruluk var boğazım ve burnumda. Bulndğm yerle mi alakalı acaba benm gibi olan yok mu? En iyisi ben buhar makinemi çıkartp çalştrmaya başlıyımAğzınız açık uyuyor olabilir misiniz? Bende de alerji var, kollarım yara içinde. Krem de vermiyor doktor. Ah bir bilen bana da yardım etse keşke.
Sanırım öyle ya. Yani inşallah oyleyimdir
Geçecek, vallahi geçecek. O bel ağrısını benim kadar çeken olmuş mudur acaba? Tek bel olsa yine iyi. Bel, baş, bacak, kasık, kulak... Agrimayan yerim yoktu. Şükür bitti. Arada kasik yokluyor sadece.Çok zor dönemden geçiyorumEn yakınının bi alo dememesi çok koyuyor.
Ev darmadağın oldu bi giysi dolabını söktük altı üstü nasıl bitecek bu işler bilmem
Belim ağrıyor kıpırdayamıyorum Dua edin bana nolur teselli verin geçecek deyin
Bence hiç korkutmayalim kendimizi. Yani doğal bir süreç sonuçta. Ağrısıni çekip, ikinip sikinip eninde sonunda doguracagizHerkesin doğumu farklı olurmuş ama işte insan bilmediği bi şeyden çok korkuyor
Yalnız değilsin ve geçecek. Bizde taşındık birkaç ay önce. Ve kimsem aramadıÇok zor dönemden geçiyorumEn yakınının bi alo dememesi çok koyuyor.
Ev darmadağın oldu bi giysi dolabını söktük altı üstü nasıl bitecek bu işler bilmem
Yaa, şanslısınız desenize. Ben sezaryen sonrası ne halde olacağımi bilmediğimden mecbur normal gelecek. Yani öyle gelmek isterse tabiBen ilk hamileliğimde normal istedim ama kızım büyüktü. 4 kg dı ve kafası çok yuvarlaktı tospik yanaklı doğdu. Sezaryenedönme riski var demişti dr um ama yine de denedim. 3 saat sancı neticesinde kızım inmedi hiç. Mecburi sezaryene gittik. Şimdi tekrar denemem normal. Dr umun sezaryeni de çok iyiydi normal yapmış gibi hayatıma devam ettim. Bu sebeple Zaten bu sefer direk yolum belli
Oyuncagina kamera koyacaksaniz bile mutlaka soylemeniz gerekir diye dusunuyorum bakiciniza. Haberi olursa kendine daha bi ceki duzen verir belki. Ama habersiz cok dogru bulmadim acikcasi.İşin kötüsü Eve gelmiyo burdakiler eşimin çalışma saatleri belli değl diye. Ben de mecburen bakıcıma bırakıyrum. Alt kat komşum. Ama oyuncağına kamera koymayı düşünyrum.
Yani illaki bu bebeler bu bedenden çıkacakBence hiç korkutmayalim kendimizi. Yani doğal bir süreç sonuçta. Ağrısıni çekip, ikinip sikinip eninde sonunda doguracagiz
Bilince de daha çok korkuyorsunHerkesin doğumu farklı olurmuş ama işte insan bilmediği bi şeyden çok korkuyor
Şimdi bu yorum gelince daha da Bi korktumBilince de daha çok korkuyorsunkimsenin ki orada kalmadı merak etmeyin kızlar. Korku iyidir. İnsanı tehlikelerden korur.
Söyledkten sonra bi anlamı yokki. Ne yapacaksa gider oyuncağın olmadığı yerde yapar. Yani bu benm fikrim. Zaten kötü bşy yaptığnı düşnmyrum sadece tv izliyo yanında gibi geldi kızımın davranışlarından. Ve onunla oynamıyomş gibi. Konştktan sonra düzelme oldu çok şükür bunu hissedeblyrum. İnş daha da iyi olur da kameraya faln gerek kalmaz.Oyuncagina kamera koyacaksaniz bile mutlaka soylemeniz gerekir diye dusunuyorum bakiciniza. Haberi olursa kendine daha bi ceki duzen verir belki. Ama habersiz cok dogru bulmadim acikcasi.
ayva denedin mi13. Haftadaki arkadaşlar, ne olur azıcık teselli verin. Halen kusuyorum, kusmaktan boğazım yara olmuş gibi yutkunamıyorum. Midem hep şiş, reflüm hat safhada. Ne yesem dokunuyor. Moralim sıfır. Şu an 12. haftadayım ve umudum kalmadı, sanki hiç geçmeyecek. Bir hafta sonra geçecek deseniz belki bir umut doğacak bana. Çok yoruldum
Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem gelmiyor deyince Daye orada kalacak değil ya elbet gelecek demişti, o geldi aklımaBilince de daha çok korkuyorsunkimsenin ki orada kalmadı merak etmeyin kızlar. Korku iyidir. İnsanı tehlikelerden korur.
Geçecek canım hamileyken ankaraya taşındım, 5 ay önce de 2 yaşındaki oğlumla eskişehre taşındım. Ben şehirler arası taşındım inan Allah veriyor kolaylığını. Hiç sıkma canını geçecek.. dolap sökülünce gerçekten herşey darmadağın görünüyor ama hiçde göründüğü gibi değil çabucak toparlanırsın. Sen dinlenmeye çalış karnındakini de düşün mutlaka eğilip kalkmalara çok dikkat et. Bir yerlere uzanmamaya çalış..Çok zor dönemden geçiyorumEn yakınının bi alo dememesi çok koyuyor.
HahahahahaŞimdi bu yorum gelince daha da Bi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?