- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ahhh canm ya kıyamam hamilelikte başıma gelen bir şey bu yazmışımdırda muhtemelen çok çok kötü oldum tansiyonlarım yerinden oynadı 1 haftada 17 kez hastaneye gitmişim ben o halimle o kadar zorlandım ölğmden döndüm diyorum zavallım ya kıyamam kremleri kullan canım ben doğumdan sonra da yaşadım aynı durumu aynı kremleri birkaç koca karı yöntemiyle iyileştim 15 günde inş bebeğinde daha çabuk geçerKızlar bugün çok kötü bir gün geçirdik. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı. Kakayı akşam da yapamayınca sabah 8 de kendi doktoruna götürdük doktor muayene etti çatlak oluşmuş 2-3 tane dedi. Kateterle anestol ve bepantol karışımını içeri soktu yarım saat yapmasını bekledik yapamadı sonra fitil koydu ağlaya ağlaya ufacık katı bir parça çıkardı kızım. Sonra uyudu uyandı yine ağlayarak bir parça çıkardı. Toplamda 7 kere böyle kaka yaptı bir ikisinde ağlamadı sadece. Çok kötü çaresizce ağlıyor bir tanem. O ağladıkça ben de mahfoldum ağladım biraz. Mental olarak da fiziksel olarak da çok zor bir gündü.
Sabah akşam batikonlu suya poposunu oturtacağız ve anestol bepantol süreceğiz. İnşallah iyileşir.
Neden oldu anlayamadım. İlk hafta sebze verdim ikinci hafta meyve de ekledim 3.hafta yoğurt da ekledim. Buraya kadar bişey olmadı. Kahvaltıda Lor vermeye başlayınca oldu sanırım. Bir de yoğurt mahalayamadım lor ekledikten sonra. Şu an tek onu suçlu buluyorum. En son pzts katı katı kaka yapmıştı. 5.gününde bu duruma geldi. hala sıvı kaka gelmedi. Çatlaklar iyileşene kadar da duclasoft diye bir şurup içireceğiz sabah akşam.
Bu kadar detay yazdım başına gelen ihmal etmesin mahfoldu yavrum. Kimsenin başına gelsin istemem. Ben doktora 3.gün sabah mesaj attım bana 4.gün sabah 7 güne kadar ilaç başlamıyorum dedi. Sonra öğlen poponun ucundaki kaka fotoğrafını atınca işin ciddiyeti çıktı ortaya. Hemen mesajda kakanın orda olmaması lazım çatlak olabilir dedi. Ben zaten orda bittim. Geceyi geçirip sabah hemen gittik. Her çocuk bir olmuyor benim kızım her sabah kaka yapardı. Demek 1 gün yapmaması bile içerde neler yaratmış. Ben de ek gıda miktarlarını biraz abarttım sanırım yemiyor diye her yemek yiyişimde önüne bişeyler koydum. Bi de su içmiyor fazla. Karnı tokken zaten içmiyor açken de suyla doyacak diye bir kaç yudum veriyordum. Çok büyük hata kendime de çok kızıyorum. İlk çocuk çok acemilikmiş gerçekten. Çok üzgünüm..
S Susam_tanesi okurken kendimi kötü hissettim Kabızlıktan çok çekmiş biri olarak .küçücük yavrular nasıl dayansın bu duruma . Anlattığın iyi oldu , demek ki bir gün bile beklemesi etkileyebilir. Onunla geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız .
Sağolun canlar. Ben de çok çektim Hale çekiyorum belki de sütümden geçti. Sütüm az pek emmiyor daha çok mama yiyor diyorum ama bu hafta başladığım diyetten dolayı sütüm de biraz arttı bilemiyorum artık..Ahhh canm ya kıyamam hamilelikte başıma gelen bir şey bu yazmışımdırda muhtemelen çok çok kötü oldum tansiyonlarım yerinden oynadı 1 haftada 17 kez hastaneye gitmişim ben o halimle o kadar zorlandım ölğmden döndüm diyorum zavallım ya kıyamam kremleri kullan canım ben doğumdan sonra da yaşadım aynı durumu aynı kremleri birkaç koca karı yöntemiyle iyileştim 15 günde inş bebeğinde daha çabuk geçer
esime soylersem katil olur kiz zaten takintili o konularda da bu adam ne alaka benim numaramı nerden bulmus bu kadinlar merhaba merhabayoz ama kapi komsusunda numaram vardi anlamadm biraz karisk engelledim zaten benden uzak olsun pislik adam birde durumunu goruntuleyenlere bakiyor benim numaram kayitli mi acaba gormus ay anlamadim ama bir an tirsmistim direk buraya yazdim.Oha ne alaka onunla seni nasıl bağdaştırmış demek ki tanıyor ikinizi de
Bence eşine anlat ya bu sapıklar sağı solu belli olmaz başka numaradan vakitsiz arar eşin daha çok kızar canım
aynen ne tuhaf insanlar var. Canimi sıkmıyorum cnm bir an korktum ve irkildim ya ama gecti simdiAdam da durumuna bakanları gözetliyormuş hemen el kol yollamış. Boşver can sıkmaya değmez bir daha öyle birşey olursa eşine söylersin o konuşur. Zaten yoklamış o tepkini ölçmüş tekrar yapamaz öyle birşey
Evet canim insallah sizinde istediginiz gibi olur. Bende karstirip vericem birşeylerle. Ben bugün hep is yaptim karya kuzumda oyuncaklariyla oynadi arada mecbur tv actim ses olsun vs diye ama 10 dk flan normalde acmiyordum hic ama napayim o kadarcktanda birsey olacagini sanmiyorumBKGK Ata da haşlanmış yumurta sarısını sevmedi. Labneyle pekmezle karıştırıp verdim yine zorla yiyordu. Şimdi iki gündür bir çay kaşığı zeytinyağı ile tavada yapıyorum damağıyla parçalayıp yiyebiliyor bir de öyle dene istersen. Eşim çok güzel bakıyor çok şükür. Okullar açılınca ne yapacağız onu bilemiyorum. Yarım gün yine bakar da benim daire tam zamanlıya dönünce 3,5 da çıkacağım ikibuçuk saat kim bakacak. Eve kimseyi almak istemiyoruz, corona var tv izler telefon verebilir çocuğun eline bakıcı. Biz çok dikkat ediyoruz bu konulara. Sen rahatsın artık şükür Karya n yanında.
yaa gecmis olsun cook insallah cabucak toparlar kuzum yaKızlar bugün çok kötü bir gün geçirdik. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı. Kakayı akşam da yapamayınca sabah 8 de kendi doktoruna götürdük doktor muayene etti çatlak oluşmuş 2-3 tane dedi. Kateterle anestol ve bepantol karışımını içeri soktu yarım saat yapmasını bekledik yapamadı sonra fitil koydu ağlaya ağlaya ufacık katı bir parça çıkardı kızım. Sonra uyudu uyandı yine ağlayarak bir parça çıkardı. Toplamda 7 kere böyle kaka yaptı bir ikisinde ağlamadı sadece. Çok kötü çaresizce ağlıyor bir tanem. O ağladıkça ben de mahfoldum ağladım biraz. Mental olarak da fiziksel olarak da çok zor bir gündü.
Sabah akşam batikonlu suya poposunu oturtacağız ve anestol bepantol süreceğiz. İnşallah iyileşir.
Neden oldu anlayamadım. İlk hafta sebze verdim ikinci hafta meyve de ekledim 3.hafta yoğurt da ekledim. Buraya kadar bişey olmadı. Kahvaltıda Lor vermeye başlayınca oldu sanırım. Bir de yoğurt mahalayamadım lor ekledikten sonra. Şu an tek onu suçlu buluyorum. En son pzts katı katı kaka yapmıştı. 5.gününde bu duruma geldi. hala sıvı kaka gelmedi. Çatlaklar iyileşene kadar da duclasoft diye bir şurup içireceğiz sabah akşam.
Bu kadar detay yazdım başına gelen ihmal etmesin mahfoldu yavrum. Kimsenin başına gelsin istemem. Ben doktora 3.gün sabah mesaj attım bana 4.gün sabah 7 güne kadar ilaç başlamıyorum dedi. Sonra öğlen poponun ucundaki kaka fotoğrafını atınca işin ciddiyeti çıktı ortaya. Hemen mesajda kakanın orda olmaması lazım çatlak olabilir dedi. Ben zaten orda bittim. Geceyi geçirip sabah hemen gittik. Her çocuk bir olmuyor benim kızım her sabah kaka yapardı. Demek 1 gün yapmaması bile içerde neler yaratmış. Ben de ek gıda miktarlarını biraz abarttım sanırım yemiyor diye her yemek yiyişimde önüne bişeyler koydum. Bi de su içmiyor fazla. Karnı tokken zaten içmiyor açken de suyla doyacak diye bir kaç yudum veriyordum. Çok büyük hata kendime de çok kızıyorum. İlk çocuk çok acemilikmiş gerçekten. Çok üzgünüm..
evine ve aramiza hosgeldinKızlar 4 aydan sonra yazlıktan, ailemin yanından evime döndüm. Çok yabancı herşey eşime misafirliğe gelmiş gibiyim şu nerde bu nerde diyip duruyorumdünya kadar iş beni bekliyor sabah bebemi alıp beni 1-2 saat kaygısız uyutan kimse de yok kahvaltımı hazırlayan da macera yeni başlıyor..
Canim o temzlik hiic bitmiyorr ben bugun yine temizlik yaptim.Ben de 5ay 20 gün kaldım 1 haftadır bitmiyor ne temizliğim ne diğer işlerim ve geldikten ertesi sabah hüngür hüngür ağladım
Canım ben bir ara özelden yazım sana yaptığım şeyleri çok faydasını gördüm anal fisur öyle geçti bendeSağolun canlar. Ben de çok çektim Hale çekiyorum belki de sütümden geçti. Sütüm az pek emmiyor daha çok mama yiyor diyorum ama bu hafta başladığım diyetten dolayı sütüm de biraz arttı bilemiyorum artık..
Zaman alacak alışmakBen de 5ay 20 gün kaldım 1 haftadır bitmiyor ne temizliğim ne diğer işlerim ve geldikten ertesi sabah hüngür hüngür ağladım
Oy kuzum kıyamam ben yavruyaKızlar bugün çok kötü bir gün geçirdik. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı. Kakayı akşam da yapamayınca sabah 8 de kendi doktoruna götürdük doktor muayene etti çatlak oluşmuş 2-3 tane dedi. Kateterle anestol ve bepantol karışımını içeri soktu yarım saat yapmasını bekledik yapamadı sonra fitil koydu ağlaya ağlaya ufacık katı bir parça çıkardı kızım. Sonra uyudu uyandı yine ağlayarak bir parça çıkardı. Toplamda 7 kere böyle kaka yaptı bir ikisinde ağlamadı sadece. Çok kötü çaresizce ağlıyor bir tanem. O ağladıkça ben de mahfoldum ağladım biraz. Mental olarak da fiziksel olarak da çok zor bir gündü.
Zaman alacak alışmak
Hepinizi ananas gibi görüyorumHosdeldin yaaamuuyykendimi haribo reklami cekiyor gibi hissettim
bende öyle yapayım. sağol canim.Helinnnnn bana da damla işi karışık geldi . Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedi . Benim kız bunu söylediğinde 6100 dü şimdi 6800 . Arkadaşımın doktoru da günde 1 mg demiş onun oğlu kilolu . Ben de 1 ml pveriyorum içindeki çubuğu ile . Damlatıp baktım yaklaşık 12 damla kadar ediyor 1 ml de .
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. geçen demistim ya dr bebekler ruhen bedenen ve özellikle bağırsakları henüz hazır değil. oral dönem olduğu için taş versen o ağza gider zaten. acele etme yavaş yavaş. sende şimdi azaltsan mi ve kabak balkabağı bu tarz şeyler mi versen. 2 gün patates tadımında bile miniğim etkilendi ve inan 1tatli kaşığı yoktur midesine giden ama yok sabahları yapilan kaka icin tum gun ugrasti. icim gitti. 2 gun yaptim. dun de balkabağı na geçtim hemen.Kızlar bugün çok kötü bir gün geçirdik. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı. Kakayı akşam da yapamayınca sabah 8 de kendi doktoruna götürdük doktor muayene etti çatlak oluşmuş 2-3 tane dedi. Kateterle anestol ve bepantol karışımını içeri soktu yarım saat yapmasını bekledik yapamadı sonra fitil koydu ağlaya ağlaya ufacık katı bir parça çıkardı kızım. Sonra uyudu uyandı yine ağlayarak bir parça çıkardı. Toplamda 7 kere böyle kaka yaptı bir ikisinde ağlamadı sadece. Çok kötü çaresizce ağlıyor bir tanem. O ağladıkça ben de mahfoldum ağladım biraz. Mental olarak da fiziksel olarak da çok zor bir gündü.
Bepantol ile anestol sürüyoruz şu anOy kuzum kıyamam ben yavruyaAllah acil şifa versin canım...Acaba lor mu dokundu canım.sut proteini had safhada bulunur lor da. Meselea benim oglan en son yiyebildi loru.peynirli borek dokunmazdi ama lorlu dokunurdu
Yavrucağzım kıyamam... annesi en iyisi ek gidaya ara vermek gibi duruyor.ama doktorunuz ne önerdi? Ek gidaya devamsa neler tuketmeli dedi? Tedavisi bittiginde bir sure poposuna lanolin surneni tavsiye ederim.yumusatir senin fark etmedigin catlaklari kapatir.bir de açık yaraya pomad sürülmezmiş krem sürülürmüş.bunu da gecen bir haberde okudum.pomadlar kilcal damarlara zarar verip yaranin kapanmasina maniymis.mesela ben hep hametan pomad surerdim..meger krem sürmeliymişim.ne biliyim
Patates tadımında biz de öyle olmuştuk ben hemen kesmiştim. Bir günde 3 kere katı yapmıştı o zaman. Salak gibi pzts günkü katı kakaları dikkate almadım lor vermeye devam ettim. 3 gün kuralını biraz uygulayıp biraz sonra bıraktım ben bırakmamak lazımmış 3 gün değil 1 gün verdiğin bişey etkilese hemen kesmek lazımmış. Loru da çok sevmişti bir şeyi bu kadar iştahla yemesi hoşuma gitti. Peynir olarak ne verebilirm o zaman ben acaba?bende öyle yapayım. sağol canim.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. geçen demistim ya dr bebekler ruhen bedenen ve özellikle bağırsakları henüz hazır değil. oral dönem olduğu için taş versen o ağza gider zaten. acele etme yavaş yavaş. sende şimdi azaltsan mi ve kabak balkabağı bu tarz şeyler mi versen. 2 gün patates tadımında bile miniğim etkilendi ve inan 1tatli kaşığı yoktur midesine giden ama yok sabahları yapilan kaka icin tum gun ugrasti. icim gitti. 2 gun yaptim. dun de balkabağı na geçtim hemen.
Bepantol ile anestol sürüyoruz şu an
Aslında bırak demedi çünkü sevmediği bir ilaç var onu sevdiği bir meyveye karıştırıp ver dedi. Ama pzts günü daha detaylı konuşacağım çünkü normalde randevumuz yoktu aradan aldı bizi çok fazla bişey konuşmadım. 2 gün bişey vermem. Belki sadece yoğurt.
Patates tadımında biz de öyle olmuştuk ben hemen kesmiştim. Bir günde 3 kere katı yapmıştı o zaman. Salak gibi pzts günkü katı kakaları dikkate almadım lor vermeye devam ettim. 3 gün kuralını biraz uygulayıp biraz sonra bıraktım ben bırakmamak lazımmış 3 gün değil 1 gün verdiğin bişey etkilese hemen kesmek lazımmış. Loru da çok sevmişti bir şeyi bu kadar iştahla yemesi hoşuma gitti. Peynir olarak ne verebilirm o zaman ben acaba?
Gün mü aydın hangi gün o bugün asla değildir gece nöbet zorluydu(\_/)
( •_•)
/ >
(\_/)
( •_•)
/ >
(\_/)
( •_•)
/ >
(\_/)
( •_•)
/ >oyy tavayi da yanliş yerde tuttyk iscak ıscak
(\_/)
( •_•)
/ >bu da bebelere
(\_/)
( •_•)
/ >
(\_/)
( •_•)
/ >
Haydin gızlar kahvaltıyahahahahaha
Oyy Allahim sabah sabah gevezeligim üstümde ve buraya sardimee her gruba bir deli lazım
Ek Gıda dönwminfe oluyor kuzumkızlar benim koz pekmezli normal hiç bir şekilde yoğur yemiyor ya nasıl yapsam ??
Birde Kızlar kzıım bugün çok az kaka yapmış ana baya katı daha doğrusu kalıp şeklinde biraz kayısı ve elma vermiştim ondan mı acaba öyle kaka yapabilirmi bebekler ben hep yoğun yada normal sıvı yaparlar sanıyordum
Kendine kuzma bizde de var çatlak bir kaç kez yazdım görmüştürğsn belki ama tekrarlıyor zorlamada, senin suçun ne ki ek Gıda döneminde herkes yaşıyor fark etsen de çatlıyor o popo bizim 3 aylıkken oldu düzeldi kabız olunca yine çatladı kremlerini sürüyorum oldukça napalım biz de istemiyoruz tabi ki böyle olmasınıKızlar bugün çok kötü bir gün geçirdik. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı. Kakayı akşam da yapamayınca sabah 8 de kendi doktoruna götürdük doktor muayene etti çatlak oluşmuş 2-3 tane dedi. Kateterle anestol ve bepantol karışımını içeri soktu yarım saat yapmasını bekledik yapamadı sonra fitil koydu ağlaya ağlaya ufacık katı bir parça çıkardı kızım. Sonra uyudu uyandı yine ağlayarak bir parça çıkardı. Toplamda 7 kere böyle kaka yaptı bir ikisinde ağlamadı sadece. Çok kötü çaresizce ağlıyor bir tanem. O ağladıkça ben de mahfoldum ağladım biraz. Mental olarak da fiziksel olarak da çok zor bir gündü.
Bana da yazCanım ben bir ara özelden yazım sana yaptığım şeyleri çok faydasını gördüm anal fisur öyle geçti bende
n 23:57Bana da yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?