2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh canm ya kıyamam hamilelikte başıma gelen bir şey bu yazmışımdırda muhtemelen çok çok kötü oldum tansiyonlarım yerinden oynadı 1 haftada 17 kez hastaneye gitmişim ben o halimle o kadar zorlandım ölğmden döndüm diyorum zavallım ya kıyamam kremleri kullan canım ben doğumdan sonra da yaşadım aynı durumu aynı kremleri birkaç koca karı yöntemiyle iyileştim 15 günde inş bebeğinde daha çabuk geçer

Sağolun canlar. Ben de çok çektim Hale çekiyorum belki de sütümden geçti. Sütüm az pek emmiyor daha çok mama yiyor diyorum ama bu hafta başladığım diyetten dolayı sütüm de biraz arttı bilemiyorum artık..

Oha ne alaka onunla seni nasıl bağdaştırmış demek ki tanıyor ikinizi de
Bence eşine anlat ya bu sapıklar sağı solu belli olmaz başka numaradan vakitsiz arar eşin daha çok kızar canım
esime soylersem katil olur kiz zaten takintili o konularda da bu adam ne alaka benim numaramı nerden bulmus bu kadinlar merhaba merhabayoz ama kapi komsusunda numaram vardi anlamadm biraz karisk engelledim zaten benden uzak olsun pislik adam birde durumunu goruntuleyenlere bakiyor benim numaram kayitli mi acaba gormus ay anlamadim ama bir an tirsmistim direk buraya yazdim.
aynen ne tuhaf insanlar var. Canimi sıkmıyorum cnm bir an korktum ve irkildim ya ama gecti simdi
Evet canim insallah sizinde istediginiz gibi olur. Bende karstirip vericem birşeylerle. Ben bugün hep is yaptim karya kuzumda oyuncaklariyla oynadi arada mecbur tv actim ses olsun vs diye ama 10 dk flan normalde acmiyordum hic ama napayim o kadarcktanda birsey olacagini sanmiyorum
Esimde sagolsun ise gidip 2 saate gelicem dedi aksam etti. Eve gelmis kizo ne zaman versem opup duruyor dogru duzgun oynamiyor kizda agliyor hep gitmis boynunun altindan opmus sakalo az cikmis oda batmis karyacik ciyak ciyak benimde bagirmaktan bogazim agridi artik bagrmadan anlamiyorlar opme diyorum anlamiyor az once de basim dönüyordu
yaa gecmis olsun cook insallah cabucak toparlar kuzum ya sen bol bol su icir. Su kabizligida onluyormus
evine ve aramiza hosgeldin
Ben de 5ay 20 gün kaldım 1 haftadır bitmiyor ne temizliğim ne diğer işlerim ve geldikten ertesi sabah hüngür hüngür ağladım
Canim o temzlik hiic bitmiyorr ben bugun yine temizlik yaptim.

Canım ben bir ara özelden yazım sana yaptığım şeyleri çok faydasını gördüm anal fisur öyle geçti bende

Oy kuzum kıyamam ben yavruya Allah acil şifa versin canım...Acaba lor mu dokundu canım.sut proteini had safhada bulunur lor da. Meselea benim oglan en son yiyebildi loru.peynirli borek dokunmazdi ama lorlu dokunurdu
Yavrucağzım kıyamam... annesi en iyisi ek gidaya ara vermek gibi duruyor.ama doktorunuz ne önerdi? Ek gidaya devamsa neler tuketmeli dedi? Tedavisi bittiginde bir sure poposuna lanolin surneni tavsiye ederim.yumusatir senin fark etmedigin catlaklari kapatir.bir de açık yaraya pomad sürülmezmiş krem sürülürmüş.bunu da gecen bir haberde okudum.pomadlar kilcal damarlara zarar verip yaranin kapanmasina maniymis.mesela ben hep hametan pomad surerdim..meger krem sürmeliymişim.ne biliyim

bende öyle yapayım. sağol canim.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. geçen demistim ya dr bebekler ruhen bedenen ve özellikle bağırsakları henüz hazır değil. oral dönem olduğu için taş versen o ağza gider zaten. acele etme yavaş yavaş. sende şimdi azaltsan mi ve kabak balkabağı bu tarz şeyler mi versen. 2 gün patates tadımında bile miniğim etkilendi ve inan 1tatli kaşığı yoktur midesine giden ama yok sabahları yapilan kaka icin tum gun ugrasti. icim gitti. 2 gun yaptim. dun de balkabağı na geçtim hemen.

Bepantol ile anestol sürüyoruz şu an
Aslında bırak demedi çünkü sevmediği bir ilaç var onu sevdiği bir meyveye karıştırıp ver dedi. Ama pzts günü daha detaylı konuşacağım çünkü normalde randevumuz yoktu aradan aldı bizi çok fazla bişey konuşmadım. 2 gün bişey vermem. Belki sadece yoğurt.
Patates tadımında biz de öyle olmuştuk ben hemen kesmiştim. Bir günde 3 kere katı yapmıştı o zaman. Salak gibi pzts günkü katı kakaları dikkate almadım lor vermeye devam ettim. 3 gün kuralını biraz uygulayıp biraz sonra bıraktım ben bırakmamak lazımmış 3 gün değil 1 gün verdiğin bişey etkilese hemen kesmek lazımmış. Loru da çok sevmişti bir şeyi bu kadar iştahla yemesi hoşuma gitti. Peynir olarak ne verebilirm o zaman ben acaba?

Tekrar gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin..oluyor boyle şeyler cocuklarda...

Gece 3 te uyudum 7 de kalktim.3 ten 7 ye kadar tam sayamadim ama galiba 4 kere uyandim.simdi bebeyi salliyorum..o uyusun da uyuyayim diye..kendimden utandim.millet uyandi isinde gucunde.ben uyku derdinde.o da oglan uyanana kadar zaten sizce uyku istemem anormal bur durum mu? Uyumayinca agresif kopmleksli oluyorum recep ivedigin küfürsüz hali gibi 🗣 booöohh brrrr tam da hatirlayamadim nasil guluyordu ama idare edin böh boh diye guluyordu galiba

(\_/)
( •_•)
/ >

(\_/)
( •_•)
/ >

(\_/)
( •_•)
/ >

(\_/)
( •_•)
/ > oyy tavayi da yanliş yerde tuttyk iscak ıscak

(\_/)
( •_•)
/ > bu da bebelere

(\_/)
( •_•)
/ >

(\_/)
( •_•)
/ >

Haydin gızlar kahvaltıya hahahahaha

Oyy Allahim sabah sabah gevezeligim üstümde ve buraya sardim ee her gruba bir deli lazım

Gün mü aydın hangi gün o bugün asla değildir gece nöbet zorluydu pek yazamıyorum misafiri dişi huysuzluğu derken okuyup geçiyorum gözümü açamıyorum kahvaltıda çayı burnumla içebilirim gelmeyim ben eline sağlık ama

Ek Gıda dönwminfe oluyor kuzum
Kendine kuzma bizde de var çatlak bir kaç kez yazdım görmüştürğsn belki ama tekrarlıyor zorlamada, senin suçun ne ki ek Gıda döneminde herkes yaşıyor fark etsen de çatlıyor o popo bizim 3 aylıkken oldu düzeldi kabız olunca yine çatladı kremlerini sürüyorum oldukça napalım biz de istemiyoruz tabi ki böyle olmasını

n 23:57
anal fisür için doktorun bana yazdığı kremler fito-anestol fiyatları da uygun benim denediğim diğer yöntemler kantaron yağı- patatesi ince küçük bir parça haşla ılıktan biraz sıcak olsun tülbentte koy ve makatın üstüne koy içmaşatın tutar zaten düşmez gece koy sabaha kadar
zeytinyağı ve unu da hamur yap aynı şekilde fırında ısıt azcık tülbente koy dediğim gibi yine çok sıcak olmasın ödemi falan alıyor bebeğe ve Sana da bunların hiçbirinin zararı olmaz
İbrahim saraçoğlunn da yöntemleri YouTube den bulabilirsin ısırgan otu kürü var
Birde bebeğe zararı var mı yok mu bilmiyorum ama ben çok kötüydüm yaptım patlıcanın sapını yeşil kısmı varya 10 tane 10 bardak su ile kaynat ve o suyu 1 hafta içinde bitir
O kadar çok şey var ki ama bana en çok patates iyi geldi ertesi sabah çok daha rahattım

Vee eveett hanımlaaaaaarrr bugün güzel haberler ile geliyorum

Taşınıyorz 1 aya dha dogrusu ben 1 ay snra evime gidecegm eşim evde durup maaşı alınca eşyalari getirtecek. Annemlerde oyle konustk orda da byle konular gecti ve ertesi gün eşim kararı verdi ve güzel bi iş buldu dün. İşte bende ogluşumu annemlere birakacagm bende ev aramaya gidecegm eşimle ve insallah bugn tutmayi planlıyoruz. Snraaa cuuvvv evimeee kaynım da bzle yasayacakmş onun zarari dokunmaz zaten bna ek para gelmis olacak eve iyi bile olur hatta. 1 aya bende evi toplarm eşyalarimi işte. Ne guzel oldu valla içim çok rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…