2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Merhaba araştırma yaparken yorumunuzu okudum.
Özel mesaj gönderemedim.
Kabızlık ve makatta çatlak sorununuz olmuş.
Aynı sorunu yaşıyoruz ve çok çaresiz kaldım.
Sizin sorun çözüldü mü acaba?
Ne yaptınız?

Hic sorma dedim biraz uyur da uyurum.30 dk da bir uyanak 90 dk yı tamamladık cok sukur.uzatmalara gidelim dedim ama kirmizi kart gosterdi uyandik

Görmemiştim canım size de geçmiş olsun. Bizi ek gıda mahfetti halbuki lor denedim 3 gün vermişimdir ancak ama ilk kabızlığında kesmem gerekirmiş demek ki. Kremler işe yarıyor mu bari? Daha önce kabızlık olmuştu ama bu kadar sert kaka olmamıştı o tahriş etti poposunu yavrumun
Gözün aydın anlamadım şimdi sen şehir de mi değiştiryorsun? Annenlerle aynı şehre mi taşımacaksın?

S Susam_tanesi çok çok geçmiş olsun İpek kızıma. Çok üzüldüm. Zeytinyağı koy hersabah mamasına. Bir zararı yok. Tek acı çekmesin kuzular. Ata da ilk defa bugün 4. Günde kakasını yaptı ıkına ıkına. Mideleri bĞırsakları ne ki gariplerin zorlanıyorlar. Bizim DR lor a sıcak bakmadı. Labne verin demişti onu veriyorum. Organik lor var vereyim dedim erken dedi. Bu hafta bizim de kontrol var. Bakalım ne diyecek.

labne mi yapsan canim. ben büyüğe labne veriyordum. küçüğe de gelecek ay başlarım 7ayi bekliyorum

Oy kızlar Berbat bir gece geçirdik, benim oğlan yerini yatağını yadırgadı derin uykuya geçemedi bir türlü dalamadı 3 saat ben uyudum 3 saat eşim uyudu Zar zor sabahı ettik. evde dünya kadar iş her yer çanta poşet dolu mülteci gibiyim yaaaa nasıl bitircem ben bu işleri uykum da var merhaba yeni hayat

Hayirlisi olsun insallah

Kizlar selam benim kiz bugun kaka yapti ama nasil diyeyim icinde boyle siyahmi desem koyu yesilmi parcalar var ve islak medille bakayim dedim birseyin kabugu gibi. Bu sabah cok az 1 cay kasigi kadar peynir yedirdim onuda yuzunu burusturdu yine dunde elma puresi yedi 2 yemek kasigi kadar yemistir. Ondan onceki gun ise kabak patates havuc vermistim ama ertesi gun kakasini yapmisti ondanda degildir kabak biraz fazla koymustum. Neden olabilir ki ya baska birsey degildirdime

Hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına umarım kaynında olmaz yakında başbaşa kalırsınız iyice

Hic sorma dedim biraz uyur da uyurum.30 dk da bir uyanak 90 dk yı tamamladık cok sukur.uzatmalara gidelim dedim ama kirmizi kart gosterdi uyandik
Bende geri yattım uyudum uyanınca babası koyamadı bütün gece uyumadım diye o devraldı öyle öyle bizde 2 saate yakın uyuduk öğle uykusunu erkene çekmiş olduk ama olsun şimdi de diğer uykuyu yapıyoruz inşallah sallıyorum bakalım annelere haftada 1 tatil olsun hadi ya uyusun kendine baksın gezsin tozsun alışveriş yapsın

Kuzum geçmiş olsun kalıcı birşey değildir geçer ama biraz zor olur büyüklerde bile zor geçiyor Rabbim şifasını versin

Aramıza hoşgeldin yanlız anneler klübü Allah eşlere zeval vermesin bende çamaşır bekler ama zorlu gecenin sabahında bilemedim götümü kadıramıycam sanırım

Yok kuzum ek gıda dan o benimki de değişik değişik kaka yapıyor

Yok kuzum ek gıda dan o benimki de değişik değişik kaka yapıyor
Jadesi tedirgin oldum ya ben bu kiza ne verecegimi sasirdim bir migdesini bulandirir bir kusar bir kakada havuclar baska baska seyler anlamadim ya bu arada siyab degil elime alip bir parça isikla baktm koyu yesilmis ahh annelik kacinci seviyedeyim acaba

Canim makat kıvrımı deniyor ona.meme olamaz.meme hemen olmaz korkma dahiliyeci doktor arkadasim demisti.zorlanmadan olur genellikle gecer.sicak tutanca icine ceker.sicak su tutmak ya da oturtmakla.

Aaah aah diyorum jadeeelerin balısi...amaaa nerdeeee

Resim atsam tiksinir misiniz ya
Neyse bir sonraki kakayo takip edeyim
Özelden atabilirsin canim.ben ne tatalar gordum alerjiden dolayi her tata incelemede

minikbebegim9640 yavru kuş hayırlı ugurlu olsun.çoook sevindim amma ve lakin son satirlar biraz canımı sıktı.kaynin ne alaka gülüm. Sen bilirsin ama bence bastan konuş.gencsiniz siz..her turlu deli doluluk olur.evde kayin sıkıntı canim.kac yasinda olursa olsun.ama en azindan 14 yas ustu olmamali.

Aramıza hoşgeldin yanlız anneler klübü Allah eşlere zeval vermesin bende çamaşır bekler ama zorlu gecenin sabahında bilemedim götümü kadıramıycam sanırım
Hoşbulduk canım saltanatım bitti kül kediliğine geri döndüm böhühühüh diye ağlayarak yatağa kapanmak istiyorum ama 4 makine çamaşır beni bekliyor bebe uzaya gelmiş gibi sağa sola bakıyor uyumuyor bugün ne çok iş yaparsam kar hafta içi eşim akşam 7 ye kadar yok

Kizlar mama olarak ne kullaniyorsunuz ? nzh99 sen golden goat veriyordun sanirim memnun musun atacigim in kilo alimi nasil ? Biz 2 hafta sinra 2 numaraya geçeceğiz sma eski ambalaj hic bir yerde kalmamis zar zor buldum su zamana dek
Mama degstirmem gerekecek. Aptamiller gaz yapmisti ve kiz icemedi hipp yada smilac mi denesem bilemedim ya. misskokulumm sen en son smilac veriyordun ama suan anne sutune dondu baya seninki sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…