- 3 Eylül 2012
- 21.904
- 57.863
- 798
Kızlar bu arada kabızlık vardı ya bizde en son popoda çatlak oldu demiştim. Dün kontrole gittik çocuk doktoru makat darlığından şüphelendi kabızlıpına sebep olabilir dedi bizi çocuk cerrahına gönderdi, oda muayene etti şurup verdi iki krem verdi. Zeytinyağ günde 2 kaşık ver dedi takip edeceğiz. En fazla 2-3 günde bir düzenli olması gerekiyor ve bu durum uzun sürerse müdahale etmek lazım dedi. Cerrah fitil ve rektal uyarı verme dedi. Sorunu olanlar vardı o yüzden sizinle paylaşmak istedim. Probiyotik biogaia kullanıyorum zaten ona bir ay daha devam etmek gerekiyormuş.
Hic sorma dedim biraz uyur da uyurum.30 dk da bir uyanak 90 dk yı tamamladık cok sukur.uzatmalara gidelim dedim ama kirmizi kart gosterdi uyandikGün mü aydın hangi gün o bugün asla değildir gece nöbet zorluydupek yazamıyorum misafiri dişi huysuzluğu derken okuyup geçiyorum gözümü açamıyorum kahvaltıda çayı burnumla içebilirim gelmeyim ben eline sağlık ama
Görmemiştim canım size de geçmiş olsun. Bizi ek gıda mahfetti halbuki lor denedim 3 gün vermişimdir ancak ama ilk kabızlığında kesmem gerekirmiş demek ki. Kremler işe yarıyor mu bari? Daha önce kabızlık olmuştu ama bu kadar sert kaka olmamıştı o tahriş etti poposunu yavrumunEk Gıda dönwminfe oluyor kuzum
Kendine kuzma bizde de var çatlak bir kaç kez yazdım görmüştürğsn belki ama tekrarlıyor zorlamada, senin suçun ne ki ek Gıda döneminde herkes yaşıyor fark etsen de çatlıyor o popo bizim 3 aylıkken oldu düzeldi kabız olunca yine çatladı kremlerini sürüyorum oldukça napalım biz de istemiyoruz tabi ki böyle olmasını
Gözün aydın anlamadım şimdi sen şehir de mi değiştiryorsun? Annenlerle aynı şehre mi taşımacaksın?Vee eveett hanımlaaaaaarrr bugün güzel haberler ile geliyorum
Taşınıyorz 1 aya dha dogrusu ben 1 ay snra evime gidecegm eşim evde durup maaşı alınca eşyalari getirtecek. Annemlerde oyle konustk orda da byle konular gecti ve ertesi gün eşim kararı verdi ve güzel bi iş buldu dün. İşte bende ogluşumu annemlere birakacagm bende ev aramaya gidecegm eşimle ve insallah bugn tutmayi planlıyoruz. Snraaa cuuvvv evimeee kaynım da bzle yasayacakmş onun zarari dokunmaz zaten bna ek para gelmis olacak eve iyi bile olur hatta. 1 aya bende evi toplarm eşyalarimi işte. Ne guzel oldu valla içim çok rahatladı
labne mi yapsan canim. ben büyüğe labne veriyordum. küçüğe de gelecek ay başlarım 7ayi bekliyorumBepantol ile anestol sürüyoruz şu an
Aslında bırak demedi çünkü sevmediği bir ilaç var onu sevdiği bir meyveye karıştırıp ver dedi. Ama pzts günü daha detaylı konuşacağım çünkü normalde randevumuz yoktu aradan aldı bizi çok fazla bişey konuşmadım. 2 gün bişey vermem. Belki sadece yoğurt.
Patates tadımında biz de öyle olmuştuk ben hemen kesmiştim. Bir günde 3 kere katı yapmıştı o zaman. Salak gibi pzts günkü katı kakaları dikkate almadım lor vermeye devam ettim. 3 gün kuralını biraz uygulayıp biraz sonra bıraktım ben bırakmamak lazımmış 3 gün değil 1 gün verdiğin bişey etkilese hemen kesmek lazımmış. Loru da çok sevmişti bir şeyi bu kadar iştahla yemesi hoşuma gitti. Peynir olarak ne verebilirm o zaman ben acaba?
Hayirlisi olsun insallahVee eveett hanımlaaaaaarrr bugün güzel haberler ile geliyorum
Taşınıyorz 1 aya dha dogrusu ben 1 ay snra evime gidecegm eşim evde durup maaşı alınca eşyalari getirtecek. Annemlerde oyle konustk orda da byle konular gecti ve ertesi gün eşim kararı verdi ve güzel bi iş buldu dün. İşte bende ogluşumu annemlere birakacagm bende ev aramaya gidecegm eşimle ve insallah bugn tutmayi planlıyoruz. Snraaa cuuvvv evimeee kaynım da bzle yasayacakmş onun zarari dokunmaz zaten bna ek para gelmis olacak eve iyi bile olur hatta. 1 aya bende evi toplarm eşyalarimi işte. Ne guzel oldu valla içim çok rahatladı
Hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına umarım kaynında olmaz yakında başbaşa kalırsınız iyiceVee eveett hanımlaaaaaarrr bugün güzel haberler ile geliyorum
Bende geri yattım uyudum uyanınca babası koyamadı bütün gece uyumadım diye o devraldı öyle öyle bizde 2 saate yakın uyuduk öğle uykusunu erkene çekmiş olduk ama olsunHic sorma dedim biraz uyur da uyurum.30 dk da bir uyanak 90 dk yı tamamladık cok sukur.uzatmalara gidelim dedim ama kirmizi kart gosterdi uyandik️
Kuzum geçmiş olsun kalıcı birşey değildir geçer ama biraz zor olur büyüklerde bile zor geçiyorKızlar sanırım poposunda meme de olmuş kenarda acaba çatlak mı o yarın doktora soracağım. İnşallaj ger dönüşü olmayan bişeye sebep olmamışımdırburda birinde daha vardı sanki kimdi hatırlayamadım geçti mi acaba?
Aramıza hoşgeldin yanlız anneler klübüOy kızlar Berbat bir gece geçirdik, benim oğlan yerini yatağını yadırgadı derin uykuya geçemedi bir türlü dalamadı 3 saat ben uyudum 3 saat eşim uyudu Zar zor sabahı ettik. evde dünya kadar iş her yer çanta poşet dolu mülteci gibiyim yaaaa nasıl bitircem ben bu işleri uykum da var merhaba yeni hayat
Yok kuzum ek gıda dan o benimki de değişik değişik kaka yapıyorKizlar selam benim kiz bugun kaka yapti ama nasil diyeyim icinde boyle siyahmi desem koyu yesilmi parcalar var ve islak medille bakayim dedim birseyin kabugu gibi. Bu sabah cok az 1 cay kasigi kadar peynir yedirdim onuda yuzunu burusturdu yine dunde elma puresi yedi 2 yemek kasigi kadar yemistir. Ondan onceki gun ise kabak patates havuc vermistim ama ertesi gun kakasini yapmisti ondanda degildir kabak biraz fazla koymustum. Neden olabilir ki yabaska birsey degildirdime
Jadesi tedirgin oldum ya ben bu kiza ne verecegimi sasirdim bir migdesini bulandirir bir kusar bir kakada havuclar baska baska seyler anlamadim yaYok kuzum ek gıda dan o benimki de değişik değişik kaka yapıyor
Kızlar sanırım poposunda meme de olmuş kenarda acaba çatlak mı o yarın doktora soracağım. İnşallaj ger dönüşü olmayan bişeye sebep olmamışımdırburda birinde daha vardı sanki kimdi hatırlayamadım geçti mi acaba?
Bende geri yattım uyudum uyanınca babası koyamadı bütün gece uyumadım diye o devraldı öyle öyle bizde 2 saate yakın uyuduk öğle uykusunu erkene çekmiş olduk ama olsunşimdi de diğer uykuyu yapıyoruz inşallah sallıyorum bakalım annelere haftada 1 tatil olsun hadi ya uyusun kendine baksın gezsin tozsun alışveriş yapsın
Özelden atabilirsin canim.ben ne tatalar gordumResim atsam tiksinir misiniz ya
Neyse bir sonraki kakayo takip edeyim
Hoşbulduk canım saltanatım bitti kül kediliğine geri döndüm böhühühüh diye ağlayarak yatağa kapanmak istiyorum ama 4 makine çamaşır beni bekliyor bebe uzaya gelmiş gibi sağa sola bakıyor uyumuyorAramıza hoşgeldin yanlız anneler klübüAllah eşlere zeval vermesin bende çamaşır bekler ama zorlu gecenin sabahında bilemedim götümü kadıramıycam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?