- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Sagolll. Evet sehir degistiriyorz ankaraya tasinacagim annemler de orada. Fzla bi uzak da olmayacak gbi sanki. Ama bittik hâlâ ariyoruzGörmemiştim canım size de geçmiş olsun. Bizi ek gıda mahfetti halbuki lor denedim 3 gün vermişimdir ancak ama ilk kabızlığında kesmem gerekirmiş demek ki. Kremler işe yarıyor mu bari? Daha önce kabızlık olmuştu ama bu kadar sert kaka olmamıştı o tahriş etti poposunu yavrumun
Gözün aydın anlamadım şimdi sen şehir de mi değiştiryorsun? Annenlerle aynı şehre mi taşımacaksın?
minikbebegim9640 canım sevindim senin adına ama kayınbiraderinin sizle kalması hoşuma gitmedi. Gençsiniz yeni evlisiniz evde genç bir erkek ne bileyim rahat olamazdım ben. Allah gönlüne göre versin kuzum
Hayirlisi olsun insallah
Hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına umarım kaynında olmaz yakında başbaşa kalırsınız iyice
Evet kaynm bana zarari olmaz odadan cikmaz etmez ki hep bizde degl halasigl vs de oturur yatar kalkar arada belli zan haftalarca flan oyle yapilacak. Oyle iste bakalm tek o evden kurtuluyum da byle olsun diyorm ileride zaten gidecek kaynm surekli bisy degilCanim makat kıvrımı deniyor ona.meme olamaz.meme hemen olmaz korkma dahiliyeci doktor arkadasim demisti.zorlanmadan olur genellikle gecer.sicak tutanca icine ceker.sicak su tutmak ya da oturtmakla.
Aaah aah diyorum jadeeelerin balısi...amaaa nerdeeee
Özelden atabilirsin canim.ben ne tatalar gordumalerjiden dolayi her tata incelemede
minikbebegim9640 yavru kuş hayırlı ugurlu olsun.çoook sevindim amma ve lakin son satirlar biraz canımı sıktı.kaynin ne alaka gülüm. Sen bilirsin ama bence bastan konuş.gencsiniz siz..her turlu deli doluluk olur.evde kayin sıkıntı canim.kac yasinda olursa olsun.ama en azindan 14 yas ustu olmamali.
Ooo süpersin valla 1 günde ev de bulmuşsun. Hadi inşallah herşey iyi olur sizin için hayırlı uğurlu olsun kolay gelsinEvi hallettik kizlar cok icime sindi şükür. Smdi eve gidiyoruz iste. Beni bırakacaklar ordan ufak tefek eşya alırlar sabah erkenden çıkacaklar geri kb da gidecek flan iste halledecekler işlerini kb geri arabayla donecek. Esim de 1 ay flan calisacak snra beni alacaklar evle. Belki daha kisa bi sure snra alir belli de olmaz. Eve gidince de ben artk ev toplayacagm iste yogun şekilde. Allah hayırlısını versin artk. 1 gunde cok fzla ugrasmadan evimizi buldk
Labne ne veriyorsun kendin mi yapıyorsun? Ben de labne vereyim çünkü lora da şöyle başladım labne kıvamında bir lor vardı evde çok beğendi. Epey yedi tuzlu diye fazla vermedim sonra ben yaptım ama bilmiyorum ondan mı oldu bağırsakları ek gıdadan biraz karıştı mı?S Susam_tanesi çok çok geçmiş olsun İpek kızıma. Çok üzüldüm. Zeytinyağı koy hersabah mamasına. Bir zararı yok. Tek acı çekmesin kuzular. Ata da ilk defa bugün 4. Günde kakasını yaptı ıkına ıkına. Mideleri bĞırsakları ne ki gariplerin zorlanıyorlar. Bizim DR lor a sıcak bakmadı. Labne verin demişti onu veriyorum. Organik lor var vereyim dedim erken dedi. Bu hafta bizim de kontrol var. Bakalım ne diyecek.
Nasıl yapılıyor tarif var mı?labne mi yapsan canim. ben büyüğe labne veriyordum. küçüğe de gelecek ay başlarım 7ayi bekliyorum
Geçmiş olsun canım bence herşey bir anda yapıcam diye uğraşma ben bir yeri toplasam bir yer kalıyor kabullendim artık arada canım sıkılıyor herşey üstüme geliyor ama yapacak bişey yok. Önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımızOy kızlar Berbat bir gece geçirdik, benim oğlan yerini yatağını yadırgadı derin uykuya geçemedi bir türlü dalamadı 3 saat ben uyudum 3 saat eşim uyudu Zar zor sabahı ettik. evde dünya kadar iş her yer çanta poşet dolu mülteci gibiyim yaaaa nasıl bitircem ben bu işleri uykum da var merhaba yeni hayat
İnşallah canım sağolKuzum geçmiş olsun kalıcı birşey değildir geçer ama biraz zor olur büyüklerde bile zor geçiyorRabbim şifasını versin
Bize de sıcak su banyosu önerdi yapıyoruz 2 gündür bakalım inşallah en kısa zamanda iyileşir travma olmadan atlatır kuzum.Canim makat kıvrımı deniyor ona.meme olamaz.meme hemen olmaz korkma dahiliyeci doktor arkadasim demisti.zorlanmadan olur genellikle gecer.sicak tutanca icine ceker.sicak su tutmak ya da oturtmakla.
Aaah aah diyorum jadeeelerin balısi...amaaa nerdeeee
Özelden atabilirsin canim.ben ne tatalar gordumalerjiden dolayi her tata incelemede
minikbebegim9640 yavru kuş hayırlı ugurlu olsun.çoook sevindim amma ve lakin son satirlar biraz canımı sıktı.kaynin ne alaka gülüm. Sen bilirsin ama bence bastan konuş.gencsiniz siz..her turlu deli doluluk olur.evde kayin sıkıntı canim.kac yasinda olursa olsun.ama en azindan 14 yas ustu olmamali.
Canım sağol suçluyorum maalesef mükemmelliyetçilik de var bende iyi bişey değil hastalık gibi herşeyi kendine bağlıyorsun. Aşmam lazım. İlk aylarda kilo alımımda hata yaptım ek gıdada yapmayacağım dedim bir sürü şey izledim araştırdım bu seferde yemeyen bebek beni demoralize etti loru da sevdi diye verdim üstüste belki ondan değildir bilmiyorum ama işte kendimi çok yıprattım 2 gündür. Biraz rahatlasam iyi olacak ama işte poposunu gördükçe canım sıkılıyor.S Susam_tanesi geçmiş olsun canım kendini suçlama olabiliyor maalesef ek gıda döneminde. Lorun kabız yaptığını ilk kez duydum desem. İnşallah kısa zamanda geçer gider.
Dün benimki de çorbasınu içti sofraya uzanıyordu durmuyordu mama sandalyesinde eline biraz ekmek verdik yedi onu. Sabah keçi kakası yapmış resmen. Bugün üç kez öyle katı katı yaptı. Hemen semizotu yaptım zeytinyağlı yarına düzelir diye umuyorum inşallah. Karnabahar püresi yediğinde iyiydi kıvamı bir de.
Bu kadar kısa sürede şehir değişikliği kararı yeni iş yeni ev gerçekten zor süreçler. Çok hızlı olmuş. Umarım herşey daha iyi olur senin adına. Annenlerle aynı şehirde olman en iyi yanı olmuş. Hayırlı olsun. Kv ler ne diyor bu işe. Bir anda ev boşalacak onların daSagolll. Evet sehir degistiriyorz ankaraya tasinacagim annemler de orada. Fzla bi uzak da olmayacak gbi sanki. Ama bittik hâlâ ariyoruz
Evde laboratuvar ortamı kurcaz az kaldıJadesi tedirgin oldum ya ben bu kiza ne verecegimi sasirdim bir migdesini bulandirir bir kusar bir kakada havuclar baska baska seyler anlamadim yabu arada siyab degil elime alip bir parça isikla baktm koyu yesilmis ahh annelik kacinci seviyedeyim acaba
Benimde cuma günü annemle ablam gelecek 1 hafta saltanat süreyim beHoşbulduk canım saltanatım bitti kül kediliğine geri döndüm böhühühüh diye ağlayarak yatağa kapanmak istiyorum ama 4 makine çamaşır beni bekliyor bebe uzaya gelmiş gibi sağa sola bakıyor uyumuyorbugün ne çok iş yaparsam kar hafta içi eşim akşam 7 ye kadar yok
bende mi gelsem diyecem ama 2 çocukla mümkün müKpss tayfa vardı ya beni gaza getirin başarılı hanımlar hadi ihtiyacım vardoğu görevinde atanmak istiyorum artık bu sene başlayım temel yapayım diye şu fakire örnek olacak kişiler bekleniyor ya da yandaşlar
Ben de odiş çürümesine sebep oluyormuş beraberin
a
ben bitigim. 2 yaşındaki de sanirim diş çıkarıyor kucugude bi hallerde. canim cikiyo
canim süzme peynirle yapılıyor. aynı yoğurt mayalar gibi düşün. farkı dolapta soğuduktan sonra bi kabin üstüne suzgecini koy sonra da tulbentini koy ve peyniri süz. beklesin oyleyece. hatta üstüne ağırlık koy daha kıvamlı olur. alttaki su peyniraltisuyu.sakin atma değerlidir. çorbalara kullan. tülbentin içindeki de labnen oluyor canim. tuzsuz yapacagin için 1lt yeterli olur cok yapip eksşitme.Labne ne veriyorsun kendin mi yapıyorsun? Ben de labne vereyim çünkü lora da şöyle başladım labne kıvamında bir lor vardı evde çok beğendi. Epey yedi tuzlu diye fazla vermedim sonra ben yaptım ama bilmiyorum ondan mı oldu bağırsakları ek gıdadan biraz karıştı mı?
Nasıl yapılıyor tarif var mı?
Geçmiş olsun canım bence herşey bir anda yapıcam diye uğraşma ben bir yeri toplasam bir yer kalıyor kabullendim artık arada canım sıkılıyor herşey üstüme geliyor ama yapacak bişey yok. Önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız
İnşallah canım sağol
Bize de sıcak su banyosu önerdi yapıyoruz 2 gündür bakalım inşallah en kısa zamanda iyileşir travma olmadan atlatır kuzum.
Canım sağol suçluyorum maalesef mükemmelliyetçilik de var bende iyi bişey değil hastalık gibi herşeyi kendine bağlıyorsun. Aşmam lazım. İlk aylarda kilo alımımda hata yaptım ek gıdada yapmayacağım dedim bir sürü şey izledim araştırdım bu seferde yemeyen bebek beni demoralize etti loru da sevdi diye verdim üstüste belki ondan değildir bilmiyorum ama işte kendimi çok yıprattım 2 gündür. Biraz rahatlasam iyi olacak ama işte poposunu gördükçe canım sıkılıyor.
Sen tecrübelisin hayranlıkla takip ediyorum yaptığın şeyleri keşke ben de öyle olabilsem ama işte ilk çocuk bi de yalnız çok zormuş..
Senin tesellin ayrı bir iyi geldi sağol
Bu kadar kısa sürede şehir değişikliği kararı yeni iş yeni ev gerçekten zor süreçler. Çok hızlı olmuş. Umarım herşey daha iyi olur senin adına. Annenlerle aynı şehirde olman en iyi yanı olmuş. Hayırlı olsun. Kv ler ne diyor bu işe. Bir anda ev boşalacak onların da
benim büyüğü öyle. çok zayıfladı farkındayım. yemek yemeyi reddediyor. küçük masallah iyi. ikisinin de anası benim ama sonuç ortada bazen olmaz işte napsanSağlıkları yerinde olsun tek diyorum kiloyu önemsemiyorum . Birileri bir şey demese , gözüme sokmasa keşke . Bana kalsa çok şükür sağlıklı ya diyorum , hala kilosu ile üstüme üstüme geliyorlar . Sena kuşum da hem emmede hem mama içmede hem ek gıdada canıma okuyor . Emmeyi de bıraktı . Aynı aydaki kız çocuklarının %25 i Sena gibizaten artık kilo alımı daha da yavaşlayacakmış . Bazen böyle moralim bozuluyor , birileri dürttüğü için
muhendisinoglu nu takip ediyorsan eğer sabitlenen hikayeler arasında en sonda var anlatımıLabne ne veriyorsun kendin mi yapıyorsun? Ben de labne vereyim çünkü lora da şöyle başladım labne kıvamında bir lor vardı evde çok beğendi. Epey yedi tuzlu diye fazla vermedim sonra ben yaptım ama bilmiyorum ondan mı oldu bağırsakları ek gıdadan biraz karıştı mı?
Nasıl yapılıyor tarif var mı?
Geçmiş olsun canım bence herşey bir anda yapıcam diye uğraşma ben bir yeri toplasam bir yer kalıyor kabullendim artık arada canım sıkılıyor herşey üstüme geliyor ama yapacak bişey yok. Önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız
İnşallah canım sağol
Bize de sıcak su banyosu önerdi yapıyoruz 2 gündür bakalım inşallah en kısa zamanda iyileşir travma olmadan atlatır kuzum.
Canım sağol suçluyorum maalesef mükemmelliyetçilik de var bende iyi bişey değil hastalık gibi herşeyi kendine bağlıyorsun. Aşmam lazım. İlk aylarda kilo alımımda hata yaptım ek gıdada yapmayacağım dedim bir sürü şey izledim araştırdım bu seferde yemeyen bebek beni demoralize etti loru da sevdi diye verdim üstüste belki ondan değildir bilmiyorum ama işte kendimi çok yıprattım 2 gündür. Biraz rahatlasam iyi olacak ama işte poposunu gördükçe canım sıkılıyor.
Sen tecrübelisin hayranlıkla takip ediyorum yaptığın şeyleri keşke ben de öyle olabilsem ama işte ilk çocuk bi de yalnız çok zormuş..
Senin tesellin ayrı bir iyi geldi sağol
Bu kadar kısa sürede şehir değişikliği kararı yeni iş yeni ev gerçekten zor süreçler. Çok hızlı olmuş. Umarım herşey daha iyi olur senin adına. Annenlerle aynı şehirde olman en iyi yanı olmuş. Hayırlı olsun. Kv ler ne diyor bu işe. Bir anda ev boşalacak onların da
canim süzme peynirle yapılıyor. aynı yoğurt mayalar gibi düşün. farkı dolapta soğuduktan sonra bi kabin üstüne suzgecini koy sonra da tulbentini koy ve peyniri süz. beklesin oyleyece. hatta üstüne ağırlık koy daha kıvamlı olur. alttaki su peyniraltisuyu.sakin atma değerlidir. çorbalara kullan. tülbentin içindeki de labnen oluyor canim. tuzsuz yapacagin için 1lt yeterli olur cok yapip eksşitme.
Sağlıkları yerinde olsun tek diyorum kiloyu önemsemiyorum . Birileri bir şey demese , gözüme sokmasa keşke . Bana kalsa çok şükür sağlıklı ya diyorum , hala kilosu ile üstüme üstüme geliyorlar . Sena kuşum da hem emmede hem mama içmede hem ek gıdada canıma okuyor . Emmeyi de bıraktı . Aynı aydaki kız çocuklarının %25 i Sena gibizaten artık kilo alımı daha da yavaşlayacakmış . Bazen böyle moralim bozuluyor , birileri dürttüğü için
Kilo işine takınmayalım bencebenim büyüğü öyle. çok zayıfladı farkındayım. yemek yemeyi reddediyor. küçük masallah iyi. ikisinin de anası benim ama sonuç ortada bazen olmaz işte napsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?