Kuzum golden goat u evolviya ile dönüşümlü verdim ama birkaç Aydır golden goat vermiyorum çünkü golden le çok hızlı kilo alıyordu. Biz de 2 hafta sonra 2 numaraya geçeceğiz. Evolviya kullanıyorum. Ama Karadeniz’de mama stoğum bitti ve bebelac nutricomfor kullandım. O da bir sıkıntı yapmadı. Ama evolviya mideyi yormayan bir mama sorun çıkarmadı bugüne kadar.Kizlar mama olarak ne kullaniyorsunuz ?nzh99 sen golden goat veriyordun sanirim memnun musun atacigim in kilo alimi nasil ? Biz 2 hafta sinra 2 numaraya geçeceğiz sma eski ambalaj hic bir yerde kalmamis zar zor buldum su zamana dek
Mama degstirmem gerekecek. Aptamiller gaz yapmisti ve kiz icemedi hipp yada smilac mi denesem bilemedim ya.misskokulumm sen en son smilac veriyordun ama suan anne sutune dondu baya seninki sanirim.
Ooo süpersin valla 1 günde ev de bulmuşsun. Hadi inşallah herşey iyi olur sizin için hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin
[/QUOTEde.Amin insallahev geniş ferah buyuk bir mutfak en sevdiğim. Artk eksikleri de yavasbl yavas alırım iste. Zor ama bi o kdar guzel süreç beni bekler
Evet kisa surede oldu bitti hersey smdi yeni yatiyorm cok uykusuzum. Bi cok esyayi arabaya koyduk esim kaynim ustleri vs yastk yorgan tabak bardak bilmem ne. Herseyi koyduk bütün ustleri nerdeyse gidiyo ikisinin de. Annemler cok mutlu evim onlara yarm saatlik yerdeymis eczane saglk ocagi park vs hersey yakinimda carsiya 15 20 dk mesafe var flan guzel yer. Kb flan hic bisy demediler. Kv de normalde gelmicekti dha ama galiba 1 haftaua kalmaz gelir e kolay degl ben cocukla herseyi yapamam. Gorumce de daha cocugu bile dogru dürüst tutamiyomus ona guvenmiyomus ogretiyomus altini degistirmemis bile daha hic. Bizde byle olunca gelmek zorunda kaldi cagirmadik da biz kendi dedi oyle olmaz nasıl yapacaksn kolay degl ev tasimak dedi ki birazda tek basina ogrenir artk modunda sıkılmış da zaten belli.Labne ne veriyorsun kendin mi yapıyorsun? Ben de labne vereyim çünkü lora da şöyle başladım labne kıvamında bir lor vardı evde çok beğendi. Epey yedi tuzlu diye fazla vermedim sonra ben yaptım ama bilmiyorum ondan mı oldu bağırsakları ek gıdadan biraz karıştı mı?
Nasıl yapılıyor tarif var mı?
Geçmiş olsun canım bence herşey bir anda yapıcam diye uğraşma ben bir yeri toplasam bir yer kalıyor kabullendim artık arada canım sıkılıyor herşey üstüme geliyor ama yapacak bişey yok. Önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız
İnşallah canım sağol
Bize de sıcak su banyosu önerdi yapıyoruz 2 gündür bakalım inşallah en kısa zamanda iyileşir travma olmadan atlatır kuzum.
Canım sağol suçluyorum maalesef mükemmelliyetçilik de var bende iyi bişey değil hastalık gibi herşeyi kendine bağlıyorsun. Aşmam lazım. İlk aylarda kilo alımımda hata yaptım ek gıdada yapmayacağım dedim bir sürü şey izledim araştırdım bu seferde yemeyen bebek beni demoralize etti loru da sevdi diye verdim üstüste belki ondan değildir bilmiyorum ama işte kendimi çok yıprattım 2 gündür. Biraz rahatlasam iyi olacak ama işte poposunu gördükçe canım sıkılıyor.
Sen tecrübelisin hayranlıkla takip ediyorum yaptığın şeyleri keşke ben de öyle olabilsem ama işte ilk çocuk bi de yalnız çok zormuş..
Senin tesellin ayrı bir iyi geldi sağol
Bu kadar kısa sürede şehir değişikliği kararı yeni iş yeni ev gerçekten zor süreçler. Çok hızlı olmuş. Umarım herşey daha iyi olur senin adına. Annenlerle aynı şehirde olman en iyi yanı olmuş. Hayırlı olsun. Kv ler ne diyor bu işe. Bir anda ev boşalacak onların da
O birileri hep var o birileri hep kulp bulur böyle düşün kilosu iyi olsa boyuna takar saçına takar gözünün üstündeki kaşına takar.. Sonu yok malesef kulak yıkamayı öğrenmeye çalış yoksa hep üzülürsünSağlıkları yerinde olsun tek diyorum kiloyu önemsemiyorum . Birileri bir şey demese , gözüme sokmasa keşke . Bana kalsa çok şükür sağlıklı ya diyorum , hala kilosu ile üstüme üstüme geliyorlar . Sena kuşum da hem emmede hem mama içmede hem ek gıdada canıma okuyor . Emmeyi de bıraktı . Aynı aydaki kız çocuklarının %25 i Sena gibizaten artık kilo alımı daha da yavaşlayacakmış . Bazen böyle moralim bozuluyor , birileri dürttüğü için
Neden olmasın biz kadınlar neler başarıyoruzbende mi gelsem diyecem ama 2 çocukla mümkün mü
misskokulumm S Susam_tanesi iyi geceler canlar. Hazır Pınar labne aldım ilk vereceğimde ama tuzluydu. Tuzsuzunu çok aradım bulamadım. Süzme peynirden mayaladım yoğurt mayalar gibi ama yaklaşık 10 saat kadar uyuttum sonra da süzgeç ve tülbent yardımıyla üzerine ağırlık koyup 6 saat kadar süzdürdüm kıvamı koyu oldu. Suyu da peyniraltı suyu oldu. Buz poşetine doldurdum çorbalarına atmak için. Kuzulara afiyet olsun.
Öyle tabi canım acil olanları hallettim gerisini bıraktım zamanla yapcam artıkLabne ne veriyorsun kendin mi yapıyorsun? Ben de labne vereyim çünkü lora da şöyle başladım labne kıvamında bir lor vardı evde çok beğendi. Epey yedi tuzlu diye fazla vermedim sonra ben yaptım ama bilmiyorum ondan mı oldu bağırsakları ek gıdadan biraz karıştı mı?
Nasıl yapılıyor tarif var mı?
Geçmiş olsun canım bence herşey bir anda yapıcam diye uğraşma ben bir yeri toplasam bir yer kalıyor kabullendim artık arada canım sıkılıyor herşey üstüme geliyor ama yapacak bişey yok. Önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız
İnşallah canım sağol
Bize de sıcak su banyosu önerdi yapıyoruz 2 gündür bakalım inşallah en kısa zamanda iyileşir travma olmadan atlatır kuzum.
Canım sağol suçluyorum maalesef mükemmelliyetçilik de var bende iyi bişey değil hastalık gibi herşeyi kendine bağlıyorsun. Aşmam lazım. İlk aylarda kilo alımımda hata yaptım ek gıdada yapmayacağım dedim bir sürü şey izledim araştırdım bu seferde yemeyen bebek beni demoralize etti loru da sevdi diye verdim üstüste belki ondan değildir bilmiyorum ama işte kendimi çok yıprattım 2 gündür. Biraz rahatlasam iyi olacak ama işte poposunu gördükçe canım sıkılıyor.
Sen tecrübelisin hayranlıkla takip ediyorum yaptığın şeyleri keşke ben de öyle olabilsem ama işte ilk çocuk bi de yalnız çok zormuş..
Senin tesellin ayrı bir iyi geldi sağol
Bu kadar kısa sürede şehir değişikliği kararı yeni iş yeni ev gerçekten zor süreçler. Çok hızlı olmuş. Umarım herşey daha iyi olur senin adına. Annenlerle aynı şehirde olman en iyi yanı olmuş. Hayırlı olsun. Kv ler ne diyor bu işe. Bir anda ev boşalacak onların da
Olsun ya yemeğini yaparlar iki lafın belini kırarsınız mis gibi olur vallaBenimde cuma günü annemle ablam gelecek 1 hafta saltanat süreyim behoş benim bebe babasına bile gitmiyor da orası ayrı mesele kolay gelsin kuzum can sağlığı olsun iş güç yapılır
Eşim gün boyu yattı bugün.
Sabah cok kötü fırtına, şimşek, yağmur vardı baya erken kalkmıştık.
Çatı açıldı yeniden yapılıyor. Bendeki bu şansla mutfaktaki bacanın ordan eve şu damlamış, eşim fark etmiş de altına bir şey koymuş da ben zaten hassasım.iyice bunaldim.bugun..
Balkon yikar misin diye günlerdir söylüyorum giderler tıkanmış çatıdan gelenlerle eve basacak şu.
Yok hastaymış halsizlik, nazar mi değmişmiş..
Bari cocuklarla ilgilen diyorum. Ilgilense ne ki ya kızı ağlatıyor gel agliyor diyor ya oğlana bağırıyor
Çoğu erkek böyle sanırım.
Beklentiye girmemem lazim aslinda.
Allah ISLAH etsin ne diyim
Herkese sağlık, huzur, gecim nasip etsin.
Of.
Ona kızdıgma bugun oğluma sabrimi çabuk tükettim.
Oglum cok zorluyor beni zaten ama olsun zaten hasta bir cocuk hem de ben böyle simartarak buyuttum onu..
Ama iste şimdi geride bana kalan kocaman pismanlik
Inşallah yarın çocuklarıma aslinda ogluma yani Çok daha iyi davranırım.
Iyi geceler, Allaha emanet olun.
Benim gece nobeti başlar.
Sağda oğlan solda kızım.
Arada uyuyamayan, tutulan ben.
Bu kıza emzik vermem lazım benim.
Oğlumun da odasına ayar çekmem lazım.
Neyse çenem düştü.
Kremler kullanıyorum ama tam olarak iyileşme olmadı maalesef zorlayınca yeniden oluyorMerhaba araştırma yaparken yorumunuzu okudum.
Özel mesaj gönderemedim.
Kabızlık ve makatta çatlak sorununuz olmuş.
Aynı sorunu yaşıyoruz ve çok çaresiz kaldım.
Sizin sorun çözüldü mü acaba?
Ne yaptınız?
Tekrarladı bizde bilmiyorum bizde be biri ne ikisi 2 aylıkken alerji maması aldık ya ondan beri kabızdıGörmemiştim canım size de geçmiş olsun. Bizi ek gıda mahfetti halbuki lor denedim 3 gün vermişimdir ancak ama ilk kabızlığında kesmem gerekirmiş demek ki. Kremler işe yarıyor mu bari? Daha önce kabızlık olmuştu ama bu kadar sert kaka olmamıştı o tahriş etti poposunu yavrumun
Gözün aydın anlamadım şimdi sen şehir de mi değiştiryorsun? Annenlerle aynı şehre mi taşımacaksın?
Uzun kol iki kat giydirsen bir de kaç derece oluyor evIyice de soğudu artık.
Üstlerini de açıyorlar. Tulum alana kadar nasil yatırmalı kI.
Dün hirkayla yatırdım, sırti cok terlemişti bebişin.
Şimdi ince bir uzunköprü var ama üşür onunla üstünü açıyor ya.
Bilemedim. Yelek giydirsem kolu üşüyor.
Kremler kullanıyorum ama tam olarak iyileşme olmadı maalesef zorlayınca yeniden oluyor
İşte benim kızda tam böyle yaptı geçen bende sormuştum o koyu kabukmgibş olan ertesi günde keçi pisliği gibi kalıp yuvarlağa benzer bir şeydi burada normal cevabını aldım bende. Şok ve şaşırmıştımKizlar selam benim kiz bugun kaka yapti ama nasil diyeyim icinde boyle siyahmi desem koyu yesilmi parcalar var ve islak medille bakayim dedim birseyin kabugu gibi. Bu sabah cok az 1 cay kasigi kadar peynir yedirdim onuda yuzunu burusturdu yine dunde elma puresi yedi 2 yemek kasigi kadar yemistir. Ondan onceki gun ise kabak patates havuc vermistim ama ertesi gun kakasini yapmisti ondanda degildir kabak biraz fazla koymustum. Neden olabilir ki yabaska birsey degildirdime
Deneyecegim de korkuyorum bir yandan gecen aptamili icemedi ufak kutu alop deneyeyim ben artik zaten 2 ye gececgiz bizde. Teskkur edrim.Kuzum golden goat u evolviya ile dönüşümlü verdim ama birkaç Aydır golden goat vermiyorum çünkü golden le çok hızlı kilo alıyordu. Biz de 2 hafta sonra 2 numaraya geçeceğiz. Evolviya kullanıyorum. Ama Karadeniz’de mama stoğum bitti ve bebelac nutricomfor kullandım. O da bir sıkıntı yapmadı. Ama evolviya mideyi yormayan bir mama sorun çıkarmadı bugüne kadar.
Benimkide 12 de uyudu aksam 9 bucukta bir uyku yapti yarim saat kadar sonra 12 ye kadar bizi pert etti. Ara uykuyu yapmasaydi 10 bucukta flan yatardi belki uyutmasamda agliyor boylede gec saatte yatiyor bizde yoruluyoruz napacagimi bilemedim ya.Kızlar ya ben büş sabah pert ağrıyor her yanım bebebeğim durup durup ağladı şimdi uyudu uykum da kaçtı
Deneyecegim de korkuyorum bir yandan gecen aptamili icemedi ufak kutu alop deneyeyim ben artik zaten 2 ye gececgiz bizde. Teskkur edrim.
Benimkide 12 de uyudu aksam 9 bucukta bir uyku yapti yarim saat kadar sonra 12 ye kadar bizi pert etti. Ara uykuyu yapmasaydi 10 bucukta flan yatardi belki uyutmasamda agliyor boylede gec saatte yatiyor bizde yoruluyoruz napacagimi bilemedim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?