2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum golden goat u evolviya ile dönüşümlü verdim ama birkaç Aydır golden goat vermiyorum çünkü golden le çok hızlı kilo alıyordu. Biz de 2 hafta sonra 2 numaraya geçeceğiz. Evolviya kullanıyorum. Ama Karadeniz’de mama stoğum bitti ve bebelac nutricomfor kullandım. O da bir sıkıntı yapmadı. Ama evolviya mideyi yormayan bir mama sorun çıkarmadı bugüne kadar.

Eşim gün boyu yattı bugün.
Sabah cok kötü fırtına, şimşek, yağmur vardı baya erken kalkmıştık.
Çatı açıldı yeniden yapılıyor. Bendeki bu şansla mutfaktaki bacanın ordan eve şu damlamış, eşim fark etmiş de altına bir şey koymuş da ben zaten hassasım.iyice bunaldim.bugun..
Balkon yikar misin diye günlerdir söylüyorum giderler tıkanmış çatıdan gelenlerle eve basacak şu.
Yok hastaymış halsizlik, nazar mi değmişmiş..
Bari cocuklarla ilgilen diyorum. Ilgilense ne ki ya kızı ağlatıyor gel agliyor diyor ya oğlana bağırıyor
Çoğu erkek böyle sanırım.
Beklentiye girmemem lazim aslinda.
Allah ISLAH etsin ne diyim
Herkese sağlık, huzur, gecim nasip etsin.

Of.
Ona kızdıgma bugun oğluma sabrimi çabuk tükettim.
Oglum cok zorluyor beni zaten ama olsun zaten hasta bir cocuk hem de ben böyle simartarak buyuttum onu..
Ama iste şimdi geride bana kalan kocaman pismanlik.
Inşallah yarın çocuklarıma aslinda ogluma yani Çok daha iyi davranırım.

Iyi geceler, Allaha emanet olun.
Benim gece nobeti başlar.
Sağda oğlan solda kızım.
Arada uyuyamayan, tutulan ben.
Bu kıza emzik vermem lazım benim.
Oğlumun da odasına ayar çekmem lazım.
Neyse çenem düştü.

Iyice de soğudu artık.
Üstlerini de açıyorlar. Tulum alana kadar nasil yatırmalı kI.
Dün hirkayla yatırdım, sırti cok terlemişti bebişin.
Şimdi ince bir uzunköprü var ama üşür onunla üstünü açıyor ya.
Bilemedim. Yelek giydirsem kolu üşüyor.

misskokulumm S Susam_tanesi iyi geceler canlar. Hazır Pınar labne aldım ilk vereceğimde ama tuzluydu. Tuzsuzunu çok aradım bulamadım. Süzme peynirden mayaladım yoğurt mayalar gibi ama yaklaşık 10 saat kadar uyuttum sonra da süzgeç ve tülbent yardımıyla üzerine ağırlık koyup 6 saat kadar süzdürdüm kıvamı koyu oldu. Suyu da peyniraltı suyu oldu. Buz poşetine doldurdum çorbalarına atmak için. Kuzulara afiyet olsun.

O birileri hep var o birileri hep kulp bulur böyle düşün kilosu iyi olsa boyuna takar saçına takar gözünün üstündeki kaşına takar.. Sonu yok malesef kulak yıkamayı öğrenmeye çalış yoksa hep üzülürsün

Canim 6 saat çok uzun süre.ondan koyu olmuştur. 1 saat yeterli bence.bazen hic suzdurmedigim oluyor benim.peynir alti suyu ziyan olmasin diye öyle yedirdigim de oldu ogluma.eger katı şoyle güsel tuttuysa maya tabi ki.

Öyle tabi canım acil olanları hallettim gerisini bıraktım zamanla yapcam artık

Aahh canim ahh benim esim de ayni..aynısı..bu kadar guzel özetlenir.. bu kiz durmuyor der oğlan ordan hassas zaten kıskanıyor... bazen sanki tikaniyorum nefes alamıyor gibi oluyorum..çocuklar üzulmesin diye tutuyorum kendimi.o zaman da olmayacak bir seye patliyorum..

Kizim ogluma ozenir cabucak konuşur sandim.oglum kizima ozenip bagiriyor ciglik atiyor onun gibi anlamsız sesler çikariyor...kulaklarim hastalandi..geceleri kafamin icindeki gurultuden uyuyamaz oldum zaten kız uyutmuyor.gunduz uykusu yok gibi..gece desen felaket.. diz kapaklarım dahil tum eklemlerim agriyor.damagimda aftlar çıktı.resmen güçsüz düştüm

Amma cok soylendim di mi

Olsun iyi ki varlar..Veren rabbime sonsuz sukurler olsun

Kremler kullanıyorum ama tam olarak iyileşme olmadı maalesef zorlayınca yeniden oluyor

Tekrarladı bizde bilmiyorum bizde be biri ne ikisi 2 aylıkken alerji maması aldık ya ondan beri kabızdı

Uzun kol iki kat giydirsen bir de kaç derece oluyor ev

İşte benim kızda tam böyle yaptı geçen bende sormuştum o koyu kabukmgibş olan ertesi günde keçi pisliği gibi kalıp yuvarlağa benzer bir şeydi burada normal cevabını aldım bende. Şok ve şaşırmıştım

Kızlar ya ben büş sabah pert ağrıyor her yanım bebebeğim durup durup ağladı şimdi uyudu uykum da kaçtı

Deneyecegim de korkuyorum bir yandan gecen aptamili icemedi ufak kutu alop deneyeyim ben artik zaten 2 ye gececgiz bizde. Teskkur edrim.

Kızlar ya ben büş sabah pert ağrıyor her yanım bebebeğim durup durup ağladı şimdi uyudu uykum da kaçtı
Benimkide 12 de uyudu aksam 9 bucukta bir uyku yapti yarim saat kadar sonra 12 ye kadar bizi pert etti. Ara uykuyu yapmasaydi 10 bucukta flan yatardi belki uyutmasamda agliyor boylede gec saatte yatiyor bizde yoruluyoruz napacagimi bilemedim ya.

Bazen konuşuyorum yapma birtanem güzel kzıım diye ha böyle de dinliyor gibi anlıyor herhal diyorum sonra bir anda bir yaygara bir çığlık sormayın beni kandırıyır diyorum
Bazen beşikte o kadar ağlıyor ki kaldırsam daha huysuz oluyor daha çok ağlıyor öbür türlü yine ağlıyor alıyorum bazen de öpüp öpüp koyuyorum yatıyor
Bir düzeni yok ya etrafında pervaneyiz valla biraz büyüyüp anlasa ohhh en zor şey uyku zaten

Neyse ya buradan pervaneyim pervaneyi armağan ediyorum

Gunaydin kizlar sabah sabah sinirim tepemde erikli den su söyledim aksam kartla da odeme almiyorlar aksambve sabah cikmadan esime para birak dedim birakmadan cikms. Sorumsuz ! Kizin suyuda bitmek üzere dışarıda hava sguk kimsede yok bırakıp su alip geleyim. Biterse kucagima alir gider gelirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…