Diyorum çocuğu size bırakıp kaçacamOlsun ya yemeğini yaparlar iki lafın belini kırarsınız mis gibi olur valla
Kızlar ya ben büş sabah pert ağrıyor her yanım bebebeğim durup durup ağladı şimdi uyudu uykum da kaçtı
Kuzum ağlasa da eğer uyku saati yoksa dayanmalısın bizimki de arada kaydırıyor hopla zıpla pert olup saatini bekliyoruz mecbur çok geç yatıyor senin hanımDeneyecegim de korkuyorum bir yandan gecen aptamili icemedi ufak kutu alop deneyeyim ben artik zaten 2 ye gececgiz bizde. Teskkur edrim.
Benimkide 12 de uyudu aksam 9 bucukta bir uyku yapti yarim saat kadar sonra 12 ye kadar bizi pert etti. Ara uykuyu yapmasaydi 10 bucukta flan yatardi belki uyutmasamda agliyor boylede gec saatte yatiyor bizde yoruluyoruz napacagimi bilemedim ya.
Unutmuştur yavrum kızma öyle ister mi siz susuz kalın arabasına at gidin markete hava almış olursunuzGunaydin kizlar sabah sabah sinirim tepemde erikli den su söyledim aksam kartla da odeme almiyorlar aksambve sabah cikmadan esime para birak dedim birakmadan cikms. Sorumsuz ! Kizin suyuda bitmek üzere dışarıda hava sguk kimsede yok bırakıp su alip geleyim. Biterse kucagima alir gider gelirim artik
5kez soyledim ya jadem artik oyle yapicam..Unutmuştur yavrum kızma öyle ister mi siz susuz kalın arabasına at gidin markete hava almış olursunuz
Aynn ya ben zaten kafasını yastığa koyduğu gibi uyuyanlara hayranım hiç öyle olamadım ne kadar yorgun olsam daOnlar uyuyunca bizde uyusak hemen dinlencez ama yok olmuyor
Canım iyisiniz üzülme hiç ben geçen ay yüzde 3 ten yüzde 10 a çıktık da göbek atacaktım. Bu ay yine az aldı ek gıdaydı kabızlıktı derken Mama yemesine odaklanamadım yani acıkınca tabi ki verdim ama Acıkmadan da ağzına dayıyordum bazen biberonu. Kesin az aldı yine düştük percentilde. Ama boyda yüzde 75 de öyle olunca da gelişimsel bir problemi yoktur diye düşünüyorumSağlıkları yerinde olsun tek diyorum kiloyu önemsemiyorum . Birileri bir şey demese , gözüme sokmasa keşke . Bana kalsa çok şükür sağlıklı ya diyorum , hala kilosu ile üstüme üstüme geliyorlar . Sena kuşum da hem emmede hem mama içmede hem ek gıdada canıma okuyor . Emmeyi de bıraktı . Aynı aydaki kız çocuklarının %25 i Sena gibizaten artık kilo alımı daha da yavaşlayacakmış . Bazen böyle moralim bozuluyor , birileri dürttüğü için
Sağol canım dün öğleden beri ve bu sabah cıvık kaka yaptı ama işte altını değiştirken falan biraz ağlıyorBirileri hic bitmiyor, bitmez ki canım.
Bosvercez yapacak bir şey yok.
Kilo hic iyi bir şey değil ki.
Sağlığı, kan değerleri önemli değil mi zaten.
Oglum böbrek hastası ya doktorları kilo almasini istemez. Cuunku organlarin kapasitesi belli fazla yuk bindirmeye gerek yok. öyle düşün sen de.
Mesela kemikleri sayılıyor benim oğlumun da.
Bazı bebek iştahsız oluyor iste, bazısında boş kilo oluyor ne bileyim degisik.
Bazısı minyon olur sen milyondan mesela.
Zamanla daha da oturacaktır insallah beslenme düzeni.
S Susam_tanesi
Ben de her zaman hep kendimi suçladım, suçluyorum..
Benim de anneliği böyle tam olsun, iyi olsun derken hem eksik kalıyor hem de ben eksiliyorum..
Normal aslında biraz.
En değerli şey evlatlarımız bizim için öyle değil mi.
Kendini hırpalama.
Lor yapmamıştır belki de sen fazla verdin diye değil-dir.
Yapısal olarak dardır belki makat çıkışı ipek bebegin.
Bağırsaklar daha tam olgunlasmasigi için kalayı beklemiştir.
Benim kızım da birkaç gün yapmamaya başladı ki günde 5 6 yapardı. Yapınca da böyle elma.dilkmi gibi sert yapmış.
Kendini suçlama.
Doktor demiş ki ben hemen müdahale etmiyorum demiş. Sen de ona güvenmişsin.
SuYu bolca içerse insallah biraz karın masajı,zeytinyağ tasviyesi, kuru kayısı püresi ile insallah artık kalası yumuşar.
Ama varmak biraz zaman alabilir canım
Inşallah cani cok fazla acimadan atlatır güzel yavrun.
Onların hücreleri cok çabuk yenileniyor Allahın izniyle.
Erkenden fark edildigi icin zaten daha cabuk duzelecektir.
Yarın doktor zaten krem, fitil yazar diye dusunuyorum. Benimki çok fazla ileriydi, 5dakikalik operasyon olmuştum 6 yıl oldu.
Kendini kahretmemeye çalış olur mu.
Bazen ne yaparsan yap, en sevdiğini koruyamiyorsun, üzülmesini engelleyemiyorsun..Ben de genelde böyle oluyor hoş..
Inşallah rabbim sağlık versin evlatlarımıza, bizlere.
Şimdi nasılsınız.
Biraz daha rahatladı mi yavrun.
Sağolsun benim eşim çok yardımcı ben gibi bakar bıraksam gözüm arkada kalmaz. İlk zamanlardaki sürekli eleştirel tavrı da kalmadı. Konuşmuştum bir kere ben annesiyim izin ver de içgüdüsel olarak öğreneyim herşey kitabi değil diye. Şimdi fazla karışmıyor. Güveniyor artık sanırım. Biraz da ben takmıyorum. Geçen kapıya yakın geçtin kafasını çarpacaktın diyor. Takmıyorum bugüne kadar kafasını bir yere mi çarptım sanki. O da onun huyu. Anksiyete vardı bir ara zaten tedavi oldu.Eşim gün boyu yattı bugün.
Sabah cok kötü fırtına, şimşek, yağmur vardı baya erken kalkmıştık.
Çatı açıldı yeniden yapılıyor. Bendeki bu şansla mutfaktaki bacanın ordan eve şu damlamış, eşim fark etmiş de altına bir şey koymuş da ben zaten hassasım.iyice bunaldim.bugun..
Balkon yikar misin diye günlerdir söylüyorum giderler tıkanmış çatıdan gelenlerle eve basacak şu.
Yok hastaymış halsizlik, nazar mi değmişmiş..
Bari cocuklarla ilgilen diyorum. Ilgilense ne ki ya kızı ağlatıyor gel agliyor diyor ya oğlana bağırıyor
Çoğu erkek böyle sanırım.
Beklentiye girmemem lazim aslinda.
Allah ISLAH etsin ne diyim
Herkese sağlık, huzur, gecim nasip etsin.
Of.
Ona kızdıgma bugun oğluma sabrimi çabuk tükettim.
Oglum cok zorluyor beni zaten ama olsun zaten hasta bir cocuk hem de ben böyle simartarak buyuttum onu..
Ama iste şimdi geride bana kalan kocaman pismanlik.
Inşallah yarın çocuklarıma aslinda ogluma yani Çok daha iyi davranırım.
Iyi geceler, Allaha emanet olun.
Benim gece nobeti başlar.
Sağda oğlan solda kızım.
Arada uyuyamayan, tutulan ben.
Bu kıza emzik vermem lazım benim.
Oğlumun da odasına ayar çekmem lazım.
Neyse çenem düştü.
Sağol canımcım. Uyuturken yoğurt makinasına koyabilirm sanırım değil mi?@misskokulumm S Susam_tanesi iyi geceler canlar. Hazır Pınar labne aldım ilk vereceğimde ama tuzluydu. Tuzsuzunu çok aradım bulamadım. Süzme peynirden mayaladım yoğurt mayalar gibi ama yaklaşık 10 saat kadar uyuttum sonra da süzgeç ve tülbent yardımıyla üzerine ağırlık koyup 6 saat kadar süzdürdüm kıvamı koyu oldu. Suyu da peyniraltı suyu oldu. Buz poşetine doldurdum çorbalarına atmak için. Kuzulara afiyet olsun.
Senin diyetten dolayı da güçsüz kalıyorsun sen canım. Yavaş yavaş açmayacak mısın artık?Aahh canim ahh benim esim de ayni..aynısı..bu kadar guzel özetlenir.. bu kiz durmuyor der oğlan ordan hassas zaten kıskanıyor... bazen sanki tikaniyorumnefes alamıyor gibi oluyorum..çocuklar üzulmesin diye tutuyorum kendimi.o zaman da olmayacak bir seye patliyorum..
Kizim ogluma ozenir cabucak konuşur sandim.oglum kizima ozenip bagiriyor ciglik atiyor onun gibi anlamsız sesler çikariyor...kulaklarim hastalandi..geceleri kafamin icindeki gurultuden uyuyamaz oldumzaten kız uyutmuyor.gunduz uykusu yok gibi..gece desen felaket.. diz kapaklarım dahil tum eklemlerim agriyor.damagimda aftlar çıktı.resmen güçsüz düştüm
Amma cok soylendim di mi
Olsun iyi ki varlar..Veren rabbime sonsuz sukurler olsun
Size de geçmiş olsun canımcımTekrarladı bizde bilmiyorum bizde be biri ne ikisi 2 aylıkken alerji maması aldık ya ondan beri kabızdı
Aslında 9.30 da gece uykusuna yatmış olması lazım aradaki uyanmada sıkıntı var. Geç uyutmaya değil de uyanmamasına odaklanmak lazım belki de. Karanlıkta uyuyor değil mi? Uyanınca hemen uykuya geri döndürmeye çalışıyorsun?Deneyecegim de korkuyorum bir yandan gecen aptamili icemedi ufak kutu alop deneyeyim ben artik zaten 2 ye gececgiz bizde. Teskkur edrim.
Benimkide 12 de uyudu aksam 9 bucukta bir uyku yapti yarim saat kadar sonra 12 ye kadar bizi pert etti. Ara uykuyu yapmasaydi 10 bucukta flan yatardi belki uyutmasamda agliyor boylede gec saatte yatiyor bizde yoruluyoruz napacagimi bilemedim ya.
Canım her zaman aldığınız yerse bir sonrakinde verirsin. Sucular öyle şeyler yapabiliyorlar.Gunaydin kizlar sabah sabah sinirim tepemde erikli den su söyledim aksam kartla da odeme almiyorlar aksambve sabah cikmadan esime para birak dedim birakmadan cikms. Sorumsuz ! Kizin suyuda bitmek üzere dışarıda hava sguk kimsede yok bırakıp su alip geleyim. Biterse kucagima alir gider gelirim artik
Hangi kremler daha faydalı oldu sizce peki?
Canım iyisiniz üzülme hiç ben geçen ay yüzde 3 ten yüzde 10 a çıktık da göbek atacaktım. Bu ay yine az aldı ek gıdaydı kabızlıktı derken Mama yemesine odaklanamadım yani acıkınca tabi ki verdim ama Acıkmadan da ağzına dayıyordum bazen biberonu. Kesin az aldı yine düştük percentilde. Ama boyda yüzde 75 de öyle olunca da gelişimsel bir problemi yoktur diye düşünüyorum
Sen de millete takılma herkes etli butlu bebek olacak sanki dediği gibi arkadaşın öyle olsa da bu kadar kilo zararlı hareket edemez bu çocuk derlerdi milletin dediğine bakacak olursak ooo.
Sağol canım dün öğleden beri ve bu sabah cıvık kaka yaptı ama işte altını değiştirken falan biraz ağlıyor
Elimde değil çok canım sıkılıyor. Sen de biliyormuşsun işte inşallah en kısa sürede biter gider.
Sağolsun benim eşim çok yardımcı ben gibi bakar bıraksam gözüm arkada kalmaz. İlk zamanlardaki sürekli eleştirel tavrı da kalmadı. Konuşmuştum bir kere ben annesiyim izin ver de içgüdüsel olarak öğreneyim herşey kitabi değil diye. Şimdi fazla karışmıyor. Güveniyor artık sanırım. Biraz da ben takmıyorum. Geçen kapıya yakın geçtin kafasını çarpacaktın diyor. Takmıyorum bugüne kadar kafasını bir yere mi çarptım sanki. O da onun huyu. Anksiyete vardı bir ara zaten tedavi oldu.
Sabretmeye çalış canım o masumların bir suçu yok üstelik bizi bu şekilde test ediyorlar her şekilde seviyor mu beni diye. Sevgimiz sonsuz göstermede de sıkıntı yaşamayalım
Sağol canımcım. Uyuturken yoğurt makinasına koyabilirm sanırım değil mi?
Senin diyetten dolayı da güçsüz kalıyorsun sen canım. Yavaş yavaş açmayacak mısın artık?
Size de geçmiş olsun canımcım
Aslında 9.30 da gece uykusuna yatmış olması lazım aradaki uyanmada sıkıntı var. Geç uyutmaya değil de uyanmamasına odaklanmak lazım belki de. Karanlıkta uyuyor değil mi? Uyanınca hemen uykuya geri döndürmeye çalışıyorsun?
Karanlikta uyuyor cnm sallayayim dedim oyun oynuyordu zorlamadm bende ya gun icindede baya uyumustu cunkuCanım her zaman aldığınız yerse bir sonrakinde verirsin. Sucular öyle şeyler yapabiliyorlar.
Kızsan adın huysuz olurda işte napacan5kez soyledim ya jadem artik oyle yapicam..
Bende öyleyim e kitap okuyorum 3 sayfa sonra uyku bastırıyorAynn ya ben zaten kafasını yastığa koyduğu gibi uyuyanlara hayranım hiç öyle olamadım ne kadar yorgun olsam da
Aynen oyle :)Kızsan adın huysuz olurda işte napacan
Ohhh getir kuzum 1 e bakan 2 ye de bakar sen gez anacığınla ablacığınlaDiyorum çocuğu size bırakıp kaçacamdışarlarda gezecem naparsanız yapın
Kuzum cesme suyu hic kullanmıyorum. Hepte kaynatiyorum ama bu kaynak suyu korkutuyor beni dagdan geliyor ama bilmiyorum takintida yapiyor olabilirim. Canim disin ucu gozukunce ne zaman buyuyor yani ne zaman görünür hal alicak cok tatli olacaklar yaBKGK Canim disiniz hayirli olsun cesme suyunu kaynak suyunu da kaynat sogut icir canim.bisicik olmaz
Ay hadi darısı diğer dişlere ve bizim bebişlereKizlar benim karya min disi patlamis alt sag dis ben dun farkettim aslinda am baktirtmadi bugun iyice baktim zorla cok ufak patlamis sanirim:)
Ohhh getir kuzum 1 e bakan 2 ye de bakar sen gez anacığınla ablacığınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?