2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum ağlasa da eğer uyku saati yoksa dayanmalısın bizimki de arada kaydırıyor hopla zıpla pert olup saatini bekliyoruz mecbur çok geç yatıyor senin hanım

Unutmuştur yavrum kızma öyle ister mi siz susuz kalın arabasına at gidin markete hava almış olursunuz

Canım iyisiniz üzülme hiç ben geçen ay yüzde 3 ten yüzde 10 a çıktık da göbek atacaktım. Bu ay yine az aldı ek gıdaydı kabızlıktı derken Mama yemesine odaklanamadım yani acıkınca tabi ki verdim ama Acıkmadan da ağzına dayıyordum bazen biberonu. Kesin az aldı yine düştük percentilde. Ama boyda yüzde 75 de öyle olunca da gelişimsel bir problemi yoktur diye düşünüyorum
Sen de millete takılma herkes etli butlu bebek olacak sanki dediği gibi arkadaşın öyle olsa da bu kadar kilo zararlı hareket edemez bu çocuk derlerdi milletin dediğine bakacak olursak ooo.
Sağol canım dün öğleden beri ve bu sabah cıvık kaka yaptı ama işte altını değiştirken falan biraz ağlıyor
Elimde değil çok canım sıkılıyor. Sen de biliyormuşsun işte inşallah en kısa sürede biter gider.
Sağolsun benim eşim çok yardımcı ben gibi bakar bıraksam gözüm arkada kalmaz. İlk zamanlardaki sürekli eleştirel tavrı da kalmadı. Konuşmuştum bir kere ben annesiyim izin ver de içgüdüsel olarak öğreneyim herşey kitabi değil diye. Şimdi fazla karışmıyor. Güveniyor artık sanırım. Biraz da ben takmıyorum. Geçen kapıya yakın geçtin kafasını çarpacaktın diyor. Takmıyorum bugüne kadar kafasını bir yere mi çarptım sanki. O da onun huyu. Anksiyete vardı bir ara zaten tedavi oldu.

Sabretmeye çalış canım o masumların bir suçu yok üstelik bizi bu şekilde test ediyorlar her şekilde seviyor mu beni diye. Sevgimiz sonsuz göstermede de sıkıntı yaşamayalım
Sağol canımcım. Uyuturken yoğurt makinasına koyabilirm sanırım değil mi?
Senin diyetten dolayı da güçsüz kalıyorsun sen canım. Yavaş yavaş açmayacak mısın artık?
Tekrarladı bizde bilmiyorum bizde be biri ne ikisi 2 aylıkken alerji maması aldık ya ondan beri kabızdı
Size de geçmiş olsun canımcım
Aslında 9.30 da gece uykusuna yatmış olması lazım aradaki uyanmada sıkıntı var. Geç uyutmaya değil de uyanmamasına odaklanmak lazım belki de. Karanlıkta uyuyor değil mi? Uyanınca hemen uykuya geri döndürmeye çalışıyorsun?

Canım her zaman aldığınız yerse bir sonrakinde verirsin. Sucular öyle şeyler yapabiliyorlar.

Canım her zaman aldığınız yerse bir sonrakinde verirsin. Sucular öyle şeyler yapabiliyorlar.
Karanlikta uyuyor cnm sallayayim dedim oyun oynuyordu zorlamadm bende ya gun icindede baya uyumustu cunku
Gelem adam cins ya bir sefer oyle oldu yine kart var demstim kart gecmiyor deyip cekip gitmisti. Biz baska su iciyoruz esimle kaynak suyu dagdan cikiyor gidip satin aliyoruz ama ben onu kiza vermiyorum bir kac kere kusmustu ondan mi degilmi bilmiyorum ama korktum esimde onu kullanmami istiyor daha temiz diyor ama iste ben kullanmıyorum. Bilerek yaptığını sanmiyorum ama unuttu kesin

BKGK Canim disiniz hayirli olsun cesme suyunu kaynak suyunu da kaynat sogut icir canim.bisicik olmaz

BKGK Canim disiniz hayirli olsun cesme suyunu kaynak suyunu da kaynat sogut icir canim.bisicik olmaz
Kuzum cesme suyu hic kullanmıyorum. Hepte kaynatiyorum ama bu kaynak suyu korkutuyor beni dagdan geliyor ama bilmiyorum takintida yapiyor olabilirim. Canim disin ucu gozukunce ne zaman buyuyor yani ne zaman görünür hal alicak cok tatli olacaklar ya

Bu arada benim kiza yurutec aldik onundeki oyuncaklarla oynuyor ama git gel yapamiyor bir iki kez geriye gitti o kadar daha erken sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…