Çok geçmiş olsun tez zamanda düzelsin inş. Onların en ufak bir acı çekmeleri bizi daha çok acıtıyor ama kendini suçlama olacağı varmış sen hemen farkedip elinden geleni yaptın inş.kremler fayda ederKızlar sanırım poposunda meme de olmuş kenarda acaba çatlak mı o yarın doktora soracağım. İnşallaj ger dönüşü olmayan bişeye sebep olmamışımdırburda birinde daha vardı sanki kimdi hatırlayamadım geçti mi acaba?
Hayırlı olsun bakalım inş. Ailene yakın olman da ne güzel olmuşEvi hallettik kizlar cok icime sindi şükür. Smdi eve gidiyoruz iste. Beni bırakacaklar ordan ufak tefek eşya alırlar sabah erkenden çıkacaklar geri kb da gidecek flan iste halledecekler işlerini kb geri arabayla donecek. Esim de 1 ay flan calisacak snra beni alacaklar evle. Belki daha kisa bi sure snra alir belli de olmaz. Eve gidince de ben artk ev toplayacagm iste yogun şekilde. Allah hayırlısını versin artk. 1 gunde cok fzla ugrasmadan evimizi buldk
Oohh gözün aydın tadını çıkar doya doyaBenimde cuma günü annemle ablam gelecek 1 hafta saltanat süreyim behoş benim bebe babasına bile gitmiyor da orası ayrı mesele kolay gelsin kuzum can sağlığı olsun iş güç yapılır
Ah o birileri herşeye bir kusur bulurlar illaki boşver tıka kulaklarını benim büyük kız sadece anne sütü aldı ve çok toplu bir bebek ti bu çok kilolu mamamı veriyorsun diyorlardı emziriyorum diyince aman az emzir yürüyemez diyorlardı şimdi aynı kişiler niye mama veriyorsun emzir çocuk çok zayıf diyorlar öyle acımasız ki insanlar ben sadece kulaklarımı tıkıyorum ne yapayımSağlıkları yerinde olsun tek diyorum kiloyu önemsemiyorum . Birileri bir şey demese , gözüme sokmasa keşke . Bana kalsa çok şükür sağlıklı ya diyorum , hala kilosu ile üstüme üstüme geliyorlar . Sena kuşum da hem emmede hem mama içmede hem ek gıdada canıma okuyor . Emmeyi de bıraktı . Aynı aydaki kız çocuklarının %25 i Sena gibizaten artık kilo alımı daha da yavaşlayacakmış . Bazen böyle moralim bozuluyor , birileri dürttüğü için
Maşallah kuzucuğa sıra sıra inci gibi dişleri olsun inş.Kuzum cesme suyu hic kullanmıyorum. Hepte kaynatiyorum ama bu kaynak suyu korkutuyor beni dagdan geliyor ama bilmiyorum takintida yapiyor olabilirim. Canim disin ucu gozukunce ne zaman buyuyor yani ne zaman görünür hal alicak cok tatli olacaklar ya
Demin balkona çıkardım bi garipsedi yavrucakBizimkiler gezmeye alışamıycak sanırım evde duura dura aha kış geliyor
Diş mi acabaKızlar ya ben büş sabah pert ağrıyor her yanım bebebeğim durup durup ağladı şimdi uyudu uykum da kaçtı
Evde kenarda para olsun hep ya tühGunaydin kizlar sabah sabah sinirim tepemde erikli den su söyledim aksam kartla da odeme almiyorlar aksambve sabah cikmadan esime para birak dedim birakmadan cikms. Sorumsuz ! Kizin suyuda bitmek üzere dışarıda hava sguk kimsede yok bırakıp su alip geleyim. Biterse kucagima alir gider gelirim artik
Oh hadİ hayırlısı darısı bizimkilerin basına kolaylıkla atlatsınlarKizlar benim karya min disi patlamis alt sag dis ben dun farkettim aslinda am baktirtmadi bugun iyice baktim zorla cok ufak patlamis sanirim:)
Su ver canım bolca benim bir hatam da o sanırım. Bağırsaklar da tam hazır olmayabilir artık sebep her şey olabilirS Susam_tanesi o birileri burnumun dibinde her gün , komşum . Sadece çocukla değil de her anlamda kadın darlandırdı beni . Kaynanam yakınımda değil ama sağolsun aratmaz . Evimin her şeyine karışır . He deyip geçerim ama bazen Daralıyorım işte .
Bu arada bizim kız da kakasını zor yaptı bugunhalbuki üç gündür yediği de kabak ve yoğurttu . Bacaklarını karnına çektirerek ben yaptırdım , baya katıydı. Bir kaç gün ara vereyim bari . Senden sonra korktum . Çocuk ıkınırken ben ter döktüm
Al işte son yorum gösteriyor ki milletin ağzı torba değil ki büzesinÇok geçmiş olsun tez zamanda düzelsin inş. Onların en ufak bir acı çekmeleri bizi daha çok acıtıyor ama kendini suçlama olacağı varmış sen hemen farkedip elinden geleni yaptın inş.kremler fayda eder
Hayırlı olsun bakalım inş. Ailene yakın olman da ne güzel olmuş
Oohh gözün aydın tadını çıkar doya doya
Ah o birileri herşeye bir kusur bulurlar illaki boşver tıka kulaklarını benim büyük kız sadece anne sütü aldı ve çok toplu bir bebek ti bu çok kilolu mamamı veriyorsun diyorlardı emziriyorum diyince aman az emzir yürüyemez diyorlardı şimdi aynı kişiler niye mama veriyorsun emzir çocuk çok zayıf diyorlar öyle acımasız ki insanlar ben sadece kulaklarımı tıkıyorum ne yapayım
Ben Ankarada yaşıyorum çubuk küçük bir ilçe bazı merkez ilçeler var kendi içinde şehir gibidir ama çubuk biraz kasaba gibi. Hiç gitmedim ama izlenimim bu yöndeKızlar Ankara da yaşayan var mı? Çubuk nasıl acaba
Aynen valla iyi denk geldi istesem olmazdı yaniÇok geçmiş olsun tez zamanda düzelsin inş. Onların en ufak bir acı çekmeleri bizi daha çok acıtıyor ama kendini suçlama olacağı varmış sen hemen farkedip elinden geleni yaptın inş.kremler fayda eder
Hayırlı olsun bakalım inş. Ailene yakın olman da ne güzel olmuş
Oohh gözün aydın tadını çıkar doya doya
Ah o birileri herşeye bir kusur bulurlar illaki boşver tıka kulaklarını benim büyük kız sadece anne sütü aldı ve çok toplu bir bebek ti bu çok kilolu mamamı veriyorsun diyorlardı emziriyorum diyince aman az emzir yürüyemez diyorlardı şimdi aynı kişiler niye mama veriyorsun emzir çocuk çok zayıf diyorlar öyle acımasız ki insanlar ben sadece kulaklarımı tıkıyorum ne yapayım
Eşimin teyzesi oturuyor orda bende gittim eşimle kaldk orda hani gezmesem de oyle küçük yer ama kötü degl yani. Hatta benm nikahm da orda yapıldıKızlar Ankara da yaşayan var mı? Çubuk nasıl acaba
Ay hadi darısı diğer dişlere ve bizim bebişlere
Ahh gecmis olsun kuzucuga bizim 6. Ay asimzda yormustu bizi bacagindaki iz kac gun geçmemişti nasil soktuysa igneyi artik. Ama 4. Ay asidi fenaydi. Neyseki 3 ay rahatiz :) disleri de insallah agrisiz sizisiz cikar bebisininAşıdan geldik 3 ay rahatız oh be inşallah kolay atlatırız uyumadı giderken yıktı sağlık ocağını daha aşı olmadan ağlıyordu gerisini siz düşünün
Tskkur ederiz teyzeciii :)Maşallah kuzucuğa sıra sıra inci gibi dişleri olsun inş.
:) 3 gun uyutmadi beni kuzucuk demek distenmis. Pespese sirayla agrisiz sizisiz gelsin miniklerimizin disleriJadesi kpss ye çalış canım hazır doğuya gidecekken bu fırsat kaçmaz. Düzenini oturtursan çok da güzel çalışırsın hadi bakalım gözün aydın bu arada annenler de geliyormuş.Aşınız da geçmiş olsun inşallah
BKGK gözün aydın olsun canım inci gibi dizilsin dişleri Karya kuzusunun. Biz de her gün hacı yolu bekler gibi bekliyoruz dişleri bakalım ne zaman gelecek. Ön iki diş çıkınca çok devimli oluyorlar
Aynen cnm ya kartlara alismisz para yok ustumuzde sonra boyle kaliveriyoruz:)Evde kenarda para olsun hep ya tüh
Oohh hadi bakalim kis temizligini bitirdin sanirim. Dön artik sahalara asli cim :) özleniyorsunKızlar nasilsiniz biz yine döndük kürkçü dükkanına büyük temizliğe giriştim halıları seriyorum artık sizler napiyosunuz okuyamadim cok sayfa birikmiş yaramaz bisey yoktur umarım
Bilemedim ki her şeye de diş diyoruz amaDiş mi acaba
Yaa dişi mi cıktı masallahhhh ay kolay olsun şu dişler ya hepimiz de diyelim ki diş çıkarmış ay hiç anlamadık falanAhh gecmis olsun kuzucuga bizim 6. Ay asimzda yormustu bizi bacagindaki iz kac gun geçmemişti nasil soktuysa igneyi artik. Ama 4. Ay asidi fenaydi. Neyseki 3 ay rahatiz :) disleri de insallah agrisiz sizisiz cikar bebisinin
Tskkur ederiz teyzeciii :)
:) 3 gun uyutmadi beni kuzucuk demek distenmis. Pespese sirayla agrisiz sizisiz gelsin miniklerimizin disleri
Aynen cnm ya kartlara alismisz para yok ustumuzde sonra boyle kaliveriyoruz:)
Oohh hadi bakalim kis temizligini bitirdin sanirim. Dön artik sahalara asli cim :) özleniyorsun
Evet damak patlams sira diğerlerinde insallah :) zor olmaz mi tabi ben tek cocukla pert haldeyim valla ne zaman anne bir kahve icelim karsilikli diyecekYaa dişi mi cıktı masallahhhh ay kolay olsun şu dişler ya hepimiz de diyelim ki diş çıkarmış ay hiç anlamadık falanamin ah canım ya temizlik iki çocukla çok zoorrr su an pert haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?