2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya yedirdiğiniz şeylerin resmini (kovamı merak ediyorum ) de birde kaşığa tek seferde ne kadar koyduğunuzun fotosunu atar mısınız arada
Bencede atsinlar ya ben hic birsey yapamiyorum zaten bir havuc kabak patates digerleri agir gelir diye korkuyorum gecende kusmustu ya annemde kotu ruya gormustum biram cocuk daha kucuk cok sey verme iyiki kustu hep kotu ruya goruyor zaten korkutuyor benide

Bende kaşığa dolduramıyorum ucundan ucundan çoçuk da patlıyor
Ayy benim annem de kötü rüya hep görür anlatır anlatmasalar ne iyi olur

sonsuz umutYa evet ya 1 aydir kotu ruya goruyorum diyor uzakta birde özlüyor dusunuyor görüyor bence cunku ilk 50 gun yanimzdaydi sonra ben gittim 1 ay kaldm araya 2 ay girdi korona flanda olduk bilincalti bence cunku ben kustugunda bir yumurta sarisi az birsey birde keci bynuzu prkmezi vermiştim. Annemde panik zaten :) Annelik ne tuhaf bir duygu ya

Ne kötü rüyasıymış ay düşünmeyin böyle şeyler kızlar niye kötü olsun verin yesin yavrular hiçbişey olmaz Allah ın izniyle. Biz hemen hemen üç öğün yiyoruz artık miktar bazen az bazen çok olabiliyor kendi belirliyor. Akşam spagettiyi koydum önüne eline yapıştıyor ağzına götürüyor beceremiyor nasıl komikti ben verdim artık onu da hüp diye bi çekti tuttum ucundan çıkardım pürelere geçin artık kusma kabızlık vs bunlar normal. Püre veridğin zaman mamayı hemen verme BKGK midesi dinlensin bir yarım saat sonra ver bir de miktarını düşür biraz püre verdikten sonra.siz cesaretli olun ki sevsin bebişler yemek yemeyi. Endişeli değil eğlenceli olsun yemek saatleri kuzuların

kesinlikle haklısın ama ben devlete atanayım gibi hayal kurmuyorum çünkü 95 çekmem lazım yapamam ki o kadarını

Dogru söylüyorsun ahh misss yanyana olsaydik keske valla sana hayranim :)

Bu arada benim kiz yine uyudu ama gece uykusu degil suan enerji topluyor :) birazdan uyanir ve 11 12 ye kadr yine canimizi okur

Dogru söylüyorsun ahh misss yanyana olsaydik keske valla sana hayranim :)
Size foto atıyım da gaza gelin madem tabi fırsat bulabilirsem zira tabağıyla kaşığını görünce çıldırıyor benimki o an acele etmem gerekiyor ay çok şükür ya inşallah böyle gider büyük ablası gibi iştahlı. Benim küçük kızım hiç bulamaç yememişti mesela 2-3 kere hazırladım ağzını kapattı yemedi ben de hep omlet, krep tarzı yapmıştım ona. Halen zor yemek yer çubuk kraker gibi uzun ince. Oğlan yazık tatsız tuzsuz salçasız yiyor garibim brokoliye bir saldırıyor kızıma salçasız lezzetsiz yemek yedirememiştim. Az da olsa salça katıyordum lezzetlenince yiyordu sıpa.

Bu arada benim kiz yine uyudu ama gece uykusu degil suan enerji topluyor :) birazdan uyanir ve 11 12 ye kadr yine canimizi okur
Benimki gece uykusuna yattı şuanda banyosunu yaptırdık uyudu artık. Sabah 7 gibi uyanıyor gece 3-4 kere kalkıyor buna şükür. Seninki sabah geç kalkıyorsa ondan geç yatıyor olabilir.. Yada bu uykusunu saat 9 a alıp uyandığında uykusuna devam ettirebilirsen gece uykusuna geçebilir.

Devam ettiremiyoruz dalmiyor tam kafasini kaldırıyor ayaklarını atiyor benimki gece 2 defa dönüyor duruyor mama veriyorum tekrar uyuyor dun gece 12 de yatip bu sabah 9 da kalkti. Gecen haftalarda 10 bucukta uyuyordu sabah 7 bucuk 8 de ayaktaydi bakalim artik.. he bird sirtina vurup gaz alma ne zaman birakacagiz ? Ben gecede yapiyorum bunu bazen uyaniyor ayakta salliyorum

Sırtına vurma mı kaldı kız kocaman oldular ben bayadır yapmıyorum mama da içse meme de emse olduğu gibi yatırıyorum bir sıkıntı yaratmıyor zaten artık alttan da gazını rahat çıkarıyorlar 4 aydan sonra gaz çıkarma işini bıraktım ben.
Gece benimki ağlıyor ya sıpa ilk uyanmasında nerden anlıyorsa kesinlikle meme istemiyor yanıma alıyorum gözünü açmadan yüzünü çeviriyor basıyor yaygarayı mecbur kalkıp mama hazırlıyorum. Sonraki uyanmalarında emiyor çoğu zaman. Gece rezil ediyor bizi komşulara

Hayırlı olsun baharcim disiniz.
Maşallah size.
Her bebegin yutması farklı olabilir.
Ben bazen püre gibi yapıyorum.bazen daha sulu. Bazen pütürlü. Kızın keyfine göre.
Koyu olursa suyla açıyorum ya az yağ ile ne bileyim.Allaha emanet ek gida takiliyoruz iste.
Oğlumun pırasa yemeğini yuzsuz salcasiz agirdim kızıma. Azcik da haşlama kabak koymuştum blender yaptim hoş yemiyor pek, birrkaç çaykaşığı.. Ben zorluyorum bazen ama zorlamamak lazim.

Kıvamı krem peynir gibiydi bu aksamkının. Az daha yumuşak tabi.

Çok zorlamak istemiorum aslında ya daha ne ki bu yavrularin sindirim sistemi kestiremiyorum.
Çok karıştırmak da istemiorum. Iyi değil demişti oğlumun doktorları.
Yani hani tam buğday yulaf çavdar karıştırmayın demişti mesela.

Annemin yanında gaza gelmiştim meşhur eskilerin lafı var ya biz her şeyden verirdik, geçirirdik geç bile kaldın. Ama ne bileyim zaten yiyecekler hep. Tatlara alışsın yeter ama tabi süt doyuruyor mu ondan da emin değilim.

Dusun dusunn zordur işin yani

Siz neler yedirdiniz bugün yavrularınıza hanimlar.

BKGK hayırlı olsun dişiniz. Sonrası sorunsuz gelsin darısı da bizlere olsun hergün yokluyorum bugün çıktı mı diye ama yok daha. Ben gaz çıkarma olayını bırakalı çok oldu kendisi hallediyor Baharcım.

Ben hala çıkarıyorum çünkü reflüden dolayı çıkarmazsam bir süre sonra ya kusarak uyanıyor ya da uyanıyor gaz çıkarıyor.

Canım çok sağol inşallah şuraya atandım demek nasip etsin inşallah Allah bana da

Ben zaten evde durabilecek birisi değilim huy olarakta potansiyel olarakta canım inşallah olur ne diyim ne kadar gelişirsek o kadar iyi

Jadesi branşın ne adaşım inşallAh atanırsın. Asya kuşun hayırı uğuruyla. Ata tam sokakçı. Sabahtan başlıyor ben kahvaltı hazırlarken babayla bahçe turluyorlar. Ekmek yaptırıp geliyorlar. Sonra uyuyor uyanınca yine bir bahçe. Akşamüstü arabasıyla sahilde dolaşmaya bayılıyor. Gece yine bir dolaşıp öyle uyuyor.

Benim 3 zorluydu menenjit in ilk dozu vardı o yüzen gerisi kolay oldu ama yine de çok ağlıyor ya üzülüyorum çok amin minik minik tavşan dişleri görelim inci gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…