2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay aglamasinlar ya cok fena bende uyuyakaliyirum bazen uyanip agliyor bir kosusum var mutfaga sorma brn sirtina vuruyorum halen ve gaz cikiyor baya gegiriyor yapmasam kusar diye korkuyorum ya. Gunduz problem.yokda gece uykusunda kucagima alip yapiyorum o zorluyor biraz kizi huzursz ediyorum
Teskkr ederm. Ben bugun birsey vermedm sabah az peynir suyla actim tatttirdim sadece o kadar :)
Benimkide ben yapmasam gegiriyor ama kusar diye tedirginim ya benim kiz cok kusuyordu cunku bebekken bunu yazarken suan gülüyorum Bebekken nedir ya halen bebek daha yeni dogdugunda diyelim
Ben hala çıkarıyorum çünkü reflüden dolayı çıkarmazsam bir süre sonra ya kusarak uyanıyor ya da uyanıyor gaz çıkarıyor.
Valla cikarmamayi hic denemedim korkumdan :) biraz daha buyusunde yavas yavas birakirz insallah

Benim kız da 9 da uyudu abartısız şu saate kadar 5 kere ağlayarak uyandı buna uyumak denirse. Karnı gurul gurul sanırım ondan uyanıyor. Ne rahatsız etti anlamadım ek gıda da vermiyorum. Bugün eşim mesaideydi yeni geldi yalnızdım. Ben yemek yerken oyalansın diye eline ekmek kabuğu verdim yemedi bile azıcık emdi. O bişey yapar mı?

Az da olsa emiyor benden mi geçti acaba?

Kaka sıvılaşsın diye dün sabah akşam dulcasoft verdik bağırsak düzenleyici o etkisini bugün mü gösteriyor acaba?

Kafamda deli sorular????

İlaçtandur canım

Bu evolvia mama kullanimi nasl ya. Bize biri verdi 2 numara kullanmamis cocugu atmamis o da. Ölçeği baya geniş bunun. Yine her ölçek 30 cc mi. 1 ölćek 1 numara 2 ölçek 2 numara diye mi yapacagm yine

Bu evolvia mama kullanimi nasl ya. Bize biri verdi 2 numara kullanmamis cocugu atmamis o da. Ölçeği baya geniş bunun. Yine her ölçek 30 cc mi. 1 ölćek 1 numara 2 ölçek 2 numara diye mi yapacagm yine
Uzerinde yazar cnm genelde ayni oluyor olcekler. Dene bir bakim ne tepki verecek bemde değiştirmeyi dusunuyorum

Uzerinde yazar cnm genelde ayni oluyor olcekler. Dene bir bakim ne tepki verecek bemde değiştirmeyi dusunuyorum
Anlamadim ki. Sadece yazan şey bu. Yine reflü mamasi alacagm ben degistirmem de verdi denemek istedm sadece.

Eklentiler

• 20201020_100153.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 35
Yeni uyandm ve oğlum bana bi güzel manzara yapmış resmen sırtına kdar çıkan bir kaka ilk defa başıma geldi ve üstünü çıkartırken nasil zorlandm cnku teeee sırtı boynunun bi alt taraf hep gitmiş. Kabizlk vardi bu reflu ilacı yazmisti ya doktor o migdegi de duzeltmisti kaka normale binmisti snra ishal gbi olunca bnde muz flan yedirdim bi kac gun anam fayda bile etmedi yaa. Sırtına çıkaracak kdar oldu durum. Nöreemm ben ne yedirem ben. Migde düzeldi diye sevinirken acayip bozdu miğdeyi. Ve kusmalar başladı dün de kusmuştu smdi de bu kakanin ardına kustu.

Ben bebe biskuvisi yapayim diyorum aksam muhallebi yapip icine atayim yada sabah kahvaltida vereyim. Su hazırlardan kullananlar cok var onlari kullansak ne olur zararli mi ? Eti cicibebe flan

Tamam canim.1 olcek 30 ml ayni yani. 8 olcek 240ml yaziyor problem yok ayni sekil yapacaksin
Sen bebe biskuvisi yaptin mi
Valla bu taşnma telasiyla kendim yapmadm insallh evimde yaparm da hazır aldm ben yedirdim icine beyaz peynr bazen tek sekilde cok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…