Ay aglamasinlar ya cok fena bende uyuyakaliyirum bazen uyanip agliyor bir kosusum var mutfaga sormaSırtına vurma mı kaldı kız kocaman oldularben bayadır yapmıyorum mama da içse meme de emse olduğu gibi yatırıyorum bir sıkıntı yaratmıyor zaten artık alttan da gazını rahat çıkarıyorlar 4 aydan sonra gaz çıkarma işini bıraktım ben.
Gece benimki ağlıyor ya sıpa ilk uyanmasında nerden anlıyorsa kesinlikle meme istemiyor yanıma alıyorum gözünü açmadan yüzünü çeviriyor basıyor yaygarayı mecbur kalkıp mama hazırlıyorum. Sonraki uyanmalarında emiyor çoğu zaman. Gece rezil ediyor bizi komşulara
Teskkr ederm. Ben bugun birsey vermedm sabah az peynir suyla actim tatttirdim sadece o kadar :)Hayırlı olsun baharcim disiniz.
Maşallah size.
Her bebegin yutması farklı olabilir.
Ben bazen püre gibi yapıyorum.bazen daha sulu. Bazen pütürlü. Kızın keyfine göre.
Koyu olursa suyla açıyorum ya az yağ ile ne bileyim.Allaha emanet ek gida takiliyoruz iste.
Oğlumun pırasa yemeğini yuzsuz salcasiz agirdim kızıma. Azcik da haşlama kabak koymuştum blender yaptim hoş yemiyor pek, birrkaç çaykaşığı.. Ben zorluyorum bazen ama zorlamamak lazim.
Kıvamı krem peynir gibiydi bu aksamkının. Az daha yumuşak tabi.
Çok zorlamak istemiorum aslında ya daha ne ki bu yavrularin sindirim sistemi kestiremiyorum.
Çok karıştırmak da istemiorum. Iyi değil demişti oğlumun doktorları.
Yani hani tam buğday yulaf çavdar karıştırmayın demişti mesela.
Annemin yanında gaza gelmiştim meşhur eskilerin lafı var ya biz her şeyden verirdik, geçirirdik geç bile kaldın. Ama ne bileyim zaten yiyecekler hep. Tatlara alışsın yeter ama tabi süt doyuruyor mu ondan da emin değilim.
Dusun dusunn zordur işin yani
Siz neler yedirdiniz bugün yavrularınıza hanimlar.
Benimkide ben yapmasam gegiriyor ama kusar diye tedirginim ya benim kiz cok kusuyordu cunku bebekkenBKGK hayırlı olsun dişiniz. Sonrası sorunsuz gelsin darısı da bizlere olsun hergün yokluyorum bugün çıktı mı diye ama yok daha. Ben gaz çıkarma olayını bırakalı çok oldu kendisi hallediyor Baharcım.
Valla cikarmamayi hic denemedim korkumdan :) biraz daha buyusunde yavas yavas birakirz insallahBen hala çıkarıyorum çünkü reflüden dolayı çıkarmazsam bir süre sonra ya kusarak uyanıyor ya da uyanıyor gaz çıkarıyor.
Yarın atayım kuzumKızlar ya yedirdiğiniz şeylerin resmini (kovamı merak ediyorum ) de birde kaşığa tek seferde ne kadar koyduğunuzun fotosunu atar mısınız arada
İlaçtandur canımBenim kız da 9 da uyudu abartısız şu saate kadar 5 kere ağlayarak uyandı buna uyumak denirse. Karnı gurul gurul sanırım ondan uyanıyor. Ne rahatsız etti anlamadım ek gıda da vermiyorum. Bugün eşim mesaideydi yeni geldi yalnızdım. Ben yemek yerken oyalansın diye eline ekmek kabuğu verdim yemedi bile azıcık emdi. O bişey yapar mı?
Az da olsa emiyor benden mi geçti acaba?
Kaka sıvılaşsın diye dün sabah akşam dulcasoft verdik bağırsak düzenleyici o etkisini bugün mü gösteriyor acaba?
Kafamda deli sorular????
Oooo hayırlı olsun dişinizEvet damak patlams sira diğerlerinde insallah :) zor olmaz mi tabi ben tek cocukla pert haldeyim valla ne zaman anne bir kahve icelim karsilikli diyecek
Katyalık kanımda var jadem duramıyorumİyi aslım ne temizlik yaptın bevalla pasaklıyım senin yanında yan gel yat Osman ben
Benşm ki de çok yapıyor onuBenimkide ağlayarak uyandi az oncenoluyor anlamadim ya
erkn erken acikiyor mu anlamadim yada dişten mi acaba ama mamaverdikten snra uyuduBenşm ki de çok yapıyor onu
Uzerinde yazar cnm genelde ayni oluyor olcekler. Dene bir bakim ne tepki verecek bemde değiştirmeyi dusunuyorumBu evolvia mama kullanimi nasl ya. Bize biri verdi 2 numara kullanmamis cocugu atmamis o da. Ölçeği baya geniş bunun. Yine her ölçek 30 cc mi. 1 ölćek 1 numara 2 ölçek 2 numara diye mi yapacagm yine
Anlamadim ki. Sadece yazan şey bu. Yine reflü mamasi alacagm ben degistirmem de verdi denemek istedm sadece.Uzerinde yazar cnm genelde ayni oluyor olcekler. Dene bir bakim ne tepki verecek bemde değiştirmeyi dusunuyorum
Tamam canim.1 olcek 30 ml ayni yani. 8 olcek 240ml yaziyor problem yok ayni sekil yapacaksinAnlamadim ki. Sadece yazan şey bu. Yine reflü mamasi alacagm ben degistirmem de verdi denemek istedm sadece.
Valla bu taşnma telasiyla kendim yapmadm insallh evimde yaparm da hazır aldm ben yedirdim icine beyaz peynr bazen tek sekilde cok sevdiTamam canim.1 olcek 30 ml ayni yani. 8 olcek 240ml yaziyor problem yok ayni sekil yapacaksin
Sen bebe biskuvisi yaptin mi
1 ölçek 30 ml canım sanırım bir öğünde 6. Aydan sonra 8 ölçek verebilirsin diyor ben öyle anlafımAnlamadim ki. Sadece yazan şey bu. Yine reflü mamasi alacagm ben degistirmem de verdi denemek istedm sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?