Ya bu kusmalar acaba verdiklerinden mi kaynaklaniyor cnm birde nasil kusuyor mesela benmko gecen fiskirtarak kusmustu cok korkmustum. Dun ne verdin mesela ?Yeni uyandm ve oğlum bana bi güzel manzara yapmış resmensırtına kdar çıkan bir kaka ilk defa başıma geldi ve üstünü çıkartırken nasil zorlandm cnku teeee sırtı boynunun bi alt taraf hep gitmiş. Kabizlk vardi bu reflu ilacı yazmisti ya doktor o migdegi de duzeltmisti kaka normale binmisti snra ishal gbi olunca bnde muz flan yedirdim bi kac gun anam fayda bile etmedi yaa. Sırtına çıkaracak kdar oldu durum. Nöreemm ben ne yedirem ben. Migde düzeldi diye sevinirken acayip bozdu miğdeyi. Ve kusmalar başladı dün de kusmuştu smdi de bu kakanin ardına kustu.
Ama bunun ölçek cok büyük ya geniş agzi biberona dökerken bile yanlardan dökülüyo az bisey. Verdm içti bakalm tepki nolacakTamam canim.1 olcek 30 ml ayni yani. 8 olcek 240ml yaziyor problem yok ayni sekil yapacaksin
Sen bebe biskuvisi yaptin mi
Bir arkadaş 1 yaştan sonra daha iyi katkı maddesi çok oluyormuş dediBen bebe biskuvisi yapayim diyorum aksam muhallebi yapip icine atayim yada sabah kahvaltida vereyim. Su hazırlardan kullananlar cok var onlari kullansak ne olur zararli mi ? Eti cicibebe flan
Benm de anladigm kısım tek o oldu1 ölçek 30 ml canım sanırım bir öğünde 6. Aydan sonra 8 ölçek verebilirsin diyor ben öyle anlafım
Ger zaman verdiklerm ya. Dün muz ve bebe biskuvisi yoğurt yedi ve bunları yeni yemiyor o zaman sorun yapmamıştı. Byle süt gbi kusuyo mamayi cikariyo gbi geliyo bana ve normal oyle fiskirtma yok tek seferde baya çıkarıyo amaYa bu kusmalar acaba verdiklerinden mi kaynaklaniyor cnm birde nasil kusuyor mesela benmko gecen fiskirtarak kusmustu cok korkmustum. Dun ne verdin mesela ?
Kizlar e bebekteki kasik mamalarina ne diyorsunuz veren var mi hipp flan :) ayy ben ne tembel ciktim ya
Benm de anladigm kısım tek o oldu8 ölcek içer demek istiyo ama dha hiç 8 ölçek vermedm ben 6 en fazlası bizde daha.
Ger zaman verdiklerm ya. Dün muz ve bebe biskuvisi yoğurt yedi ve bunları yeni yemiyor o zaman sorun yapmamıştı. Byle süt gbi kusuyo mamayi cikariyo gbi geliyo bana ve normal oyle fiskirtma yok tek seferde baya çıkarıyo ama
Benimki de eskiye nazaran daha çok acıkıyor mamayı gün içinde azaltmamın da etkisi olabilir belki. 11 gibi emzirip yatırmıştım geri saat 1 gibi bir uyandı emmek istemiyor çığlık kıyamet hazırladım mamasını 120 cc veriyorum zaten tek öğünde. Onu bitirip uyurdu yok tövbe uyumadı 90 cc daha içti öyle uyudu. Bilemiyorum uyuyamadığı için mi içiyor yoksa doyamadığı için mi uyumuyor anlayamadım.bir de alıştı biberonla güp diye doymaya memeyle uğraşmak sinirini bozuyor gece sanırımerkn erken acikiyor mu anlamadim yada dişten mi acaba ama mamaverdikten snra uyudu
Buralardayım canım haftanın 4 günü, eşimin yanına çalışmaya gidiyorum, ev işi dükkan işi koşuşturmaca. Sizler nasılsınız.
Aynen kıyafet konusunda sevmiyorum bu mevsimi ya tulumla yatırıyorum ben bohça gibiHava da soğudu ya sabah iyide yine çok ara mevsim ne örtüyüm üstüne napıyım bilemiyorum
Bu sabah gördüğüm bi tarifi yaptım irmik yumuşattım içine 1 tane bebek büskivisi yarım muz labne kattım verdimHayırlı olsun baharcim disiniz.
Maşallah size.
Her bebegin yutması farklı olabilir.
Ben bazen püre gibi yapıyorum.bazen daha sulu. Bazen pütürlü. Kızın keyfine göre.
Koyu olursa suyla açıyorum ya az yağ ile ne bileyim.Allaha emanet ek gida takiliyoruz iste.
Oğlumun pırasa yemeğini yuzsuz salcasiz agirdim kızıma. Azcik da haşlama kabak koymuştum blender yaptim hoş yemiyor pek, birrkaç çaykaşığı.. Ben zorluyorum bazen ama zorlamamak lazim.
Kıvamı krem peynir gibiydi bu aksamkının. Az daha yumuşak tabi.
Çok zorlamak istemiorum aslında ya daha ne ki bu yavrularin sindirim sistemi kestiremiyorum.
Çok karıştırmak da istemiorum. Iyi değil demişti oğlumun doktorları.
Yani hani tam buğday yulaf çavdar karıştırmayın demişti mesela.
Annemin yanında gaza gelmiştim meşhur eskilerin lafı var ya biz her şeyden verirdik, geçirirdik geç bile kaldın. Ama ne bileyim zaten yiyecekler hep. Tatlara alışsın yeter ama tabi süt doyuruyor mu ondan da emin değilim.
Dusun dusunn zordur işin yani
Siz neler yedirdiniz bugün yavrularınıza hanimlar.
Edebiyat branşım canım hali hazırda sertifika işim var gibi ama doğu görevi sıkıntıya sokuyor beni atanmak istiyorum eşim bi gidecek doğuya tekrar batı derken zorlar o iş beniJadesi branşın ne adaşım inşallAh atanırsın. Asya kuşun hayırı uğuruyla. Ata tam sokakçı. Sabahtan başlıyor ben kahvaltı hazırlarken babayla bahçe turluyorlar. Ekmek yaptırıp geliyorlar. Sonra uyuyor uyanınca yine bir bahçe. Akşamüstü arabasıyla sahilde dolaşmaya bayılıyor. Gece yine bir dolaşıp öyle uyuyor.
Ondan dal gibi kalmışsınKatyalık kanımda var jadem duramıyorum
Oo 3 ölcek de ne bilem az degil miQUOTE="Sonsuz umut, post: 65563369, member: 967109"]
Evet ya bende daha hiç 8 bırak büz hala 3 ölçek anca bitiriyoruz
Ben de gazini her zaman almiyorum.Sırtına vurma mı kaldı kız kocaman oldularben bayadır yapmıyorum mama da içse meme de emse olduğu gibi yatırıyorum bir sıkıntı yaratmıyor zaten artık alttan da gazını rahat çıkarıyorlar 4 aydan sonra gaz çıkarma işini bıraktım ben.
Gece benimki ağlıyor ya sıpa ilk uyanmasında nerden anlıyorsa kesinlikle meme istemiyor yanıma alıyorum gözünü açmadan yüzünü çeviriyor basıyor yaygarayı mecbur kalkıp mama hazırlıyorum. Sonraki uyanmalarında emiyor çoğu zaman. Gece rezil ediyor bizi komşulara
Az ama o kadarı zor bitiriyorOo 3 ölcek de ne bilem az degil mi
Ya bu kusmalar acaba verdiklerinden mi kaynaklaniyor cnm birde nasil kusuyor mesela benmko gecen fiskirtarak kusmustu cok korkmustum. Dun ne verdin mesela ?
Kizlar e bebekteki kasik mamalarina ne diyorsunuz veren var mi hipp flan :) ayy ben ne tembel ciktim ya
Ya yerim onu.Kızlar saklanbsç oynamaya gelin
Az ama o kadarı zor bitiriyorOo 3 ölcek de ne bilem az degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?