2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bu kusmalar acaba verdiklerinden mi kaynaklaniyor cnm birde nasil kusuyor mesela benmko gecen fiskirtarak kusmustu cok korkmustum. Dun ne verdin mesela ?

Kizlar e bebekteki kasik mamalarina ne diyorsunuz veren var mi hipp flan :) ayy ben ne tembel ciktim ya

Ben bebe biskuvisi yapayim diyorum aksam muhallebi yapip icine atayim yada sabah kahvaltida vereyim. Su hazırlardan kullananlar cok var onlari kullansak ne olur zararli mi ? Eti cicibebe flan
Bir arkadaş 1 yaştan sonra daha iyi katkı maddesi çok oluyormuş dedi
Biraz süt biraz su cici memeyi cezvede biraz pişirince mama kıvamına geliyormuş geçen istegram gördüm güzel bir tarifti aklıma gelmişken

1 ölçek 30 ml canım sanırım bir öğünde 6. Aydan sonra 8 ölçek verebilirsin diyor ben öyle anlafım
Benm de anladigm kısım tek o oldu 8 ölcek içer demek istiyo ama dha hiç 8 ölçek vermedm ben 6 en fazlası bizde daha.
Ger zaman verdiklerm ya. Dün muz ve bebe biskuvisi yoğurt yedi ve bunları yeni yemiyor o zaman sorun yapmamıştı. Byle süt gbi kusuyo mamayi cikariyo gbi geliyo bana ve normal oyle fiskirtma yok tek seferde baya çıkarıyo ama

Evet ya bende daha hiç 8 bırak büz hala 3 ölçek anca bitiriyoruz

QUOTE="Sonsuz umut, post: 65563369, member: 967109"]
Evet ya bende daha hiç 8 bırak büz hala 3 ölçek anca bitiriyoruz
[/QUOTE]
Oo 3 ölcek de ne bilem az degil mi

Günaydın kızlar Göktuğ bey erkenden dikildi ayağa 8 de yatırdım geri kahvaltıyı hazırladım eşim okula gitti küçük kızı aldım bi koşu bime gidip geldim parmak fırçasını aldım oğluşun kahvaltı yaptık şimdi sallıyorum 2.uykusuna yatacak inşallah. Kızlara pankek yaptım oğlana da yumurta sarısı, balkabağı rendesi, ceviz, ve lor peyniri ile karışım unlardan bir omlet yaptım hepsini yedi sayılır elimle koparıp önüne koydum arada da ben verdim. Bir de tuzsuz zeytin almıştım 1 tane de ondan yedi.
Bebe bisküvisinin arkasını bir okuyun kızlar o kadar çok katkı maddesi var ki yazık değil mi yavrulara. Ben çocuklara 2 yaşına kadar paketli gıda yedirmem zaten ilerde öyle böyle yiyorlar engel olamıyıruz şimdi hazır elimizin altındayken yemesinler. Ha yedireceğim diyorsanız da hipp in organik bebe bisküvisi var bilemiyorum içeriğini ama diğerlerinden daha masumdur belki.

erkn erken acikiyor mu anlamadim yada dişten mi acaba ama mamaverdikten snra uyudu
Benimki de eskiye nazaran daha çok acıkıyor mamayı gün içinde azaltmamın da etkisi olabilir belki. 11 gibi emzirip yatırmıştım geri saat 1 gibi bir uyandı emmek istemiyor çığlık kıyamet hazırladım mamasını 120 cc veriyorum zaten tek öğünde. Onu bitirip uyurdu yok tövbe uyumadı 90 cc daha içti öyle uyudu. Bilemiyorum uyuyamadığı için mi içiyor yoksa doyamadığı için mi uyumuyor anlayamadım.bir de alıştı biberonla güp diye doymaya memeyle uğraşmak sinirini bozuyor gece sanırım
Ha bir de bizim termosla mama yatak odamızda duruyor mutfağa koşsam bir de düşünemiyorum katılır sanırım ağlamaktan fena oğlan

Bu sabah gördüğüm bi tarifi yaptım irmik yumuşattım içine 1 tane bebek büskivisi yarım muz labne kattım verdim fena olmadı tadı denenebilir

Edebiyat branşım canım hali hazırda sertifika işim var gibi ama doğu görevi sıkıntıya sokuyor beni atanmak istiyorum eşim bi gidecek doğuya tekrar batı derken zorlar o iş beni bizim baba yatıyor ya da tek gidiyor dışarı görmüyor kuzum çok bende vereyim yanına arabasına atsın gezsinler

Ben de gazini her zaman almiyorum.
Ama öncelikle 6 Ay ama ilk 1 yıl almak lazimmmis gazini. Hatta uyurken beslenmemeliymis. Osman gönülal diyordu videoda.

Benim kızım da hep emiyor gibi gece.uyumuyorum hic ya nerdeyse.
Aclik mi emzik niyetine mi dış mi bakalım artık.

Baharcim oglumda bazen kullandigim oldu.disaridayken evden uzakken yanimaaldiklarim bitmisken ama genelde kendim yaptim.
Sen de alasını yaparsın ugrastirmaz aslında büsküvi de mama da...

Büsküvi için kurabiye gibi yumurta tam buğday un az yoğurt pekmez mesela tereyağ sert oluyor zaten.
Çok karıştırmam yapacagim zaman ben agir gelir cunku. Tek tek tanıyıp sindirmesi daha iyi. Hiç araştırmaya girişemedim bu sefer,zor oluyor iki cocuk.
Ikisi de aynı anda ağla,bağır,konuş,ilgi iste.oglum 5 yas amA asiri hareketli olunca.
Hazır bebe bisküvilerini de veren illa var. Büyüyünce verilse daha uygun olabilir. Ben
Şekerli ya baya alisinca sknti olabilir.
Az büyüsün galeta gibi cubuklar da yapariz oh.

Oo 3 ölcek de ne bilem az degil mi
Az ama o kadarı zor bitiriyor
[/QUOTE]
8 de çok fazla ya. 180 210 muş 6 aylık bebegin midesi. 6 7 ölçek.
O kadar emmiyordur ki benim kızım, o kadar sut gelmez ki ac kalması lazim bu ölçülere göre ne bileyim.
3 az ama emiyor da bir şeyler de yiyor.
Artık şeker depoları da yetiyormuş ya birkaç saat. Aç olsa yer herhalde bu yavrular doğanın kanunu gereği.
Tabi her bebek de farklı, iştahı, bunyesi, minyonluk. Kızlar daha az yiyor sanırım normal olarak.

minikbebegim9640 senin kadirin zaten baştan beri iştahlı dimi maşallah ona. Sen çok zayıfsın ama sana benzemeyecek galiba hejhebeehh
Ama kusuyor diyorsun ya belki fazla mama içiyor ya da verdklerin fazla geliyordur. Reflüsü var ya yavrunun fazla dolunca mide daha col zorlaniyorudr rahatlamak icin de kusuyordur bence.
Ben de zorlayarak veriyorum bazen bi öksürüyor hoop verdikleriM çıkıyor.

Taşan kaka konusunda aramıza hoşgeldin diyim sana. 1Şuan bile taşmış sırttan ama uyuyor da.
Kafasından değil de atleti kollarından çıkarıp bacaklarından çıkarıyorum ben bulaşmasın diye genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…