- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Aaa ondansa hemen temizliğe başlıyorum haydi görüşürüz kızlar ben temizligeOndan dal gibi kalmışsın
Afiyet olsun yarasin asyaya.Bu sabah gördüğüm bi tarifi yaptım irmik yumuşattım içine 1 tane bebek büskivisi yarım muz labne kattım verdimfena olmadı tadı denenebilir
Tulumu nerden almıştın.Aynen kıyafet konusunda sevmiyorum bu mevsimi ya tulumla yatırıyorum ben bohça gibi
8 de çok fazla ya. 180 210 muş 6 aylık bebegin midesi. 6 7 ölçek.Az ama o kadarı zor bitiriyor
Saol teyzesiYa yerim onu.
Sen bi dr bu dadduga donmuyor diuordun.
Bıraksan neler yapcak demistim
Maşallah yaa nasil girivermiş oraya ağlıyor muydu öyle mi gordun
Yedirdigim seyler cok cok az nasl deyim 3 4 kask veriyorm snrasnda baya zaman gecio sırf yogirt yine 4 5 kask flan yani. Verince bseyler de mamayi daha gec veriyorm zaten acikinca da belli edio kendiji. Evet sirttan felaket olan kaka ilk defa oldu bende ters yatirdm oyle cikarttm yksa Allah ne verdiyse heryer oylr kaka olacakti ters yatirdm direk yikadm o zibinda nolur bilemem artk8 de çok fazla ya. 180 210 muş 6 aylık bebegin midesi. 6 7 ölçek.
O kadar emmiyordur ki benim kızım, o kadar sut gelmez ki ac kalması lazim bu ölçülere göre ne bileyim.
3 az ama emiyor da bir şeyler de yiyor.
Artık şeker depoları da yetiyormuş ya birkaç saat. Aç olsa yer herhalde bu yavrular doğanın kanunu gereği.
Tabi her bebek de farklı, iştahı, bunyesi, minyonluk. Kızlar daha az yiyor sanırım normal olarak.
minikbebegim9640 senin kadirin zaten baştan beri iştahlı dimi maşallah ona. Sen çok zayıfsın ama sana benzemeyecek galiba hejhebeehh
Ama kusuyor diyorsun ya belki fazla mama içiyor ya da verdklerin fazla geliyordur. Reflüsü var ya yavrunun fazla dolunca mide daha col zorlaniyorudr rahatlamak icin de kusuyordur bence.
Ben de zorlayarak veriyorum bazen bi öksürüyor hoop verdikleriM çıkıyor.
Taşan kaka konusunda aramıza hoşgeldin diyim sana. 1Şuan bile taşmış sırttan ama uyuyor da.
Kafasından değil de atleti kollarından çıkarıp bacaklarından çıkarıyorum ben bulaşmasın diye genelde.
Donmeyi atlamış, seviye atlamis resmen baksana.Saol teyzesi
Ama hala tam dönemiyoruzz
Ya yanımdaydı kahve içiyordum fincanımı mutfağa koydum geldim baktım minderde yok(saniyelik kalp krizi ) sonra baktım ayaklar dışarda nasıl girmiş anlamadım zor çıkardım oradan
Bnde artık öyle düşünüyorum yüzüstü uzanmayı da hiç sevmiyorDonmeyi atlamış, seviye atlamis resmen baksana.
Bilerek dönmüyor bence o prenses, yüzüstü ne isim var diyip
AynnSonsuzUmut masallah kizcene :) kasla goz arasinda neler yapiyorlar.
Havada sogudu iyice salon iyi ama cocuk üsür mü 25 derece suan dogalgazi mi acsam acaba.
misskokulumm S Sonsuzsukurler bugun biskuviyi yapmayi denicem olursa resim atarim:)
Canim bende tulum istiyorum ama terletirmi oda ya
Owli markası canım, yenidoğanda yarım kundak oluyor şimdi kollarından giyilen bacak kısmı çuval gibi duran bişey. Üstünü açtı mı battaniyeyi yedi mi derdim olmuyor en azındanTulumu nerden almıştın.
Gece bi baktım, cok usumustu kızım.ustunu açmış çünkü.
Zor oluyor aynen kış mevsimi bebekle insallah çok soğuk olmaz havalar.
Eti cici de katkı maddesi çok hünnap daha iyi olurBen bebe biskuvisi yapayim diyorum aksam muhallebi yapip icine atayim yada sabah kahvaltida vereyim. Su hazırlardan kullananlar cok var onlari kullansak ne olur zararli mi ? Eti cicibebe flan
Aşısı olmadı mı hala kaç gün geçti keşke ertelemeseydin bunlar için? Çatlak olabilir kan varsaArkadaşlar kızım 3 günden beri kabız..çok önemsemedim baştan.olabilir normal diye düşündüm.ama artık bugun aglamaya başlayınca zeytinyaği verdim.kakasini yapti biraz.ama gene azdı.ama kan vardıcok kötü bir pişik olmus bir de.ellettirmiyor silerken cok agladı.oglum bile çok üzüldü.acaba catlak mı alerji mi?
Aşımız gecikti demistim.dis kaynakli cok sıkıntılı zamanlar geçirince hadi biraz geciksin demistim.ama simdi de bu cikti basima.dun elmalı kek yaptim.pismis elma kabizina iyi gelir diyerek verdim.aslinda vermeyecektim ama oglum ne ara parmak arasina alip koyuvermis bebegin agzina.ben babasina bakiyordum bebek de kucagimdaydi aslinda. Kirmizi sari elma karisikti.acaba elma mi dokundu? Tarcin ceviz vs eklememistim alerjiden dolayi.ben yedigimde de dokunduğu icin.oglum verince ben de zaten artik yedi diyerek verdim.ama hepi topu 1 cay kasigi kadardir.
Kekinden de verdim.ama kek veriyorum zaten arada.
Esim peynir dograyip caydanligi tutmus.bana demedi ben de kendime cay alip oturup kiza elimle bisielr yedirdim.sonra dedi bana peynirli elle dokunduğunu..guleyim.mi aglayim mi...sanki zehirmis gibi peynirli elle nasil dokunursun kavgasi oldu.cok gecmeden kaka da kan ☹
Oglum sut iciyor kosuyor kardeşini opecek.dur oglum agzini silelim.dur sakin opmee diye yetismeye calisiyorum.cocuk anlamiyor anne niye niye diyor.oglum sut kardesine dokunuyor diyorum.cocuk uzuluyor ama ben iciyorum diyor ☹
Bazen icinden cikamiyorum..Rabbim yardim etsin kurtulalim şu illetten..bir de asi var.bir turlu olamadik.simdi bu hasta bagirsakla asi yaptiramam ki..korkuyorum..iyileşir insAallah..ebe bu hafta son dedi ☹
2 çocukla iş zor olmuyor mu ne iş yapıyor ki eşin kuzum yükün ağır değilse zor olmaz tabi amaBuralardayım canım haftanın 4 günü, eşimin yanına çalışmaya gidiyorum, ev işi dükkan işi koşuşturmaca. Sizler nasılsınız.
Ebru en son 12 ya da 13 unde olmustu.en son asidan sayarsak 1 hafta gecikti.cok mu ☹Aşısı olmadı mı hala kaç gün geçti keşke ertelemeseydin bunlar için? Çatlak olabilir kan varsa
Ben hala tulum için çok soğuk bulmuyorum gece de zaten boyuna emiyor üstünü örtmeye çok vaktim var,Aynen kıyafet konusunda sevmiyorum bu mevsimi ya tulumla yatırıyorum ben bohça gibi
Kızlar saklanbsç oynamaya gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?