2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu sabah gördüğüm bi tarifi yaptım irmik yumuşattım içine 1 tane bebek büskivisi yarım muz labne kattım verdim fena olmadı tadı denenebilir
Afiyet olsun yarasin asyaya.
Büsküvi nasil bisküvii peki.
Labneyi ben de yapayım diyorum yazdı ya arkadaşlar geçenlerde deneyeceğim bakalım.
Ben de klasik yağlı yumurtası sarısı, tuzu çıkarılmış peynir az pekmez verdim.onune salatalık içine yemiş. Ama koparıyor elma olsun salatalık olsun. Vermeye korkuyorum.
Pek yemedi kahvaltıyı cok ağladı falan emdi uyudu bi baktım kalası da taşmış. Be kahvaltı hazırlarken.
Dün tereyağda mısır unu ceviirp pişirmiştim az peynirle vermiştim.
Köyden gelme undu ama marketlerdeki verilir mi bilmem.

Çalışabilirsin aranabilirsin insallah.
Hakkında hayırlısı olsun.
Geldi mi anlamlara kavustunuz mu.
Çok iyi olucak insallah eminim 1 saat bile yeter uyusan mesela gündüz. Bi tur atsan ya da.

Az ama o kadarı zor bitiriyor
8 de çok fazla ya. 180 210 muş 6 aylık bebegin midesi. 6 7 ölçek.
O kadar emmiyordur ki benim kızım, o kadar sut gelmez ki ac kalması lazim bu ölçülere göre ne bileyim.
3 az ama emiyor da bir şeyler de yiyor.
Artık şeker depoları da yetiyormuş ya birkaç saat. Aç olsa yer herhalde bu yavrular doğanın kanunu gereği.
Tabi her bebek de farklı, iştahı, bunyesi, minyonluk. Kızlar daha az yiyor sanırım normal olarak.

minikbebegim9640 senin kadirin zaten baştan beri iştahlı dimi maşallah ona. Sen çok zayıfsın ama sana benzemeyecek galiba hejhebeehh
Ama kusuyor diyorsun ya belki fazla mama içiyor ya da verdklerin fazla geliyordur. Reflüsü var ya yavrunun fazla dolunca mide daha col zorlaniyorudr rahatlamak icin de kusuyordur bence.
Ben de zorlayarak veriyorum bazen bi öksürüyor hoop verdikleriM çıkıyor.

Taşan kaka konusunda aramıza hoşgeldin diyim sana. 1Şuan bile taşmış sırttan ama uyuyor da.
Kafasından değil de atleti kollarından çıkarıp bacaklarından çıkarıyorum ben bulaşmasın diye genelde.
[/QUOTE]
Yedirdigim seyler cok cok az nasl deyim 3 4 kask veriyorm snrasnda baya zaman gecio sırf yogirt yine 4 5 kask flan yani. Verince bseyler de mamayi daha gec veriyorm zaten acikinca da belli edio kendiji. Evet sirttan felaket olan kaka ilk defa oldu bende ters yatirdm oyle cikarttm yksa Allah ne verdiyse heryer oylr kaka olacakti ters yatirdm direk yikadm o zibinda nolur bilemem artk

Ya yerim onu.
Sen bi dr bu dadduga donmuyor diuordun.
Bıraksan neler yapcak demistim
Maşallah yaa nasil girivermiş oraya ağlıyor muydu öyle mi gordun
Saol teyzesi
Ama hala tam dönemiyoruzz
Ya yanımdaydı kahve içiyordum fincanımı mutfağa koydum geldim baktım minderde yok(saniyelik kalp krizi ) sonra baktım ayaklar dışarda nasıl girmiş anlamadım zor çıkardım oradan

Yedirdigim seyler cok cok az nasl deyim 3 4 kask veriyorm snrasnda baya zaman gecio sırf yogirt yine 4 5 kask flan yani. Verince bseyler de mamayi daha gec veriyorm zaten acikinca da belli edio kendiji. Evet sirttan felaket olan kaka ilk defa oldu bende ters yatirdm oyle cikarttm yksa Allah ne verdiyse heryer oylr kaka olacakti ters yatirdm direk yikadm o zibinda nolur bilemem artk
[/QUOTE]

Beyaz sabunla kopurtte citile canım.sonra 60 da yıkayınca haydi diyelim 70 çıkıyor normal çamaşırlarla atıyorum ben.

Afiyet olsun yarasın yedikleri insallah.zamanla daha da duzene oturur Allahın izniyle.

Donmeyi atlamış, seviye atlamis resmen baksana.
Bilerek dönmüyor bence o prenses, yüzüstü ne isim var diyip

Aynn
Ayyy bende bisküvi yapacam diyorum ama hiç zamanım olmuyor ki bir türlü deneyemedim

Arkadaşlar kızım 3 günden beri kabız..çok önemsemedim baştan.olabilir normal diye düşündüm.ama artık bugun aglamaya başlayınca zeytinyaği verdim.kakasini yapti biraz.ama gene azdı.ama kan vardı cok kötü bir pişik olmus bir de.ellettirmiyor silerken cok agladı.oglum bile çok üzüldü.acaba catlak mı alerji mi?

Aşımız gecikti demistim.dis kaynakli cok sıkıntılı zamanlar geçirince hadi biraz geciksin demistim.ama simdi de bu cikti basima.dun elmalı kek yaptim.pismis elma kabizina iyi gelir diyerek verdim.aslinda vermeyecektim ama oglum ne ara parmak arasina alip koyuvermis bebegin agzina.ben babasina bakiyordum bebek de kucagimdaydi aslinda. Kirmizi sari elma karisikti.acaba elma mi dokundu? Tarcin ceviz vs eklememistim alerjiden dolayi.ben yedigimde de dokunduğu icin.oglum verince ben de zaten artik yedi diyerek verdim.ama hepi topu 1 cay kasigi kadardir.
Kekinden de verdim.ama kek veriyorum zaten arada.
Esim peynir dograyip caydanligi tutmus.bana demedi ben de kendime cay alip oturup kiza elimle bisielr yedirdim.sonra dedi bana peynirli elle dokunduğunu..guleyim.mi aglayim mi...sanki zehirmis gibi peynirli elle nasil dokunursun kavgasi oldu.cok gecmeden kaka da kan ☹
Oglum sut iciyor kosuyor kardeşini opecek.dur oglum agzini silelim.dur sakin opmee diye yetismeye calisiyorum.cocuk anlamiyor anne niye niye diyor.oglum sut kardesine dokunuyor diyorum.cocuk uzuluyor ama ben iciyorum diyor ☹

Bazen icinden cikamiyorum..Rabbim yardim etsin kurtulalim şu illetten..bir de asi var.bir turlu olamadik.simdi bu hasta bagirsakla asi yaptiramam ki..korkuyorum..iyileşir insAallah..ebe bu hafta son dedi ☹

Tulumu nerden almıştın.
Gece bi baktım, cok usumustu kızım.ustunu açmış çünkü.
Zor oluyor aynen kış mevsimi bebekle insallah çok soğuk olmaz havalar.
Owli markası canım, yenidoğanda yarım kundak oluyor şimdi kollarından giyilen bacak kısmı çuval gibi duran bişey. Üstünü açtı mı battaniyeyi yedi mi derdim olmuyor en azından

Aşısı olmadı mı hala kaç gün geçti keşke ertelemeseydin bunlar için? Çatlak olabilir kan varsa

Buralardayım canım haftanın 4 günü, eşimin yanına çalışmaya gidiyorum, ev işi dükkan işi koşuşturmaca. Sizler nasılsınız.
2 çocukla iş zor olmuyor mu ne iş yapıyor ki eşin kuzum yükün ağır değilse zor olmaz tabi ama ne olursa olsun çocukla zor Bee ama gitmen iyi olmuş kafan dağılır

Aşısı olmadı mı hala kaç gün geçti keşke ertelemeseydin bunlar için? Çatlak olabilir kan varsa
Ebru en son 12 ya da 13 unde olmustu.en son asidan sayarsak 1 hafta gecikti.cok mu ☹

Ebru bagirsak kaniyor ya agizdan verilen asiyi vucut hazmedebilir mi sıkıntı olmaz degil mi? Kafam durdu benim ☹

Kizlar ben simdi nasil yapayim biskuviyi bugday unu kullaniyorlar bende yulaf unu ve princ unu var. Evdeki un bugday unu diyor ama tam bgdat farkli mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…