2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tam onu onerecektim.

Cok haklisiniz bu konuda. Yani size gelse de cok farketmeyebilir eger evinizde tv varsa. Aslinda yasi uygunsa okul tarzi bir yere gondermek daha mi iyi olur acaba. Kendinizi de cok uzmeyin. Anneanne babaanneler bile ayni sekilde bakiyor bazen. Cocuk bakmak hakikaten zor is. Yeri geliyor anneler bile pes ediyor. Sunlari sunlari yapin falan diye yonlendirip listemi olustursaniz. Kitap okuma, sarkili oyun belki hafif bi dolasma yada park varsa etrafta. Yemek yaparken teyzeye yardim eddbilir belki. Dedigimi gibi kac yasinda bilemiyorum ama yasina yonelik hoslandigi seyleri konusabilirsiniz.

Allah hayırlı sağlıklı ömür versin yavru kuşa hepimize de inanılmaz kolay acısız zahmetsiz doğum nasip etsin amiin

Yaa, şanslısınız desenize. Ben sezaryen sonrası ne halde olacağımi bilmediğimden mecbur normal gelecek. Yani öyle gelmek isterse tabi
Şans denirse.. kızım küçük olsa normali çok rahat yapardım. Onun yüzünden sezeryan oldum ama o da çok keyifliydi. Dr umla muhabbet ettik hep güldürdüler beni. Çıkınca da süslendim hemen ebeye makyaj yaptırdım. akrabalar geldi şaşırdı Halime. Biraz da sakinleştirici vermişlerdi hep gülüyordum eve gittiğimde de hiç yatmadım İnan’ın eskisi gibi değil. Dr ve anestezi uzmanı önemli tabi. Ama ben ilk kalkışta bile direk yürüdüm hemşireler tutun tutun diye bağırdı

Henüz 14 aylık. Kreş için çok küçük. Dediğiniz gibi herşeyi tek tek anlattım. Kadın bilmediği için yapmıyo belki de. Öğretcem ona da zamnla. Tamm çocukları var bğytmş ama yıllaar geçmiş üstnden ve bizim kadar üstüne düşmemşki. Salmış çahıra mevlam kayıra hesabıona da anlata anlata öğretcm inşallah

Çok haklısın. Artk eskisi gibi değl gerçkten zor olmuyo. Çabuk da ayağa kalkıp iyileşyosn. Bende de öyle olmştu. Ay inş bu da öyle olur. Hepimizn rahat geçer inş

Kızlar serklaj olan var mı önceki gebeliklerinde ? Ya da şuan tehlikesi olup olacak olan ? Kaçıncı haftada en erken ölçülüyor rahim ağzı uzunluğu acaba ?

Ay masallah diyeyim. İnşallah ikinci de böyle kolayca olur. Darısı da benim normalin başına diyeyim

Ben bu tarz seylere uzulmeyi epeydir biraktim. Biraz bencil olmak gerekiyor belki. Ozellikle de evlat sahibi olunca. Sonucta kardes dahi olsaniz onunda evlatlari var. size gelip yorulup cocuklariyla ailesiyle gecirebilecegi guzel zamandan calmak istemiyor belki. Niyetini bilmesemde ben karsi taraf icin boyle olumlu dusunup kirilmamaya calisiyorum. Kirilinca karsi taraf anlamiyor zaten konusmazsaniz. Ancak kendimizi uzdugumuzle kaliyoruz.

Naçizane fikrim genç birini bulman. Eşin vardiyalı çalışıyor sanırım kendi evinde baktıramadığın için kv falan çağırsan 2 yaşına kadar en iyisi. 2 yaşında kreşe vermen gerekir Zaten pedogoglar bakıcıyı uzun süre önermiyor. Şu an içinde başka birini mutlaka bul o yaşta biri çocuğuna ne verebilir ki.. istediğin kadar konuş yine de olmaz diye düşünüyorum.

Eşimden Allah razı olsun hiçbirşeye elletmiyor vitrinleri paketledi. Kıyafetleri poşetledi. Şimdide mutfağı paketliyor yavaş yavaş
Tuttuğumuz evin sahibide biraz aşalayıcı konuşmuş eşim anlattı ona da moralim bozuldu.
Biz bu evden ev satıldığı için taşınıyoruz. Tuttuğumuz ev sahibinin kardeşine de satmazsın dimi evi ben uzun süreli oturmayı düşünüyorum demiş. Satalırsa satarız gibi birşey demiş ozaman sözleşmeyi iptal edelim demiş eşim . Yok yok otur satıyoruz demedik demiş.
Yarın asıl ev sahibiyle görüşücez telefonda umarım ılımlı konuşup içimi rahatlatır.
Tuttuğumuz evin bir üst katını gezdik bugün anahtar olmadığı için tam kiraladığımız evide görmedik yarın görüces nasipse bütün katlar aynı dendi.
Çok stresliyim anlayacağınız taşınmak zaten başlı başına dert şimdiden ordanda çıkmak zorunda kalırsam derdi sardı içimi. Allah herkese başını sokacak bir ev nasip etsin kiracılık çok zormuş

Dün gece bir rüya gördüm. Bebeğimi doğuruyordum hem de kendi kendime odada otururken. Çok kolay doğdu sonra hemen emziriyorum sütüm çok geliyor taşıyor falan. Çok da güzel bir bebekti. Umarım çıkar bu rüya

Bir iki gün yorulsa kardeşi için çok mu ben sizin kadar pozitif düşünemiyorum ama sizin yaptığınız doğru mutlu olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…