Testini atsana bakalım ona göre bence risk yokKızlar, iki tarama testi için kan vermiştim. Sonuç 1440 yazıyor. Referans değeri yok. Yorumlayabilecek olan var mı
Evet aynen öyle işteMuhteşem Yüzyıl'da Hürrem gelmiyor deyince Daye orada kalacak değil ya elbet gelecek demişti, o geldi aklıma
Tam onu onerecektim.Ağzı açık hayatta uyuyamam. Mümkün değil. Yine de acaip bi kuruluk var boğazım ve burnumda. Bulndğm yerle mi alakalı acaba benm gibi olan yok mu? En iyisi ben buhar makinemi çıkartp çalştrmaya başlıyım
Cok haklisiniz bu konuda. Yani size gelse de cok farketmeyebilir eger evinizde tv varsa. Aslinda yasi uygunsa okul tarzi bir yere gondermek daha mi iyi olur acaba. Kendinizi de cok uzmeyin. Anneanne babaanneler bile ayni sekilde bakiyor bazen. Cocuk bakmak hakikaten zor is. Yeri geliyor anneler bile pes ediyor. Sunlari sunlari yapin falan diye yonlendirip listemi olustursaniz. Kitap okuma, sarkili oyun belki hafif bi dolasma yada park varsa etrafta. Yemek yaparken teyzeye yardim eddbilir belki. Dedigimi gibi kac yasinda bilemiyorum ama yasina yonelik hoslandigi seyleri konusabilirsiniz.Kızım yürüdüğü hareketlendiği için fazla pasif kalıyodu kızım çok sıkılıyodu. Aldığımda yüzünden okyodum sıkıldığını. Eve gelince asllaaa otrmuyodu iki dk enerji dolmuş oluyodu. Belli ki bütn gün otryolar. Ve tv izlettğini düşünyrum. Bu konuda özellikle uyardım. Kadn lrogrmları izledğne eminim sabh sabh başka ne oluraltı da pisti bikere tam temzleyememşti. Ooofff offf daha iyi biri de yok elimde. Bikaç kişi var bakarım diyen ama onların da bundan iyi olduğunu düşünmyrum. Çok zor çok. Bikaç gündür çok dikkat ediyo farkındayım. Ağladım ya kadınla konuşurken tutamadm kendmi. Bebeklermz herşeyimiz. Ondan daha önemli ne var ki
Allah hayırlı sağlıklı ömür versin yavru kuşaHahahahahaÜzüldüm şimdi. Korkutmayın kendinizi. Bir şekilde hallolacak. İnsana ve yanındakiler o süre o kadar kısa geliyor ki anlatamam. Biz gece 3 te hastanedeydik. Öğlen 1 de doğdu kızım. Nasıl geçti o kadar zaman sanki yarım saat gibi dedik.
Şans denirse.. kızım küçük olsa normali çok rahat yapardım. Onun yüzünden sezeryan oldum ama o da çok keyifliydi. Dr umla muhabbet ettik hep güldürdüler beni. Çıkınca da süslendim hemen ebeye makyaj yaptırdım. akrabalar geldi şaşırdı Halime. Biraz da sakinleştirici vermişlerdi hep gülüyordumYaa, şanslısınız desenize. Ben sezaryen sonrası ne halde olacağımi bilmediğimden mecbur normal gelecek. Yani öyle gelmek isterse tabi
Amin hepimizin bebeğine inşallah uzun sağlıklı bizimle beraber bir ömür nasip olsun. Kolay doğumlar olsun inşallahAllah hayırlı sağlıklı ömür versin yavru kuşahepimize de inanılmaz kolay acısız zahmetsiz doğum nasip etsin amiin
AmiiinAmin hepimizin bebeğine inşallah uzun sağlıklı bizimle beraber bir ömür nasip olsun. Kolay doğumlar olsun inşallah
Henüz 14 aylık. Kreş için çok küçük. Dediğiniz gibi herşeyi tek tek anlattım. Kadın bilmediği için yapmıyo belki de. Öğretcem ona da zamnla. Tamm çocukları var bğytmş ama yıllaar geçmiş üstnden ve bizim kadar üstüne düşmemşki. Salmış çahıra mevlam kayıra hesabıCok haklisiniz bu konuda. Yani size gelse de cok farketmeyebilir eger evinizde tv varsa. Aslinda yasi uygunsa okul tarzi bir yere gondermek daha mi iyi olur acaba. Kendinizi de cok uzmeyin. Anneanne babaanneler bile ayni sekilde bakiyor bazen. Cocuk bakmak hakikaten zor is. Yeri geliyor anneler bile pes ediyor. Sunlari sunlari yapin falan diye yonlendirip listemi olustursaniz. Kitap okuma, sarkili oyun belki hafif bi dolasma yada park varsa etrafta. Yemek yaparken teyzeye yardim eddbilir belki. Dedigimi gibi kac yasinda bilemiyorum ama yasina yonelik hoslandigi seyleri konusabilirsiniz.
Çok haklısın. Artk eskisi gibi değl gerçkten zor olmuyo. Çabuk da ayağa kalkıp iyileşyosn. Bende de öyle olmştu. Ay inş bu da öyle olur. Hepimizn rahat geçer inşŞans denirse.. kızım küçük olsa normali çok rahat yapardım. Onun yüzünden sezeryan oldum ama o da çok keyifliydi. Dr umla muhabbet ettik hep güldürdüler beni. Çıkınca da süslendim hemen ebeye makyaj yaptırdım. akrabalar geldi şaşırdı Halime. Biraz da sakinleştirici vermişlerdi hep gülüyordumeve gittiğimde de hiç yatmadım İnan’ın eskisi gibi değil. Dr ve anestezi uzmanı önemli tabi. Ama ben ilk kalkışta bile direk yürüdüm hemşireler tutun tutun diye bağırdı
Ay masallah diyeyim. İnşallah ikinci de böyle kolayca olur. Darısı da benim normalin başına diyeyimŞans denirse.. kızım küçük olsa normali çok rahat yapardım. Onun yüzünden sezeryan oldum ama o da çok keyifliydi. Dr umla muhabbet ettik hep güldürdüler beni. Çıkınca da süslendim hemen ebeye makyaj yaptırdım. akrabalar geldi şaşırdı Halime. Biraz da sakinleştirici vermişlerdi hep gülüyordumeve gittiğimde de hiç yatmadım İnan’ın eskisi gibi değil. Dr ve anestezi uzmanı önemli tabi. Ama ben ilk kalkışta bile direk yürüdüm hemşireler tutun tutun diye bağırdı
En sağlıklı şekilde gerçekleşir umarım. Normal ya da değil farketmez önemli olan senin ve bebeğin sağlığı..Ay masallah diyeyim. İnşallah ikinci de böyle kolayca olur. Darısı da benim normalin başına diyeyim
Buranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
Tahmini doğum tarihlerimz aynıAy masallah diyeyim. İnşallah ikinci de böyle kolayca olur. Darısı da benim normalin başına diyeyim
Naçizane fikrim genç birini bulman. Eşin vardiyalı çalışıyor sanırım kendi evinde baktıramadığın için kv falan çağırsan 2 yaşına kadar en iyisi. 2 yaşında kreşe vermen gerekir Zaten pedogoglar bakıcıyı uzun süre önermiyor. Şu an içinde başka birini mutlaka bul o yaşta biri çocuğuna ne verebilir ki.. istediğin kadar konuş yine de olmaz diye düşünüyorum.Henüz 14 aylık. Kreş için çok küçük. Dediğiniz gibi herşeyi tek tek anlattım. Kadın bilmediği için yapmıyo belki de. Öğretcem ona da zamnla. Tamm çocukları var bğytmş ama yıllaar geçmiş üstnden ve bizim kadar üstüne düşmemşki. Salmış çahıra mevlam kayıra hesabıona da anlata anlata öğretcm inşallah
Eşimden Allah razı olsun hiçbirşeye elletmiyor vitrinleri paketledi. Kıyafetleri poşetledi. Şimdide mutfağı paketliyor yavaş yavaşGeçecek canım hamileyken ankaraya taşındım, 5 ay önce de 2 yaşındaki oğlumla eskişehre taşındım. Ben şehirler arası taşındım inan Allah veriyor kolaylığını. Hiç sıkma canını geçecek.. dolap sökülünce gerçekten herşey darmadağın görünüyor ama hiçde göründüğü gibi değil çabucak toparlanırsın. Sen dinlenmeye çalış karnındakini de düşün mutlaka eğilip kalkmalara çok dikkat et. Bir yerlere uzanmamaya çalış..
Bir iki gün yorulsa kardeşi için çok mu ben sizin kadar pozitif düşünemiyorum ama sizin yaptığınız doğru mutlu olmak içinBen bu tarz seylere uzulmeyi epeydir biraktim. Biraz bencil olmak gerekiyor belki. Ozellikle de evlat sahibi olunca. Sonucta kardes dahi olsaniz onunda evlatlari var. size gelip yorulup cocuklariyla ailesiyle gecirebilecegi guzel zamandan calmak istemiyor belki. Niyetini bilmesemde ben karsi taraf icin boyle olumlu dusunup kirilmamaya calisiyorum. Kirilinca karsi taraf anlamiyor zaten konusmazsaniz. Ancak kendimizi uzdugumuzle kaliyoruz.
Amin inşallahEn sağlıklı şekilde gerçekleşir umarım. Normal ya da değil farketmez önemli olan senin ve bebeğin sağlığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?