Altın imalat. Sürekli evdeyiz zaten çocuklarada degisiklik oldu. Esim sabahtan gidiyor, ben cocuklari alip öğlene doğru gidiyorum. Corona dan dolayı cok sipariş alamıyordu, yavaş yavaş işler açıldı. Geriye dönük isler birikti. Model çıkarmaya kauçuk kesmeye gidiyorum. Ortam musait biziz sadece orada, odanin birine kullanmadigim beşigi koydum uykulari gelince uyuyorlar, akşamda hep beraber dönüyoruz. İslere cok güvenemiyoruz, işci alsa bu seferde siparis gelmezse. Kimsenin hakkina girmeyelim, hem yeni evde aldık kredimizde var. İdare ediyoruz anliyacağın.Hem erkenden çalıştırayım cocukları dedim alışsınlar.2 çocukla iş zor olmuyor mu ne iş yapıyor ki eşin kuzum yükün ağır değilse zor olmaz tabi amane olursa olsun çocukla zor Bee ama gitmen iyi olmuş kafan dağılır
Benim tulumumdan çok memnunum hiç terleme olmadı içini dereceye göre giydiriyorumSonsuzUmut masallah kizcene :) kasla goz arasinda neler yapiyorlar.
Havada sogudu iyice salon iyi ama cocuk üsür mü 25 derece suan dogalgazi mi acsam acaba.
@misskokulumm @Sonsuzsukurler bugun biskuviyi yapmayi denicem olursa resim atarim:)
Canim bende tulum istiyorum ama terletirmi oda ya
Canımmm çok geçmemiş sen ilk fırsatta yaptırEbru en son 12 ya da 13 unde olmustu.en son asidan sayarsak 1 hafta gecikti.cok mu ☹
Ebru bagirsak kaniyor ya agizdan verilen asiyi vucut hazmedebilir mi sıkıntı olmaz degil mi? Kafam durdu benim ☹
Ağızdan 2 damla oral polio verilecek sindirimsel sorun olmaz annesiEbru en son 12 ya da 13 unde olmustu.en son asidan sayarsak 1 hafta gecikti.cok mu ☹
Ebru bagirsak kaniyor ya agizdan verilen asiyi vucut hazmedebilir mi sıkıntı olmaz degil mi? Kafam durdu benim ☹
Geçmiş olsun kuzum. Benim kızda çatlak var dedi doktor yaklaşık 10 kere parça parça katı kaka yaptı ama hiç kan görmedim ben alerjiden olabilir sizinkiArkadaşlar kızım 3 günden beri kabız..çok önemsemedim baştan.olabilir normal diye düşündüm.ama artık bugun aglamaya başlayınca zeytinyaği verdim.kakasini yapti biraz.ama gene azdı.ama kan vardıcok kötü bir pişik olmus bir de.ellettirmiyor silerken cok agladı.oglum bile çok üzüldü.acaba catlak mı alerji mi?
Aşımız gecikti demistim.dis kaynakli cok sıkıntılı zamanlar geçirince hadi biraz geciksin demistim.ama simdi de bu cikti basima.dun elmalı kek yaptim.pismis elma kabizina iyi gelir diyerek verdim.aslinda vermeyecektim ama oglum ne ara parmak arasina alip koyuvermis bebegin agzina.ben babasina bakiyordum bebek de kucagimdaydi aslinda. Kirmizi sari elma karisikti.acaba elma mi dokundu? Tarcin ceviz vs eklememistim alerjiden dolayi.ben yedigimde de dokunduğu icin.oglum verince ben de zaten artik yedi diyerek verdim.ama hepi topu 1 cay kasigi kadardir.
Kekinden de verdim.ama kek veriyorum zaten arada.
Esim peynir dograyip caydanligi tutmus.bana demedi ben de kendime cay alip oturup kiza elimle bisielr yedirdim.sonra dedi bana peynirli elle dokunduğunu..guleyim.mi aglayim mi...sanki zehirmis gibi peynirli elle nasil dokunursun kavgasi oldu.cok gecmeden kaka da kan ☹
Oglum sut iciyor kosuyor kardeşini opecek.dur oglum agzini silelim.dur sakin opmee diye yetismeye calisiyorum.cocuk anlamiyor anne niye niye diyor.oglum sut kardesine dokunuyor diyorum.cocuk uzuluyor ama ben iciyorum diyor ☹
Bazen icinden cikamiyorum..Rabbim yardim etsin kurtulalim şu illetten..bir de asi var.bir turlu olamadik.simdi bu hasta bagirsakla asi yaptiramam ki..korkuyorum..iyileşir insAallah..ebe bu hafta son dedi ☹
Cok gecmis olsun bzde de o sorun oldu ama reflu icin verilen ilac duzeltti şükür. Yağ da oyle durumlarda duzenli veriyodm hep. Galiba ek gida byle zorluklar açacak başımıza. İnsallh cabk gecer de rahatlarArkadaşlar kızım 3 günden beri kabız..çok önemsemedim baştan.olabilir normal diye düşündüm.ama artık bugun aglamaya başlayınca zeytinyaği verdim.kakasini yapti biraz.ama gene azdı.ama kan vardıcok kötü bir pişik olmus bir de.ellettirmiyor silerken cok agladı.oglum bile çok üzüldü.acaba catlak mı alerji mi?
Aşımız gecikti demistim.dis kaynakli cok sıkıntılı zamanlar geçirince hadi biraz geciksin demistim.ama simdi de bu cikti basima.dun elmalı kek yaptim.pismis elma kabizina iyi gelir diyerek verdim.aslinda vermeyecektim ama oglum ne ara parmak arasina alip koyuvermis bebegin agzina.ben babasina bakiyordum bebek de kucagimdaydi aslinda. Kirmizi sari elma karisikti.acaba elma mi dokundu? Tarcin ceviz vs eklememistim alerjiden dolayi.ben yedigimde de dokunduğu icin.oglum verince ben de zaten artik yedi diyerek verdim.ama hepi topu 1 cay kasigi kadardir.
Esim peynir dograyip caydanligi tutmus.bana demedi ben de kendime cay alip oturup kiza elimle bisielr yedirdim.sonra dedi bana peynirli elle dokunduğunu..guleyim.mi aglayim mi...sanki zehirmis gibi peynirli elle nasil dokunursun kavgasi oldu.cok gecmeden kaka da kan ☹
Oglum sut iciyor kosuyor kardeşini opecek.dur oglum agzini silelim.dur sakin opmee diye yetismeye calisiyorum.cocuk anlamiyor anne niye niye diyor.oglum sut kardesine dokunuyor diyorum.cocuk uzuluyor ama ben iciyorum diyor ☹
Bazen icinden cikamiyorum..Rabbim yardim etsin kurtulalim şu illetten..bir de asi var.bir turlu olamadik.simdi bu hasta bagirsakla asi yaptiramam ki..korkuyorum..iyileşir insAallah..ebe bu hafta son dedi ☹
Benim oğlanın eline bişi değdimi ağzına götürüp kendini uyandırıyor battaniye düşmanıBen hala tulum için çok soğuk bulmuyorum gece de zaten boyuna emiyor üstünü örtmeye çok vaktim var,
Saol kuzum tşkrBKGK SonsuzUmut bugün öğlen Ata ma semizotu çorbası yaptım bir kalıp kemik suyu attım kapya biber ve az sarımsak bir de azıcık şehriye koydum size foto atıyorum çok az blendardan geçirdim
Bizde açıya 8 gün geç gittik şansa aşı yokmuş sarılık olan diğer ikisini olduk döndük@sekerpare5939 canim.bende asilari 1 hafta geciktirmstim hemsire tutar yine ama fazla geciktirrseniz asinjn tutmama durumu olabilir dedi. Cok gecmis olsun minige
BKGK SonsuzUmut bugün öğlen Ata ma semizotu çorbası yaptım bir kalıp kemik suyu attım kapya biber ve az sarımsak bir de azıcık şehriye koydum size foto atıyorum çok az blendardan geçirdim
Afiyetler olsun ballaraaa ben de muhallebi yaptım muzluBugun bu corbayi yaptim ama henuz iciremedim acikmisti yaparken mama vermek zorunda kaldim.
Tarif : yarim havucu rendeleyip 1 yemek ks. zeytinyaginda öldürüyoruz aonra 3 bardak su ile kaynamaya birakiyoruz sonra yarim cay abrdagi sehriye ekledim oda kaynayinca 1 yemek kasigi un 2 y.k yogurt ayri bir kasede karistir sonra az az corbaya ekle 5 dk daha pisir :) afiyet olsun ins
Merhaba geçmiş olsun bu durumda neyaptınız acaba benim oglum da öyleYağmur çok üzülüyorum elimde değil doktorun dediğine göre çok fazla uyaran eksikliği tv tablet ve kendi halinde durması,aynı zamanda sosyal hayat olmaması otizmi tetiklemiş ve otizmin bütün belirtileri çok net şekilde çocuğumda görülüyormuş duyduğumdan beri ben ben değilim.benim çocuğum bizler gibi insan içine karışamayacak mı hep yaşıtlarından geri mi olacak hep farklı mı olacakbuna sebep biz olduk en çok buna üzülüyorum kendimi toparlamam lazım ama napıcam nerden başlıycam bilemiyorum.doktor özel eğitim sonucu geriye de gidebilir ileri de gidebilir dedi
Ben bugün geç kaldım ama yarın katılırım sise benim hanım kızlaKızlar saklanbsç oynamaya gelin
Ben hazırlıyım biraz yoğurdu zor yapıyorumAfiyet olsun yarasin asyaya.
Büsküvi nasil bisküvii peki.
Labneyi ben de yapayım diyorum yazdı ya arkadaşlar geçenlerde deneyeceğim bakalım.
Ben de klasik yağlı yumurtası sarısı, tuzu çıkarılmış peynir az pekmez verdim.onune salatalık içine yemiş. Ama koparıyor elma olsun salatalık olsun. Vermeye korkuyorum.
Pek yemedi kahvaltıyı cok ağladı falan emdi uyudu bi baktım kalası da taşmış. Be kahvaltı hazırlarken.
Dün tereyağda mısır unu ceviirp pişirmiştim az peynirle vermiştim.
Köyden gelme undu ama marketlerdeki verilir mi bilmem.
Çalışabilirsin aranabilirsin insallah.
Hakkında hayırlısı olsun.
Geldi mi anlamlara kavustunuz mu.
Çok iyi olucak insallah eminim 1 saat bile yeter uyusan mesela gündüz. Bi tur atsan ya da.
Ah kıyamam nelerden etkileniyor yaArkadaşlar kızım 3 günden beri kabız..çok önemsemedim baştan.olabilir normal diye düşündüm.ama artık bugun aglamaya başlayınca zeytinyaği verdim.kakasini yapti biraz.ama gene azdı.ama kan vardıcok kötü bir pişik olmus bir de.ellettirmiyor silerken cok agladı.oglum bile çok üzüldü.acaba catlak mı alerji mi?
Bol kazanç bol bereket olsun Umut ve Duruu uğur getirsin dükkana inşallah canım iyi bi düzen oturtmuşsunuzAltın imalat. Sürekli evdeyiz zaten çocuklarada degisiklik oldu. Esim sabahtan gidiyor, ben cocuklari alip öğlene doğru gidiyorum. Corona dan dolayı cok sipariş alamıyordu, yavaş yavaş işler açıldı. Geriye dönük isler birikti. Model çıkarmaya kauçuk kesmeye gidiyorum. Ortam musait biziz sadece orada, odanin birine kullanmadigim beşigi koydum uykulari gelince uyuyorlar, akşamda hep beraber dönüyoruz. İslere cok güvenemiyoruz, işci alsa bu seferde siparis gelmezse. Kimsenin hakkina girmeyelim, hem yeni evde aldık kredimizde var. İdare ediyoruz anliyacağın.Hem erkenden çalıştırayım cocukları dedim alışsınlar.
Bakalim verdim insallah problem olmaz az az veriyorum 2 yemek kasigi kadar toplasan versem yiyecek ama gozum korkuyor:) yarinda muhallebi yapicam hep muzlu tarifler var kabiz olur diye tedirginim. Sen ne kadar veriyorsun corva vs ?Afiyetler olsun ballaraaa ben de muhallebi yaptım muzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?