2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar saklanbsç oynamaya gelin
Oyy Maşşallah hareketlendiler iyice artık ne tatlılar
Ohh afiyet bal olsun Ata kuzuma
Kızlar bugün de akşam ettik darısı diğer günlere amann ne zormuş tek bakmak işe başlıycam nerdeyse, daha az yoruluyodum ya da benim oğlan yaramaz yeni farkettim bilmiyorum
Kalabalıkta pek sana kalmamıştır bebek anlamamışsındır yalnız bakmak tabiki zor insanı çok yoruyorlar canları sağolsun yatır kaldır giydir temizle derken bi bakmışız akşam oluvermiş. Benimki de durmuyor hiç yalnız başına. Allahtan oturuyor artık da ben de arkasında oturuyorum önüne oyuncak falan koyup biraz oyalanıyor yeni yeni.
Suyu bardaktan da içirebilirsin canım. Ben damlatmayan suluklar var ya onlardan almıştım ama içmek istemiyor onunla. Bardağa hevesleniyor. Bardakla veriyorum kedi gibi dilini uzatıp yalana yalana içiyor sıpa
Afiyet bal olsun canım. Çok yapmışsın baya 3 bardak su falan miktarını az yapıyorum ben. Çok yapınca aklında bulunsun kavanoza sıcak sıcak koyup kapatırsan aynı tazeliğinde kalır. Bir de ben çok suyla yapmıyorum kemik suyu yada peynir altı suyu katıyorum yemeklerine.

Balkabağı çorbası yaptım bugün ben de bir küçük cam kase kadar içti öğleden sonra. Balkabağı, soğan, sarımsak, patates tereyağında çevirdim üzerine 1 küp peynir altı suyu ve su koydum az. Pişince çorba kıvamında blenderladım. Kıvamlı oldu bir kaseyi az doldurmuştum bitirdi ağladı koşa koşa biraz daha koydum yedi sıpacık

Corbanin kalaninida biz yedik canm peki o kavanozu hemen buzdolabina mi kaldirayim. Kemik suyu agir gelir diye vermek istemedim. 1 ay daha gecsin istiyorum.

Hayirlis ugurlu olsun canim valla hic hatirlamiyorum ki

Kalppare canim.bende asilari 1 hafta geciktirmstim hemsire tutar yine ama fazla geciktirrseniz asinjn tutmama durumu olabilir dedi. Cok gecmis olsun minige

15 gune kadar hak var geciktirme hakki diye biliyorum ama

Kakayi çöpe attim ki..sonra gene yaptı..ama cok şükür kan yoktu.baktim yırtık oluşmuş ☹ 2. kakasi daha cıvıkti yagdan herhalde.ama pek mukus yoktu ebru.alerjiden olsa mukus dolu olmasi gerekirdi diyorum ama doktor oglanda teramycn gelir mi?

Benim kızda çatlak var dedi doktor yaklaşık 10 kere parça parça katı kaka yaptı ama hiç kan görmedim ben alerjiden olabilir sizinki

S Susam_tanesi Benim kız daha oncede kabız oldu ama hic böyle olmamişti..insAllah gecer.oglan bebekken doktor teramycn vermisti.ben kiza da sureyim diyorum ama size ne yazdi doktor ? Anestol disinda.

Cok gecmis olsun bzde de o sorun oldu ama reflu icin verilen ilac duzeltti şükür. Yağ da oyle durumlarda duzenli veriyodm hep. Galiba ek gida byle zorluklar açacak başımıza. İnsallh cabk gecer de rahatlar
Sagll canim benim.yag artik daha duzenli vermeye çalışacağım.boyle boyle buyuyecekler

Jadem cok şükür sanirim alerji degilmis.minik bir catlak olmus.kremlerim gecer insAllah..alerji olsa 21 gune kadar uzuyor kanama..bir defa oglumun yogurt degen kasigi ile agzima makarna attim hatirladim yutmadan agzimi calkaladim.o bile kanama yapmisti kac gun alerji olayi cok hassas..
Ama artik yavas yavas atlatiyoruz hatta ben onumuzdeki ay peynir denemeyi bile planliyordum kii bugun oyle olunca cok korktum.cok kati diyet yaptim geçmesi lazim artik.

Çatlakta da oluyor kan onda olmadı diye sizin ki aynı olmaz ki sadece kan da olmaz alerjide döküntü huzursuzluk filan vs vs çatlak geçer kuzum çok takılma ben alıştım onunla yaşamaya sen erik suyu yap bamya suyu kakayı düzelt popo da düzelir doktora danışmadan krem kullanma

Bakalim verdim insallah problem olmaz az az veriyorum 2 yemek kasigi kadar toplasan versem yiyecek ama gozum korkuyor:) yarinda muhallebi yapicam hep muzlu tarifler var kabiz olur diye tedirginim. Sen ne kadar veriyorsun corva vs ?
Mesela muz yiyor ya yanında erik suyu ya da sebze zeytinyağlı dengeleme yapıyorum. Çorba çok yapmadım ama değişiyor bazen 1-3 kaşık bazen çok yiyor yerse müdahale etmiyorum dengeliyorum korkma yedir ama sonda ki öğüne dikkat et

Aynen canım aslında genelde ben bakıyordun gün içinde ama en azından rahat rahat yemeğimi yiyordum arada annem uyutuyordu ayağında falan ama şöyle de bişey oldu yazlıkta gündüz zar zor 1 kere uyuttuğum çocuk burda 3 kere uyudu uyaran yok sıkıldıysa demek

O zaman yarin menu belli bamya kizartmasi soyle sarimsakli domatesli bir soss coss sseeyy tamam tamam saglikli olsun zeytinyaglisini yapayim.bamya benim can dostum.en zor zamanlarda alerji yapmayan yegane besin ama bebege yediremem.suyunu mu icireyim yani? Ama ben haslayip sokladim buzluga.hem suyu biraz yapış olmaz mi?

İste ya komple biberon istemezse diye korkuyorm ya başkalarının evinde de bardak ister her yerde veremem de

Aynen hergun ver bakalm dene onu da 1 çay kasigi kdar

Ay evet alerji olayı çok zorladı seni de onu da inşallah bitmiştir artık sende rahatlarsın anne olmak ne kutsal sırf o zarar görmesin diye sevdiğin yiyecekleri yiyemiyorsun totem yapalım geçti diyelim geçip gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…