Size de gecmis olsun insallah yavrular duzelir bir an once.. coco uzun zamandır girmiyor malesef..Merhaba geçmiş olsun bu durumda neyaptınız acaba benim oglum da öyle
Oyy Maşşallah hareketlendiler iyice artık ne tatlılarKızlar saklanbsç oynamaya gelin
Ohh afiyet bal olsun Ata kuzumaBKGK SonsuzUmut bugün öğlen Ata ma semizotu çorbası yaptım bir kalıp kemik suyu attım kapya biber ve az sarımsak bir de azıcık şehriye koydum size foto atıyorum çok az blendardan geçirdim
Kalabalıkta pek sana kalmamıştır bebek anlamamışsındır yalnız bakmak tabiki zor insanı çok yoruyorlar canları sağolsun yatır kaldır giydir temizle derken bi bakmışız akşam oluvermiş. Benimki de durmuyor hiç yalnız başına. Allahtan oturuyor artık da ben de arkasında oturuyorum önüne oyuncak falan koyup biraz oyalanıyor yeni yeni.Kızlar bugün de akşam ettik darısı diğer günlereamann ne zormuş tek bakmak işe başlıycam nerdeyse, daha az yoruluyodum ya da benim oğlan yaramaz yeni farkettim bilmiyorum
Suyu bardaktan da içirebilirsin canım. Ben damlatmayan suluklar var ya onlardan almıştım ama içmek istemiyor onunla. Bardağa hevesleniyor. Bardakla veriyorum kedi gibi dilini uzatıp yalana yalana içiyor sıpaYa benm oglanin 30 cc lik biberonlar varya ondan vardi iste su koyuyodm hep baslarda içiyordu snra icmemeye başladı kafa cevirdi agzina alsa bile diliyle itti. Bende bugn normal mama verdigim bineronun ucunu taktm icti. Damakliya alıştı galiba baska biberon istemiyo ucu farkli diye. Byle buyuyunce alcagm biberonda damakli bulur muyum ki ya eger yine oyle isterse huy değişmezse
Afiyet bal olsun canım. Çok yapmışsın baya 3 bardak su falan miktarını az yapıyorum ben. Çok yapınca aklında bulunsun kavanoza sıcak sıcak koyup kapatırsan aynı tazeliğinde kalır. Bir de ben çok suyla yapmıyorum kemik suyu yada peynir altı suyu katıyorum yemeklerine.Bugun bu corbayi yaptim ama henuz iciremedim acikmisti yaparken mama vermek zorunda kaldim.
Tarif : yarim havucu rendeleyip 1 yemek ks. zeytinyaginda öldürüyoruz aonra 3 bardak su ile kaynamaya birakiyoruz sonra yarim cay abrdagi sehriye ekledim oda kaynayinca 1 yemek kasigi un 2 y.k yogurt ayri bir kasede karistir sonra az az corbaya ekle 5 dk daha pisir :) afiyet olsun ins
Corbanin kalaninida biz yedikOyy Maşşallah hareketlendiler iyice artık ne tatlılar
Ohh afiyet bal olsun Ata kuzuma
Kalabalıkta pek sana kalmamıştır bebek anlamamışsındır yalnız bakmak tabiki zor insanı çok yoruyorlar canları sağolsun yatır kaldır giydir temizle derken bi bakmışız akşam oluvermiş. Benimki de durmuyor hiç yalnız başına. Allahtan oturuyor artık da ben de arkasında oturuyorum önüne oyuncak falan koyup biraz oyalanıyor yeni yeni.
Suyu bardaktan da içirebilirsin canım. Ben damlatmayan suluklar var ya onlardan almıştım ama içmek istemiyor onunla. Bardağa hevesleniyor. Bardakla veriyorum kedi gibi dilini uzatıp yalana yalana içiyor sıpa
Afiyet bal olsun canım. Çok yapmışsın baya 3 bardak su falan miktarını az yapıyorum ben. Çok yapınca aklında bulunsun kavanoza sıcak sıcak koyup kapatırsan aynı tazeliğinde kalır. Bir de ben çok suyla yapmıyorum kemik suyu yada peynir altı suyu katıyorum yemeklerine.
Kuzum cesme suyu hic kullanmıyorum. Hepte kaynatiyorum ama bu kaynak suyu korkutuyor beni dagdan geliyor ama bilmiyorum takintida yapiyor olabilirim. Canim disin ucu gozukunce ne zaman buyuyor yani ne zaman görünür hal alicak cok tatli olacaklar ya
Kalppare canim.bende asilari 1 hafta geciktirmstim hemsire tutar yine ama fazla geciktirrseniz asinjn tutmama durumu olabilir dedi. Cok gecmis olsun minige
Kakayi çöpe attim ki..sonra gene yaptı..ama cok şükür kan yoktu.baktim yırtık oluşmuş ☹ 2. kakasi daha cıvıkti yagdan herhalde.ama pek mukus yoktu ebru.alerjiden olsa mukus dolu olmasi gerekirdi diyorum amaCanımmm çok geçmemiş sen ilk fırsatta yaptırBir de kanın resmini atar mısın bana çok mu nasıl rengi tam bakayım bir fikir oluşur . Alerjik ise zaten aynı Godada tekrarlar . Aşıların etkisi çok değil biz ateşli hastalık olmadığı sürece hep yapıyoruz bebeklere
Sagll canim benim.yag artik daha duzenli vermeye çalışacağım.boyle boyle buyuyeceklerCok gecmis olsun bzde de o sorun oldu ama reflu icin verilen ilac duzeltti şükür. Yağ da oyle durumlarda duzenli veriyodm hep. Galiba ek gida byle zorluklar açacak başımıza. İnsallh cabk gecer de rahatlar
Kalppare Allah yardımcın olsun canım ya ne zor şu alerji olayı biran önce geçer gider inşallah.
Ah kıyamam nelerden etkileniyor yaminicik bişey hemen kan yapıyor kakada geçmiş olsun kuzum inşallah geçer hemen aşı önemli kaçmanın faydası yok bak biz sakin atlattık çok şükür belki sizinde öyle olur sen yaptır
Çatlakta da oluyor kan onda olmadı diye sizin ki aynı olmaz ki sadece kan da olmaz alerjide döküntü huzursuzluk filan vs vs çatlak geçer kuzum çok takılma ben alıştım onunla yaşamaya sen erik suyu yap bamya suyu kakayı düzelt popo da düzelir doktora danışmadan krem kullanmaHayirlis ugurlu olsun canimvalla hic hatirlamiyorum ki
15 gune kadar hak var geciktirme hakki diye biliyorum ama
Kakayi çöpe attim ki..sonra gene yaptı..ama cok şükür kan yoktu.baktim yırtık oluşmuş ☹ 2. kakasi daha cıvıkti yagdan herhalde.ama pek mukus yoktu ebru.alerjiden olsa mukus dolu olmasi gerekirdi diyorum amadoktor oglanda teramycn gelir mi?
Benim kızda çatlak var dedi doktor yaklaşık 10 kere parça parça katı kaka yaptı ama hiç kan görmedim ben alerjiden olabilir sizinki
S Susam_tanesi Benim kız daha oncede kabız oldu ama hic böyle olmamişti..insAllah gecer.oglan bebekken doktor teramycn vermisti.ben kiza da sureyim diyorum ama size ne yazdi doktor ? Anestol disinda.
Sagll canim benim.yag artik daha duzenli vermeye çalışacağım.boyle boyle buyuyecekler
Mesela muz yiyor ya yanında erik suyu ya da sebze zeytinyağlı dengeleme yapıyorum. Çorba çok yapmadım ama değişiyor bazen 1-3 kaşık bazen çok yiyor yerse müdahale etmiyorum dengeliyorum korkma yedir ama sonda ki öğüne dikkat etBakalim verdim insallah problem olmaz az az veriyorum 2 yemek kasigi kadar toplasan versem yiyecek ama gozum korkuyor:) yarinda muhallebi yapicam hep muzlu tarifler var kabiz olur diye tedirginim. Sen ne kadar veriyorsun corva vs ?
Hangi marka canim.kac derecede giydiriyorsun?Benim tulumumdan çok memnunum hiç terleme olmadı içini dereceye göre giydiriyorum
Aynen canım aslında genelde ben bakıyordun gün içinde ama en azından rahat rahat yemeğimi yiyordum arada annem uyutuyordu ayağında falan ama şöyle de bişey oldu yazlıkta gündüz zar zor 1 kere uyuttuğum çocuk burda 3 kere uyudu uyaran yok sıkıldıysa demekOyy Maşşallah hareketlendiler iyice artık ne tatlılar
Kalabalıkta pek sana kalmamıştır bebek anlamamışsındır yalnız bakmak tabiki zor insanı çok yoruyorlar canları sağolsun yatır kaldır giydir temizle derken bi bakmışız akşam oluvermiş. Benimki de durmuyor hiç yalnız başına. Allahtan oturuyor artık da ben de arkasında oturuyorum önüne oyuncak falan koyup biraz oyalanıyor yeni yeni.
Suyu bardaktan da içirebilirsin canım. Ben damlatmayan suluklar var ya onlardan almıştım ama içmek istemiyor onunla. Bardağa hevesleniyor. Bardakla veriyorum kedi gibi dilini uzatıp yalana yalana içiyor sıpa
Afiyet bal olsun canım. Çok yapmışsın baya 3 bardak su falan miktarını az yapıyorum ben. Çok yapınca aklında bulunsun kavanoza sıcak sıcak koyup kapatırsan aynı tazeliğinde kalır. Bir de ben çok suyla yapmıyorum kemik suyu yada peynir altı suyu katıyorum yemeklerine.
Çatlakta da oluyor kan onda olmadı diye sizin ki aynı olmaz ki sadece kan da olmaz alerjide döküntü huzursuzluk filan vs vs çatlak geçer kuzum çok takılma ben alıştım onunla yaşamaya sen erik suyu yap bamya suyu kakayı düzelt popo da düzelir doktora danışmadan krem kullanma
İste ya komple biberon istemezse diye korkuyorm ya başkalarının evinde de bardak ister her yerde veremem deOyy Maşşallah hareketlendiler iyice artık ne tatlılar
Aynen hergun ver bakalm dene onu da 1 çay kasigi kdarHayirlis ugurlu olsun canimvalla hic hatirlamiyorum ki
15 gune kadar hak var geciktirme hakki diye biliyorum ama
Kakayi çöpe attim ki..sonra gene yaptı..ama cok şükür kan yoktu.baktim yırtık oluşmuş ☹ 2. kakasi daha cıvıkti yagdan herhalde.ama pek mukus yoktu ebru.alerjiden olsa mukus dolu olmasi gerekirdi diyorum amadoktor oglanda teramycn gelir mi?
Benim kızda çatlak var dedi doktor yaklaşık 10 kere parça parça katı kaka yaptı ama hiç kan görmedim ben alerjiden olabilir sizinki
S Susam_tanesi Benim kız daha oncede kabız oldu ama hic böyle olmamişti..insAllah gecer.oglan bebekken doktor teramycn vermisti.ben kiza da sureyim diyorum ama size ne yazdi doktor ? Anestol disinda.
Sagll canim benim.yag artik daha duzenli vermeye çalışacağım.boyle boyle buyuyecekler
Ay evet alerji olayı çok zorladı seni de onu da inşallah bitmiştir artık sende rahatlarsın anne olmak ne kutsal sırf o zarar görmesin diye sevdiğin yiyecekleri yiyemiyorsunJadem cok şükür sanirim alerji degilmis.minik bir catlak olmus.kremlerim gecer insAllah..alerji olsa 21 gune kadar uzuyor kanama..bir defa oglumun yogurt degen kasigi ile agzima makarna attim hatirladim yutmadan agzimi calkaladim.o bile kanama yapmisti kac gunalerji olayi cok hassas..
Ama artik yavas yavas atlatiyoruz hatta ben onumuzdeki ay peynir denemeyi bile planliyordum kii bugun oyle olunca cok korktum.cok kati diyet yaptim geçmesi lazim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?