2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biri bana şu yatışı açıklayabilir mi yorganı falan itmiş aşağı gitmiş tepede yatıyor hay Allahım ya
Yerim ben bu Asya kuşu. Bu Nisan bebelerinin alayı deli yatıyor sanırım. Ata yı yatırıyorum 360 derece dönüyor. Sabaha karşı bizim yatağa transfer oluyor. Beni de babasını da köşelere sığıştırıp öyle yayılıyor ki...Süper

Canim benim iyi ki varsiniz..cok seviyorum sizleri ❤

Biri bana şu yatışı açıklayabilir mi yorganı falan itmiş aşağı gitmiş tepede yatıyor hay Allahım ya
Bu yatiş canını sevdgimi yorgan bırak yakami yatişi oyy kurban olsun teyzesi onaaaa masAllah

Not: şu son guncellemede bir de nazar boncugu butonu yapsalardi ya ifadeler arasina

Ohh ne güzel öyle bir ortamının olması bende annemdeyken çıkarıyorum ayşeciğin bahçeye ağaçlara yapraklara bayılıyordu ama geldik eve kapandık havalarda soğudu burda
Canım maşallah diyorum hayranlıkla okuyorum Göktuğ paşaya şifalar olsun inş
Totomdan Bi ısırık alabilirsiniz yarışı bence
Bizimde eşimle derslerimiz çakıştığında alıyoruz ayşeciği yanımıza çocuklarada dersi kaynatmak için malzeme çıkıyor napalm öyle böyle idare ediyoruz

N Nehir8077 o küçük işçileri severim. Ne güzel hem eşine yardım hem de çocuklardan ayrılmadan çalışmak çok güzel maaşallah
Sağol canım benim gittiği yere kadar bir süre böyle bakalım. Çocuklar için çok değişen birsey olmadı, boş olan odayı onlara göre ayarladık. Yerde halı var oyuncakları var, şimdilik idare ediyoruz. Karıştırmaya yeni yerler keşfettikleri için,onlar mutlular. Evde benim tencere tavaları ezberlemişlerdi.Kayinvalidede dursalar bırakmak daha iyi olurdu ama, umut durmuyor, kizida bıraktırmıyor. Hem emme isi var uzun sure zaten duramaz. Surekli git gelde beni yorar. Bakalım simdilik böyle yarına Allah kerim.

Canım çpk geçmiş olsun. Demir ikacı kullanıyor musun? o da kabız yapabilir.

Benm oğlan da artk iyice hareketlendi ya koca da olmayinca yanimda yatırdım. Düz yatirdm sabah yan sekilde dönmüş ve ben yatağın ucunda kaldm resmenbi de üst acması var ya kaç kere örtûyorm sayamiyorm deli yatıyo bu cocuk. Baksaniz o kdar rahatsz beli ağrır bunun dersiniz ama ben duzeltince yine aynı şekle girer rahat ediyo demek ki yakinda koca yatakta o yatacak ben beşikte

Uyandığımda bulduğum haller bi ayrı yatağın sonunda başında çapraz yamuk her türlü yatış var Ata kuzumu kokla benşm için

Beden eğitimi mi branşın onlar zoomda en komiği

Bu yatiş canını sevdgimi yorgan bırak yakami yatişi oyy kurban olsun teyzesi onaaaa masAllah

Not: şu son guncellemede bir de nazar boncugu butonu yapsalardi ya ifadeler arasina
Tiksiniyor üstüne örtülen herşey den giyinik olmaktan benim hanım kız İzmirde doğdu İzmirli oldu ruhen a dostlar sıcak iklim kızı maşallahın yeter kuzum ben senin yerine koyayım sağol teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…