- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Yerim ya sıcaklamış demekBiri bana şu yatışı açıklayabilir miyorganı falan itmiş aşağı gitmiş tepede yatıyor hay Allahım ya
Woolnat aldım her derecede giyiliyor yazın çok sıcaklarda hm den aldıklarımı giydi şu an 21 derecede iki kat Uzun kol ve pantolon ile giyiyorHangi marka canim.kac derecede giydiriyorsun?
Değişmezse çubuk bakalım pazartesi eşim başlatacak biz bir kaç hafta daha annemlerde kalırız@misskokulummebru_can_ebru SonsuzUmut @bharkk teşekkür ederim. ebru_can_ebru çubuk a mı tayininiz çıktı. Görmedim ama Çubuk turşusu çok yedim.
Yerim ben bu Asya kuşu. Bu Nisan bebelerinin alayı deli yatıyor sanırım. Ata yı yatırıyorum 360 derece dönüyor. Sabaha karşı bizim yatağa transfer oluyor. Beni de babasını da köşelere sığıştırıp öyle yayılıyor ki...SüperBiri bana şu yatışı açıklayabilir miyorganı falan itmiş aşağı gitmiş tepede yatıyor hay Allahım ya
Hayırlısı olsun kuzum. Orda da huzurlu mutlu olun inşallahDeğişmezse çubuk bakalım pazartesi eşim başlatacak biz bir kaç hafta daha annemlerde kalırız
Canim benimAy evet alerji olayı çok zorladı seni de onu da inşallah bitmiştir artık sende rahatlarsın anne olmak ne kutsal sırf o zarar görmesin diye sevdiğin yiyecekleri yiyemiyorsuntotem yapalım geçti diyelim geçip gitsin
Ay nzh ne guldurdunKızlar canlı dersleriniz nasıl gidiyor. Bizim ev spor salonu gibi oldu. Zoom dan beden eğitimi. Perşembe çalışacağım. Eşimin sabahtan 4 dersi var Ata ile yapacaklar bakalım neler olacak ana habere falan düşmeyelim de
Bu yatiş canını sevdgimi yorgan bırak yakami yatişiBiri bana şu yatışı açıklayabilir miyorganı falan itmiş aşağı gitmiş tepede yatıyor hay Allahım ya
Ohh ne güzel öyle bir ortamının olması bende annemdeyken çıkarıyorum ayşeciğin bahçeye ağaçlara yapraklara bayılıyordu ama geldik eve kapandık havalarda soğudu burdaJadesi branşın ne adaşım inşallAh atanırsın. Asya kuşun hayırı uğuruyla. Ata tam sokakçı. Sabahtan başlıyor ben kahvaltı hazırlarken babayla bahçe turluyorlar. Ekmek yaptırıp geliyorlar. Sonra uyuyor uyanınca yine bir bahçe. Akşamüstü arabasıyla sahilde dolaşmaya bayılıyor. Gece yine bir dolaşıp öyle uyuyor.
Günaydın kızlar Göktuğ bey erkenden dikildi ayağa8 de yatırdım geri kahvaltıyı hazırladım eşim okula gitti küçük kızı aldım bi koşu bime gidip geldim parmak fırçasını aldım oğluşun kahvaltı yaptık şimdi sallıyorum 2.uykusuna yatacak inşallah. Kızlara pankek yaptım oğlana da yumurta sarısı, balkabağı rendesi, ceviz, ve lor peyniri ile karışım unlardan bir omlet yaptım hepsini yedi sayılır elimle koparıp önüne koydum arada da ben verdim. Bir de tuzsuz zeytin almıştım 1 tane de ondan yedi.
Bebe bisküvisinin arkasını bir okuyun kızlar o kadar çok katkı maddesi var ki yazık değil mi yavrulara. Ben çocuklara 2 yaşına kadar paketli gıda yedirmem zaten ilerde öyle böyle yiyorlar engel olamıyıruz şimdi hazır elimizin altındayken yemesinler. Ha yedireceğim diyorsanız da hipp in organik bebe bisküvisi var bilemiyorum içeriğini ama diğerlerinden daha masumdur belki.
Totomdan Bi ısırık alabilirsiniz yarışı benceBiri bana şu yatışı açıklayabilir miyorganı falan itmiş aşağı gitmiş tepede yatıyor hay Allahım ya
Bizimde eşimle derslerimiz çakıştığında alıyoruz ayşeciği yanımıza çocuklarada dersi kaynatmak için malzeme çıkıyor napalm öyle böyle idare ediyoruzKızlar canlı dersleriniz nasıl gidiyor. Bizim ev spor salonu gibi oldu. Zoom dan beden eğitimi. Perşembe çalışacağım. Eşimin sabahtan 4 dersi var Ata ile yapacaklar bakalım neler olacak ana habere falan düşmeyelim de
Sağol canım benim gittiği yere kadar bir süre böyle bakalım. Çocuklar için çok değişen birsey olmadı, boş olan odayı onlara göre ayarladık. Yerde halı var oyuncakları var, şimdilik idare ediyoruz. Karıştırmaya yeni yerler keşfettikleri için,onlar mutlular. Evde benim tencere tavaları ezberlemişlerdi.Kayinvalidede dursalar bırakmak daha iyi olurdu ama, umut durmuyor, kizida bıraktırmıyor. Hem emme isi var uzun sure zaten duramaz. Surekli git gelde beni yorar. Bakalım simdilik böyle yarına Allah kerim.
Canım çpk geçmiş olsun. Demir ikacı kullanıyor musun? o da kabız yapabilir.Kızlar bugün çok kötü bir gün geçirdik. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı. Kakayı akşam da yapamayınca sabah 8 de kendi doktoruna götürdük doktor muayene etti çatlak oluşmuş 2-3 tane dedi. Kateterle anestol ve bepantol karışımını içeri soktu yarım saat yapmasını bekledik yapamadı sonra fitil koydu ağlaya ağlaya ufacık katı bir parça çıkardı kızım. Sonra uyudu uyandı yine ağlayarak bir parça çıkardı. Toplamda 7 kere böyle kaka yaptı bir ikisinde ağlamadı sadece. Çok kötü çaresizce ağlıyor bir tanem. O ağladıkça ben de mahfoldum ağladım biraz. Mental olarak da fiziksel olarak da çok zor bir gündü.
Sabah akşam batikonlu suya poposunu oturtacağız ve anestol bepantol süreceğiz. İnşallah iyileşir.
Neden oldu anlayamadım. İlk hafta sebze verdim ikinci hafta meyve de ekledim 3.hafta yoğurt da ekledim. Buraya kadar bişey olmadı. Kahvaltıda Lor vermeye başlayınca oldu sanırım. Bir de yoğurt mahalayamadım lor ekledikten sonra. Şu an tek onu suçlu buluyorum. En son pzts katı katı kaka yapmıştı. 5.gününde bu duruma geldi. hala sıvı kaka gelmedi. Çatlaklar iyileşene kadar da duclasoft diye bir şurup içireceğiz sabah akşam.
Bu kadar detay yazdım başına gelen ihmal etmesin mahfoldu yavrum. Kimsenin başına gelsin istemem. Ben doktora 3.gün sabah mesaj attım bana 4.gün sabah 7 güne kadar ilaç başlamıyorum dedi. Sonra öğlen poponun ucundaki kaka fotoğrafını atınca işin ciddiyeti çıktı ortaya. Hemen mesajda kakanın orda olmaması lazım çatlak olabilir dedi. Ben zaten orda bittim. Geceyi geçirip sabah hemen gittik. Her çocuk bir olmuyor benim kızım her sabah kaka yapardı. Demek 1 gün yapmaması bile içerde neler yaratmış. Ben de ek gıda miktarlarını biraz abarttım sanırım yemiyor diye her yemek yiyişimde önüne bişeyler koydum. Bi de su içmiyor fazla. Karnı tokken zaten içmiyor açken de suyla doyacak diye bir kaç yudum veriyordum. Çok büyük hata kendime de çok kızıyorum. İlk çocuk çok acemilikmiş gerçekten. Çok üzgünüm..
Tuluma geçeceğim o kadar sıcak değil artıkYerim ya sıcaklamış demek
Uyandığımda bulduğum haller bi ayrı yatağın sonunda başında çapraz yamuk her türlü yatış varYerim ben bu Asya kuşu. Bu Nisan bebelerinin alayı deli yatıyor sanırım. Ata yı yatırıyorum 360 derece dönüyor. Sabaha karşı bizim yatağa transfer oluyor. Beni de babasını da köşelere sığıştırıp öyle yayılıyor ki...Süper
Beden eğitimi mi branşınKızlar canlı dersleriniz nasıl gidiyor. Bizim ev spor salonu gibi oldu. Zoom dan beden eğitimi. Perşembe çalışacağım. Eşimin sabahtan 4 dersi var Ata ile yapacaklar bakalım neler olacak ana habere falan düşmeyelim de
Sende iyiki varsın kuzum bizde seni seviyoruzCanim benimiyi ki varsiniz..cok seviyorum sizleri ❤
Tiksiniyor üstüne örtülen herşey den giyinik olmaktan benim hanım kız İzmirde doğdu İzmirli oldu ruhen a dostlarBu yatiş canını sevdgimi yorgan bırak yakami yatişioyy kurban olsun teyzesi onaaaa masAllah
Not: şu son guncellemede bir de nazar boncugu butonu yapsalardi ya ifadeler arasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?