2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla az kaldı yiyivercem ya çocuklara şenlik olur Ayşenin derse girmesi şartlar neyi gerektiriyorsa o valla öyle böyle işleniyor dersler

Bepantol onarıcı merhem
S Susam_tanesi kuzumm bebeğin nasıl oldu
İyi canım kaka normale döndü ağlamadan yapıyor ama çatlaklar ne durumda bugün kontrol var orda göreceğiz

İyi canım kaka normale döndü ağlamadan yapıyor ama çatlaklar ne durumda bugün kontrol var orda göreceğiz

Canım çpk geçmiş olsun. Demir ikacı kullanıyor musun? o da kabız yapabilir.
Evet kullanıyordum kestim şimdi bugün bir doktorla konuşalım da.

Ek gıdayı da kestim bu süreçte resmen başa döneceğim

Nasılsınız hanimlar.
Hiç yazamıyorum.5 dakika bile durmuyor.kucaktabile takla atacak nerdeyse kızım.
Çok hareketli,cok yatamaz,ağlıyor. Yumruk sıkıyor iiiiiihh diyor sinirlenince.
Bezini dsgistiremiyrium dönüyor, bezi çekiyor ıslak mendili yiyor.
Ev halay çekiyor dağınık pis. Soğuk geldicamasir kurumuyor. Makine doldu çarşafa taştı kakası.

Off.

Eşim oglum arabayı bakims gittiogleden sonra cikariz diyordum is uzadi, aciktim da. Zaten 28oodemislee bakima oha ya.
Kurutma makinesi almak istiyorum ben lüzumsuz mu olur.en uygunu hepsiburada gördüm altus 1900 mus.

Sizler Nasılsınız.
kızımın akranları nasil ve analari tabikiiiii
Kalppare canım.gecti mi kaka.emin misin çatlaktan.kiyamam ben ona.insallah hemen yenilenir hücresi.
Şu alerjiden kurtulun artık ya insallah..
Hem kıza hem sana yazik.oglun da hala zaten dikkat ediyorsun..rabbim yardımcın olsun..

Jadesi Umudum- maşallah bu prenseslere ya. Nazar değmesin.

nzh99 misskokulumm ooy oy menuler cok güzelmiş yine. Afiyet olsun yarasın..

BKGK ne iyi yapmisin kız kalan çorbayı da siz yemisiniz demek ki saglam bi tarif denicem ben de. Yedi mi kızın da peki.
Ben de dha erken vermiyorum kemiksuyu.
Peyniraltı da erken galiba onu araştırdım
Oğluma götürünce böbrek doktoruna sorucam kızım için de ekgidayi.temkinli gitmek iyidir pimpiprikler için

S Susam_tanesi çatlak da düzelmiştir insallah. Kaka normale dönmüş maşallah size. Bize de haber ver hayırlı haberlerinizi.

SonsuzUmut nerelerdesiniz kız şimdi de koltugun altna mi girdiniz yoksaa

Nasilsinizz. Zeyay1420 , nzh99 maşallah size. Aile boyu egitime baslamissiniz.
Çocuklar bebekleri sevmekten dersleri dört gözle bekleyecek eminim artık.

minikbebegim9640 kız sen dal gibisin. Sigarsin beşiğe bile ben napam.
Sıkıştırıyorlar beni iki yandan yatakta halıya yatacam bu gidişle

Biberon almıyor ya,suyunasil iciyorsunuz bardakla boguluyiruzsanki bbiz.@Sevgi22884550 yagmur1212 gece hep emiyor mu yavrulariniz. Temizlik isiniz nasil gidiyor.
Yap yap yine aynısı olacak ama mecbur ben de temizlemem lazim. Owli değil de içe den uyku tulumu olmaz mi.

ebru_can_ebru tayininiz hayırlı olsun.
Iyi olmuş bence sonradan gidecek olmanız kızınla.

N Nehir8077 is hayatı acımasız diyorlar ya baharcim.sen o isi de cozmussun erken alisacaklar maşallah size.
Kafan dağılıyordur süper olmuş, keşke ben de cesaret edebilsem.

Kiz emerken yazayım dedim kolumda yatiyor kolum uyuştu.
Tam yazamadım affola.
Uyanmaz insallah ben kaçar hayırlı gunleer

Corbanin kalaninida biz yedik canm peki o kavanozu hemen buzdolabina mi kaldirayim. Kemik suyu agir gelir diye vermek istemedim. 1 ay daha gecsin istiyorum.
Hemen koymana gerek yok ılıyınca koyabilirsin kapağını iyi sık ama içine çöksün hava almasın. Kemik suyunu ben de ek gıdaya başladıktan 1 ay sonra başladım az az bir sıkıntı olmayınca katıyorum artık çoğu yemeğine. Sen de 1 ay sonra falan yavaştan başlarsın.
Bugünkü öğle yemeği geçen hafta yapmıştım bu kadar kalmıştı kavanoza kapatmıştım açtım baktım taze bir sıkıntısı yok ısıttım içirdim şehriye havuç kemik suyu yoğurt var. Bu kaseyi bitirdi tatlı kaşığıyla yediriyorum çorbaları rahat yiyiyor mama kaşığında dökülüyor.

Eklentiler

• IMG_20201021_112119.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 84
Çamaşırı çalıştırdım. Kapalıyı çiviledim.
Sütle yulaf koydum,cayın altını açtım.
Oo.baya iş yapmışım uyanana kadar dimi.kizlar

Umudum Jadesi Maşşallah prenseslere
Benimki hiç dönmüyor uyurken ben yan yatırıyorum uyanırsa rahat ediyor devam ediyor uykuya bazen ama kendi dur döneyim de öyle yatıyım demiyor
SonsuzUmut hadi öyle geçmiş olsun çatlak tekrarlamaz inşallah erik kayısı kaynat öğlenleri içirirsin 1-2 kaşık yumuşatır kakasını ek gıdaya tekrar başlayınca inşallah.

Çamaşırı çalıştırdım. Kapalıyı çiviledim.
Sütle yulaf koydum,cayın altını açtım.
Oo.baya iş yapmışım uyanana kadar dimi.kizlar
Oyy anneler 2 dk da bir sürü işi halledebilen varlıklar gerçekten yatırınca hemen uyanmaları yok mu insanın tüm hayalleri suya düşüyor.
Ben de emziği bıraktırıyorum zaten uyurken veriyordum artık vermiyorum yazık apzı açık yalanıp bekliyor 2-3 güne unutur gider. İyi oluyordu ama meme reddinin bir sebebi de malum emzikmiş bilsem hiç vermezdim kızlarım almamıştı oğlum aldı diye ne sevinmiştim keşke almayaymış o da.

kapağı nasil tutuyor misscim.
Yeni kapak diye mi. Salça mantığı dimi.
Ben de öyle yapardım eskiden dışarı giderken falan. He buzdolabina ılıkken köy dedin
Kemiksuyulu yemek 1 haftada taze kalmis mi yine, güzelmiş. Maşallah.
Ama ben veremezdim galiba ya. Oğluma verirken de tedirgin olurdum. Çorba yapıp kapagini tutturuy

Mama kaşığı ben de yeni yeni deniorum daha zor oldu normal kasiktan diğeri de ama tehlikeli aglior hele de zorla yedirirken.

Resmen hic ezmemişsin maşallah köfte de ger bence artık oglun.
Oh sen kurtardın ek.gidayi ne.guzel.
Darısı başımıza

Son düzenleme:
Hadi ya
Ben de emzik emsin diye öyle.uyusun diye uğraşıyordum misscim ya
Uyudu çektim memeyi bakalım.kalkicam şimdi. Resmen macera gerilim filmi çekiyoruz kızımla şuan.

Hayır bir de.ben de yatınca yanına.kalkasim.gelmiuor o da fena.

Ve evet uyandi emiyor.
Memeyi de cimcikliyor zaten oy oy

Alışır inş göktuğ ams o zaman da hep seni emmek istemez mi.
Oglum da emmedi emzik 1 yaşında oyuncaklarım arasında bulup başladı, tiryaki oldu. 3 4 yaşında bıraktı kendiliğinden

Ilıkken değil canın tam sıcakken koyup kapatıyorum konserve mantığı içine hava almayınca bozulma da olmuyor mercimek çorbasını çok sever kızlar onu çok yapıp bu yöntemle saklarım. Ezmiyorum böylece yiyor artık baya. Dediğin gibi köfte de yiyebilir ama ete çok geçmedim kuzudan başlanması tavsiye ediliyor bakalım az alıp yavaştan geçeriz belki. Dişleri bir çıksaydı sabah kahvaltısından sonra elma dilimleyip koydum önüne diliyle koparıyor dişi olsa neler edecek

Yaaa nasıl böyle tek tek yazıyorsun ben unutuyorum üstte okuduğumu birde hep yarım yarım okuyabiliyorum durmuyor cadı
Sorma sorma popoyu kaydıra kaydıra hareket ediyor

Ya işte hep beni emmesin uyusun diye verdim salak gibi meme reddi başladı sabah ayağımda salladım eeee eee diyor kendi yazık baktım uyuyamadı aldım memede uyudu ilk defa. Memede hiç uyumuyor uykusu olsa bile iki çekip arkasını dönüyor emziği bırakınca belki memede uyur bu arada süt de yutar hem. Ay ne bileyim ne kadar emse o kadar kar

Kızlar 9.sınıflar da başlıyor artık nasıl olacak hiç bilemiyorum birkaç kişi var aklımda bugün onları bir arayım diyorum bakıcı olarak. Kızlar da evde en azından yalnız kalmamış olurlar şimdilik alışana kadar. Nasıl bırakacaksam iyice de alıştım

Canım susam tanesisin bebeği rahatsızdı ama çok şükür iyimiş şimdi
Erik kaysıı ve muz yapıyorum arada bende çok sevdi bizimki zaten meyveleri şuan yoğurt dışında denediklerimizi sevdi bugğn patates var bakalım tepkisi nasıl olacak

Aynen okuyunca ikinciye anladım zaten.
Süper fikir, uygulama.
Bir şey olmaz.dimi.
Ben yapardim zaten oglana da iste acaba bozuldu mu diye hep bi tedirginlik oluyordu.
Halbuki salca kac zaman bozulmuyor.
Kuzu sisi yer o kız,ver bak onuna dış olmasa da damakla ezer maşallah ya daha şimdiden

Işhanı daim.olsun insalah.

Elmayı kızım koparıyor korkuyorum Pureyken yemiyor
Illa kendi ağzına sokocak yiieyecek.
Mandalina emiyordu dün halbuki erkendi aslında.

Hâlâ bi ek gida duzenimiz yok 6 ay 11 gun.
Az az veriyorum iste herşeyden.insalalh yeterli oluyordur. Bazen Ekseri emiyor.
Dün lahana pirinclisi vardı blender yaptim vereyim dedim de zorla iste ama onune havuc koydum deliriyor alıp yemek için.
Dişten galiba.ya da bu kiz dogustan blw ci

Canım susam tanesisin bebeği rahatsızdı ama çok şükür iyimiş şimdi
Erik kaysıı ve muz yapıyorum arada bende çok sevdi bizimki zaten meyveleri şuan yoğurt dışında denediklerimizi sevdi bugğn patates var bakalım tepkisi nasıl olacak

Beyaannlar benim oğlum emekleme çabasinda götünü kaldiriyo bazen sağa sola düşüveriyo genelde de ileri gidio artık önûne oyuncak koyarsam daha cok çabalıyor. Biseyler yedirirken eger severse ağzını aciyo gecikince de hemenn aglamakli oluyo bi ıhlamalar flan

Bu bebe biskuvisi ve peynir yaptm bunu cok seviyo

Bu arada ankaradayken kehribar kolyemizi de aldik bi de ucuna dua yazdirdik salyamiz yok diyebilirim tavsiye ederim alın bence.

Aşıya gideceğiz birazdan 6 ay asimizi yapilacak bakalm nolacak artık

Eklentiler

• 20201021_122845.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…