Valla az kaldı yiyivercemOhh ne güzel öyle bir ortamının olması bende annemdeyken çıkarıyorum ayşeciğin bahçeye ağaçlara yapraklara bayılıyordu ama geldik eve kapandık havalarda soğudu burda
Canım maşallah diyorum hayranlıkla okuyorum Göktuğ paşaya şifalar olsun inş
Totomdan Bi ısırık alabilirsiniz yarışı bence
Bizimde eşimle derslerimiz çakıştığında alıyoruz ayşeciği yanımıza çocuklarada dersi kaynatmak için malzeme çıkıyor napalm öyle böyle idare ediyoruz
Oyy o saçlar ne yerin seniJadesi ben onun totosunu ısırırım .ben de bizimkini uyutmaya çalışıyorum , o dönme peşinde birazdan yorulup yüz üstü kapanır
Bepantol onarıcı merhemHayirlis ugurlu olsun canimvalla hic hatirlamiyorum ki
15 gune kadar hak var geciktirme hakki diye biliyorum ama
Kakayi çöpe attim ki..sonra gene yaptı..ama cok şükür kan yoktu.baktim yırtık oluşmuş ☹ 2. kakasi daha cıvıkti yagdan herhalde.ama pek mukus yoktu ebru.alerjiden olsa mukus dolu olmasi gerekirdi diyorum amadoktor oglanda teramycn gelir mi?
Benim kızda çatlak var dedi doktor yaklaşık 10 kere parça parça katı kaka yaptı ama hiç kan görmedim ben alerjiden olabilir sizinki
S Susam_tanesi Benim kız daha oncede kabız oldu ama hic böyle olmamişti..insAllah gecer.oglan bebekken doktor teramycn vermisti.ben kiza da sureyim diyorum ama size ne yazdi doktor ? Anestol disinda.
Sagll canim benim.yag artik daha duzenli vermeye çalışacağım.boyle boyle buyuyecekler
İyi canım kaka normale döndü ağlamadan yapıyor ama çatlaklar ne durumda bugün kontrol var orda göreceğizS Susam_tanesi kuzumm bebeğin nasıl oldu
Mesela muz yiyor ya yanında erik suyu ya da sebze zeytinyağlı dengeleme yapıyorum. Çorba çok yapmadım ama değişiyor bazen 1-3 kaşık bazen çok yiyor yerse müdahale etmiyorum dengeliyorum korkma yedir ama sonda ki öğüne dikkat et
S Susam_tanesi nasıl oldu kuzu
Evet kullanıyordum kestim şimdi bugün bir doktorla konuşalım da.Canım çpk geçmiş olsun. Demir ikacı kullanıyor musun? o da kabız yapabilir.
Hemen koymana gerek yok ılıyınca koyabilirsin kapağını iyi sık ama içine çöksün hava almasın. Kemik suyunu ben de ek gıdaya başladıktan 1 ay sonra başladım az az bir sıkıntı olmayınca katıyorum artık çoğu yemeğine. Sen de 1 ay sonra falan yavaştan başlarsın.Corbanin kalaninida biz yedikcanm peki o kavanozu hemen buzdolabina mi kaldirayim. Kemik suyu agir gelir diye vermek istemedim. 1 ay daha gecsin istiyorum.
Oyy anneler 2 dk da bir sürü işi halledebilen varlıklar gerçektenÇamaşırı çalıştırdım. Kapalıyı çiviledim.
Sütle yulaf koydum,cayın altını açtım.
Oo.baya iş yapmışım uyanana kadar dimi.kizlar
kapağı nasil tutuyor misscim.Hemen koymana gerek yok ılıyınca koyabilirsin kapağını iyi sık ama içine çöksün hava almasın. Kemik suyunu ben de ek gıdaya başladıktan 1 ay sonra başladım az az bir sıkıntı olmayınca katıyorum artık çoğu yemeğine. Sen de 1 ay sonra falan yavaştan başlarsın.
Bugünkü öğle yemeği geçen hafta yapmıştım bu kadar kalmıştı kavanoza kapatmıştım açtım baktım taze bir sıkıntısı yok ısıttım içirdim şehriye havuç kemik suyu yoğurt var. Bu kaseyi bitirdi tatlı kaşığıyla yediriyorum çorbaları rahat yiyiyor mama kaşığında dökülüyor.
Hadi yaOyy anneler 2 dk da bir sürü işi halledebilen varlıklar gerçektenyatırınca hemen uyanmaları yok mu insanın tüm hayalleri suya düşüyor.
Ben de emziği bıraktırıyorum zaten uyurken veriyordum artık vermiyorum yazık apzı açık yalanıp bekliyor 2-3 güne unutur gider. İyi oluyordu ama meme reddinin bir sebebi de malum emzikmiş bilsem hiç vermezdim kızlarım almamıştı oğlum aldı diye ne sevinmiştim keşke almayaymış o da.
Ilıkken değil canın tam sıcakken koyup kapatıyorum konserve mantığı içine hava almayınca bozulma da olmuyor mercimek çorbasını çok sever kızlar onu çok yapıp bu yöntemle saklarım. Ezmiyorum böylece yiyor artık baya. Dediğin gibi köfte de yiyebilir ama ete çok geçmedim kuzudan başlanması tavsiye ediliyor bakalım az alıp yavaştan geçeriz belki. Dişleri bir çıksaydı sabah kahvaltısından sonra elma dilimleyip koydum önüne diliyle koparıyor dişi olsa neler edecekIlikkken kapağı nasil tutuyor misscim.
Yeni kapak diye mi. Salça mantığı dimi.
Ben de öyle yapardım eskiden dışarı giderken falan.
Kemiksuyulu yemek 1 haftada taze kalmis mi yine, güzelmiş. Maşallah.
Ama ben veremezdim galiba ya. Oğluma verirken de tedirgin olurdum. Çorba yapıp kapagini tutturuy
Mama kaşığı ben de yeni yeni deniorum daha zor oldu normal kasiktan diğeri de ama tehlikeli aglior hele de zorla yedirirken.
Resmen hic ezmemişsin maşallah köfte de ger bence artık oglun.
Oh sen kurtardın ek.gidayi ne.guzel.
Darısı başımıza
Yaaa nasıl böyle tek tek yazıyorsun ben unutuyorum üstte okuduğumu birde hep yarım yarım okuyabiliyorum durmuyor cadıNasılsınız hanimlar.
Hiç yazamıyorum.5 dakika bile durmuyor.kucaktabile takla atacak nerdeyse kızım.
Çok hareketli,cok yatamaz,ağlıyor. Yumruk sıkıyor iiiiiihh diyor sinirlenince.
Bezini dsgistiremiyrium dönüyor, bezi çekiyor ıslak mendili yiyor.
Ev halay çekiyor dağınık pis. Soğuk geldicamasir kurumuyor. Makine doldu çarşafa taştı kakası.
Off.
Eşim oglum arabayı bakims gittiogleden sonra cikariz diyordum is uzadi, aciktim da. Zaten 28oodemislee bakima oha ya.
Kurutma makinesi almak istiyorum ben lüzumsuz mu olur.en uygunu hepsiburada gördüm altus 1900 mus.
Sizler Nasılsınız.
kızımın akranları nasil ve analari tabikiiiii
Kalppare canım.gecti mi kaka.emin misin çatlaktan.kiyamam ben ona.insallah hemen yenilenir hücresi.
Şu alerjiden kurtulun artık ya insallah..
Hem kıza hem sana yazik.oglun da hala zaten dikkat ediyorsun..rabbim yardımcın olsun..
Jadesi Umudum- maşallah bu prenseslere ya. Nazar değmesin.
nzh99 misskokulumm ooy oy menuler cok güzelmiş yine. Afiyet olsun yarasın..
BKGK ne iyi yapmisin kız kalan çorbayı da siz yemisiniz demek ki saglam bi tarif denicem ben de. Yedi mi kızın da peki.
Ben de dha erken vermiyorum kemiksuyu.
Peyniraltı da erken galiba onu araştırdım
Oğluma götürünce böbrek doktoruna sorucam kızım için de ekgidayi.temkinli gitmek iyidir pimpiprikler için
S Susam_tanesi çatlak da düzelmiştir insallah. Kaka normale dönmüş maşallah size. Bize de haber ver hayırlı haberlerinizi.
SonsuzUmut nerelerdesiniz kız şimdi de koltugun altna mi girdiniz yoksaa
Nasilsinizz.Zeyay1420 , nzh99 maşallah size. Aile boyu egitime baslamissiniz.
Çocuklar bebekleri sevmekten dersleri dört gözle bekleyecek eminim artık.
minikbebegim9640 kız sen dal gibisin. Sigarsin beşiğe bile ben napam.
Sıkıştırıyorlar beni iki yandan yatakta halıya yatacam bu gidişle
Biberon almıyor ya,suyunasil iciyorsunuz bardakla boguluyiruzsanki bbiz.@Sevgi22884550yagmur1212 gece hep emiyor mu yavrulariniz. Temizlik isiniz nasil gidiyor.
Yap yap yine aynısı olacak ama mecbur ben de temizlemem lazim. Owli değil de içe den uyku tulumu olmaz mi.
ebru_can_ebru tayininiz hayırlı olsun.
Iyi olmuş bence sonradan gidecek olmanız kızınla.
N Nehir8077 is hayatı acımasız diyorlar ya baharcim.sen o isi de cozmussun erken alisacaklarmaşallah size.
Kafan dağılıyordur süper olmuş, keşke ben de cesaret edebilsem.
Kiz emerken yazayım dedim kolumda yatiyor kolum uyuştu.
Tam yazamadım affola.
Uyanmaz insallah ben kaçar hayırlı gunleer
Ya işte hep beni emmesin uyusun diye verdim salak gibi meme reddi başladı sabah ayağımda salladım eeee eee diyor kendi yazık baktım uyuyamadı aldım memede uyudu ilk defa. Memede hiç uyumuyor uykusu olsa bile iki çekip arkasını dönüyor emziği bırakınca belki memede uyur bu arada süt de yutar hem. Ay ne bileyim ne kadar emse o kadar karHadi ya
Ben de emzik emsin diye öyle.uyusun diye uğraşıyordum misscim ya
Uyudu çektim memeyi bakalım.kalkicam şimdi. Resmen macera gerilim filmi çekiyoruz kızımla şuan.
Hayır bir de.ben de yatınca yanına.kalkasim.gelmiuor o da fena.
Ve evet uyandi emiyor.
Memeyi de cimcikliyor zaten oy oy
Alışır inş göktuğ ams o zaman da hep seni emmek istemez mi.
Oglum da emmedi emzik 1 yaşında oyuncaklarım arasında bulup başladı, tiryaki oldu. 3 4 yaşında bıraktı kendiliğinden
Canım susam tanesisin bebeği rahatsızdı ama çok şükür iyimiş şimdiUmudum Jadesi Maşşallah prenseslere
Benimki hiç dönmüyor uyurken ben yan yatırıyorum uyanırsa rahat ediyor devam ediyor uykuya bazen ama kendi dur döneyim de öyle yatıyım demiyor
SonsuzUmut hadi öyle geçmiş olsun çatlak tekrarlamaz inşallah erik kayısı kaynat öğlenleri içirirsin 1-2 kaşık yumuşatır kakasını ek gıdaya tekrar başlayınca inşallah.
Aynen okuyunca ikinciye anladım zaten.Ilıkken değil canın tam sıcakken koyup kapatıyorum konserve mantığı içine hava almayınca bozulma da olmuyor mercimek çorbasını çok sever kızlar onu çok yapıp bu yöntemle saklarım. Ezmiyorum böylece yiyor artık baya. Dediğin gibi köfte de yiyebilir ama ete çok geçmedim kuzudan başlanması tavsiye ediliyor bakalım az alıp yavaştan geçeriz belki. Dişleri bir çıksaydı sabah kahvaltısından sonra elma dilimleyip koydum önüne diliyle koparıyor dişi olsa neler edecek
Canım susam tanesisin bebeği rahatsızdı ama çok şükür iyimiş şimdiUmudum Jadesi Maşşallah prenseslere
Benimki hiç dönmüyor uyurken ben yan yatırıyorum uyanırsa rahat ediyor devam ediyor uykuya bazen ama kendi dur döneyim de öyle yatıyım demiyor
SonsuzUmut hadi öyle geçmiş olsun çatlak tekrarlamaz inşallah erik kayısı kaynat öğlenleri içirirsin 1-2 kaşık yumuşatır kakasını ek gıdaya tekrar başlayınca inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?