2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya iyi yutuyo masallah ya. Ben oyle taneli sey veremiyorm bi verdm yedi ama kustu o gun bi de yetmedi sabah kucagima alir almaz kustu taneli taneli

S Sonsuzsukurler suyu kaşıkla veriyorm ki cok sinir bozucu oluyodu bende normal mama ictigi biberonun ucunu taktm damakli o onunla iciyo smdilik buyuyuncr de damakli suluk var mıdır bilmiyorm artk.. Evet icine girerim bi de sallayanim olsa heç kalkmam galibaaa

Bu hangi yörenin emekleme stili her gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı

Eklentiler

• 20201020_184226.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu hangi yörenin emekleme stili her gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
Yaaa o popoyu yerim ben yaaaa. Beceriksizler bunlar anca göt kalkiyo başka yok benimki de byle oluyo da cok kısa bi süre sadece galiba aynı bu durum olacak bizde de

Tiksiniyor üstüne örtülen herşey den giyinik olmaktan benim hanım kız İzmirde doğdu İzmirli oldu ruhen a dostlar sıcak iklim kızı maşallahın yeter kuzum ben senin yerine koyayım sağol teyzesi

begen butonunda ki ifadelerin arasina koysalardı eyi olacagdi kolaylık..hem.kimse masAllah demeyi unutmazdı ama muhtemelen tepki alırdı senin kız hadi izmirli ya benim zırzırellama ne demeli buralar soğuk ama hep üst baş açik

Jadesi kizz ben senin kzin resmini yeni gordum masallah ona yatisa bak:)
Jadesi ben onun totosunu ısırırım .ben de bizimkini uyutmaya çalışıyorum , o dönme peşinde birazdan yorulup yüz üstü kapanır
Ayy saclara bak hanimefendinin masallah
Bizimkininde boyleydi gözüne geliyor dökülüyor terliyor sac cekiyor diye kestik simde erkek cocugu gibj :)
Bebe biskuvisini nasil yaptin bende yapicamda firsaf bulabilirsem birde nasil sulandirdin mı
Ayyy buda caki gibi erkenden yuruyecek soylemedi deme baksana ayaklarinin ustunde masallah!
misskokulumm canim ablalarida yaninda sorun olmaz bence. Peki okula gidecek misin nasil olacak ?

Bende bugun arabulucya gidip imza attim kizimla 3 saat yol gidip geldik cok uzaktayditazminat bu ayin basina yatacak bir aksilik olmazsa issizlik maasida onumuzdeki ayslin sonunda belli olacak.
Tazminat az bir para kidemi aldim sadece esim araba alalim diyor ufak bir tane ama arabalar cok pahali olmus altin mi alsak arabami araba da külüstür almamiz gerekecek o paraya araba yokki

Senin bu herşeyi herkesi hatırlaman beni öldürecek maşallah hafızana bende olsa atandım gitti

Yaaa nasıl böyle tek tek yazıyorsun ben unutuyorum üstte okuduğumu birde hep yarım yarım okuyabiliyorum durmuyor cadı
Sorma sorma popoyu kaydıra kaydıra hareket ediyor
Emerken kız oluyorum da yazamıyorum.iste.
Yoksa hiç durmuyro hic iş yapamadım ki daha.
Ne bileyim kalıyor aklımda.

Yere ne seriyorsun sen. Benim.kiz dönerken kafayı sert vuruyor ya halıya.
Poposunu kaldiirp kafasıyla mi gidiyor yani..biz öyleyiz bakalım Emekleme.ne zaman olcak

Senin bu herşeyi herkesi hatırlaman beni öldürecek maşallah hafızana bende olsa atandım gitti

Aynen hafizam öyle ne yazık ki hem iyi hem kötü bir şey.

Ben de o ezbere güvenip 2..üni okuyuyayim.dedim cocuk gelişimi açıktan.
Rabbim dedi sen dur okula Gerek yok uygulamali geliştir çocuğu.
PAttt 2..yilimda hamile kaldım

Inş atanirsin.
ben de kitapları dizip başlamıştım da kızım nasip olunca planlar değişti.

Ama bak Aslihaydo yi unutmusum.
Tatilde.miydi o bayadır yamayınca atladım. Sen nasılsın. Emekliyor musunuz. Çok güzel dinlemiş poposunu ya. ÇaKi kizin nasil dayaniyor pat diye patlatmadan o.totoyaa.

rose2626 yi da atlamisim, pek girmiyor ya sen de iyisindir ins

Ay aynıyız yaa Kaldırıp bi de ileri geri yapıyor hülya avşarın yıllar önceki klibi geldi aklıma sen benim canım sen kara sevdalım

S Sonsuzsukurler canim corbayi icti sevdide ama ben fazla vermedim:)
Niye vermedin canim. Kac kasik vermeliyiz.
Ben de zorla veeriyorum ya.
Begenmiyor galiba. Yigurdu yiyor bi o da degisik.

Elmeyi alip.yemek.istiyor kopariyor parça.
Napicaz bu ek gida isini bakalim

hayirli olsun tazminatin.
arabalar uçtu.
cocuklu eve de araba gerekiyor bazen.
3 yil oldu oduyoruz.
altin da cokpahali.
her sey cok.pahali.
hakkinizda hayurlisi olsun insalLh.
bilgisii olan ill vardir buralardA etrafinizdA.

misskokulumm
hayirlisi olsun miss..
Insallah iyi bir bakici blurrsilun ama keske gerek kalmasa kizlar idare edebilse belki.
Zor olmaz mi cok zor olacak ayrilmak tabiiki.

Kizlar bu mama sandalyesini bosuna almisim..
Cok kaciyor yediremiyorum.
Kafasini vuruyor pat pat yemicem diye.
Napayim ben de aldim koluma yatirdim oh mis gibi kafa sabit olunc az ds olsa yedirebildim

Benimki yatakta tavaf ediyor her an bakmak lazım öylede sabit yatması iyi iyi

Cok az bisi cay o da 2 3 damlack diyelim snra su ile kivam yaptm peyniri de snra ekledm. Peynirle daha cok seviyo akşama yine yapip vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…