- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ya iyi yutuyo masallah ya. Ben oyle taneli sey veremiyorm bi verdm yedi ama kustu o gun bi de yetmedi sabah kucagima alir almaz kustu taneli taneliHemen koymana gerek yok ılıyınca koyabilirsin kapağını iyi sık ama içine çöksün hava almasın. Kemik suyunu ben de ek gıdaya başladıktan 1 ay sonra başladım az az bir sıkıntı olmayınca katıyorum artık çoğu yemeğine. Sen de 1 ay sonra falan yavaştan başlarsın.
Bugünkü öğle yemeği geçen hafta yapmıştım bu kadar kalmıştı kavanoza kapatmıştım açtım baktım taze bir sıkıntısı yok ısıttım içirdim şehriye havuç kemik suyu yoğurt var. Bu kaseyi bitirdi tatlı kaşığıyla yediriyorum çorbaları rahat yiyiyor mama kaşığında dökülüyor.
Yaaa o popoyu yerim ben yaaaa. Beceriksizler bunlar anca göt kalkiyo başka yokBu hangi yörenin emekleme stiliher gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
S Sonsuzsukurler suyu kaşıkla veriyorm ki cok sinir bozucu oluyodu bende normal mama ictigi biberonun ucunu taktm damakli o onunla iciyo smdilik buyuyuncr de damakli suluk var mıdır bilmiyorm artk.. Evet icine girerim bi de sallayanim olsa heç kalkmam galibaaa
@Sonsuzsukurler bende kaşıkla veriyorum ek işte döke döke içiyor malesef pek etkili olmuyor oioinin bardağını aldım evet içti onda ama çok tıkandı birden gidince. Biraz daha zamanı var bardağın alıştırma biberonundan 3 4 yudum alıyor arada üstünü ıpıslak yapıyor tabi yine
Ay ne güzel kaldırmış popoyuBu hangi yörenin emekleme stiliher gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
Tiksiniyor üstüne örtülen herşey den giyinik olmaktan benim hanım kız İzmirde doğdu İzmirli oldu ruhen a dostlarsıcak iklim kızı maşallahın yeter kuzum ben senin yerine koyayım sağol teyzesi
Ayy saclara bak hanimefendinin masallahJadesi ben onun totosunu ısırırım .ben de bizimkini uyutmaya çalışıyorum , o dönme peşinde birazdan yorulup yüz üstü kapanır
Bebe biskuvisini nasil yaptin bende yapicamda firsaf bulabilirsem birde nasil sulandirdin mıBeyaannlar benim oğlum emekleme çabasinda götünü kaldiriyo bazen sağa sola düşüveriyo genelde de ileri gidio artık önûne oyuncak koyarsam daha cok çabalıyor. Biseyler yedirirken eger severse ağzını aciyo gecikince de hemenn aglamakli oluyo bi ıhlamalar flan
Bu bebe biskuvisi ve peynir yaptm bunu cok seviyo
Bu arada ankaradayken kehribar kolyemizi de aldik bi de ucuna dua yazdirdik salyamiz yok diyebilirim tavsiye ederim alın bence.
Aşıya gideceğiz birazdan 6 ay asimizi yapilacak bakalm nolacak artık
Ayyy buda caki gibi erkenden yuruyecek soylemedi deme baksana ayaklarinin ustundeBu hangi yörenin emekleme stiliher gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
E bu genç kız olmuş maşallahJadesi ben onun totosunu ısırırım .ben de bizimkini uyutmaya çalışıyorum , o dönme peşinde birazdan yorulup yüz üstü kapanır
Senin bu herşeyi herkesi hatırlaman beni öldürecek maşallah hafızana bende olsa atandım gittiNasılsınız hanimlar.
Hiç yazamıyorum.5 dakika bile durmuyor.kucaktabile takla atacak nerdeyse kızım.
Çok hareketli,cok yatamaz,ağlıyor. Yumruk sıkıyor iiiiiihh diyor sinirlenince.
Bezini dsgistiremiyrium dönüyor, bezi çekiyor ıslak mendili yiyor.
Ev halay çekiyor dağınık pis. Soğuk geldicamasir kurumuyor. Makine doldu çarşafa taştı kakası.
Off.
Eşim oglum arabayı bakims gittiogleden sonra cikariz diyordum is uzadi, aciktim da. Zaten 28oodemislee bakima oha ya.
Kurutma makinesi almak istiyorum ben lüzumsuz mu olur.en uygunu hepsiburada gördüm altus 1900 mus.
Sizler Nasılsınız.
kızımın akranları nasil ve analari tabikiiiii
Kalppare canım.gecti mi kaka.emin misin çatlaktan.kiyamam ben ona.insallah hemen yenilenir hücresi.
Şu alerjiden kurtulun artık ya insallah..
Hem kıza hem sana yazik.oglun da hala zaten dikkat ediyorsun..rabbim yardımcın olsun..
Jadesi @Umudum- maşallah bu prenseslere ya. Nazar değmesin.
@nzh99misskokulumm ooy oy menuler cok güzelmiş yine. Afiyet olsun yarasın..
BKGK ne iyi yapmisin kız kalan çorbayı da siz yemisiniz demek ki saglam bi tarif denicem ben de. Yedi mi kızın da peki.
Ben de dha erken vermiyorum kemiksuyu.
Peyniraltı da erken galiba onu araştırdım
Oğluma götürünce böbrek doktoruna sorucam kızım için de ekgidayi.temkinli gitmek iyidir pimpiprikler için
@Susam_tanesi çatlak da düzelmiştir insallah. Kaka normale dönmüş maşallah size. Bize de haber ver hayırlı haberlerinizi.
@Sonsuz umut nerelerdesiniz kız şimdi de koltugun altna mi girdiniz yoksaa
Nasilsinizz. @Zeyay1420 , @nzh99 maşallah size. Aile boyu egitime baslamissiniz.
Çocuklar bebekleri sevmekten dersleri dört gözle bekleyecek eminim artık.
minikbebegim9640 kız sen dal gibisin. Sigarsin beşiğe bile ben napam.
Sıkıştırıyorlar beni iki yandan yatakta halıya yatacam bu gidişle
Biberon almıyor ya,suyunasil iciyorsunuz bardakla boguluyiruzsanki bbiz.@Sevgi22884550yagmur1212 gece hep emiyor mu yavrulariniz. Temizlik isiniz nasil gidiyor.
Yap yap yine aynısı olacak ama mecbur ben de temizlemem lazim. Owli değil de içe den uyku tulumu olmaz mi.
@ebru_can_ebru tayininiz hayırlı olsun.
Iyi olmuş bence sonradan gidecek olmanız kızınla.
@bhrumtdru is hayatı acımasız diyorlar ya baharcim.sen o isi de cozmussun erken alisacaklarmaşallah size.
Kafan dağılıyordur süper olmuş, keşke ben de cesaret edebilsem.
Kiz emerken yazayım dedim kolumda yatiyor kolum uyuştu.
Tam yazamadım affola.
Uyanmaz insallah ben kaçar hayırlı gunleer
Emerken kız oluyorum da yazamıyorum.iste.Yaaa nasıl böyle tek tek yazıyorsun ben unutuyorum üstte okuduğumu birde hep yarım yarım okuyabiliyorum durmuyor cadı
Sorma sorma popoyu kaydıra kaydıra hareket ediyor
Senin bu herşeyi herkesi hatırlaman beni öldürecek maşallah hafızana bende olsa atandım gitti
Ay aynıyız yaaBu hangi yörenin emekleme stiliher gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
Niye vermedin canim. Kac kasik vermeliyiz.S Sonsuzsukurler canim corbayi icti sevdide ama ben fazla vermedim:)
Beni çok güldürüyon senSenin bu herşeyi herkesi hatırlaman beni öldürecek maşallah hafızana bende olsa atandım gitti
Benimki yatakta tavaf ediyor@UmudumJadesi Maşşallah prenseslere
Benimki hiç dönmüyor uyurken ben yan yatırıyorum uyanırsa rahat ediyor devam ediyor uykuya bazen ama kendi dur döneyim de öyle yatıyım demiyor
@Sonsuz umut hadi öyle geçmiş olsun çatlak tekrarlamaz inşallah erik kayısı kaynat öğlenleri içirirsin 1-2 kaşık yumuşatır kakasını ek gıdaya tekrar başlayınca inşallah.
Bulaşık makinesi boşalttım yenilerini koydum ıslak kurabiye yaptımÇamaşırı çalıştırdım. Kapalıyı çiviledim.
Sütle yulaf koydum,cayın altını açtım.
Oo.baya iş yapmışım uyanana kadar dimi.kizlar
Cok az bisi cay o da 2 3 damlack diyelim snra su ile kivam yaptm peyniri de snra ekledm. Peynirle daha cok seviyo akşama yine yapip vericemJadesi kizz ben senin kzin resmini yeni gordum masallah ona yatisa bak:)
Ayy saclara bak hanimefendinin masallah
Bizimkininde boyleydi gözüne geliyor dökülüyor terliyor sac cekiyor diye kestik simde erkek cocugu gibj :)
Bebe biskuvisini nasil yaptin bende yapicamda firsaf bulabilirsem birde nasil sulandirdin mı
Ayyy buda caki gibi erkenden yuruyecek soylemedi deme baksana ayaklarinin ustundemasallah!
misskokulumm canim ablalarida yaninda sorun olmaz bence. Peki okula gidecek misin nasil olacak ?
Bende bugun arabulucya gidip imza attim kizimla 3 saat yol gidip geldik cok uzaktayditazminat bu ayin basina yatacak bir aksilik olmazsa issizlik maasida onumuzdeki ayslin sonunda belli olacak.
Tazminat az bir para kidemi aldim sadece esim araba alalim diyor ufak bir tane ama arabalar cok pahali olmus altin mi alsak arabami araba da külüstür almamiz gerekecek o paraya araba yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?