2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz bunlarla nasıl baş edeceğük soyunun a dünya mutlu giyinirken ağlıyor resmen yandık babasıyla papaz olcaz

Bulaşık makinesi boşalttım yenilerini koydum ıslak kurabiye yaptım tavuğa el atacam ama kesin uyanır
Ooooo
Kiz tatliyi nasi sıkıstırdın araya helal be.
Kakaolu nasil oluyor o sekerpare gib mi.
Ben anca haslama makarn yedim ya isker kaldiii

O bardak nasl ki resm atar misn baksam bi. Surekli kullandigi biberon varsa onunla dene sende
Bununla içti ama çok döktü ve biraz tıkandı daha sonra tekrar deneyeceğim. Bizde biberon yok bacım bolca meme var bizim ki biberona karşı

Eklentiler

• 287750CB-F558-4CB8-8CB3-D67285EFFE53.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
Bulaşık makinesi boşalttım yenilerini koydum ıslak kurabiye yaptım tavuğa el atacam ama kesin uyanır
Ohh ne güzel bende yapayım diyorum ama löp löp götürcem diye erteliyorum pek seviyorum kurabiye pasta falan eşimde az yer bitene kadar bende

Valla iyi ya okumanın yaşı yok sen hafızana güven bende anca gece 1 saat çalışırım bilemedin 2 saat

Herkesnki emekliyir sürünüyor bnmki dönüp bana bakip gülüyor yurutece koyuyorum ondada geriye gitmeye basladi
7 ay bitiyor bizimkinde de emekleme yok henüz. yuvarlana yuvarlana gidiyor ama amaca yönelik gidemiyor tabi ki. az uzaktaki oyuncağı almaya çabalarken yuvarlanıyor bir bakıyor ki daha da uzaklaşmış

nasilsiniz hanımlar hu huuu. misskokulumm nzh99 minikbebegim9640 BKGK ellerinize sağlık. minislere şifa olsun, kan olsun can olsun.

ben nenem usulü gideceğim ek gıdada demiştim ya aynen öyle ilerliyorum. sabah bir gün yumurta sarısı ve labne. ( bazen zeytinyağında çoğunlukla haşlama.) bir gün tarhana. öğlen mevye ya da yoğurt. bazen de meyveli yoğurt. akşam da püre vs . bugun kendimize sulu köfte yapmıştım. köfteyi ilk baharatsız yoğurdum birsz. minnaga ayırdım. sonra kucuk tencerede pişirdim. yedirirken de patates ezeceği ile ezip yedirdim. çok alengirli şeylere yetişemiyorum.

Yaaa o popoyu yerim ben yaaaa. Beceriksizler bunlar anca göt kalkiyo başka yok benimki de byle oluyo da cok kısa bi süre sadece galiba aynı bu durum olacak bizde de
Ay aynılar mi ya valla zor tutuyo insan kendini
Ay ne güzel kaldırmış popoyu benim ki yerde çırpınıyor hala. Yavaş yavaş öğrendi popo biraz kalkıyor ama daha çok işi var
Ya iki gün de bile farkediyo başka bi hareket ogreniyolar kollarını kullanamiyo beceriksiz bizimkinin de cok işi var gibi merakla bekliyorum
Halbuki çaki nın tam tersi diyodum ama bakalim çok yaramaz kucakta bile kımıl kımıl bi sabit tutamiyorum
Ayy kuzum memleket havasi alip döndüm bir de büyük temizliğe giriştim sayfaları okuamıyorum bile whatsap mesajları birikmiş ay bir de niye hiç aramiyosun diye kusenler falan var ben dişimi fırçalamayi lüksten sayıyorum bunlar bana küsuyo
Ay aynıyız yaa Kaldırıp bi de ileri geri yapıyor hülya avşarın yıllar önceki klibi geldi aklıma sen benim canım sen kara sevdalım
aynen hahahhshah ay bi tuhaf o harekette aklıma başka şeyler geliyor
Kendine has haydo emeklemesi ıssır biliyor muyuz
Asya kuşumun yatışını gördüm sabah allahim dedim aynı ben ee ne demişler gelin kaynana toprağından

Sagol canim benim..insAllah gececek.eminim catlak olduguna.bariz gorunuyor kız da fena oldu..nefes alamiyorum aksama kadar oglan tuvalette anne hastayim kabiz oldum diyor.oglum sen kabiz degilsin zorlama kendini dedigimde numaradan oksurup hastayım ama diyor.oglum oksurmek kabizda olmaz cigerde olur diyorum.midemin agrisi cigerime vurdu diyor..o da zeytin yagi icecekmis pasa..verdim yetmemis.gitmis kahvaltida zeytin kasesinin icindeki butun yagi saca basa boca etmis.aa oglum o zeytinyagi degildi ki sosuydu dedim gülüyor..oyy ben ne edem ne

Biz bunlarla nasıl baş edeceğük soyunun a dünya mutlu giyinirken ağlıyor resmen yandık babasıyla papaz olcaz
Evet bizimde soyunurken sırıtıyor ama giydirmek eziyet..kal pasakli pasakli diyorum bazen ama sonra icim elvermiyor.oglumu gunde 3 kere degisirdim gık demezdi.bu hanımı bir defa degissek mis..kafam.almiyor valla zırzır

7 ay bitiyor bizimkinde de emekleme yok henüz. yuvarlana yuvarlana gidiyor ama amaca yönelik gidemiyor tabi ki. az uzaktaki oyuncağı almaya çabalarken yuvarlanıyor bir bakıyor ki daha da uzaklaşmış
Bizim ki de gobek üstü donmekte hep aynen bir de uzaklastim.diye aglamasi var zırzırellamin

Aslihaydo o toto tam ısırmalık ki zaten. öyle mi emekliyor yaa yerim o kuzuyu.

Umudum- maşallah kuzunun saclarina. rapunzel olacak sankim

Jadesi battaniyeden kaçanlara bir de bizi ekleyin lütfen. kaçamayınca da uyanıp ağlıyor. havalar da serin. minnoslar üşütecek

Ayy asli o kadar guzel ozetlemissin ki..disimi fircalasam oh be diyorum.millet küsüyor ben de 3 gun oldu bakamiyorum sayfalara..etiketlere donuyorum ya..

Ya ben D dilzar i
Hemserimi, cok cocuklu pro anneyi nasil unuturum.
Nasilsiniz dilzarcim.
Yagmur cok dimi.
Okul nasil gidiyor.
Ekgida denemeleri nasil,aklima gelmistin bugun aslinda.dedigin gibi yapsam da pek yemiyor isi emmede.balkabagi yapcaktim annem ugrasma yemezzaten dedi. Baya yavas gidiyiruz anlayacagin.
Istemiyor pek.
Napicaz bilmem.
Siz neler yapiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…