- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Aynen hareket biraz ofsayt biz yapsak ohooooAy aynılar mi ya valla zor tutuyo insan kendini
Ya iki gün de bile farkediyo başka bi hareket ogreniyolar kollarını kullanamiyo beceriksiz bizimkinin de cok işi var gibi merakla bekliyorum
Halbuki çaki nın tam tersi diyodum ama bakalim çok yaramaz kucakta bile kımıl kımıl bi sabit tutamiyorum
Ayy kuzum memleket havasi alip döndüm bir de büyük temizliğe giriştim sayfaları okuamıyorum bile whatsap mesajları birikmiş ay bir de niye hiç aramiyosun diye kusenler falan var ben dişimi fırçalamayi lüksten sayıyorum bunlar bana küsuyo
aynen hahahhshah ay bi tuhaf o harekette aklıma başka şeyler geliyor
Asya kuşumun yatışını gördüm sabah allahim dedim aynı ben ee ne demişler gelin kaynana toprağından
Kızlar 9.sınıflar da başlıyor artık nasıl olacak hiç bilemiyorum birkaç kişi var aklımda bugün onları bir arayım diyorum bakıcı olarak. Kızlar da evde en azından yalnız kalmamış olurlar şimdilik alışana kadar. Nasıl bırakacaksam iyice de alıştım
canim ya sağolasın. istahsiz bebek cok zor. Allah yardimcin olsumYa ben D dilzar i
Hemserimi, cok cocuklu pro anneyi nasil unuturum.
Nasilsiniz dilzarcim.
Yagmur cok dimi.
Okul nasil gidiyor.
Ekgida denemeleri nasil,aklima gelmistin bugun aslinda.dedigin gibi yapsam da pek yemiyor isi emmede.balkabagi yapcaktim annem ugrasma yemezzaten dedi. Baya yavas gidiyiruz anlayacagin.
Istemiyor pek.
Napicaz bilmem.
Siz neler yapiyorsunuz.
Ayy bu bebeler ne alem ya vallaBenimkide emekleme pozisyonu alıp ileri geri sallanıyorsürünerek gidiyor benim bordo bereli kızım
oyy bunlara kolay yol ne su icirmenin cozemedim vallah ben yine buldm bi sekilde biberon basliklariyla oynuyorm da sen naparsn bilememBununla içti ama çok döktü ve biraz tıkandı daha sonra tekrar deneyeceğim. Bizde biberon yok bacımbolca meme var bizim ki biberona karşı
Yere yorgan seriyorum ben ayy doğru valla hangi bebe uslu ki çok yaramaz ve tatlılarEmerken kız oluyorum da yazamıyorum.iste.
Yoksa hiç durmuyro hic iş yapamadım ki daha.
Ne bileyim kalıyor aklımda.
Yere ne seriyorsun sen. Benim.kiz dönerken kafayı sert vuruyor ya halıya.
Poposunu kaldiirp kafasıyla mi gidiyor yani..biz öyleyiz bakalım Emekleme.ne zaman olcak
Aynen hafizam öyle ne yazık ki hem iyi hem kötü bir şey.
Ben de o ezbere güvenip 2..üni okuyuyayim.dedim cocuk gelişimi açıktan.
Rabbim dedi sen dur okula Gerek yok uygulamali geliştir çocuğu.
PAttt 2..yilimda hamile kaldım
Inş atanirsin.
ben de kitapları dizip başlamıştım da kızım nasip olunca planlar değişti.
Ama bak @asli emre yi unutmusum.
Tatilde.miydi o bayadır yamayınca atladım. Sen nasılsın. Emekliyor musunuz. Çok güzel dinlemiş poposunu ya. ÇaKi kizin nasil dayaniyor pat diye patlatmadan o.totoyaa.
@rose2626 yi da atlamisim, pek girmiyor ya sen de iyisindir ins
Ay kiyamam senin durumunda benden kötu, Allah yardimcimiz olsun ne diyimValla biz o kadar kötüyüz ki uyku konusunda 11 den veri ayakta sallamayı bıraktık memede uyuyor yine destekliVe gece 1557 kez uyanıyor bir saat zır uyur kesintisiz keşke yardım edebilsem
Benimkide yuzustu dönuyor sinir ediyorAnaaa benm kedim büyüdükçe daha mız mız oluyo ya. Yatiramiyorm direk dönüyor snra sinir olup agliyo bi de götünü kaldiriyo onu öğrendi snra loopp diger tarafa düşüyo aradaönüne oyuncak koyuyorm alamadm diye agliyo bu sefer hırs yapiyo hızlı hızlı nefes alip verio. Uyutmak zorlaşıyo artkkafayi kaldiriyo yana düşürüyo kendini flan. Saç baş koymuyo valla ben bagliyorm guzelce çalı süpürgesi oluyo yolmaktan
Galiba hareketlenmeye basladiklarindan beri hepsi bi degisti huyları keske yatsa diyecegiz resmen ilk zamanlardaki gbi. Daha iyi anlayacaklari yerde daha cok zorluk cektiriyolar resmenBenimkide yuzustu dönuyor sinir ediyor
Senin oglunu alip sappur suppur opesim var yaSagol canim benim..insAllah gececek.eminim catlak olduguna.bariz gorunuyorkız da fena oldu..nefes alamiyorum aksama kadar oglan tuvalette anne hastayim kabiz oldum diyor.oglum sen kabiz degilsin zorlama kendini dedigimde numaradan oksurup hastayım ama diyor.oglum oksurmek kabizda olmaz cigerde olur diyorum.midemin agrisi cigerime vurdu diyor..o da zeytin yagi icecekmis pasa..verdim yetmemis.gitmis kahvaltida zeytin kasesinin icindeki butun yagi saca basa boca etmis.aa oglum o zeytinyagi degildi ki sosuydu dedim gülüyor..oyy ben ne edem ne
Gecmis olsun canim insallah tamamen duzelirS Sonsuzsukurler kızım iyi çatlaklardan da biri geçmiş diğerleri de iyi durumda fedi doktor bugün devam edin dedi.
sana sorup ben yazamadim. masallah size. iyi etmişsiniz valla. iyi günde kötü günde dedikleri bu olsa gerekBuralardayım canım haftanın 4 günü, eşimin yanına çalışmaya gidiyorum, ev işi dükkan işi koşuşturmaca. Sizler nasılsınız.
e ben derim amaEmerken kız oluyorum da yazamıyorum.iste.
Yoksa hiç durmuyro hic iş yapamadım ki daha.
Ne bileyim kalıyor aklımda.
Yere ne seriyorsun sen. Benim.kiz dönerken kafayı sert vuruyor ya halıya.
Poposunu kaldiirp kafasıyla mi gidiyor yani..biz öyleyiz bakalım Emekleme.ne zaman olcak
Aynen hafizam öyle ne yazık ki hem iyi hem kötü bir şey.
Ben de o ezbere güvenip 2..üni okuyuyayim.dedim cocuk gelişimi açıktan.
Rabbim dedi sen dur okula Gerek yok uygulamali geliştir çocuğu.
PAttt 2..yilimda hamile kaldım
Inş atanirsin.
ben de kitapları dizip başlamıştım da kızım nasip olunca planlar değişti.
Ama bak @asli emre yi unutmusum.
Tatilde.miydi o bayadır yamayınca atladım. Sen nasılsın. Emekliyor musunuz. Çok güzel dinlemiş poposunu ya. ÇaKi kizin nasil dayaniyor pat diye patlatmadan o.totoyaa.
@rose2626 yi da atlamisim, pek girmiyor ya sen de iyisindir ins
Ben denedim bir kez pek güzel olmadı başka bir tarifle tekrar deneyeceğim çok sert oldu biz yedikSelam kizlar bugunde armutlu muhallebi verdim.
Tarifi : 1 su bardagi su 1 yemek kasigi irmik 1 y.k pirinc unu hepsini karistirip pisirin kivam aliyor zaten hemen sonra yarim armut rendeledim. 3 4 yemek kasigi yemistir. Cok fazla vermek istemedim bir anda yuklenmek istemiyorum. Yarinda insallah bebe biskuvisi yapicam bir turlu firsat olmuyor
Zor oluyor özellikle duş sonrası kurutmak , gözlerini kapatıyor ama kıyamıyorum da kesmeyeOyy o saçlar ne yerin senikes bacım onları duşta zor oluyordur
Teşekkür ederiz teyzesiNasılsınız hanimlar.
Hiç yazamıyorum.5 dakika bile durmuyor.kucaktabile takla atacak nerdeyse kızım.
Çok hareketli,cok yatamaz,ağlıyor. Yumruk sıkıyor iiiiiihh diyor sinirlenince.
Bezini dsgistiremiyrium dönüyor, bezi çekiyor ıslak mendili yiyor.
Ev halay çekiyor dağınık pis. Soğuk geldicamasir kurumuyor. Makine doldu çarşafa taştı kakası.
Off.
Eşim oglum arabayı bakims gittiogleden sonra cikariz diyordum is uzadi, aciktim da. Zaten 28oodemislee bakima oha ya.
Kurutma makinesi almak istiyorum ben lüzumsuz mu olur.en uygunu hepsiburada gördüm altus 1900 mus.
Sizler Nasılsınız.
kızımın akranları nasil ve analari tabikiiiii
Kalppare canım.gecti mi kaka.emin misin çatlaktan.kiyamam ben ona.insallah hemen yenilenir hücresi.
Şu alerjiden kurtulun artık ya insallah..
Hem kıza hem sana yazik.oglun da hala zaten dikkat ediyorsun..rabbim yardımcın olsun..
@JadesiUmudum- maşallah bu prenseslere ya. Nazar değmesin.
@nzh99 @misskokulumm ooy oy menuler cok güzelmiş yine. Afiyet olsun yarasın..
BKGK ne iyi yapmisin kız kalan çorbayı da siz yemisiniz demek ki saglam bi tarif denicem ben de. Yedi mi kızın da peki.
Ben de dha erken vermiyorum kemiksuyu.
Peyniraltı da erken galiba onu araştırdım
Oğluma götürünce böbrek doktoruna sorucam kızım için de ekgidayi.temkinli gitmek iyidir pimpiprikler için
S Susam_tanesi çatlak da düzelmiştir insallah. Kaka normale dönmüş maşallah size. Bize de haber ver hayırlı haberlerinizi.
SonsuzUmut nerelerdesiniz kız şimdi de koltugun altna mi girdiniz yoksaa
Nasilsinizz. @Zeyay1420 , @nzh99 maşallah size. Aile boyu egitime baslamissiniz.
Çocuklar bebekleri sevmekten dersleri dört gözle bekleyecek eminim artık.
minikbebegim9640 kız sen dal gibisin. Sigarsin beşiğe bile ben napam.
Sıkıştırıyorlar beni iki yandan yatakta halıya yatacam bu gidişle
Biberon almıyor ya,suyunasil iciyorsunuz bardakla boguluyiruzsanki bbiz.@Sevgi22884550yagmur1212 gece hep emiyor mu yavrulariniz. Temizlik isiniz nasil gidiyor.
Yap yap yine aynısı olacak ama mecbur ben de temizlemem lazim. Owli değil de içe den uyku tulumu olmaz mi.
@ebru_can_ebru tayininiz hayırlı olsun.
Iyi olmuş bence sonradan gidecek olmanız kızınla.
N Nehir8077 is hayatı acımasız diyorlar ya baharcim.sen o isi de cozmussun erken alisacaklarmaşallah size.
Kafan dağılıyordur süper olmuş, keşke ben de cesaret edebilsem.
Kiz emerken yazayım dedim kolumda yatiyor kolum uyuştu.
Tam yazamadım affola.
Uyanmaz insallah ben kaçar hayırlı gunleer
Teşekkür ederiz teyzesi , bizimki yan dönmeden uyuyamıyor . İlla devirecek kıçını@Umudum @Jadesi Maşşallah prenseslere
Benimki hiç dönmüyor uyurken ben yan yatırıyorum uyanırsa rahat ediyor devam ediyor uykuya bazen ama kendi dur döneyim de öyle yatıyım demiyor
SonsuzUmut hadi öyle geçmiş olsun çatlak tekrarlamaz inşallah erik kayısı kaynat öğlenleri içirirsin 1-2 kaşık yumuşatır kakasını ek gıdaya tekrar başlayınca inşallah.
Bizimki de çok terliyor da kıyamıyorum kesmeye de .@Jadesi kizz ben senin kzin resmini yeni gordum masallah ona yatisa bak:)
Ayy saclara bak hanimefendinin masallah
Bizimkininde boyleydi gözüne geliyor dökülüyor terliyor sac cekiyor diye kestik simde erkek cocugu gibj :)
Bebe biskuvisini nasil yaptin bende yapicamda firsaf bulabilirsem birde nasil sulandirdin mı
Ayyy buda caki gibi erkenden yuruyecek soylemedi deme baksana ayaklarinin ustundemasallah!
@misskokulumm canim ablalarida yaninda sorun olmaz bence. Peki okula gidecek misin nasil olacak ?
Bende bugun arabulucya gidip imza attim kizimla 3 saat yol gidip geldik cok uzaktayditazminat bu ayin basina yatacak bir aksilik olmazsa issizlik maasida onumuzdeki ayslin sonunda belli olacak.
Tazminat az bir para kidemi aldim sadece esim araba alalim diyor ufak bir tane ama arabalar cok pahali olmus altin mi alsak arabami araba da külüstür almamiz gerekecek o paraya araba yokki
Ah hem de ne muzurE bu genç kız olmuş maşallahyerim suratını muzur bunlar hep ya
Rapunzel olma yolunda ilerliyoruz bakalım@asli emre o toto tam ısırmalık ki zaten. öyle mi emekliyor yaa yerim o kuzuyu.
Umudum- maşallah kuzunun saclarina. rapunzel olacak sankim
@Jadesi battaniyeden kaçanlara bir de bizi ekleyin lütfen. kaçamayınca da uyanıp ağlıyor. havalar da serin. minnoslar üşütecek
Teşekkür ederiz teyzesi . Bahar da söylemiş , ben de senin oğlana bayılıyorumMasAllah kuzuya ❤ saclarina kurbaan
Oy yerim ben onu yaaa.Sagol canim benim..insAllah gececek.eminim catlak olduguna.bariz gorunuyorkız da fena oldu..nefes alamiyorum aksama kadar oglan tuvalette anne hastayim kabiz oldum diyor.oglum sen kabiz degilsin zorlama kendini dedigimde numaradan oksurup hastayım ama diyor.oglum oksurmek kabizda olmaz cigerde olur diyorum.midemin agrisi cigerime vurdu diyor..o da zeytin yagi icecekmis pasa..verdim yetmemis.gitmis kahvaltida zeytin kasesinin icindeki butun yagi saca basa boca etmis.aa oglum o zeytinyagi degildi ki sosuydu dedim gülüyor..oyy ben ne edem ne
sana sorup ben yazamadim. masallah size. iyi etmişsiniz valla. iyi günde kötü günde dedikleri bu olsa gerek
e ben derim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?