2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen hareket biraz ofsayt biz yapsak ohoooo

Canim annen bakacakti ya

canim ya sağolasın. istahsiz bebek cok zor. Allah yardimcin olsum

soğan sarmısak katıyor musun yemeklerine? ben aynı bize yaptığımız gibi altına ille bir soğan kavururum. bir dis de sarmısak ekliyorum. kırmızı kapya biber 8
aydan sonra deniyor ama ben bilmeden ekledim. alerji vs de yapmadi. hem de kapya olunca daha sevdi. çok lezzet veriyor. tuz olmadığı halde ben bile yiyorum kapya varsa.

bebeğin pek yemeye istekli değilse çok uğraştırıcı şeyler yapma. annene katıldım o konuda. çok uğraşrdim bir kaşık yemezdi büyük kızım. hem üzülür hem de içten içe sinirlenirdim. kendinize yaparken bir küçük tencerede ona da yap. ben yiyecegimiz alerjik bir şey değilse öyle yapiyorum. sonradan tuz katınca benim en büyük çocuğum eşim beğenmiyor. öyle de olur aslında.

Benimkide emekleme pozisyonu alıp ileri geri sallanıyor sürünerek gidiyor benim bordo bereli kızım
Ayy bu bebeler ne alem ya valla
Bununla içti ama çok döktü ve biraz tıkandı daha sonra tekrar deneyeceğim. Bizde biberon yok bacım bolca meme var bizim ki biberona karşı
oyy bunlara kolay yol ne su icirmenin cozemedim vallah ben yine buldm bi sekilde biberon basliklariyla oynuyorm da sen naparsn bilemem

Yere yorgan seriyorum ben ayy doğru valla hangi bebe uslu ki çok yaramaz ve tatlılar

Benimkide yuzustu dönuyor sinir ediyor

Bu haftasonu tasiniyoruz biz ve ben evde bsey yapamadim iste hava soguktu oglum hastalanir diye asagiya inmedim ki zaten tek basima da yapamazdm oyle. Kv ye dedim hemen gelmen lazm diye gorumcek ordan küsüyomus ben tek bakamam diyerek nasil olsa bi sekilde bu kadn gelecek yani. Bi de agliyomus küstüm konusmam dio bende artk gelme napiyim ablami cagiririm o yardm eder onun da cocuk var 4 aylk buyuk 5 yasinda uyudukca bna yardm eder diger turlu ogluma baksa bana yeter yani dedim nasl yapcaksinz koyacaklarm flan var dedi. E napiyim ya gel ya gelme dedim ordan agliyo iyice sesini duyuruyo bilerek git gelme bi dha istemiyorm flan kb da tutmus o da gelsn dio dha 1 haftalk cocuk nasil gelecek demiyo hiç.

Bi de ben emziremedim ya ayni seyi bu da yasamis iste ama demiyolar bize doktor yatmasi lazm veremeyiz demis ama niyesini dememis güya onu cikardi snra eşime demis sarilik oldu doymadigindan diye o da syledu bna. Smdi de emzircem diye aç birakiyo bmce surekli yalaniyomus hep aç diolar bemce doymuyo da iste eşim bile dedi mama verin bak diye yok diyolar bi de o cocuk hastalanmasa bari yazk

Senin oglunu alip sappur suppur opesim var ya
S Sonsuzsukurler kızım iyi çatlaklardan da biri geçmiş diğerleri de iyi durumda fedi doktor bugün devam edin dedi.
Gecmis olsun canim insallah tamamen duzelir

Selam kizlar bugunde armutlu muhallebi verdim.
Tarifi : 1 su bardagi su 1 yemek kasigi irmik 1 y.k pirinc unu hepsini karistirip pisirin kivam aliyor zaten hemen sonra yarim armut rendeledim. 3 4 yemek kasigi yemistir. Cok fazla vermek istemedim bir anda yuklenmek istemiyorum. Yarinda insallah bebe biskuvisi yapicam bir turlu firsat olmuyor

Buralardayım canım haftanın 4 günü, eşimin yanına çalışmaya gidiyorum, ev işi dükkan işi koşuşturmaca. Sizler nasılsınız.
sana sorup ben yazamadim. masallah size. iyi etmişsiniz valla. iyi günde kötü günde dedikleri bu olsa gerek
e ben derim ama

Ben denedim bir kez pek güzel olmadı başka bir tarifle tekrar deneyeceğim çok sert oldu biz yedik tabi tatsız oldu. Biraz zor yedik

Oyy o saçlar ne yerin seni kes bacım onları duşta zor oluyordur
Zor oluyor özellikle duş sonrası kurutmak , gözlerini kapatıyor ama kıyamıyorum da kesmeye
Teşekkür ederiz teyzesi
Teşekkür ederiz teyzesi , bizimki yan dönmeden uyuyamıyor . İlla devirecek kıçını
Bizimki de çok terliyor da kıyamıyorum kesmeye de .
E bu genç kız olmuş maşallah yerim suratını muzur bunlar hep ya
Ah hem de ne muzur
Rapunzel olma yolunda ilerliyoruz bakalım
MasAllah kuzuya ❤ saclarina kurbaan
Teşekkür ederiz teyzesi

Kızlar bugun ben de kuzuma brokoli haşlamıştım biraz ondan vereyim dedim . Hiç bakmadım dokunur mu diye akşam mamasını içerken resmen balonun içine su koyup patlattığımızda nasıl fışkırırsa o şekilde fışkırarak dolu dolu kustu . Reflüsü var zaten alışkınım kusmasına , hatta fışkırarak kusmasına bile. Ama hiç bu şekilde şiddetli kusmadı. Çok üzüldüm . Uykuya da zor geçti , çok ağladı . Şimdi mama saati geldi yine vermeye korkuyorum

Oy yerim ben onu yaaa.
Ne kadar zarif kiskanirken bile.
Bizimki gibi sen hep kardesimi sev diyip trip atip, yikik dokmuyor baksana

Zor ya iki cocuk.. ikisi de farkli seyler istiyor, bekliyor..
Benm kiz da soyununca seviniyor.banyo mu istiyorlar acaba.. kac gunde yıkıyorsunuz artikk

Insallah gecer catlak.fito krem mediascasoll onariicydi ama bebelere olur mi bilmiorum.bepantol falan mi kullaniyorsun.

H helinnnn

Yazdim saniyodum ya yazmam mi hic.
Otomatik duzeltmeler, silme
Senin taktiklerle emekleme calisoyofuz her gun unutur muyummm.

Hatta soracaktim sana hep basmak istiyor kizim, hep.hep..
Yurutece koyuyrum yurumese de orda duruyor istee. Nasil yapicaz.

Nasil gidiyor.
2 erkek bebe ile cildirmaya devam mi.
Bi de kedi var. 2 hatta..
Ya ben sokakta kedi gorsem huylaniyorum hastalik plur, pistir diye ufak bi terapi versen neticede saglik calisanisin yanii

Labneyi sen demistin dimi yapamadm ki ben olmadı

sana sorup ben yazamadim. masallah size. iyi etmişsiniz valla. iyi günde kötü günde dedikleri bu olsa gerek

e ben derim ama
Olsun canım sen yazmışsın ben yazmışım farkedermi. Ne yapalım kısmet, 2,5 senedir çalışmıyordum, en az 1 sene daha çalışmam diye düşünüyordum. Ama evdeki hesap tutmadı. Vardır bundada bir hayır. Bu sayede çocuklar biraz sakinledi, pestillerini çıkarıyorum. Bendenmi kaynaklı bilmem, arabada onları biraz sersem ediyor. Gece kimse kimseyi sallamiyor, yatagı gördükleri gibi uyuyorlar. Bu arada kızım ufaktan konusmaya başladı. Bu ara en çok addi diyor zilli, bayılıyor dışarı çıkmaya. Oğlumu soylememe bile gerek yok adi serseri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…