- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ben hiç demeyeyim.Herkesnki emekliyir sürünüyor bnmki dönüp bana bakip gülüyor yurutece koyuyorum ondada geriye gitmeye basladi
Bende hic begenmedim ama yedirdimBen denedim bir kez pek güzel olmadı başka bir tarifle tekrar deneyeceğim çok sert oldu biz yediktabi tatsız oldu. Biraz zor yedik
Canim gecen benimkide boyle kustu keciboynuzu ozu ve yumurta sarısı vermistim ikisinden biri dokundu sanirim keci boynuzu ozu agir geldi daha sonrada vermedm kusmadi. Korkma agir geldi demekKızlar bugun ben de kuzuma brokoli haşlamıştım biraz ondan vereyim dedim . Hiç bakmadım dokunur mu diyeakşam mamasını içerken resmen balonun içine su koyup patlattığımızda nasıl fışkırırsa o şekilde fışkırarak dolu dolu kustu . Reflüsü var zaten alışkınım kusmasına , hatta fışkırarak kusmasına bile. Ama hiç bu şekilde şiddetli kusmadı. Çok üzüldüm . Uykuya da zor geçti , çok ağladı . Şimdi mama saati geldi yine vermeye korkuyorum
Antremanda yaptirdim yerde emekledikte babasiyla belki bizden gorup emekler diye yok yerde yüzüyorBen hiç demeyeyim.hantolukta başı öekiyo
Maaşallah Sena kuşa. Kuzum benimJadesi ben onun totosunu ısırırım .ben de bizimkini uyutmaya çalışıyorum , o dönme peşinde birazdan yorulup yüz üstü kapanır
Oy yerim ben onu yaaa.
Ne kadar zarif kiskanirken bile.
Bizimki gibi sen hep kardesimi sev diyip trip atip, yikik dokmuyor baksana
Zor ya iki cocuk.. ikisi de farkli seyler istiyor, bekliyor..
Benm kiz da soyununca seviniyor.banyo mu istiyorlar acaba.. kac gunde yıkıyorsunuz artikk
Insallah gecer catlak.fito krem mediascasoll onariicydi ama bebelere olur mi bilmiorum.bepantol falan mi kullaniyorsun.
Teşekkür ederiz teyzesi . Bahar da söylemiş , ben de senin oğlana bayılıyorum
Senin oglunu alip sappur suppur opesim var ya
Gecmis olsun canim insallah tamamen duzelir
Ne mutlu banaBeni çok güldürüyon sen
Hipp combiyotic kullanıyoruz cnm. Katı gıdaya geçişte de kabızlık sorunu hiç yaşamadık.Kizlar mama olarak ne kullaniyorsunuz ?nzh99 sen golden goat veriyordun sanirim memnun musun atacigim in kilo alimi nasil ? Biz 2 hafta sinra 2 numaraya geçeceğiz sma eski ambalaj hic bir yerde kalmamis zar zor buldum su zamana dek
Mama degstirmem gerekecek. Aptamiller gaz yapmisti ve kiz icemedi hipp yada smilac mi denesem bilemedim ya.misskokulumm sen en son smilac veriyordun ama suan anne sutune dondu baya seninki sanirim.
Tavuğu bile çıkardım aradanOoooo
Kiz tatliyi nasi sıkıstırdın araya helal be.
Kakaolu nasil oluyor o sekerpare gib mi.
Ben anca haslama makarn yedim ya isker kaldiii
Bende götürüyorum valla ya insan nasıl sevmez pasta kurabiye aklım almıyorOhh ne güzel bende yapayım diyorum ama löp löp götürcem diye erteliyorumpek seviyorum kurabiye pasta falan eşimde az yer bitene kadar bende
Ben sabit yatıyorum valla bu kız bi değişik uyuyor bi değişik uyanıyorAy aynılar mi ya valla zor tutuyo insan kendini
Ya iki gün de bile farkediyo başka bi hareket ogreniyolar kollarını kullanamiyo beceriksiz bizimkinin de cok işi var gibi merakla bekliyorum
Halbuki çaki nın tam tersi diyodum ama bakalim çok yaramaz kucakta bile kımıl kımıl bi sabit tutamiyorum
Ayy kuzum memleket havasi alip döndüm bir de büyük temizliğe giriştim sayfaları okuamıyorum bile whatsap mesajları birikmiş ay bir de niye hiç aramiyosun diye kusenler falan var ben dişimi fırçalamayi lüksten sayıyorum bunlar bana küsuyo
aynen hahahhshah ay bi tuhaf o harekette aklıma başka şeyler geliyor
Asya kuşumun yatışını gördüm sabah allahim dedim aynı ben ee ne demişler gelin kaynana toprağından
Oğluna bayılıyorum benSagol canim benim..insAllah gececek.eminim catlak olduguna.bariz gorunuyorkız da fena oldu..nefes alamiyorum aksama kadar oglan tuvalette anne hastayim kabiz oldum diyor.oglum sen kabiz degilsin zorlama kendini dedigimde numaradan oksurup hastayım ama diyor.oglum oksurmek kabizda olmaz cigerde olur diyorum.midemin agrisi cigerime vurdu diyor..o da zeytin yagi icecekmis pasa..verdim yetmemis.gitmis kahvaltida zeytin kasesinin icindeki butun yagi saca basa boca etmis.aa oglum o zeytinyagi degildi ki sosuydu dedim gülüyor..oyy ben ne edem ne
Sende değiştirme boşver pasağıyla kalsınEvet bizimde soyunurken sırıtıyor ama giydirmek eziyet..kal pasakli pasakli diyorum bazen ama sonra icim elvermiyor.oglumu gunde 3 kere degisirdim gık demezdi.bu hanımı bir defa degissek mis..kafam.almiyor valla zırzır
Baya sertleşti böyle çılgınlara tulum şart ya,
Aykırı bi ruh hali asla herkes gibi değilBen sabit yatıyorum valla bu kız bi değişik uyuyor bi değişik uyanıyorbende diyorum neden meğer sendenmiş
Ouy kiyamam kiiiiOyy oyyy az bi sinir krizi gecirdim ve kendime geldim yazayım bir dedim. Aşi dan snra köye gittik iste kb nin nyse dedim nasilsa artk oyle gitmeler bitiyo kurtuluyosun. Bu tasinma isleri konusuldu aslinda 1 ay snraydi ama eşimgl bi iş almislar ve 2 ay surermis eve gelmiceklermis e oyle de olunca havalar bozuyo acilen tasinmamiz gerekti bu haftasonunu ayarladk iste. Kv olayi oldu 7 saatlk yermis iste sabh 5 buck civari gelirmis buraya. Kb dha orda diriliş izliyo ve iğrendim artk o diziden benim koca da izler bi de teee en eski bolumu de hafta ici izlerler. Takildi adam reklamda bari kalkiyim da eve gidelim evde izlerm demiyo cocuk bagirarak konusuyolar duyup uyanir gbi oluyo direk salliyorm zaten saat 12 ye gelirken geldik eve dha arabadan inerken tak diye kapisini örttü uyandi zaten bu hemen sallayim dedim ya yok niye cnlu kapiyi tak diye örttü... Ayy cok yazdm oyle byle derken daha uyumadi cok sinir geldi bana ama nasl kizdım ona da agladi kb ya sinirlendm bebe uyumuyo o da sinir etti en son artk uyufu dedm yatiriyim anam noldu dersin sırtına çıkan bi çiş bez boş resmen o nasl ordan ciktidegistiriyim derken uyandi eliyle koluma dokundu ustunu cekiyim derken nasl sarıldı boynunu da omzuma yasladi sinit minir bitti bende o anda pambuk gbi yumuşadım az da ven şımarttm öperek snrasnda da dha salliyorm kafa kalkiyo yukarı ve benm gözden uyku akıyo artk
Teşekkür ederiz teyzesiMaaşallah Sena kuşa. Kuzum benim
Yaaa yerimmm o popo ne öyle nasıl tatlı Maşşallah az kalmış yakında tamam emekleme işi inşallahBu hangi yörenin emekleme stiliher gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
Kızlar bakamaz canım onların da canlı dersleri var. Bir de küçük daha bırakamam ablalar da çok büyük değiller işte anca bir yarım saat falan bırakıyorum markete giderken.misskokulumm
hayirlisi olsun miss..
Insallah iyi bir bakici blurrsilun ama keske gerek kalmasa kizlar idare edebilse belki.
Zor olmaz mi cok zor olacak ayrilmak tabiiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?