2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben denedim bir kez pek güzel olmadı başka bir tarifle tekrar deneyeceğim çok sert oldu biz yedik tabi tatsız oldu. Biraz zor yedik
Bende hic begenmedim ama yedirdim . Muzla yapiyorlar genelde ama muzda kabiz yapar diye koymadm.
Canim gecen benimkide boyle kustu keciboynuzu ozu ve yumurta sarısı vermistim ikisinden biri dokundu sanirim keci boynuzu ozu agir geldi daha sonrada vermedm kusmadi. Korkma agir geldi demek
Ben hiç demeyeyim. hantolukta başı öekiyo
Antremanda yaptirdim yerde emekledikte babasiyla belki bizden gorup emekler diye yok yerde yüzüyor

Yıkıp döktüğü de oluyor valla su an sudocrem sürüyorum.sanırım rahatlattı.ya bizim burasi kiş gibi oldu.haftada bir yıkıyorum ben.ama ben zaten hergün yıkayamadım ki hiçbir zaman.çok zor oluyor.peşine oglani da yıkıyorum.valla yetistirenlere ahanda bele bakiyorum gücüm kalmıyor yani.oglani banyoya sokmak icin sıkı bir pazarliga giriyoruz

Hipp combiyotic kullanıyoruz cnm. Katı gıdaya geçişte de kabızlık sorunu hiç yaşamadık.

Ooooo
Kiz tatliyi nasi sıkıstırdın araya helal be.
Kakaolu nasil oluyor o sekerpare gib mi.
Ben anca haslama makarn yedim ya isker kaldiii
Tavuğu bile çıkardım aradan yok bebeğim normal kakaolu kurabiye üstüne şerbet döküyorsun yapmadıysan dene enfes zorda değil valla kıza bile azcık verdim bayıldı

Ben sabit yatıyorum valla bu kız bi değişik uyuyor bi değişik uyanıyor bende diyorum neden meğer sendenmiş

Oğluna bayılıyorum ben kıskanmasın böylesi

Evet bizimde soyunurken sırıtıyor ama giydirmek eziyet..kal pasakli pasakli diyorum bazen ama sonra icim elvermiyor.oglumu gunde 3 kere degisirdim gık demezdi.bu hanımı bir defa degissek mis..kafam.almiyor valla zırzır
Sende değiştirme boşver pasağıyla kalsın anne yüreği ya kıyamıyoruz hiç

Baya sertleşti böyle çılgınlara tulum şart ya, bende korkuyorum bugünde giydirmedim üstü de ince şimdi giydirsem uyanır pofff

Oyy oyyy az bi sinir krizi gecirdim ve kendime geldim yazayım bir dedim. Aşi dan snra köye gittik iste kb nin nyse dedim nasilsa artk oyle gitmeler bitiyo kurtuluyosun. Bu tasinma isleri konusuldu aslinda 1 ay snraydi ama eşimgl bi iş almislar ve 2 ay surermis eve gelmiceklermis e oyle de olunca havalar bozuyo acilen tasinmamiz gerekti bu haftasonunu ayarladk iste. Kv olayi oldu 7 saatlk yermis iste sabh 5 buck civari gelirmis buraya. Kb dha orda diriliş izliyo ve iğrendim artk o diziden benim koca da izler bi de teee en eski bolumu de hafta ici izlerler. Takildi adam reklamda bari kalkiyim da eve gidelim evde izlerm demiyo cocuk bagirarak konusuyolar duyup uyanir gbi oluyo direk salliyorm zaten saat 12 ye gelirken geldik eve dha arabadan inerken tak diye kapisini örttü uyandi zaten bu hemen sallayim dedim ya yok niye cnlu kapiyi tak diye örttü... Ayy cok yazdm oyle byle derken daha uyumadi cok sinir geldi bana ama nasl kizdım ona da agladi kb ya sinirlendm bebe uyumuyo o da sinir etti en son artk uyufu dedm yatiriyim anam noldu dersin sırtına çıkan bi çiş bez boş resmen o nasl ordan cikti degistiriyim derken uyandi eliyle koluma dokundu ustunu cekiyim derken nasl sarıldı boynunu da omzuma yasladi sinit minir bitti bende o anda pambuk gbi yumuşadım az da ven şımarttm öperek snrasnda da dha salliyorm kafa kalkiyo yukarı ve benm gözden uyku akıyo artk

Ve hâlâ uyumadi az bi mama yaptm onu icerken uyurss diye gözler küçülüyor bakalm ya uyur rahatlarm bnde ya uyumaz sabah olmaz bna zatn köyde üşüdüm dha ısınamadm yatamayınca. Saat kaçinca sapıtıyo malesef be ilk defa oldu ama aglayarak duruyo naparsam yapıyım

Ouy kiyamam kiiii

Bu hangi yörenin emekleme stili her gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
Yaaa yerimmm o popo ne öyle nasıl tatlı Maşşallah az kalmış yakında tamam emekleme işi inşallah
misskokulumm
hayirlisi olsun miss..
Insallah iyi bir bakici blurrsilun ama keske gerek kalmasa kizlar idare edebilse belki.
Zor olmaz mi cok zor olacak ayrilmak tabiiki.
Kızlar bakamaz canım onların da canlı dersleri var. Bir de küçük daha bırakamam ablalar da çok büyük değiller işte anca bir yarım saat falan bırakıyorum markete giderken.
BKGK 9.sınıfım vardı sene başında paylaşım yapmıştık verirler sanırım nasıl olacak program onu da hiç bilemiyorum haftaya belli olur sanırım.
Kalppare annem idare ederim diyor ama ben şöyle iyi birini bulsam da hem ev işlerine de yardımı olur okul zamanına kadar diyorum. Dün de konuştuk eşimle korona zamanı nasıl güvenecez başkasına bilemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…