Tavuğu bile çıkardım aradanyok bebeğim normal kakaolu kurabiye üstüne şerbet döküyorsun yapmadıysan dene enfes zorda değil valla kıza bile azcık verdim bayıldı
[/QUOTE
Afiyet olsun ıslak kurabiye ilk defa duydum,genelde oyle şeyler pek canim istemez.zor değil ve enfes sözünden sonra, merak ettim kesinlikle deniyeceğim.
İki alt diş birlikte gelir zaten canım. Yanındakinin ağrısı olmuştur gece. Bir iki güne o da gelir tavşan olur KaryaGunaydin kizlar biz gece 3 kez flan aglayarak uyandik döndük durduk sanirim disten aslinda patladida neden boyle oldu acaba alt diger distemi geliyor
Ya dilzarcim aslindda istahli gibi.canim ya sağolasın. istahsiz bebek cok zor. Allah yardimcin olsum
soğan sarmısak katıyor musun yemeklerine? ben aynı bize yaptığımız gibi altına ille bir soğan kavururum. bir dis de sarmısak ekliyorum. kırmızı kapya biber 8
aydan sonra deniyor ama ben bilmeden ekledim. alerji vs de yapmadi. hem de kapya olunca daha sevdi. çok lezzet veriyor. tuz olmadığı halde ben bile yiyorum kapya varsa.
bebeğin pek yemeye istekli değilse çok uğraştırıcı şeyler yapma. annene katıldım o konuda. çok uğraşrdim bir kaşık yemezdi büyük kızım. hem üzülür hem de içten içe sinirlenirdim. kendinize yaparken bir küçük tencerede ona da yap. ben yiyecegimiz alerjik bir şey değilse öyle yapiyorum. sonradan tuz katınca benim en büyük çocuğum eşim beğenmiyor.öyle de olur aslında.
Su disler basimiza ne isler acti yaa.İki alt diş birlikte gelir zaten canım. Yanındakinin ağrısı olmuştur gece. Bir iki güne o da gelir tavşan olur Karya
Hipp denemistim aslinda ama o sira cok gazliydi yeniden deneyebilirim.Hipp combiyotic kullanıyoruz cnm. Katı gıdaya geçişte de kabızlık sorunu hiç yaşamadık.
Cok sukur canm. Ne guzel babayla uyuyorsa keske benmkide babayla uyusada versem uyutsaGünaydın kızlar bugün dersim geç başlıyor ve ayşecik bana güzellik yaptı saat 10 da uyandı düşünebiliyormusunuz 10 a kadar uyudukşimdi biraz sevdim yoğurdu yatakta kahvaltı hazırlayıp doğru derse. Çok şükür Bi düzen tutturduk yavaş yavaş evi hala düzene sokamadım ama kızları bölüştük Zeynep hanımın dersleri ve uykusu bende o sıradada baba ayşeyi oyalıyor ve uyutuyor zeynebimin biraz hırçınlığı gitti ona zaman ayırmamı bekliyormuş ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ayşecik babayla hemencicik uyuyor ben uyutamıyorum artık bana gelince oyun istiyor uyumuyor cumartesi ayşeciğin doktora götürücem haftayyada aşıları var onlarında atlattık mı şükür bu günümüze
Misss evet ya bugun gordum esnerken digeride patlamis :) insallah rahatlar artik..İki alt diş birlikte gelir zaten canım. Yanındakinin ağrısı olmuştur gece. Bir iki güne o da gelir tavşan olur Karya
Ya canim bizimkiskde tirtikli elleyince bakayim ne zaman iyice gozukecek :)Su disler basimiza ne isler acti yaa.
Dun de saclarini cekmeye basladi.hayir saci da yok.
Ne azim varmis, kisacik saci bulup da cekiyor.
Kendininkini tuttaramazsa benim saclar zaten hep elinde
BKGK dis zamani olurmus canim.iste oyle ani uyanmalar. canlari aciyor demek ki baya.
Bizimki 1 2 aydir tirtiklari var kendi cikmiyor neden acaba anlamadim.
labne olurdu ya. yani ben yapıyorsam herkes yapar bencen@helinnnn
Yazdim saniyodum ya yazmam mi hic.
Otomatik duzeltmeler, silme
Senin taktiklerle emekleme calisoyofuz her gun unutur muyummm.
Hatta soracaktim sana hep basmak istiyor kizim, hep.hep..
Yurutece koyuyrum yurumese de orda duruyor istee. Nasil yapicaz.
Nasil gidiyor.
2 erkek bebe ile cildirmaya devam mi.
Bi de kedi var. 2 hatta..
Ya ben sokakta kedi gorsem huylaniyorum hastalik plur, pistir diye ufak bi terapi versen neticede saglik calisanisin yanii
Labneyi sen demistin dimi yapamadm ki ben olmadı
ayyy hayalim kendinuyuyan çocuk. o seviyeye gelelim raziyim ödevlere lale ye felan ama uyumak istiyorum korkmadan kalkarlar simdi diye yatmak derin uyku olmamasi bitirdi beniOlsun canım sen yazmışsın ben yazmışım farkedermi. Ne yapalım kısmet, 2,5 senedir çalışmıyordum, en az 1 sene daha çalışmam diye düşünüyordum. Ama evdeki hesap tutmadı. Vardır bundada bir hayır. Bu sayede çocuklar biraz sakinledi, pestillerini çıkarıyorum. Bendenmi kaynaklı bilmem, arabada onları biraz sersem ediyor. Gece kimse kimseyi sallamiyor, yatagı gördükleri gibi uyuyorlar. Bu arada kızım ufaktan konusmaya başladı. Bu ara en çok addi diyor zilli, bayılıyor dışarı çıkmaya. Oğlumu soylememe bile gerek yok adi serseri.
benim buyuk oglanda 10bicukta kalktı. neden çünkü gece 1 buçuk gibi uyandı veeeee 5buvukta tekrarnl yatti. küçüğü de o ara bi ağladı emzirdim uyudu 5buvukta bidaha emzirdim uyudu sonra 9a9kaadar uyumusim. kucuk uyandi da babasi uyutp oyle ise gitti sagolsunOyy 10 a kadar uyumak mı bir hayal olsa gerekMaşşallah canım düzen oturtmanıza sevindim boşver Ayşecik de babayla uyusun senin için daha iyi olur büyük kızınla ilgilenirsin o sırada hem
Evet ya ben çok sınırdayım olma ihtimali daha yüksek gibi geçen sene gibi düşününcekpss açıklanmış
Maşallah ayşeciğeGünaydın kızlar bugün dersim geç başlıyor ve ayşecik bana güzellik yaptı saat 10 da uyandı düşünebiliyormusunuz 10 a kadar uyudukşimdi biraz sevdim yoğurdu yatakta kahvaltı hazırlayıp doğru derse. Çok şükür Bi düzen tutturduk yavaş yavaş evi hala düzene sokamadım ama kızları bölüştük Zeynep hanımın dersleri ve uykusu bende o sıradada baba ayşeyi oyalıyor ve uyutuyor zeynebimin biraz hırçınlığı gitti ona zaman ayırmamı bekliyormuş ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ayşecik babayla hemencicik uyuyor ben uyutamıyorum artık bana gelince oyun istiyor uyumuyor cumartesi ayşeciğin doktora götürücem haftayyada aşıları var onlarında atlattık mı şükür bu günümüze
Girmiş miydinkpss açıklanmış
Geçmiş olsun canım 6.ay aşısı bizim oğlanda da uyku yapmıştı. Akşam erkenden bayılıp uyumuştu hattaKizlar aşımızı olduk.uyuyor simdi.ama opuyorum kokluyorum tepki yok.elini tutuyorum sadece ic geciriyor.hic gozunu aralamiyor bile.benim kızım cit sesine uyanir.evde davul calacaz o fosur fosur.. normal mi? Ates yok ama yuzu soguk..usumus de olabilir gerci dışarda.eve gelince de yuzunu kafasimi kopuklu bez yapip sildim koronadan korkuya.ondandir belki usumesi..
Taşınma işi haliyle zor. benim de basimdan geçti. üç ay ancak oldu. senden farkım +2 çocuk dsha vardı. bir şekilde halloluyor. 5 günde biteceğine 10 gün de biter. görümcenin ilk çocuğu galiba. daha da bir haftalikmis annesini yanında istemesi pek normal. bu durumda taşın altına senin ailen elini koyacak. en çok onlara yakışır. hem taşıdığın yerde oturuyorlar hem de kayınvalidenin kızı lohusa.Bu haftasonu tasiniyoruz biz ve ben evde bsey yapamadim iste hava soguktu oglum hastalanir diye asagiya inmedim ki zaten tek basima da yapamazdm oyle. Kv ye dedim hemen gelmen lazm diye gorumcek ordan küsüyomus ben tek bakamam diyerek nasil olsa bi sekilde bu kadn gelecek yani. Bi de agliyomus küstüm konusmam dio bende artk gelme napiyim ablami cagiririm o yardm eder onun da cocuk var 4 aylk buyuk 5 yasinda uyudukca bna yardm eder diger turlu ogluma baksa bana yeter yani dedim nasl yapcaksinz koyacaklarm flan var dedi. E napiyim ya gel ya gelme dedim ordan agliyo iyice sesini duyuruyo bilerek git gelme bi dha istemiyorm flan kb da tutmus o da gelsn dio dha 1 haftalk cocuk nasil gelecek demiyo hiç.
Bi de ben emziremedim ya ayni seyi bu da yasamis iste ama demiyolar bize doktor yatmasi lazm veremeyiz demis ama niyesini dememis güya onu cikardi snra eşime demis sarilik oldu doymadigindan diye o da syledu bna. Smdi de emzircem diye aç birakiyo bmce surekli yalaniyomus hep aç diolar bemce doymuyo da iste eşim bile dedi mama verin bak diye yok diyolar bi de o cocuk hastalanmasa bari yazk
Ailem orda bana destek cikacak bana burda biri lazimdi ki ben gel demedim kendisi dedi bunu bna vereceklerim var tek yapamazsn sen diye. Evet dedm aç diye cnku gercekten sırf emzirme ugruna bebegi aç birakiyo ve bunu herkes de anladi yazk yani minicik bir bebek. Gelme konusunda hatta dedm gelme ablam gelsn 2 cocukla tek ogluma baksn ben yaparm coguju da arar sorarim sna dedim olmaz oyle diye kendi ısrar etti. Ve gorumcem konusu şyle lohusalktan degil kv uyutuyomus gaz kv yapiyomus kendi de uyuyomus yatamam sen olmazsan demis yani ben de kv yanimdaydi ama yine uyuyamamistm evladim uyanik diye gözümden sakındım sırf rahatlik olsn diye annesini istiyo ve pazar geri gelicem diyo 3 4 gunlugune gidicem diyo kadn cocuk misali banane banane deyip agliyo 4 günde cok degil acikcasi ben de lohusayken kizinin yanina gitseydi byle bi durumda ben derdim hatta zor tasinma işj gidersin gelirsn derdim. Ki ben erken dogum riskim varken kızının yanina da gitti herkez kızdı kv birakma ya dogum olirsa diye ama gitti ve ben gitme demedim kızının yanı sonucta dedim doğm olsa syleriz sanci olinca bin gel dedk oylelikle gitti yani. Tasinma işini erteleyemiyoruz hatta 1 ay derkwn erken olmak zorunda kaldi esimgl 2 aylk iş almis ve iş gaptiklari yerde yatacaklar eve gelme durumu olmayacak ve beklese kış gelecek ve bu sefer koca orda ben burda ev desen boş olma ihtimali yoktu. Sunu da syleyim bunu kendi akrabalari da diyo benm cocugum emmedi diye arkamdan hep laf yapmiş kendisi yeni ogrendim smdi sirf millet bsy demesin diye zorluyo ama sütü azmış oyle dedi kv ve hâlâ sarilik varmis cok fazla emmesi lazm karni doymasi lazm mama verin demis doktor ek olarak vermemekte inat ediyolar bnun icin dedim yazk sarilik cogalirsa yine hastahanede yatacak sonuçta ama inatlik var bna dediklerinden dolayi o da.Taşınma işi haliyle zor. benim de basimdan geçti. üç ay ancak oldu. senden farkım +2 çocuk dsha vardı. bir şekilde halloluyor. 5 günde biteceğine 10 gün de biter. görümcenin ilk çocuğu galiba. daha da bir haftalikmis annesini yanında istemesi pek normal. bu durumda taşın altına senin ailen elini koyacak. en çok onlara yakışır. hem taşıdığın yerde oturuyorlar hem de kayınvalidenin kızı lohusa.
alınmaca gücenmece yok. ben de görümcenin yerinde olsam kirilirdim. durdular durdular da benim doğumumu buldular diye . buna fırsat vermemek için teklif bile etmemeliydin gel diye. yazık kayınvaliden de arada kaliyor.
açık söyleyeyim ben bu durumda kalsam kızımın yanında kalmayi tercih ederdim. insan hayatında kaç kez lohusa oluyor. hem gelinin de annesi babasi var. onlar da yardim edebilirler. yoksa da en azından 40 gün taşınma ertelenebilir. ertelemiyorlarsa da kendi başlarının çaresine bakmalılar diye düşünürdüm.
hem bebekle ilgili aç bence söylemlerini de hiç sevmedim. yaklaşık 7 ay önce biz de yaşadık bu durumları, arkamızdan böyle konuşulsa hicbirimizin hoşuna gitmezdi ki. yeni anneleri en üzen şeylerdir bu çocuk aç vs diye konuşmalar.
iyisin, hoşsun ama biraz daha empati yapmalısın minikbebegim. kendin için istemediğini baskasi için de isteme. diğer türlü en çok sen mutsuz olursun.
Ahh kuzum yorgun düşmüştür birak uyusunKizlar aşımızı olduk.uyuyor simdi.ama opuyorum kokluyorum tepki yok.elini tutuyorum sadece ic geciriyor.hic gozunu aralamiyor bile.benim kızım cit sesine uyanir.evde davul calacaz o fosur fosur.. normal mi? Ates yok ama yuzu soguk..usumus de olabilir gerci dışarda.eve gelince de yuzunu kafasimi kopuklu bez yapip sildim koronadan korkuya.ondandir belki usumesi..
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. İlk postum bu olacak. Kızım iki ön alt dişini çıkarttı. Şimdi de yanlarını kaşıyor. Daha görünürde bir şey yok ama epey huzursuz. Ön üst dişlerin şekli de diş etlerinde epey belirginleşti. Tam dişler patlarken gece uyumadan önce papatya bitki özlü doğal bir ilaç var ondan verince rahatlıyordu. Kanada da yaşıyorum. Amazon dan aldık.İki alt diş birlikte gelir zaten canım. Yanındakinin ağrısı olmuştur gece. Bir iki güne o da gelir tavşan olur Karya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?