Merhaba bizde su sira uykuda huzursuzluk ve gece uykusuna gecisimizde zorlaniyoruz sanirim dişlerden kaynakli. Uyku egitimi nasil peki biraz anlatabilir misiniz neler yapiyorsunuz ?Merhaba. Aranıza yeni katıldım. İlk postum bu olacak. Kızım iki ön alt dişini çıkarttı. Şimdi de yanlarını kaşıyor. Daha görünürde bir şey yok ama epey huzursuz. Ön üst dişlerin şekli de diş etlerinde epey belirginleşti. Tam dişler patlarken gece uyumadan önce papatya bitki özlü doğal bir ilaç var ondan verince rahatlıyordu. Kanada da yaşıyorum. Amazon dan aldık.
Türkiye’de varmıdır bilmiyorum. Doktorunuza sorarsanız uygun bir şey önerebilir. Kızım 6 ayını 7 Ekim de doldurdu, son zamanlarda gece uykuları hep kötüye gidiyordu. Gece uykusuna yatırmak için 2-3 saat harcıyordum. Bir saat sonra uyanıyor, tekrar uyutuyorduk. Gece de 2 kez emmek için uyanıyordu. Sonunda uyku eğitimini denedik. İlk gece sonuç inanılmaz oldu. İnşallah devamı da gelir.
Yarın da bizim var bakalım biz napacağızKizlar aşımızı olduk.uyuyor simdi.ama opuyorum kokluyorum tepki yok.elini tutuyorum sadece ic geciriyor.hic gozunu aralamiyor bile.benim kızım cit sesine uyanir.evde davul calacaz o fosur fosur.. normal mi? Ates yok ama yuzu soguk..usumus de olabilir gerci dışarda.eve gelince de yuzunu kafasimi kopuklu bez yapip sildim koronadan korkuya.ondandir belki usumesi..
Hoşgeldin aramızaMerhaba. Aranıza yeni katıldım. İlk postum bu olacak. Kızım iki ön alt dişini çıkarttı. Şimdi de yanlarını kaşıyor. Daha görünürde bir şey yok ama epey huzursuz. Ön üst dişlerin şekli de diş etlerinde epey belirginleşti. Tam dişler patlarken gece uyumadan önce papatya bitki özlü doğal bir ilaç var ondan verince rahatlıyordu. Kanada da yaşıyorum. Amazon dan aldık.
Türkiye’de varmıdır bilmiyorum. Doktorunuza sorarsanız uygun bir şey önerebilir. Kızım 6 ayını 7 Ekim de doldurdu, son zamanlarda gece uykuları hep kötüye gidiyordu. Gece uykusuna yatırmak için 2-3 saat harcıyordum. Bir saat sonra uyanıyor, tekrar uyutuyorduk. Gece de 2 kez emmek için uyanıyordu. Sonunda uyku eğitimini denedik. İlk gece sonuç inanılmaz oldu. İnşallah devamı da gelir.
ay ne güzel inşallah olur insallahhhEvet ya ben çok sınırdayım olma ihtimali daha yüksek gibi geçen sene gibi düşününce
evet ama yine evime atandımGirmiş miydin
merhaba hoşgeldin. uyku eğitimi ne yaptınız bizlerde fenayiz bi de bende 2 çocuk. büyüğünden ötürü korkuyorum küçük de onun gibi olursa bittim ben.Merhaba. Aranıza yeni katıldım. İlk postum bu olacak. Kızım iki ön alt dişini çıkarttı. Şimdi de yanlarını kaşıyor. Daha görünürde bir şey yok ama epey huzursuz. Ön üst dişlerin şekli de diş etlerinde epey belirginleşti. Tam dişler patlarken gece uyumadan önce papatya bitki özlü doğal bir ilaç var ondan verince rahatlıyordu. Kanada da yaşıyorum. Amazon dan aldık.
İnş canım psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum bu konudaay ne güzel inşallah olur insallahhh
evet ama yine evime atandım
merhaba hoşgeldin. uyku eğitimi ne yaptınız bizlerde fenayiz bi de bende 2 çocuk. büyüğünden ötürü korkuyorum küçük de onun gibi olursa bittim ben.
Eline saglik:) insallah yer hepsiniBakalım loru yiyecek mi bizim oğlan
Sende değiştirme boşver pasağıyla kalsınanne yüreği ya kıyamıyoruz hiç
Yaaa yerimmm o popo ne öyle nasıl tatlı Maşşallah az kalmış yakında tamam emekleme işi inşallah
Kızlar bakamaz canım onların da canlı dersleri var. Bir de küçük daha bırakamam ablalar da çok büyük değiller işte anca bir yarım saat falan bırakıyorum markete giderken.
BKGK 9.sınıfım vardı sene başında paylaşım yapmıştık verirler sanırım nasıl olacak program onu da hiç bilemiyorum haftaya belli olur sanırım.
Kalppare annem idare ederim diyor ama ben şöyle iyi birini bulsam da hem ev işlerine de yardımı olur okul zamanına kadar diyorum. Dün de konuştuk eşimle korona zamanı nasıl güvenecez başkasına bilemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
Oğluna bayılıyorum benkıskanmasın böylesi
Geçmiş olsun canım 6.ay aşısı bizim oğlanda da uyku yapmıştı. Akşam erkenden bayılıp uyumuştu hatta
Ahh kuzum yorgun düşmüştür birak uyusun
Yarın da bizim var bakalım biz napacağız
Ben bana yaptiklarinj asla unutmam bak kinci de değilim sessizim de yutmayi cok iyi öğretti bu hayat bana. İnan ki suan dogum yapmasaydi bile yinr ben evi ayırdığım icin bi küslük yapacakti bunu esimin halasi vs cok iyi taniyolar dedilerde. Eger onunla ayni sehire tasinmis olsaydm evliligini bozardi senin bile dediler bana sirf ankara olsn diye onlar da ugrasti o yüzden. Smdi bana tabak tencere vs verdigini duydugunda ona da ayri bi sorun yapacak bana da yansitit belki de gerci aramam ben onu da. Hani bi insan once fazla fazla yıkar bazen eşinle seni kötü yapar bazen bile bile iftira atar yapmadigin seyi yapti gosterir ya snra da bi anda kızım ayy flan der ben o mumaralara düşmem ya oyle yapmayacaklardi yda benden byle nasil desem icimde onlara karsi gerçek bi samimiyet beklemeyecekler cnku beni onlar hayattan bile soğuttular. Bak smdi asagidayim esya topluyorm köye annanesini almaya gidecekti kb annanesi tutmus oglani da getir dio ya gelince göreceksin ki zaten demeyip ohh igi getiririz diyolar sorma yok bende dedm yok dicem de yine bildiginizu yapiyosunuz dedim aksam oluyo sonucta ve daha kucuk yani oyle buyuk bi cocuk degil her istediklerinde bseyler yapmaya cabaliyolar alip götürürler sylemezler etmezler ben bu cocuktan snra onlardan daha cok uzaklastim inan ki smdi melek olsalar kanatlari eksik olsa daha inanmam dha guvenmem o insanlaraminikbebegim9640
Canim senin kotu bir niyetin yok anliyorum seni ama bazen onlara karsi boyle icinde birseyler kalmis yada baska birsey anlatamiyorumda ama boyle yapman cok yanlis hem kendini yıpratıyorsun hemde onlara icten ice dusman oluyorsun. Belki onlarin yaptiklarindan dolayi ahh ediyorsun bak yapma onların hataları olmus olabilir gormezden gel gelmis gitmis zaten görümcen yeni dogum yapmis hepimiz bu sureclerden gectik tabi annesini yaninda ister. Ister rahatlik de buna ister simariklik sen buna birsey diyemezsin annesidir yaninda ister. Kadin gelmek istiyorsa sen birsey deme gelirse gelir gelmezse gelmez sen bazi seylere cok mudahale etme kendinide yipratma biz yapariz zorlamayin hallederiz daha sonra verirsin vereceklerini de gerisini onlar dusunsunler. Bebekle zor olacak tasinma isi ama hersey hallolur panikte yapma. Bak tasiniyorsunda Allah sana bir kapi acti belki daha rahat edeceksin ama onlara karsida cok kinci davranma ayni evin icerisinde kendi ailemizle bile kavga gurultu, yani demem o ki ne yasandiysa unut gitsin.
Oy kuzum maşallah ona totosunu yediğimBu hangi yörenin emekleme stiliher gormemde minik bi tekme yapistirasim geliyo allahım aklıma mukayet ol dislerimi geçirerek isircam az kaldı
Aynı ipek de öyle ya giydirirken hep ağlıyorBiz bunlarla nasıl baş edeceğüksoyunun a dünya mutlu giyinirken ağlıyor resmen yandık babasıyla papaz olcaz
Hoşgeldin aramızaMerhaba. Aranıza yeni katıldım. İlk postum bu olacak. Kızım iki ön alt dişini çıkarttı. Şimdi de yanlarını kaşıyor. Daha görünürde bir şey yok ama epey huzursuz. Ön üst dişlerin şekli de diş etlerinde epey belirginleşti. Tam dişler patlarken gece uyumadan önce papatya bitki özlü doğal bir ilaç var ondan verince rahatlıyordu. Kanada da yaşıyorum. Amazon dan aldık.
emzirme döneminde gecikmeler sık yaşanir du bakalım insallah değilsindir. yine de bir test yap bence. korkutmak gibi olacak ama benim bu oğlanda daha günüm geçmeden midem bulanmaya başladı. büyük bir ihtimal hava degisikligindendir. benim de çok karnim ağrıyor bu ara.Kızlar midem çok kötü... midem kötü olunca dalgasıni gectik hamile miyim diye.. ben de bi bakayim dedim 2 gün geçmişbisey yoktur degil mi? Varsa da böyle pat diye mide bulantisi olmaz ki degil mi?
sanmam ya. test yap rahatla canimKızlar midem çok kötü... midem kötü olunca dalgasıni gectik hamile miyim diye.. ben de bi bakayim dedim 2 gün geçmişbisey yoktur degil mi? Varsa da böyle pat diye mide bulantisi olmaz ki degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?