EvetTahmini doğum tarihlerimz aynı
Kızlar serklaj olan var mı önceki gebeliklerinde ? Ya da şuan tehlikesi olup olacak olan ? Kaçıncı haftada en erken ölçülüyor rahim ağzı uzunluğu acaba ?
Haklisiniz ama siz de habersiz cekilmek istemezsiniz tahminimce. Zaten hukuki olarak da kanit olarak bile kabul edilmiyor artik gizli kamera.Söyledkten sonra bi anlamı yokki. Ne yapacaksa gider oyuncağın olmadığı yerde yapar. Yani bu benm fikrim. Zaten kötü bşy yaptığnı düşnmyrum sadece tv izliyo yanında gibi geldi kızımın davranışlarından. Ve onunla oynamıyomş gibi. Konştktan sonra düzelme oldu çok şükür bunu hissedeblyrum. İnş daha da iyi olur da kameraya faln gerek kalmaz.
Bir iki gün yorulsa kardeşi için çok mu ben sizin kadar pozitif düşünemiyorum ama sizin yaptığınız doğru mutlu olmak için
Doğru o yüzden çok fazla kişiyi çağırmıyoruz bi eşim bi kayınvaldem görümcem aradı ısrar etti gelelim diye gerek yok dedikYardim edenlere de cok sevinmeyin derim ben. Yarin cikip basiniza kakmayacaklarinin garantisi yok malesef. Aslinda demek istedigim iki durum icinde gecerli. Ne yardim edenim var diye sevinmek ne de yardim etmedi diye uzulmemek gerekiyor.
Kızlar selam nasılsınız uzun bir tatil memleket derken giremedim buraya pek bebisler nasıl iyidir inşallahben dayanamayıp memlekette doktora gittim merak ettim çocuğu bayadır görmüyorum diye cinsiyet tahmininde bulundu doktor erken ama hadi bi tahmin edeyim dedi ( 11+2 deydik) kız dedi bakalım doğru çıkacak mi
Ay ne güzel ya keşke ben de hemen öğrenebilsem bir de kesin sonuç kafa rahatGenetik test sonuclarimiz cikti cok sukur. Dusuk risk cikmis ve cinsiyetimiz de erkekBen de kizimin hamileliginden farkli oldugu icin erkek olabilir diye dusunuyordum. Ama hic belli olmuyor tabi. Insallah bi kizimiz bi de oglumuz olacak hayirlisiyla. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Hemsire arayip soyledi o yuzden ilk ben ogrendim. Kizim daha bebek oldugunu bilmesede hep mavi diyordu esimde pembe tahmin ediyordu. Onlara ufak bi konfeti surprizi yaptim. Ailecek hala saskiniz
Daha kesin olsa da bana hemsire arayip yanlis soylemisim diyecek gibi geliyorAy ne güzel ya keşke ben de hemen öğrenebilsem bir de kesin sonuç kafa rahatsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bana ilk dogumum yaklaşırken birden korku gelmişti. Sevdiğim kitaplardan birinde şunu okudum "düşünün ki doğuma gidiyorsunuz, süreç başladı o anda dünyanın dört bir yanında binlerce kadın aynı anda çok sağlıklı bir şekilde doğum yapıyor" . Bu bende çok etkili olmuştu. Binlerce kadın başarırken ben de basaririm hissi rahatlatır. Ayrıca gerçekten korkulmasi değil keyif alınması gereken bir süreçDoğumdan çok korkuyorummm
Çok sevindim, Allah hep gönlünüze göre versinGenetik test sonuclarimiz cikti cok sukur. Dusuk risk cikmis ve cinsiyetimiz de erkekBen de kizimin hamileliginden farkli oldugu icin erkek olabilir diye dusunuyordum. Ama hic belli olmuyor tabi. Insallah bi kizimiz bi de oglumuz olacak hayirlisiyla. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Hemsire arayip soyledi o yuzden ilk ben ogrendim. Kizim daha bebek oldugunu bilmesede hep mavi diyordu esimde pembe tahmin ediyordu. Onlara ufak bi konfeti surprizi yaptim. Ailecek hala saskiniz
Ev toplama kısmı zor olandır. Ona da baslamissiniz zaten. Başlayınca bitiyor, yardımına gelen de varsa en azından eşin tarafindan bile olsa buna da şükür. Yeni evine geçince yerleştirmesi tıkır tıkır. Sonra zaten ev temiz düzenli ohh miss, gelsin keyif çatma vakti.Çok zor dönemden geçiyorumEn yakınının bi alo dememesi çok koyuyor.
Ev darmadağın oldu bi giysi dolabını söktük altı üstü nasıl bitecek bu işler bilmem
Belim ağrıyor kıpırdayamıyorum Dua edin bana nolur teselli verin geçecek deyin
Ayy ne güzel,maşallah.Genetik test sonuclarimiz cikti cok sukur. Dusuk risk cikmis ve cinsiyetimiz de erkekBen de kizimin hamileliginden farkli oldugu icin erkek olabilir diye dusunuyordum. Ama hic belli olmuyor tabi. Insallah bi kizimiz bi de oglumuz olacak hayirlisiyla. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Hemsire arayip soyledi o yuzden ilk ben ogrendim. Kizim daha bebek oldugunu bilmesede hep mavi diyordu esimde pembe tahmin ediyordu. Onlara ufak bi konfeti surprizi yaptim. Ailecek hala saskiniz
GünaydınGünaydınlar... Herkes iyidir inşaallah
İnşallah ya direkt bir hafta sonrasına ışınlanmak istiyorumEv toplama kısmı zor olandır. Ona da baslamissiniz zaten. Başlayınca bitiyor, yardımına gelen de varsa en azından eşin tarafindan bile olsa buna da şükür. Yeni evine geçince yerleştirmesi tıkır tıkır. Sonra zaten ev temiz düzenli ohh miss, gelsin keyif çatma vakti.iki günde yerleşir el birliği ile azıcık sabir
Ben de dün başladım ikisineBen bugün demir ilacı ve multivitamin kullanmaya başladım. Var mı başka kullanan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?