- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Geçmiş olsun canım havalar serinledi üşütüyor mu acaba? Yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu ki? Bu kadar fışkırarak kusması ondan olabilir. Ayağının ucuna sıcak su torbası koy bakalım bu gece mamasını da biraz daha ılık yap.iyi akşamlar kızlar , Sena kuzum yine aynı şekilde küstü . Bu sefer hem de daha şiddetli . En az 40 cc kadar geri çıktı öylece mama . İçer içmez neden böyle olur . Hiç yerinden kaldırmadım . Biberonu yeni ağzından çekmeye kalmadan balon patlarcasına biberonu bile o gelen kusma şiddetiyle ağzından çıktı. Saçları , üstümüz başımız her yer mama . Bir duş aldırdım uyutmaya çalışıyorumiki gündür canımı sıkmaya başladı . Ben alışkınım kusmaya doğduğundan beri kusmadıgı gün zaten hiç olmadı . Ama böylesi hiç olmamıştı . Umarım ciddi bir şey değildir . Hemen bir randevu almam lazım
Ben yapıyorum 10 gün oldu baya faydasını gördüminsta da sema ile uyku egitimi var 3 gunde hwmde 100 tl. niueyse inananamadim. hiç duydunuz mu kızlar?
Oyy tam mucize bebek ne güzel tam zamanında gelmişTeşekkürler. İlk çocuğum ve 43 yaşında doğurdum. Tüp bebek denedik olmadı, 1 keresinde düşük yaptım. Vaz geçtik eşimle, kader buymuş dedik, kabullendik. 5 ay sonra kendiliğinden, doğal yoldan, kendiliğinden kızımız geliverdi. Burada çok yalnızım, bu grupta olmak eminim çok iyi gelecek bana. Türkiye’de durumlar çok kötü. Allah yardım etsin. Burada 15 kanada doları, şimdi 11 e düşmüş. Aslında papatya çayı özünden, doktorunuza, çevrenize danışın, 6-7 aylık bebeğe ne kadar verilir, sağlıklımı diye belki yardımcı olur. Ben de uzun zamandır emzirerek uyutuyordum. Dönmeye başladığından beri pek heyacanlı. Artık emzirirken uyutamaz oldum. Ondan sonra araştırmaya başladım ne yapabilirim diye.
arasan getirmezler mi ben öyle alıyorum herşeyiEvet oyle yapacagim sanirim ama ne ara eczaneye gidecegim ya
özel sektöre de adam lazım jade bizde gidersek olmaz kiEvden de emekli olcaz sanırımhayırlısı olsun kuzum nasip
cidden mi dediğim kişiden değil mi öyleyse hemen yazıyorumBen yapıyorum 10 gün oldu baya faydasını gördüm
Evet sema hanımarasan getirmezler mi ben öyle alıyorum herşeyi
özel sektöre de adam lazım jade bizde gidersek olmaz ki
cidden mi dediğim kişiden değil mi öyleyse hemen yazıyorum
Ayyy ne güzelAnlıyorlar herşeyigerçekten şanslı ablaları da çok seviyor biri gelip biri gidiyor ders aralarında bir sevip iki öpüp gidiyorlar mest oluyor beyfendi. Görüntülü konuşmayı benimki de anlıyor gülüyor ekrana
Bencede az agirdan git hele bi türkçeyi ogrensin snrasi olurOoo Maşşallah S Susam_tanesiminikbebegim9640 dillenmişsiniz benim kızlar 5-6 aylıkken emme emmee memmme derlerdi oğlan auuu auuu dan başka bişey demiyor bakalım çok da konuşuyoruz evde dışarda sürekli anlatıyorum ingilizce türkçe karışık bebenin aklımı karışıyor acaba
InsAllah yoktur yaYoktur inşallah canım ya rahimin kesilmesi tutunmaya engel değil geleceği varsa her türlü tutunur. Allah gönlündekini versin canım
Bizde doğduğundan beri var reflüsü . Bugun değiştirdim mamayı zaten . Sma kullanıyordum bugun aptamil verdim.Mama mı degistirsen acaba ya. Ne kullaniyosun mama olarak.? Sizdd de reflü vardi dimi yanls hatırlamadiysam
Sağolasın canım . Kombi açık üç gündür . Üşütüyor da olabilir ama. Uyandığında yelek filan giydirmiyorum pek . Belki o ara üşütüyor her ne kadar sıcak olsa da . İdrar yolu enfeksiyon u da olabilir . Oy durumu kabullendik 6.aydan sonra geçer umuduyla. Şimdi böyle olunca iki gündür bir korktum . Çocuk da korkuyor öyle olunca . Kucağıma aldım ki kalbi nasıl hızlı atıyor , gözler kıp kırmızı oluyor zaten bir de beyaz . Ağzından burnundan geliyor içtiği mama . Tıkanıyor resmenGeçmiş olsun canım havalar serinledi üşütüyor mu acaba? Yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu ki? Bu kadar fışkırarak kusması ondan olabilir. Ayağının ucuna sıcak su torbası koy bakalım bu gece mamasını da biraz daha ılık yap.
Ben geçen 50 gün sonra oldum (hatta çok emin olmama rağmen çok stres olmuştum)normal Ya bu sefer de 32 gün oldu düzensizlik olur
Yok yok inşallah yoktur ama sen test yap yineöyle hemen mide bulanması olmuyor ki adetin düzenli olur muydu
Gecmis olsun canım..bir doktora gorunseniz iyi olur.iyi akşamlar kızlar , Sena kuzum yine aynı şekilde küstü . Bu sefer hem de daha şiddetli . En az 40 cc kadar geri çıktı öylece mama . İçer içmez neden böyle olur . Hiç yerinden kaldırmadım . Biberonu yeni ağzından çekmeye kalmadan balon patlarcasına biberonu bile o gelen kusma şiddetiyle ağzından çıktı. Saçları , üstümüz başımız her yer mama . Bir duş aldırdım uyutmaya çalışıyorumiki gündür canımı sıkmaya başladı . Ben alışkınım kusmaya doğduğundan beri kusmadıgı gün zaten hiç olmadı . Ama böylesi hiç olmamıştı . Umarım ciddi bir şey değildir . Hemen bir randevu almam lazım
Bilmem.ki eczaci ile samimiyiz ama..bilemedimarasan getirmezler mi ben öyle alıyorum herşeyi
özel sektöre de adam lazım jade bizde gidersek olmaz ki
cidden mi dediğim kişiden değil mi öyleyse hemen yazıyorum
Kızlar kızım bir kaç gündür anne demeye başladıAğlarken veya beni çağırırken nneannenne mamama diyor. Hatta dün anne mama diye ağladı acıkmış gerçekten. Bu kadar tesadüf olamaz bence 2-3 gündür bu durumdayız
Masallah ya benimkide vur ara aglarken mamama diyordu simdi aaa aaa diye bagiriyorKızlar sizlere bir sorum var. Kızımın bir gözü diğerinden daha çok yaşarıyor ve çapak da oluyor. Acaba mikrop mu kaptı? Böyle bir şey yaşayan var mı? Veya ne olabileceğini bilen?
Canim ust uste olduysa bir randevu al sicak tut bakalim benimkide kustugunda cok korkmuştum bebeklerimiz kusmasin artik ya korkumdan ek gidayi bile az az veriyorum havalarda artik dengesiz ben bile gece üşüyorum yorgan cikaracaktim yine unuttumiyi akşamlar kızlar , Sena kuzum yine aynı şekilde küstü . Bu sefer hem de daha şiddetli . En az 40 cc kadar geri çıktı öylece mama . İçer içmez neden böyle olur . Hiç yerinden kaldırmadım . Biberonu yeni ağzından çekmeye kalmadan balon patlarcasına biberonu bile o gelen kusma şiddetiyle ağzından çıktı. Saçları , üstümüz başımız her yer mama . Bir duş aldırdım uyutmaya çalışıyorumiki gündür canımı sıkmaya başladı . Ben alışkınım kusmaya doğduğundan beri kusmadıgı gün zaten hiç olmadı . Ama böylesi hiç olmamıştı . Umarım ciddi bir şey değildir . Hemen bir randevu almam lazım
Erkek çocuğu biraz geç konuşur derler ama gerçekten öyle mi kiOoo Maşşallah S Susam_tanesiminikbebegim9640 dillenmişsiniz benim kızlar 5-6 aylıkken emme emmee memmme derlerdi oğlan auuu auuu dan başka bişey demiyor bakalım çok da konuşuyoruz evde dışarda sürekli anlatıyorum ingilizce türkçe karışık bebenin aklımı karışıyor acaba
Bizimkinin de saçları çok uzun gözüne giriyor bazen ondan mı acaba ama diğerinde bişey yok hep sağ gözü normal gelmiyor bana ama doktor da cevap vermedi yaa göz doktoruna mı götürsem acabaMasallah ya benimkide vur ara aglarken mamama diyordu simdi aaa aaa diye bagiriyorbenim kizinda sag gozu oluyordu bir oluyor bir geciyordu ama saclar gittiktan sonra kesildi saçlarida fozune cok geliyordu acikcasi. Birde cok capaklanirsa 3 gün 1 er damla netira goz damlasi vermsti doktor aradada masaj yapıyordum.
Canim ust uste olduysa bir randevu al sicak tut bakalim benimkide kustugunda cok korkmuştum bebeklerimiz kusmasin artik ya korkumdan ek gidayi bile az az veriyorum havalarda artik dengesiz ben bile gece üşüyorum yorgan cikaracaktim yine unuttum
çok sevindim. umarım bizde yararını görürüz. büyüğü için form doldurdum işe yararsa sonra küçüğü içinde destek alirimEvet sema hanımben de bikaç kere sordum 100 tl olduğuna inanamadım ama yaklaşımı çok iyiydi, bilgilendirme videoları atıyoe nasıl yapacağınla ilgili, sonra yazdığında gün içinde mutlaka cevap veriyor,ücretle ilgili de uykuyu siz öğretiyosunuz ben sadece yardımcı oluyorum daha fazla bi ücret gerektirmiyor bu yaptığım gibi bi yaklaşımda bulundu
Reflü mamasi al inan faydasi oluyor ve cok sıvı şeyler verme. Şekerden hergn meyveden byle 4 5 gun arayla verilirmis baharat ve asitli gıda tamamen yasak. Bir recel bile versen yogurtla karistirilmasi lazmmis o da az miktar kasikla bile az da olsa verme direk dedi bna doktor. Reflu mamasi da koyu oldugu icin byr kivamli yoğun o yuzden icerigiyle beraber iyi geliyor bebişlerimize diğerleri cok sıvı ondan da kusabilir bi dene derim ben onunla duzeltmistim ek gidada geri azdı reflü bi de ellerine geceni verdiler ondan da tabiBizde doğduğundan beri var reflüsü . Bugun değiştirdim mamayı zaten . Sma kullanıyordum bugun aptamil verdim.
Ahh aynen vala sonunda diyorm bi kac gün de kalacaklarmis iste kb tutmus sen cocuk bakacaksin sadece onlar oyle ev temizlicek cocuga dokunmayacak dio kendi evadimi aldirmayacak akli sıra ama kusura bakmicaklar oyle dünya yok malesef istediğimde alirim karnini ben doyururum hep. Valla ne ara büyüdü bunlar ya resmen göz aciyip kapatilan bi süre zarfi gbi resmen cabucak buyuyer konusna cabalari emekleme cabalarina girdiler bi bakacagiz yuruyecekler flan dişlek olacaklarminikbebegim9640 canim evet onlarin yaptiklarida hos degil neyseki evine geciyorsun annenlerede yakinsin hakkinda hayirlisi olsun. Oglusunada maşallah büyümüş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?