2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ciddi bir şey değildir canım inşallah sen götür göster tabi için rahat etsin
İnşallah değildir , en erken pazartesiye randevu aldım .
Genel hali çok şükür iyi ama kusma sonrası mızmızlandı ikidir. Uykuya da zor geçti . Aslında sık beslenme yapamıyoruz zaten . En erken 3 saatte bir veriyorum mamasını. Ek gıdada da az az tadım yaptık . Önceki gün brokoli vermiştim ondan oldu diye düşünüp dün hiç bir şey vermedim ama akşamında yine aynı şey oldu. Kombi açalı 3-4 gün oluyor ev sıcak. Ama yine de dikkat etmek lazım
Ek gıdada sadece tadım yapıyoruz onun dışında hep mama . Olabilir söylediğin . Doktora bir danışmak gerek .
nzh99
Günaydın kızlar. Aşağıda canlı ders var, biz Ata kuzusu ile yukarıdayız. Uyuyor paşam, çıksam odadan uyanır mecbur uzandım yanına dinleniyorum. CocoChanelmademoiselle inşallah iyisinizdir . Melisa daha iyiye gidiyordur. Dualarımız seninle. Umudum- canım geçmiş olsun Sena kuşa. Sizin oralar bayağı soğumuş. Bizde Ağustos görünümlü Ekim yaşanıyor, gündüz çok sıcak gece biraz serin. Kalppare inşllh hamile değilsindir .Allah gönlüne göre versin. minikbebegim9640 kolay gelsin yeni evinde mutlu huzurlu yaşayın inşallah misskokulumm gönlüne göre bakıcı bulursun umarım. Ben tek çocukla yetişemiyorum 3 çocukla çok zor . Zaten çamaşır hiç bitmiyor. Yardımcı iyi olur. Helinnnnn komşum bol uykulu günler diliyorum görüşmek üzere
Evet bizim buralar soğudu artık , ev de kuzey cephe olduğu için ben kombi yakmaya başlamıştım zaten . Ev sıcak ama yine de daha da dikkat etmek gerek .

Önce iki heceliler geliyor diye baba dedi sanacaklar bilinçli bir baba demek değil halbuki o
Aynen oyle iste ama ilk cumlesi o sandilar bile herkes sabah da syledi babbabaaaa diye uzatarak bi de aslinda bi ara da dadaaaa diye uzatiyodu snra aaaa diye bagirdi smdi de babaaaa dio yani

İnsallahhhazirliklar devam ediyo cok az kaldi smdi yigecekler kurular vs koyuluyor iste bende oğlumu uyutuyorum cok yoruldum zaten

Kuzum ad yapana kadar uyku eğitimini o fiyata verir tanınınca artırır fiyatı dene faydasını görürsen bize de haber et olur mu
Özel sektör de iyi bi işe benim donanımım yetmiyor
mutlaka yazarimmmm
Helinnnnn ben de evime atandım hoş belliydi zaten deneme sınavı niyetiyle takılmıştım sınavda
hayırlısı ya napalim sıkma canını
amin inşallah canim insallahhhh

Hosgeldin aramiza dişler gelmis sizde ne guzel bzde dha tık yok ama damaklari kasimalari cogaldi belki yakındır bizde de
İnşallah sizinki de kısa zamanda diş çıkartır ve biraz olsun rahatlar. Hoş bir süre pek bir rahatlama yok. Biri bitiyor diğer diş çıkmaya uğraşıyor. Allah hepimize yardım etsin.

Iyiyiz şükür biz de.süt alerjimiz ve beraberinde coklu besin alerjimiz tam gaz devam.
Canım mrb benim bebeğinde alerjisi var 4 aylık olcak alerji maması mı veriyorsun yoksa normal mama mı veriyosun biz 20 gündür alerji maması vermeye çalışıyoruz her günümüz savaş içinde geçiyor içemiyor çok kötü tadı ve kokusu içine mecbur kaldığım için şeker katıyorum zararlı biliyorum ama başka şansım yok sen veriyorsan nasıl veriyorsun acaba mamayı

B buciku hoşgeldin buciku daha hosgeldin diyemeden yazdiklarini uyguladım.gece odada herseye iyi uykular dedik..kizımin ifadeyi gormeliydin kafayi kaldirip kaldirp her esyaya bakti sirayla
çocuklarımız 5 dakika fazla uyusun diye yapamayacağımız şey yok. İleride onlara anlatıp güleceğimiz anılarımız birikiyor.

B buciku hoşgeldiniz. 7 nisan doğumlu mu küçük hanım. Benim mucizem de 7 nisanda doğdu. 40 ından sonra gelen mucize. Sağlıkla büyüsünler tüm bebeler.
B buciku hoşgeldiniz. 7 nisan doğumlu mu küçük hanım. Benim mucizem de 7 nisanda doğdu. 40 ından sonra gelen mucize. Sağlıkla büyüsünler tüm bebeler.
Merhaba. Evet 7 Nisan doğumluAmin, inşallah mucize bebeklerimiz sağlıkla büyüsün.

Selam kizlar biz doktor amcaya gittik gelisimmiz iyi 2 aydir götürmüyordum toplamda 1 bucuk kilo almis. Kilo 9 bucuk Boy 72cm olmus bas cevresi 44.5. Burnunda hafif hirilti var. Cigerler temiz dedi burun icin nemlendirico verdi eve geldik disten dolayi huzursuz mama burnundan cikti resmen. Vajinal yapisiklikta devam ediyor 2 aya gecmezse cocuk cerrahina gosterelim 2 sn. Aciyorlar dedi ama ben pek istemiyorum buyuyuncr duzeliyor diyorlarda S Susam_tanesi nin soyledigi kremi sur dedi yine tekrar kullanmaya baslayacagim dua eder misin su problemde ciksin gitsin aradan canimi sıkıyor rota 2. Dozu gecen ay yaptracaktik koronadan dolayo gidemedigimizden kaldo bu aydan sonra tutmaz ilk doz onu korur dedi. Menenjit icin ise 12. 13. Ay da dedi misskokulumm sen soruyordun sanirim.

B buciku oo taze kan hoşgeldin aramizaaa hem de gurbet ellerden kızın sağlıcakla büyüsün neden kanada dasiniz meslekten ötüru mü
Hoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.

Rotanin 2. Dozunu yaptirmayan var mi ya. Ilk dozuda salak hemsire doke doke icirmisti aklima geldi cok sinir oldum simdi yine
Ben kendim aldım icirdim kuzum ikinciyi de birinciyi de hemşiremizin bilgisi dahilinde tabi.. Ya kusarsa ya dökerse diye sordugumda hiç önemli değil kusma payı oluyor dozlarda demişti

Masallahhh gelişimine

Hoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
bu ara eşimin gündeminde. green kart başvurusu. benim cesaretim yok o kadar uzağa gitmeye. sence nasıl ne dersin biraz tecrübelerini paylasirsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…