İnşallah değildir , en erken pazartesiye randevu aldım .Ciddi bir şey değildir canım inşallah sen götür göster tabi için rahat etsin
Genel hali çok şükür iyi ama kusma sonrası mızmızlandı ikidir. Uykuya da zor geçti . Aslında sık beslenme yapamıyoruz zaten . En erken 3 saatte bir veriyorum mamasını. Ek gıdada da az az tadım yaptık . Önceki gün brokoli vermiştim ondan oldu diye düşünüp dün hiç bir şey vermedim ama akşamında yine aynı şey oldu. Kombi açalı 3-4 gün oluyor ev sıcak. Ama yine de dikkat etmek lazımYaa geçmiş olsun boncuguma genel hali nasıl peki mide bulantısı var mı oyleyse midesini bi süre dinlendir canım sık sık besleme midesini üşütmüş olabilir ayaklarını ve sırtını sıcak tutmaya çalış yelek muhakkak olsun artık bir daha olmaz inşallah ya
Ek gıdada sadece tadım yapıyoruz onun dışında hep mama . Olabilir söylediğin . Doktora bir danışmak gerek .Umudum dun gece düşünürken birden aklima geldi.senin kiz neden bu kadar kusuyor acaba diye düşünüyordum birden aklima intolerans geldi.acaba bazi besinleri tolere edemiyor mu dedim kendi kendime.o da kusma yapabiliyormus.yani alerji degil de hazım problemi diyebiliriz buna.mesela sütün içindeki laktozu sindiremeyenlere damla vs veriliyor.tam bilgim yok bu konuda.doktoruna danis bakalim.boyle birsey varsa gerekli yonlendirmeyi yapacaktir.
Aynen oyle iste ama ilk cumlesi o sandilar bile herkes sabah da syledi babbabaaaa diye uzatarak bi deÖnce iki heceliler geliyor diye baba dedi sanacaklarbilinçli bir baba demek değil halbuki o
İnsallahhGünaydın kızlar. Aşağıda canlı ders var, biz Ata kuzusu ile yukarıdayız. Uyuyor paşam, çıksam odadan uyanır mecbur uzandım yanına dinleniyorum.CocoChanelmademoiselle inşallah iyisinizdir . Melisa daha iyiye gidiyordur. Dualarımız seninle. Umudum- canım geçmiş olsun Sena kuşa. Sizin oralar bayağı soğumuş. Bizde Ağustos görünümlü Ekim yaşanıyor, gündüz çok sıcak gece biraz serin. Kalppare inşllh hamile değilsindir .Allah gönlüne göre versin. minikbebegim9640 kolay gelsin yeni evinde mutlu huzurlu yaşayın inşallah misskokulumm gönlüne göre bakıcı bulursun umarım. Ben tek çocukla yetişemiyorum 3 çocukla çok zor . Zaten çamaşır hiç bitmiyor. Yardımcı iyi olur. Helinnnnn komşum bol uykulu günler diliyorum görüşmek üzere
Teşekkürler, amin, allah hepimizin bebişlerini bağışlasın.Hoşgeldin nisan annelerine kızın tam bir mucize bebek desene allah bağışlasın bebişlerimizi
mutlaka yazarimmmmKuzum ad yapana kadar uyku eğitimini o fiyata verir tanınınca artırır fiyatı dene faydasını görürsen bize de haber et olur mu
Özel sektör de iyi bi işe benim donanımım yetmiyor
hayırlısı ya napalim sıkma canını
amin inşallah canim insallahhhhGünaydın kızlar. Aşağıda canlı ders var, biz Ata kuzusu ile yukarıdayız. Uyuyor paşam, çıksam odadan uyanır mecbur uzandım yanına dinleniyorum.CocoChanelmademoiselle inşallah iyisinizdir . Melisa daha iyiye gidiyordur. Dualarımız seninle. Umudum- canım geçmiş olsun Sena kuşa. Sizin oralar bayağı soğumuş. Bizde Ağustos görünümlü Ekim yaşanıyor, gündüz çok sıcak gece biraz serin. Kalppare inşllh hamile değilsindir .Allah gönlüne göre versin. minikbebegim9640 kolay gelsin yeni evinde mutlu huzurlu yaşayın inşallah misskokulumm gönlüne göre bakıcı bulursun umarım. Ben tek çocukla yetişemiyorum 3 çocukla çok zor . Zaten çamaşır hiç bitmiyor. Yardımcı iyi olur. Helinnnnn komşum bol uykulu günler diliyorum görüşmek üzere
İnşallah sizinki de kısa zamanda diş çıkartır ve biraz olsun rahatlar. Hoş bir süre pek bir rahatlama yok. Biri bitiyor diğer diş çıkmaya uğraşıyor. Allah hepimize yardım etsin.Hosgeldin aramiza dişler gelmis sizde ne guzel bzde dha tık yok ama damaklari kasimalari cogaldi belki yakındır bizde de
Hoş buldukHoşgeldin aramıza
Canım mrb benim bebeğinde alerjisi var 4 aylık olcak alerji maması mı veriyorsun yoksa normal mama mı veriyosun biz 20 gündür alerji maması vermeye çalışıyoruz her günümüz savaş içinde geçiyor içemiyor çok kötü tadı ve kokusu içine mecbur kaldığım için şeker katıyorum zararlı biliyorum ama başka şansım yok sen veriyorsan nasıl veriyorsun acaba mamayıIyiyiz şükür biz de.süt alerjimiz ve beraberinde coklu besin alerjimiz tam gaz devam.
Merhaba. Evet 7 Nisan doğumlu
Ya çok iyiymişHoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
Ben kendim aldım icirdim kuzum ikinciyi de birinciyi de hemşiremizin bilgisi dahilinde tabi.. Ya kusarsa ya dökerse diye sordugumda hiç önemli değil kusma payı oluyor dozlarda demiştiRotanin 2. Dozunu yaptirmayan var mi ya. Ilk dozuda salak hemsire doke doke icirmisti aklima geldi cok sinir oldum simdi yine
Masallahhh gelişimineSelam kizlar biz doktor amcaya gittik gelisimmiz iyi 2 aydir götürmüyordum toplamda 1 bucuk kilo almis. Kilo 9 bucuk Boy 72cm olmus bas cevresi 44.5. Burnunda hafif hirilti var. Cigerler temiz dedi burun icin nemlendirico verdi eve geldik disten dolayi huzursuz mama burnundan cikti resmen. Vajinal yapisiklikta devam ediyor 2 aya gecmezse cocuk cerrahina gosterelim 2 sn. Aciyorlar dedi ama ben pek istemiyorumbuyuyuncr duzeliyor diyorlarda S Susam_tanesi nin soyledigi kremi sur dedi yine tekrar kullanmaya baslayacagim dua eder misin su problemde ciksin gitsin aradan canimi sıkıyor rota 2. Dozu gecen ay yaptracaktik koronadan dolayo gidemedigimizden kaldo bu aydan sonra tutmaz ilk doz onu korur dedi. Menenjit icin ise 12. 13. Ay da dedi misskokulumm sen soruyordun sanirim.
bu ara eşimin gündeminde. green kart başvurusu. benim cesaretim yok o kadar uzağa gitmeye. sence nasıl ne dersin biraz tecrübelerini paylasirsan sevinirimHoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?