2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saol kuzum senin de ellerine sağlık. Asım paşaya yarasın inşallah

Olabilir canim onunden kendin ufak kes gozune gelmeyecek sekilde. Bizimki saçtan sonra duzeldi cunku.

Ciddi bir şey değildir canım inşallah sen götür göster tabi için rahat etsin

Yaa bnde yazacaktm tam benm sıpam da babbaaabbbbaaaa diuo genelde aglarken de annniie diyodu iyice net sekilde anne dedi sanki dün bi sefer ama babbbabaaa bi kac gundur dha cok soylemeye basladi bazen dadda diye de degisiyo
Önce iki heceliler geliyor diye baba dedi sanacaklar bilinçli bir baba demek değil halbuki o

arasan getirmezler mi ben öyle alıyorum herşeyi

özel sektöre de adam lazım jade bizde gidersek olmaz ki

cidden mi dediğim kişiden değil mi öyleyse hemen yazıyorum
Kuzum ad yapana kadar uyku eğitimini o fiyata verir tanınınca artırır fiyatı dene faydasını görürsen bize de haber et olur mu
Özel sektör de iyi bi işe benim donanımım yetmiyor

Yok yok sen içini ferah tut ben öyle hissetmiyorum tedbiri al tabi testini yapta sen gerildikçe adet olmazsın çünkü negatif görünce hemen olacaksın bak gör kız bende hala olmadım hiç adet büyüttüm mü naptım çocuğu içimde

Yaa geçmiş olsun boncuguma genel hali nasıl peki mide bulantısı var mı oyleyse midesini bi süre dinlendir canım sık sık besleme midesini üşütmüş olabilir ayaklarını ve sırtını sıcak tutmaya çalış yelek muhakkak olsun artık bir daha olmaz inşallah ya

Hahahah Allah seni ne güzel süt koruyor demek ki.. dogru diyorsun negatifi gorunce sakinlesecem biliyorum da ne ara alicam onu bilmiyorum

Kalppare sağolasın canım . Senin de Allah gönlüne göre versin , istemiyorsan yoktur inşallah bir şey .

Umudum dun gece düşünürken birden aklima geldi.senin kiz neden bu kadar kusuyor acaba diye düşünüyordum birden aklima intolerans geldi.acaba bazi besinleri tolere edemiyor mu dedim kendi kendime.o da kusma yapabiliyormus.yani alerji degil de hazım problemi diyebiliriz buna.mesela sütün içindeki laktozu sindiremeyenlere damla vs veriliyor.tam bilgim yok bu konuda.doktoruna danis bakalim.boyle birsey varsa gerekli yonlendirmeyi yapacaktir.

B buciku oo taze kan hoşgeldin aramizaaa hem de gurbet ellerden kızın sağlıcakla büyüsün neden kanada dasiniz meslekten ötüru mü

Günaydın kızlar. Aşağıda canlı ders var, biz Ata kuzusu ile yukarıdayız. Uyuyor paşam, çıksam odadan uyanır mecbur uzandım yanına dinleniyorum. CocoChanelmademoiselle inşallah iyisinizdir . Melisa daha iyiye gidiyordur. Dualarımız seninle. Umudum- canım geçmiş olsun Sena kuşa. Sizin oralar bayağı soğumuş. Bizde Ağustos görünümlü Ekim yaşanıyor, gündüz çok sıcak gece biraz serin. Kalppare inşllh hamile değilsindir .Allah gönlüne göre versin. minikbebegim9640 kolay gelsin yeni evinde mutlu huzurlu yaşayın inşallah misskokulumm gönlüne göre bakıcı bulursun umarım. Ben tek çocukla yetişemiyorum 3 çocukla çok zor . Zaten çamaşır hiç bitmiyor. Yardımcı iyi olur. Helinnnnn komşum bol uykulu günler diliyorum görüşmek üzere

InsAllah değilimdir canim . ana yuregi iste ben de kocaoglan uyanmasin diye sessiz sedasiz bir iki is hallettim.oylece duruyorum simdi..halbuki uyurken isimi bitirsem.ama Kıyamıyorum.hadi biraz daha uyusun diyorum.cayi demledim bekliyorum ki prensimiz uyansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…