- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Saol kuzum senin de ellerine sağlık. Asım paşaya yarasın inşallahnasilsiniz hanımlar hu huuu.misskokulumm nzh99 minikbebegim9640 BKGK ellerinize sağlık. minislere şifa olsun, kan olsun can olsun.
ben nenem usulü gideceğim ek gıdada demiştim ya aynen öyle ilerliyorum. sabah bir gün yumurta sarısı ve labne. ( bazen zeytinyağında çoğunlukla haşlama.) bir gün tarhana. öğlen mevye ya da yoğurt. bazen de meyveli yoğurt. akşam da püre vs . bugun kendimize sulu köfte yapmıştım. köfteyi ilk baharatsız yoğurdum birsz. minnaga ayırdım. sonra kucuk tencerede pişirdim. yedirirken de patates ezeceği ile ezip yedirdim. çok alengirli şeylere yetişemiyorum.
Eşimin branşı beden eğitimi. Sorma komik vallahi.Beden eğitimi mi branşınonlar zoomda en komiği
Olabilir canim onunden kendin ufak kes gozune gelmeyecek sekilde. Bizimki saçtan sonra duzeldi cunku.Erkek çocuğu biraz geç konuşur derler ama gerçekten öyle mi ki
Bizimkinin de saçları çok uzun gözüne giriyor bazen ondan mı acaba ama diğerinde bişey yok hep sağ gözü normal gelmiyor bana ama doktor da cevap vermedi yaa göz doktoruna mı götürsem acaba
İnşallah faydasınu görürsünüzçok sevindim. umarım bizde yararını görürüz. büyüğü için form doldurdum işe yararsa sonra küçüğü içinde destek alirim
Ciddi bir şey değildir canım inşallah sen götür göster tabi için rahat etsiniyi akşamlar kızlar , Sena kuzum yine aynı şekilde küstü . Bu sefer hem de daha şiddetli . En az 40 cc kadar geri çıktı öylece mama . İçer içmez neden böyle olur . Hiç yerinden kaldırmadım . Biberonu yeni ağzından çekmeye kalmadan balon patlarcasına biberonu bile o gelen kusma şiddetiyle ağzından çıktı. Saçları , üstümüz başımız her yer mama . Bir duş aldırdım uyutmaya çalışıyorumiki gündür canımı sıkmaya başladı . Ben alışkınım kusmaya doğduğundan beri kusmadıgı gün zaten hiç olmadı . Ama böylesi hiç olmamıştı . Umarım ciddi bir şey değildir . Hemen bir randevu almam lazım
Önce iki heceliler geliyor diye baba dedi sanacaklarYaa bnde yazacaktm tam benm sıpam da babbaaabbbbaaaa diuo genelde aglarken de annniie diyodu iyice net sekilde anne dedi sanki dün bi sefer ama babbbabaaa bi kac gundur dha cok soylemeye basladi bazen dadda diye de degisiyo
Kuzum ad yapana kadar uyku eğitimini o fiyata verir tanınınca artırır fiyatı dene faydasını görürsen bize de haber et olur muarasan getirmezler mi ben öyle alıyorum herşeyi
özel sektöre de adam lazım jade bizde gidersek olmaz ki
cidden mi dediğim kişiden değil mi öyleyse hemen yazıyorum
Yok yok sen içini ferah tut ben öyle hissetmiyorumAma benim duzenliydi ya
InsAllah yoktur jade..yoksa ben sekerpare degil delipare olurum artıkannem de boyuna ariyor rüyamda hamile oldugunu görüyorum falan diyor.soylemedim hic geciktigimi..soylemedigim halde boyuna ruya anlatiyor.kabustur o deyip gecistiriyorum.
Gecmis olsun canım..bir doktora gorunseniz iyi olur.
Bilmem.ki eczaci ile samimiyiz ama..bilemedim
Yaa geçmiş olsun boncuguma genel hali nasıl peki mide bulantısı var mı oyleyse midesini bi süre dinlendir canım sık sık besleme midesini üşütmüş olabilir ayaklarını ve sırtını sıcak tutmaya çalış yelek muhakkak olsun artık bir daha olmaz inşallah yaiyi akşamlar kızlar , Sena kuzum yine aynı şekilde küstü . Bu sefer hem de daha şiddetli . En az 40 cc kadar geri çıktı öylece mama . İçer içmez neden böyle olur . Hiç yerinden kaldırmadım . Biberonu yeni ağzından çekmeye kalmadan balon patlarcasına biberonu bile o gelen kusma şiddetiyle ağzından çıktı. Saçları , üstümüz başımız her yer mama . Bir duş aldırdım uyutmaya çalışıyorumiki gündür canımı sıkmaya başladı . Ben alışkınım kusmaya doğduğundan beri kusmadıgı gün zaten hiç olmadı . Ama böylesi hiç olmamıştı . Umarım ciddi bir şey değildir . Hemen bir randevu almam lazım
Hahahah Allah seniYok yok sen içini ferah tut ben öyle hissetmiyorumtedbiri al tabi testini yapta sen gerildikçe adet olmazsın çünkü negatif görünce hemen olacaksın bak gör kız bende hala olmadım hiç adet büyüttüm mü naptım çocuğu içimde
Kalppare sağolasın canım . Senin de Allah gönlüne göre versin , istemiyorsan yoktur inşallah bir şey .
Kalppare yaa kız amann test yap testtttt gecikme normal aslında ama belli mi olur benim haydom da güya emin olduğumuz bi ilişki sonrası geldi ama IYI Ki geldi
Günaydın kızlar. Aşağıda canlı ders var, biz Ata kuzusu ile yukarıdayız. Uyuyor paşam, çıksam odadan uyanır mecbur uzandım yanına dinleniyorum.CocoChanelmademoiselle inşallah iyisinizdir . Melisa daha iyiye gidiyordur. Dualarımız seninle. Umudum- canım geçmiş olsun Sena kuşa. Sizin oralar bayağı soğumuş. Bizde Ağustos görünümlü Ekim yaşanıyor, gündüz çok sıcak gece biraz serin. Kalppare inşllh hamile değilsindir .Allah gönlüne göre versin. minikbebegim9640 kolay gelsin yeni evinde mutlu huzurlu yaşayın inşallah misskokulumm gönlüne göre bakıcı bulursun umarım. Ben tek çocukla yetişemiyorum 3 çocukla çok zor . Zaten çamaşır hiç bitmiyor. Yardımcı iyi olur. Helinnnnn komşum bol uykulu günler diliyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?