2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben kendim aldım icirdim kuzum ikinciyi de birinciyi de hemşiremizin bilgisi dahilinde tabi.. Ya kusarsa ya dökerse diye sordugumda hiç önemli değil kusma payı oluyor dozlarda demişti
Anladm cnm insallah ictigi korur kuzumu. Büyüyorlar :) su vajinal yapisiklik canimi sıkıyor kremle acilir insallah ya hala gecmedi gitti mudahale edilsin istemiyorum tekrar kapanma durumu oluyormus birde cisini yapabiliyorsa buyuyunce açılır diyorlar insallah sorun olmazda acilir gider

bu ara eşimin gündeminde. green kart başvurusu. benim cesaretim yok o kadar uzağa gitmeye. sence nasıl ne dersin biraz tecrübelerini paylasirsan sevinirim
Canim benim ablam esi ve çocukları greencard ile amerikaya gittiler buradaki arabalrini vs sattilar gittiklerinde cok zorlandilar is vs konusunda ozellikle amerika zaten iyi bir ulke degil 5 seneyi doldurmaya bakiyorlar 2 sene olacak suan ablamin esi tir a çıkıyor ama bir gidiyor 1 ay gelmiyor vs burada herkesin agzini acarak baktiklari hayati bıraktılar pismanlar bence ama kararlarindan dönmüyorlar. Korona flan derkende gunler geciyor hayirlisi olsun

Bizim kızın vajinal yapisikligini açtı doktor. Hatta eliyle denedi açılmadı batikon sürüp bir makasla yaptı. Yapışıklık iyice oturmadığı için pek aglamadi. Sonra her gün her alt değiştirmede hafifçe açtır yapismasin tekrar dedi, ben de actiriyorum. 1 ay oldu yapismadi, inşallah artık yapışmaz. O halde görünce çok üzüldüm, artık çok dikkat ediyorum. Ufak şeyler olsa da çok can sıkıyor

Ben kadın doğum doktoruma da sordum. Actirin beklemeyin, bazı bebeklerde olabiliyor bir süre elinle acarsan sonra kapanmaz dedi. Bilgin olsun

Canım o kadar takma kafana o kremi sür bir hafta falan ve bu arada her altını açtığında orayı bir arala yani yapışık kalması da sanki yapıştırıyor gibi geldi bana her altını açtığımda ben o kısmı biraz böyle elimle kenarlarından tutup açıyorum ki yapışma varsa iyice yapışıp kalmasın diye bizimki bayağı iyi durumda az bir şey hala var ama tamamen kapanmadı ve doktor her görüşünde az var bundan bir şey olmaz diyor ama ilk gördüğünde cerrahi müdahale gerekebilir devam ederse demişti bu şekilde bence ben onun ilerlemesini önledim gibi geliyor

İpek'e çok geçmiş olsun. Mesaj yazmıştım ama gönderememisim. Bizim kızın huysuzlugu aksiligi tavan yaptı bu ara pek okuyamıyorum ama sizin rahatsızlığınizi okumuştum. Umarım adaşımız daha iyidir

Aşımızı olduk geldik. İyi geçti yine sustu hemen 8325 ölçtü ama kıyafetlerden ötürü 300 gram düştü. Bi pijama bi badi bez zıbın bunlar 300 gram olur mu ya. Çıkardığım zaman mutfak tartımda tartcam aynı kıyafetleri bakalım kaç gelecek. Ben hala anne üstündeyim ek Gıda bi öğün tadımlık olarak veriyorum yine güzel yiyor verdiğimi de. Kıyafetlere takıldım bakalım kaç çıkacak

Hoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
HoşgeldinizDaha önce neden keşfetmediniz burayı. Her dönemde çok iyi geliyor farklı farklı tecrübeler katıyor. İyi ki gelmişsiniz. Herkesin birbirinden olduğu gibi Bizim de sizden öğrenecek bişeylerimiz vardır muhakkak

Bir buçuk mu maşallah diyelim çok iyi almış. Biz 2 ay önce 7500 dük şimdi 8325 çıktık 300 ünü Kıyafetlerden düştü

İnşallah sizinki de kısa zamanda diş çıkartır ve biraz olsun rahatlar. Hoş bir süre pek bir rahatlama yok. Biri bitiyor diğer diş çıkmaya uğraşıyor. Allah hepimize yardım etsin.
Amin inşallah. Şu taşınma işi iyice bitsin oyle gelsin randevu verme şansımız olsaydi keşke

İyi canım 2 gün mahfolduk ama şu an iyiyiz. Hatta bugün kaka yapmadı ödüm kopuyor dört gözle kakayı bekliyorum

BKGK yapisikligi kafana takma canim. benim küçük kizimda vardı. doktor eliyle açmıştı. inan istedigi oyuncağa uzanamadiginda daha çok ağlıyordu. insallah gerek kalmaz ama kalırsa da çok zor bir şey değil zaten.

kilosuna bir şey dedi mi? benim tosbikim de 6. ayında o kilodaydı. hemşire bir şey demiyor ama persentil yukarı da çıkıyor doktora da götürmedim ek gıdayı az ver vs diye birşey söyledi mi? normal devam mi dedi.

Kızlar ya ben 20 gün önce tarmıştım sağlık ocağında 8 kg idi 3 gün önce burada tartıldı 7800 içime sinmedi başka sağlık ocağına gittik 7600 başka tartı 8 çıkardı zayıflamış mıdır
Çok takılmadım da ama şimdi BKGK Sevgi22884550
Zayıf mı kalmış kızım o şokla normal mi kilosu demek hiç aklıma gelmedi

Kızlar birde benim kzıım çok sevdi çok becerikli bir insan olduğum söylenemez hele ben tarif vereceğime gülüyorum ama çok güzel oldu

Pirinç unu(1 ttçatlı kaşığı) bir ılık çay bardağı su ile pişirdim içine Yarım muz ezdim onu da anne sütü veya mama(yapılmış) aç
Immmm çok güZel afiyet bal şeker olsun

Maşşallah canım kuzuna inşallah yapışıklık da zamanla geçer. Menenjit hangisi acaba 2 tür varmış Nimerix ve bexero ikisi de farklı türde menenjit içinmiş
Hoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
Ne güzel olmuş. Alışabildiniz mi peki nasıl oralar?

Tekrar ilk tarttığın sağlık ocağında tarttır bence canım tartı farkı olabilir. Kilo vermemesi lazım. Aynı kiloda kalabilir yada az alabilir ama kilo vermemeli bu dönemde yeterli beslenemediğini gösterir. 6.ay kontrolünde 8kilo 300 çıktı benimki 300 gr ı kıyafetten düştü 8kg dedi hemşire. Ben gelince evde çıplak tarttım 8 çıktı yine.

Kızlar bime gittim ben bu sabah yine ay bağımlılık yaptı meret bu kez alacağım pek bişey yok kalabalıpa girmem diye Göktuğ la gittim. Aman pijamalar gelmiş kızıma alayım dedim can havliyle selvi boyumun da avantajını kullanarak sonuncuyu aldım o da büyük oldu neyse büyüyünce giyer artık herkes kapmıştı bu kez olmadı o yüzden biraz moralim yok bugün oğluma da 3 boyutlu kitap aldım çok güzel 10 tl. Baya pahalı normalde o kitaplar pek kimse yüzlerine bakmıyordu belkş kalmıştır. İnşallah yakın zamanda sesli bebek kitabı falan da gelir. Netten bakıyorum nasıl pahalılar. Oğluşum da kitapları çok seviyor özellikle kalın olanlar süper diş kaşıyor

Ben alerji mamasını (neocate) sade veriyorum.burdan bir arkadas sade dene once zamanla alışacak demişti. Ben onceleri bir yudum verdim istemedi mi ikinci yudumu vermedim.sıkmadan sürekli teklif ettim.kokusundan midem bulanıyordu haliyle yüzüm buruşuyordu.eşim denedi sonra mamma hımm nefis falan diyerek hatta ağzına akıtti.sonra basladi içmeye.ilk 10 cc 30 cc derken yükseltti. Şeker çocuklar icin tehlikeli.duzenli şekerli bir gıda tüketmek karacigeri yorar.zaten sindirim sistemleri zayıf alerjik çocuklarin.bir yandan lipton un sallama rezene ve ısırgan çayını içiyorum her aksam.ısırganin alerjiye iyi geldigini okudum.hem sut arttırıyor.bir de şunu diyeyim alerjik bebekelr vucuttaki fazla toksini dışarı atmakta zorlanirlar.toksin birikiminin vucuda zararı var tabi.zihinsel fiziksel gerileme yapabilir.hastalanabilir.bagisikligi dusuk olur vs.iyi atabilmesi icin saglikli bir vucuda sahip olmasi gerekli.bu yuzden diyetinize dikkat edin.anne sütü vermeye çalışın.ve inek sütüne ek olarak başka bir gıdaya alerjisi olup olmadigindan emin olun.alerjili bebek zorr.aglamasi bitmez.gecmis olsun.8. Ayda rahatlama oluyor diyorlar ama bakalim.Allah yavrularımıza şifa versin

Yaa canım memlekette tartılmıltı bizde 8305 di 8 dedi hemşire burada da 7950 çıktı 7760 falan çıktı tartıda şimdi tartı farkı mı zayıflamış mı anlayamadım o yüzden 15 gün sonra tekrar gitçem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…