Anladm cnm insallah ictigi korur kuzumu. Büyüyorlar :) su vajinal yapisiklik canimi sıkıyor kremle acilir insallah ya hala gecmedi gitti mudahale edilsin istemiyorum tekrar kapanma durumu oluyormus birde cisini yapabiliyorsa buyuyunce açılır diyorlar insallah sorun olmazda acilir giderBen kendim aldım icirdim kuzum ikinciyi de birinciyi de hemşiremizin bilgisi dahilinde tabi.. Ya kusarsa ya dökerse diye sordugumda hiç önemli değil kusma payı oluyor dozlarda demişti
Canim benim ablam esi ve çocukları greencard ile amerikaya gittiler buradaki arabalrini vs sattilar gittiklerinde cok zorlandilar is vs konusunda ozellikle amerika zaten iyi bir ulke degil 5 seneyi doldurmaya bakiyorlar 2 sene olacak suan ablamin esi tir a çıkıyor ama bir gidiyor 1 ay gelmiyor vs burada herkesin agzini acarak baktiklari hayati bıraktılar pismanlar bence ama kararlarindan dönmüyorlar. Korona flan derkende gunler geciyor hayirlisi olsunbu ara eşimin gündeminde. green kart başvurusu. benim cesaretim yok o kadar uzağa gitmeye. sence nasıl ne dersin biraz tecrübelerini paylasirsan sevinirim
Bizim kızın vajinal yapisikligini açtı doktor. Hatta eliyle denedi açılmadı batikon sürüp bir makasla yaptı. Yapışıklık iyice oturmadığı için pek aglamadi. Sonra her gün her alt değiştirmede hafifçe açtır yapismasin tekrar dedi, ben de actiriyorum. 1 ay oldu yapismadi, inşallah artık yapışmaz. O halde görünce çok üzüldüm, artık çok dikkat ediyorum. Ufak şeyler olsa da çok can sıkıyorSelam kizlar biz doktor amcaya gittik gelisimmiz iyi 2 aydir götürmüyordum toplamda 1 bucuk kilo almis. Kilo 9 bucuk Boy 72cm olmus bas cevresi 44.5. Burnunda hafif hirilti var. Cigerler temiz dedi burun icin nemlendirico verdi eve geldik disten dolayi huzursuz mama burnundan cikti resmen. Vajinal yapisiklikta devam ediyor 2 aya gecmezse cocuk cerrahina gosterelim 2 sn. Aciyorlar dedi ama ben pek istemiyorumbuyuyuncr duzeliyor diyorlarda S Susam_tanesi nin soyledigi kremi sur dedi yine tekrar kullanmaya baslayacagim dua eder misin su problemde ciksin gitsin aradan canimi sıkıyor rota 2. Dozu gecen ay yaptracaktik koronadan dolayo gidemedigimizden kaldo bu aydan sonra tutmaz ilk doz onu korur dedi. Menenjit icin ise 12. 13. Ay da dedi misskokulumm sen soruyordun sanirim.
Ben kadın doğum doktoruma da sordum. Actirin beklemeyin, bazı bebeklerde olabiliyor bir süre elinle acarsan sonra kapanmaz dedi. Bilgin olsunAnladm cnm insallah ictigi korur kuzumu. Büyüyorlar :) su vajinal yapisiklik canimi sıkıyor kremle acilir insallah ya hala gecmedi gitti mudahale edilsin istemiyorum tekrar kapanma durumu oluyormus birde cisini yapabiliyorsa buyuyunce açılır diyorlar insallah sorun olmazda acilir gider
Canım o kadar takma kafana o kremi sür bir hafta falan ve bu arada her altını açtığında orayı bir arala yani yapışık kalması da sanki yapıştırıyor gibi geldi bana her altını açtığımda ben o kısmı biraz böyle elimle kenarlarından tutup açıyorum ki yapışma varsa iyice yapışıp kalmasın diye bizimki bayağı iyi durumda az bir şey hala var ama tamamen kapanmadı ve doktor her görüşünde az var bundan bir şey olmaz diyor ama ilk gördüğünde cerrahi müdahale gerekebilir devam ederse demişti bu şekilde bence ben onun ilerlemesini önledim gibi geliyorAnladm cnm insallah ictigi korur kuzumu. Büyüyorlar :) su vajinal yapisiklik canimi sıkıyor kremle acilir insallah ya hala gecmedi gitti mudahale edilsin istemiyorum tekrar kapanma durumu oluyormus birde cisini yapabiliyorsa buyuyunce açılır diyorlar insallah sorun olmazda acilir gider
İpek'e çok geçmiş olsun. Mesaj yazmıştım ama gönderememisim. Bizim kızın huysuzlugu aksiligi tavan yaptı bu ara pek okuyamıyorum ama sizin rahatsızlığınizi okumuştum. Umarım adaşımız daha iyidirCanım o kadar takma kafana o kremi sür bir hafta falan ve bu arada her altını açtığında orayı bir arala yani yapışık kalması da sanki yapıştırıyor gibi geldi bana her altını açtığımda ben o kısmı biraz böyle elimle kenarlarından tutup açıyorum ki yapışma varsa iyice yapışıp kalmasın diye bizimki bayağı iyi durumda az bir şey hala var ama tamamen kapanmadı ve doktor her görüşünde az var bundan bir şey olmaz diyor ama ilk gördüğünde cerrahi müdahale gerekebilir devam ederse demişti bu şekilde bence ben onun ilerlemesini önledim gibi geliyor
HoşgeldinizHoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
Bir buçuk mu maşallah diyelimSelam kizlar biz doktor amcaya gittik gelisimmiz iyi 2 aydir götürmüyordum toplamda 1 bucuk kilo almis. Kilo 9 bucuk Boy 72cm olmus bas cevresi 44.5. Burnunda hafif hirilti var. Cigerler temiz dedi burun icin nemlendirico verdi eve geldik disten dolayi huzursuz mama burnundan cikti resmen. Vajinal yapisiklikta devam ediyor 2 aya gecmezse cocuk cerrahina gosterelim 2 sn. Aciyorlar dedi ama ben pek istemiyorumbuyuyuncr duzeliyor diyorlarda S Susam_tanesi nin soyledigi kremi sur dedi yine tekrar kullanmaya baslayacagim dua eder misin su problemde ciksin gitsin aradan canimi sıkıyor rota 2. Dozu gecen ay yaptracaktik koronadan dolayo gidemedigimizden kaldo bu aydan sonra tutmaz ilk doz onu korur dedi. Menenjit icin ise 12. 13. Ay da dedi misskokulumm sen soruyordun sanirim.
Amin inşallah. Şu taşınma işi iyice bitsin oyle gelsin randevu verme şansımız olsaydi keşkeİnşallah sizinki de kısa zamanda diş çıkartır ve biraz olsun rahatlar. Hoş bir süre pek bir rahatlama yok. Biri bitiyor diğer diş çıkmaya uğraşıyor. Allah hepimize yardım etsin.
İyi canım 2 gün mahfolduk ama şu an iyiyiz. Hatta bugün kaka yapmadı ödüm kopuyor dört gözle kakayı bekliyorumİpek'e çok geçmiş olsun. Mesaj yazmıştım ama gönderememisim. Bizim kızın huysuzlugu aksiligi tavan yaptı bu ara pek okuyamıyorum ama sizin rahatsızlığınizi okumuştum. Umarım adaşımız daha iyidir
Maşşallah canım kuzuna inşallah yapışıklık da zamanla geçer. Menenjit hangisi acaba 2 tür varmış Nimerix ve bexero ikisi de farklı türde menenjit içinmişSelam kizlar biz doktor amcaya gittik gelisimmiz iyi 2 aydir götürmüyordum toplamda 1 bucuk kilo almis. Kilo 9 bucuk Boy 72cm olmus bas cevresi 44.5. Burnunda hafif hirilti var. Cigerler temiz dedi burun icin nemlendirico verdi eve geldik disten dolayi huzursuz mama burnundan cikti resmen. Vajinal yapisiklikta devam ediyor 2 aya gecmezse cocuk cerrahina gosterelim 2 sn. Aciyorlar dedi ama ben pek istemiyorumbuyuyuncr duzeliyor diyorlarda S Susam_tanesi nin soyledigi kremi sur dedi yine tekrar kullanmaya baslayacagim dua eder misin su problemde ciksin gitsin aradan canimi sıkıyor rota 2. Dozu gecen ay yaptracaktik koronadan dolayo gidemedigimizden kaldo bu aydan sonra tutmaz ilk doz onu korur dedi. Menenjit icin ise 12. 13. Ay da dedi misskokulumm sen soruyordun sanirim.
Ne güzel olmuş. Alışabildiniz mi peki nasıl oralar?Hoş bulduk. Meslekten sayılır. Mimarım. 8 sene önce mimarlık göçmenlik için istenen meslekler arkasındaydı, öyle başvurdum ve kabul edildim.
Tekrar ilk tarttığın sağlık ocağında tarttır bence canım tartı farkı olabilir. Kilo vermemesi lazım. Aynı kiloda kalabilir yada az alabilir ama kilo vermemeli bu dönemde yeterli beslenemediğini gösterir. 6.ay kontrolünde 8kilo 300 çıktı benimki 300 gr ı kıyafetten düştü 8kg dedi hemşire. Ben gelince evde çıplak tarttım 8 çıktı yine.Kızlar ya ben 20 gün önce tarmıştım sağlık ocağında 8 kg idi 3 gün önce burada tartıldı 7800 içime sinmedi başka sağlık ocağına gittik 7600 başka tartı 8 çıkardı zayıflamış mıdır
Çok takılmadım da ama şimdiBKGK Sevgi22884550
Zayıf mı kalmış kızım o şokla normal mi kilosu demek hiç aklıma gelmedi
Canım mrb benim bebeğinde alerjisi var 4 aylık olcak alerji maması mı veriyorsun yoksa normal mama mı veriyosun biz 20 gündür alerji maması vermeye çalışıyoruz her günümüz savaş içinde geçiyor içemiyor çok kötü tadı ve kokusu içine mecbur kaldığım için şeker katıyorum zararlı biliyorum ama başka şansım yok sen veriyorsan nasıl veriyorsun acaba mamayı
Yaa canım memlekette tartılmıltı bizde 8305 di 8 dedi hemşire burada da 7950 çıktı 7760 falan çıktı tartıda şimdi tartı farkı mı zayıflamış mı anlayamadım o yüzden 15 gün sonra tekrar gitçem bakalımTekrar ilk tarttığın sağlık ocağında tarttır bence canım tartı farkı olabilir. Kilo vermemesi lazım. Aynı kiloda kalabilir yada az alabilir ama kilo vermemeli bu dönemde yeterli beslenemediğini gösterir. 6.ay kontrolünde 8kilo 300 çıktı benimki 300 gr ı kıyafetten düştü 8kg dedi hemşire. Ben gelince evde çıplak tarttım 8 çıktı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?