2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben kadın doğum doktoruma da sordum. Actirin beklemeyin, bazı bebeklerde olabiliyor bir süre elinle acarsan sonra kapanmaz dedi. Bilgin olsun
Benim kadin dogumcuda gecer buyuyunce dedi bakalim su kremi surdugumde ufak igne deligi gibi aciklik olmstu snra birakmistim kullanmayi 10 gun olmustu simdi basladim yine duzenli birsekilde devam edicem ins gecer..
Iyiki gecmis gitmis sizinki valla ablamin kizindada olmus sonra acilmis bakalim acilsin diye bekliyecegim artik
Bir buçuk mu maşallah diyelim çok iyi almış. Biz 2 ay önce 7500 dük şimdi 8325 çıktık 300 ünü Kıyafetlerden düştü
Benimki mama aliyor ama :) mama yiyincede sisiyor :)
2 ay onden gidiyor boy ve kiloda iyi dedi ek gidada kuzu kiyma diger ayda balik verebilirsin dedi. Corba vs ne kadar vermeliyim dedim 2 cay bardagi kadar verebilirsin dedi yemezse zorlamamami söyledi. Ben 2 3 yemek kasigindan fazla vermiyordum kusar diye yavas yvas arttiricam
Yok cnm benimki biraz sisko. Zayif bebek daha iyi canim. Birde benimki mama yiyor biliyorsun. Tarti yanlistir bence
Ay onu bilmedigim icin sormadım adamda hizli hizli konuştu kizda muayenede agladi o telastan aklimda birseyde kalmadi. Esim diyorki et verebilirsin dedi ben hayir kuzu kiyma dedi diyirum et de dedi diyor. Bundan sonra telefona ses kaydedicem sen dinlemiyorsun diyor

7 800 8 kilo iyi kızlar için sanırım bana da baktı ne deniyor ona bi cetvel ölçümü var ya. Normal değerde dedi

Yaa bize de 300 kıyafet dediler. Bende kıyafetleri tartcam mutfak tartımda hiç 300 gram olur gibi gelmiyor ince idi üstü

5 sene şartı mi var ya ben hiç bilmiyorum görümcem orda o başvuracakmış bizim için şimdi pasaport çıkartacakmışız. çocuklar için diyorum iyi mi olur diye ama ben ailemden de uzaga gitmek hele de bu kadar uzaga gitmek ne bilim bir tuhaf hissettiriyor. 7 kardesiz genis kalabalik guzel bir ailem var yani annemi kucuk yasta kaybettik babam 40 yas buyuktur benden ama 5 abim bana baba ablam da anne yegenler kardes oldu. uzaklasma fikri uzuyor beni.
@ogretmen61 Faydası oldu demek ay ne güzel bende mi görüşsem acaba bi.
canim istersen bekle 1 hafta bakalım biz de nasıl gidecek yazarım zaten sonra görüş l. gerçi ben 2 yasındaki oğlum için yazdım. sallamaktan yıldık ve bu ara uykuları çok fena. iki gün önce gece 1bucukta uyandi 5bucuktu anca uyudu düşün onun için ilk onun için başvurdum aslında bence tekniği küçük çocuğa da aynıdır sadece uyku saatleri duzenlwniyordur

Sıkıntı da orda ya anne sütü almıyor 2 ay tek emdi artık emmedi sade verdim başlarda hiç içmek istemedi doktor pekmez koy ver dedi öyle de asla ağzını sürmedi bende aynı mamayı kullanıyorum sadece mama içmeye mecbur olduğu için fazla içmesi lazım başka Bi alerji maması denemeyi düşünüyorum bakalım onu içecek mi

Battaniyeyle tartilimca biz 300 dusuyorlardir canim.
Aynen battaniyesini tartmistim 300du hani 10lu takimda olan var ya kalinca hatta biraz.
Normal kiyaafet gelmezdir canim ama sorun yok kilosu iyi demisler ya zaaten
Masallah diyelim

BKGK baharim canim masallah size.
Yapisiklik insallah gelmis gecmis olur.
Bizim hic bakmadilar belki bizde de var, suphelendim birkac arkadasimda daha varmis baksana

Rota da tek dozla da korur,Allahin izniyle..
7 aya yaklastiniz diye kiymaya izin verdi mi.
Ses kaydi guzel fikir, uygulamışligim var benim sık sık

SonsuzUmut her yerde farklı çıkabiliyor canim ya kilolar.
Belki ilk zaman kalin kiyafetle battaniyeyle mi tartildiniz acaba.
Kilo olarak iyi bence, persentilde nasil cikti.
Artik boya gidiyorlar, boy daha önemli.
Cok hareket ediyorlar. Olumsuz bir sey yoktur allahin izniyle bence.

Inşallah canım evet açılır bence de hemen müdahale ettirme bakalim

BKGK ben de bugün kuzu kıyma aldım yarım kilo içine 1 soğan 1 diş sarımsak rendeledim biraz kimyon attım minik minik yuvarladım.dondurucuya attım epey oldu. Öğlen de şu sebzeli makarnalar var ya renkli onlardan almıştım haşlama suyuna peynir altı suyu da attım yanına da havuç haşladım güzel yedi. Makarnaları alıyor eline ağzına götüremeden düşüyor yavrum elini yiyor sonra nasıl sevdi minnoş. Eriştem var annem kesti onu sebzeyle az suda haşlasam da aynı mantık olabilir belki

7 800 8 kilo iyi kızlar için sanırım bana da baktı ne deniyor ona bi cetvel ölçümü var ya. Normal değerde dedi
Aynen bilemedim anormal olsa söylerdi diyorum zaten emmiyor doğru düzgün mama veriyorum ama onu da üstüste max 3 kaşık içiyor ek gıda da iyi de değiliz kötü de

Boy 69-70 cm kafa ya normal dedi 40lı bir şeydi sanırım hırka vardı üzerinde birde şapka ilkinde burada ince bluz ikisinde de bezi yenğydğ

Masallah Göktuğ kocaman adam oldu artik

Yediginiz gidalardan ona gecenler karnini agrittigi icin kendini geri cekmistir anne sutunde.hani emmedi dediniz ya.eger hala sütünüz varsa damla damla bile olsa arttırmaya calisin derim.siz de ona dokunan gidalari yemezseniz karni agriyip cekilmez.olmadi sagip verirsiniz.alerjide anne sütü önemli.ek gidaya geciste once anne yiyor gidayi cocuk emdiginde eger dokunmazsa sonra cocuga deneniyor.alerjik bir bebege dokunup dokunmayacagindan emin olmadiginiz bir gidayi verdiginizde biraz daha zorlanabilirsiniz. Ek gida icin 6 ayi doldurmayi deneyin derim.bagirsak florasi tam düzelsin.Ve ek gidada once dile degdirin alerji yapmazsa tadima gecin.
Bi de vanilya konduğunu duydum mamaya.biraz daha sulu yapmayi denediniz mi?olmadı mamayi degistirin.bazen çocuklar baska bir mamayi da tutabilir.moralinizi yüksek tutmaya calişin.oyunlarla sarkilarla evde kucakta gezdirerek deneyin.

Malesef Bi damla bile gelmiyo artık vanilya çubuğuylada denedik ama içmek istemedi yine bizim aslında kaka da hiç sıkıntı yok sadece yüzünde kaşıntı kızarıklık yapıyordu başlarda daha iyi aldı mamayı alışması lazımken tam tersi oluyor damak tadı mı gelişiyor ondan mı artık hiç içmek istemiyor bilmiyorum alerji maması raporla alınıyor da bende diyorum eğer değiştirsem ya onu hiç içmezse nasıl olcak keşke sütüm olsaydı ben aç kalmaya razıydım

Üzülme..en azından 2 ay almıs anne sütü. O zaman seker oranıni bir tik azaltarak ilerlemeye çalış.her gün biraz eksilt.sekere de alışmış olabilir.
Azalttikca gün günden alışır bence normale.
Iyice acikmasinı bekle bakalim nasil olacak? Ben iyice acıktirip verdim ilk zamanlar.az daha sabret ek gıdaya gecince normal corbaya falan gecince bir nebze rahatlarsin.bir de 4. Ayda bir atak var ki aman Allahim..biz o zaman hepimiz ne zaman bitecek bu 4. ay diyorduk.atak dolayisi ile de oyle olabilir.belki mamadan kaynakli degildir. Başka mamalar dene bir de. Once bir tane alin.deneyin.ise yararsa rapor alirsiniz.cok pahali mamalar.bir de siz mamayi raporla ücretsiz mi yoksa %20 odeyerek mi aliyorsunuz? 5 tanesini 170 e aliyoruz biz.normalde tanesi o fiyat
Ama bazilari bedava alıyormuş ececzacdedi.raporu duzelttiricem bakalim
Bir de neocate bizim kızın kakasini yesile boyuyor.sizin de oluyor mu?

Daha yarın tam 4 aylık oluyor bizimki zaten 3 e girince kendi mamasını da içemez olmuştu ama böyle değil 5 saat geçtiği oluyor ama içmek istemiyor içmeye başlasa iyice şekeri bende kesmek istiyorum Bi aya yakın oldu inşallah Bi an önce alışır diye dua ediyorm hep evet biz ücretsiz alıyoruz ilk Bi eczaneye sorduk bize 360 TL vereceksiniz 11 kutu dedi sonra eşim başka eczaneye gitti orda hastaneyi aradı raporu düzeltti 13 kutu ve ücretsiz aldı bizimde yeşil yapıyor kakayı allahtan başta İnternetten okumuştum yoksa baya korkardım

Biz de duzelttirelim raporumuzu ya.sagol bilgi icin.

Bogazlarinda vs bi sıkıntı olmadigina eminsen bence mama degis bakalim.insAllah toparlar kuzucuk. Bahsettigin 5 saat uykuda geciyorsa no problema aksi ise biraz uzun cis sayisi nasil.doyuyorsa cis kaka sayisindan anlarsin.

Aynen düzeltin boşuna neden para veresinizki devlet ücretsiz veriyor sonuçta kendi kar paylarını devletten alıyorlar zaten yok Malesef uykuda geçmiyor kaka her gün yada Bi gün arayla yapıyor ama cis sayısı azaldı sağol canım bilgilerin cevabın içinde Allah razı olsun rabbim senin evladını da bi an önce iyileştirsn inşallah

Oyy dislerim kamaştı yesin teyzesi onu yesin..o parmakları kıt yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…