2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Amin cümlenizin birbirimize danışmak icin burdayiz

Yok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum da ama yine tedbirli ol dediler
Ya biz haftada bir kez anca yapıyoruz o işi onda da aman dikkat aman dikkat diye diye korkuyorum hamile olurumda oğlum ne yapar diye. Ama daha adet bile olamadım 6 buçuk ay oldu

Bir buçuk mu maşallah diyelim çok iyi almış. Biz 2 ay önce 7500 dük şimdi 8325 çıktık 300 ünü Kıyafetlerden düştü
Oyy masallahYa benm oglan mı acep kısa ablamn kıx bile benm oglana yaklasti resmen 2 ay olmasina rağmen. 69 cm olmuş benm sıpamcağzım

Ya biz haftada bir kez anca yapıyoruz o işi onda da aman dikkat aman dikkat diye diye korkuyorum hamile olurumda oğlum ne yapar diye. Ama daha adet bile olamadım 6 buçuk ay oldu
Ben oğlum tam 6 aylıkken oldum cnm benim 3. olduğu için ben hem tüplerimi bağlattım hem de afedersin ama kondomsuz yapmıyoruz tedbir üstüne tedbir...
Benim bir arkadaşım ben tek çocukken ayda bir kere anca okursa okuyor dediği zaman ben de nasıl gülmüştüm bizde haftada bir oluyor diye..
Şimdi nerdeyse ayda bir oluyor
Gerçi son 2 iki hafta arayla oldu...
Gece yatağa yatar yatmaz yorgunluktan bayıldığım için eşim de anlayısla karşılıyor artık

Hangi model ben de alıcam sanırım artık asmaya üşeniyorum

Yok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum da ama yine tedbirli ol dediler
boşver sen onları. benim ablam kaldı öyle. araları 11 ay. 2 aylıkken mi ne kalmış oluyor o da süt korur zannetmiş amma velakin korumamış.

bizim de korunma yöntemimde bir sıkıntı oldu 4 aylıktı. hemen doktora gittik. rahme yumurtalıklara baktı. %99.9 olmaz ama yine de spiral takalım ne olur ne olmaz dedi.. bu işin kesini yok o zaman anladim

Rabbim isteyenlere versin. bizden geçti artıkın.

Yorgunluktan ziyade bizim ki odada yatıyor zıt çıksa uyaNacak modda. 12 ye anca uyutuyoruz zaten yorulmuşuz bizde hadi uyuyalım oluyoruz

Boy 69-70 cm kafa ya normal dedi 40lı bir şeydi sanırım hırka vardı üzerinde birde şapka ilkinde burada ince bluz

Bence hirkaa fark ettirmistir.
Hem boyu da guzel maşallah.
7 aylik olavak zaten az kaldi 10 nuna o zaman gidersin olmadi yine. Ben de gidicem galiba belki asi yok ama kontrol icin ne bileyim.

Ben haftada 1den bile kacmak istoyirum o derece korkuyorum.
Gecende basimagelenden sobra hele...

Adet hic mi kan gelmedi.
Ben bi ara 12 gun bi kanama yasadim değişikti.regl miydi bilmiyorum.
Simdi de bu hap iceli 1haftaoldu hafif kanama var anlamadim regl midaha cokkorkmaya basladim o isten. 1Yumurtlama duzensiz oluyormus ya bir de..
Rabbim isteyene nasip etsin insallah..

Kalppare nasil ya cidden sut koruyorsa ben 4aylikken guttim kan bile verdim
Gecen de hap ictim. Hic yoktan mi yasadim o aksiyonlari.1

Aman şekercim aldanma bunlara sadece anne sütü verip 40 ı çıkınca adet olan kadınlar da var.yada yumurtlama başlar ama adet olmazsın 15 gün sonra olacaksındır ilk adeti. Ve yumurtalamaya denk geliverir sen başı boş bırakma sakın. Benim de tüplerim kesildi yine de doktor %1 de olsa ihtimal var kendine bir yol bulur falan dikkatli olun dedi ona rağmen biz o işlere hiç bulaşmayarak çözüyoruz işi malum evde 3 çocuk ben artık çocuklarımın anasıyım sen de 3 çocuk babasısın geçti bizden diyip dalgaya alıyorum adamıkızlar da okul yok diye geç yatıyor sağolsunlar oğlan da bizim odada. En garanti korunma yöntemi bizde anlayacağınız

misskokulumm
Yamiss en garanti ve en guzeli en rahati da bu yontemmis bana kalsa uyhularim da esimi bilemicem

Ben de her seyden sonra doktoru arayinca bir aksilik oldu diye kadin keske tupunu baglasaydim yazmis bana

Spiral taktircam galiba.
Hafif kanamam da var.
Hap sonrasi normal demis.
Regl mi acaba bu.
Hic de gidesim yok suan doktora.
Esim istrrse diycem once bi kuayeneue gidelim yumurtlamis miyim bakalim

Hanimlar lcwden birkac kazak alsam, sweatshirt iste 6 9 aylil tam oluyor oglumunkilerden buldum
9 12 De bol.
Nasi yapsam sizce

Yarın doktor kontrolümüz var kendi doktorumuz ankarada klinik açtı yeni bir doktora başlıyoruz inş iyi geçer kilo alımı çok az ayşeciğin siz maşallah baya iyi kilolar yazmışsınız yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama eşim çok küçük bu minicik diye çok takılıyor gelişimiyle ilgili bir sıkıntı olmasında varsın minyon olsun

Hanimlar lcwden birkac kazak alsam, sweatshirt iste 6 9 aylil tam oluyor oglumunkilerden buldum
9 12 De bol.
Nasi yapsam sizce
Canım bende aldım bişeyler Ayşeciğe ama bizim ki ufak tefek olunca 6/9 iyi geldi 9 12 olsa kaybolurdu içinde seninkinin kilosu boyu nasılsa ona göre bak istersen

Ya bende gidecem sarılık olan aşı kalmamıştı ellerinde onu dasoracam doktor hemşşrearar sizi dedi ama ilkdefa buradaaşı yaptı birde kyıtlıolduğumuz doktor hemşire izinliydi unuttur endişesi ile gitçem

Birde Kızlar biz eşimle grip aşısı da yazdırdık bebeklere 1 yaştan önce önerilmiyormuş yoksa ona da yazdıracaktık aileme hekiminizden riskiniz varsa isteyin yazdırın arkadaşlar

9 12 De bol.
Nasi yapsam sizce
Ben 9-12 düşünüyorum onlarda oluyor çoğunlukla hatta kollar tek uzun oluyorsun da katlarım altına da kendimi biliyorum ben mutlaka giydiririm bir iki şey düşün koca yaz hiç tişört giydirmedim

Sena kuşum yine kustu .bugun o kadar çok değildi ama yine de eski kusmaları gibi değil. Korkumdan akşam verirken mamayı bir gerilim yaşadım hatta istemediği anda geri çektim biberonu . 60 cc içti , 45 dk sonra 60 cc daha verdim . Kusması içtikten bir saat sonra oldu. Kusmadan önce bu sefer çok da huysuzlandı. Çok canım sıkıldı . Bugun özellikle yelekle dolaştırdım . Enfeksiyon mu var ki acaba uyku öncesi de çok ağladı , üç kere uyandı ağlayarak 20:45 ten bu yana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…