Aynen düzeltin boşuna neden para veresinizki devlet ücretsiz veriyor sonuçta kendi kar paylarını devletten alıyorlar zaten yok Malesef uykuda geçmiyor kaka her gün yada Bi gün arayla yapıyor ama cis sayısı azaldı sağol canım bilgilerin cevabın içinde Allah razı olsun rabbim senin evladını da bi an önce iyileştirsn inşallah
Ya biz haftada bir kez anca yapıyoruz o işi onda da aman dikkat aman dikkat diye diyeYok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum daama yine tedbirli ol dediler
Oyy masallahYa benm oglan mı acep kısa ablamn kıx bile benm oglana yaklasti resmen 2 ay olmasina rağmen. 69 cm olmuş benm sıpamcağzımBir buçuk mu maşallah diyelimçok iyi almış. Biz 2 ay önce 7500 dük şimdi 8325 çıktık 300 ünü Kıyafetlerden düştü
Ben oğlum tam 6 aylıkken oldum cnm benim 3. olduğu için ben hem tüplerimi bağlattım hem de afedersin ama kondomsuz yapmıyoruz tedbir üstüne tedbir...Ya biz haftada bir kez anca yapıyoruz o işi onda da aman dikkat aman dikkat diye diyekorkuyorum hamile olurumda oğlum ne yapar diye. Ama daha adet bile olamadım 6 buçuk ay oldu
Hangi model ben de alıcam sanırım artık asmaya üşeniyorumBen bosch kullanıyorum, gayet memnunum. O olmasaydı işlerim çok daha uzardı, çok rahat ediyorum tavsiye ederim. Ben çamaşırlarda yıpratma görmedim elektrik faturası her gün çalıştırırsak muhtemelen etkiler ama haftada üç kez falan çalışıyor.
boşver sen onları. benim ablam kaldı öyle. araları 11 ay. 2 aylıkken mi ne kalmış oluyor o da süt korur zannetmiş amma velakin korumamış.Yok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum daama yine tedbirli ol dediler
Yorgunluktan ziyade bizim ki odada yatıyorBen oğlum tam 6 aylıkken oldum cnm benim 3. olduğu için ben hem tüplerimi bağlattım hem de afedersin ama kondomsuz yapmıyoruz tedbir üstüne tedbir...
Benim bir arkadaşım ben tek çocukken ayda bir kere anca okursa okuyor dediği zaman ben de nasıl gülmüştüm bizde haftada bir oluyor diye..
Şimdi nerdeyse ayda bir oluyor
Gerçi son 2 iki hafta arayla oldu...
Gece yatağa yatar yatmaz yorgunluktan bayıldığım için eşim de anlayısla karşılıyor artık
Boy 69-70 cm kafa ya normal dedi 40lı bir şeydi sanırım hırka vardı üzerinde birde şapka ilkinde burada ince bluz
Ya biz haftada bir kez anca yapıyoruz o işi onda da aman dikkat aman dikkat diye diyekorkuyorum hamile olurumda oğlum ne yapar diye. Ama daha adet bile olamadım 6 buçuk ay oldu
Aman şekercim aldanma bunlara sadece anne sütü verip 40 ı çıkınca adet olan kadınlar da var.yada yumurtlama başlar ama adet olmazsın 15 gün sonra olacaksındır ilk adeti. Ve yumurtalamaya denk geliverir sen başı boş bırakma sakın. Benim de tüplerim kesildi yine de doktor %1 de olsa ihtimal var kendine bir yol bulur falan dikkatli olun dedi ona rağmenYok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum daama yine tedbirli ol dediler
Canım bende aldım bişeyler Ayşeciğe ama bizim ki ufak tefek olunca 6/9 iyi geldi 9 12 olsa kaybolurdu içinde seninkinin kilosu boyu nasılsa ona göre bak istersenHanimlar lcwden birkac kazak alsam, sweatshirt iste 6 9 aylil tam oluyor oglumunkilerden buldum
9 12 De bol.
Nasi yapsam sizce
Bence hirkaa fark ettirmistir.
Hem boyu da guzel maşallah.
7 aylik olavak zaten az kaldi 10 nuna o zaman gidersin olmadi yine. Ben de gidicem galiba belki asi yok ama kontrol icin ne bileyim.
Ben haftada 1den bile kacmak istoyirum o derece korkuyorum.
Gecende basimagelenden sobra hele...
Adet hic mi kan gelmedi.
Ben bi ara 12 gun bi kanama yasadim değişikti.regl miydi bilmiyorum.
Simdi de bu hap iceli 1haftaoldu hafif kanama var anlamadim regl midaha cokkorkmaya basladim o isten. 1Yumurtlama duzensiz oluyormus ya bir de..
Rabbim isteyene nasip etsin insallah..
Kalppare nasil ya cidden sut koruyorsa ben 4aylikken guttim kan bile verdim
Gecen de hap ictim. Hic yoktan mi yasadim o aksiyonlari.1
Ben 9-12 düşünüyorum onlarda oluyor çoğunlukla hatta kollar tek uzun oluyorsun da katlarım altına da kendimi biliyorum ben mutlaka giydiririm bir iki şey düşün koca yaz hiç tişört giydirmedimHanimlar lcwden birkac kazak alsam, sweatshirt iste 6 9 aylil tam oluyor oglumunkilerden buldum
9 12 De bol.
Nasi yapsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?