2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hay Allah ya neden oluyor acaba ayşede son bir haftadır kusuyor ek gıdadan mı acaba diyorum bende

Zeyay benim kız da çok minyon yaa ona da 6-9 lar oluyor hatta boyu iyİ de kendisi bol bile oluyor. Bizimki 6350. Burda 8 leri falan görünce maşallah diyorum

Ateşine baktın mı hiç var mı acaba? Enfeksiyonu olsa sürekli kusar ama bilemedim. Kızımda olmuştu da su içse kusuyordu üst üste çok kötüydü.

Çok takılıyorsun herşeye kendini neden bu kadar mutsuz ediyorsun ki? Gerçekten çok yoruyorsun kendini biraz nefes al insanları bu kadar dinleme beklentiye girme... şimdiye kadar ben hiç yazmadım anlattıklarına hep okudum okudum ama görüyorum ki seni kendini mutlu etmek yerine insanları dinlemeyi seçiyorsun biraz kendinle ilgilen bebeğini sev insanları affet beklentiye girme

Bu reflüden oluyor malesef bi doktora danişsaydn ve bence denistm sna yine reflu mamasi alman gerekiyor bnce doktora danişarak bu kusmasi da zayiflatir iyice cnku insallah oyle olmaz

Korunmuyor musun canım

Alerji olabilir mi acaba bence de git kuzuyu göster bakalım

Diyorum ya yutuyorum uzatmam ha unutmak olmaz istesem de ama inatla beni cocugumla sınıyorlar biz 4 5 ayligina alip goturcegiz surat asmicaksiniz sakın dio mantigim almiyo benm ya bende sorun var yda her nyse artk. Nasil takilmayim ki sylesene buna bi de yaparlarsa eger gercekten sen kendin yerine koysana bemi cok sevsem de onlari yine vermem cocugumu oyle uzaga aylarca. Ay degl 1 gun bile uzak durmam ben

Bizde menenjit 1 yaşta olacağız. Yapışıklık 4 yaşına kadar kendi geçiyor neden cerrah anlamadım açsa bile kapanabilir ve bu çoğu Bebek’te oluyor. Köyde ebelik yaparken çok rastlıyordum hiç biri doktora gitmiyordu tabi ama kendi zamanla iyileşiyordu açılıyordu yani... kilosu maşallah ne güzel uzamış kilosu da iyi uzun boylu bir kuzu olacak belli ki Bir de tombiş

Hiç yorulmuyor musun hepsini hafızana kazıyorsun ben kendimi yerine koyamıyorum ben pek takılmıyorum . İnsanları değiştiremezsin ki sen mutlu olmaya bak

İşte vermem diyip unut hayır de gitsin zorla alamazlar ya he he de geç

Açılır kuzum açılır boşuna üzülme gerçekten stres olma

Aslında bim e bebek tartısı gelmişti keşke alsaydın kilo takibi hep aynı tartıda aynı kıyafetle olunca net oluyor

Yok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum da ama yine tedbirli ol dediler
Benim gebelerim hiç de öyle olmadı bu ne cesaret doktorlarda ki lütfen korun bir yaşıma daha girdim şu an 40. Gün ilk ilişki ile korunma önerilir ister emzir ister emzirme...

Kızlar labne yaptım bugün pekde güzel oldu ayşecik te çok sevdi peynir altı sularınıda poşetledim gelsin çorbalar
Nasil yaptin canim.
Ben beceremedim ki gecende labneyi.
Afiyet olsun yarasin insallah.

Biz 8 kiloyduk 69 cm 2 hafta once.
Abisinin 6 9 ayliklari tam oldu da, hemen buyur mu onu kestiremedim.
2 der 2 ser alayim en iyisi bakalim.
Sagol zeyaycim.
Ben 9-12 düşünüyorum onlarda oluyor çoğunlukla hatta kollar tek uzun oluyorsun da katlarım altına da kendimi biliyorum ben mutlaka giydiririm bir iki şey düşün koca yaz hiç tişört giydirmedim

Heheheh aynen ben de.
Ama oyle de kat kat giydirince daha fena.
2 gecedir baya terliyor kizcagiz.
2 ser 2 ser alayim en iyisi.
6 9 tam oluyor cunku,abisininkilerden giydirdim lcw marka.

Evet 9 13 koldan uzun oluyor, hafiften de bol ama pijamasina sokariz belini, katlariz kolunu napalim

Git tabi asi gelmistir belki de simdiye..
Ebenin Numarasini da al bence. siz unutursunuz ben sizi arar sorarim gibisinden
Ben 9-12 alıyorum tam oluyor şuan. Yeni alacaklarını 9-12 al bence kışlıklar 6 ay kadar giyecekler nasılsa kış uzun
Ooo goktug beye masallah ona.
Nasil da yakaladi da, gecti bile akranlarini dimi.
Dogru diyorsn kis uzun ne yazik ki, bebekle de zor olacak..
Ben denedim, oglanin eskilerden. 9 12 de kollar uzun oluyor, tabi biraz da bol

Biraz da civil ve e bebektwn bakayim diyorum.
Baska hangi sitelerden alabilirim ki.
Tabi asil buyugune lazim, kiza abisininkilerle de idare edebiliyoruz.

Desinler bosver.
Nasil bakacaaklar küçücük bebege.
Cevap veesen de degistiremezsin onlari artik yaslanmislar.
Ayni evde yasadigin icin anliyorum seni. Her seyleri daha cok batiyor.
Insallah simdi ayrilinca daha huzurlu ve rahat olabilirsiniz.
Herkesin imtihani baska iste, cesit cesot insan var.. ailen olunca esinin ailesi olunca taksan, cevap versen de olmuyor, takmasan uzak dursan da olmuyor.
En iyisi mesafeyi korumak..o da ayni evde zor haklisin.
Bosver diyeceksin, evladini opup kolklayacaksin.
Esin de anlayisli olursa insallah guzel olur..

O ilaci acaba fazla mi verdin sen canim.
Birden kabizi ishale mi cevirdi fazla gelip.
Ya da baska verdigin bir seyler de dokundu, anlamadim ki.
Gelmis gecmis olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…