- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Bence bi görüşebilirsin ben 100 tl olunca aman denesem ne olur dedim ama pişman olmadım çok şükürO ogretmen61 Faydası oldu demek ay ne güzel bende mi görüşsem acaba bi.
Ben 9-12 alıyorum tam oluyor şuan. Yeni alacaklarını 9-12 al bence kışlıklar 6 ay kadar giyecekler nasılsa kış uzunHanimlar lcwden birkac kazak alsam, sweatshirt iste 6 9 aylil tam oluyor oglumunkilerden buldum
9 12 De bol.
Nasi yapsam sizce
Hay Allah ya neden oluyor acaba ayşede son bir haftadır kusuyor ek gıdadan mı acaba diyorum bendeSena kuşum yine kustu .bugun o kadar çok değildi ama yine de eski kusmaları gibi değil. Korkumdan akşam verirken mamayı bir gerilim yaşadımhatta istemediği anda geri çektim biberonu . 60 cc içti , 45 dk sonra 60 cc daha verdim . Kusması içtikten bir saat sonra oldu. Kusmadan önce bu sefer çok da huysuzlandı. Çok canım sıkıldı . Bugun özellikle yelekle dolaştırdım . Enfeksiyon mu var ki acaba uyku öncesi de çok ağladı , üç kere uyandı ağlayarak 20:45 ten bu yana .
Zeyay benim kız da çok minyon yaa ona da 6-9 lar oluyor hatta boyu iyİ de kendisi bol bile oluyor. Bizimki 6350. Burda 8 leri falan görünce maşallah diyorumYarın doktor kontrolümüz var kendi doktorumuz ankarada klinik açtı yeni bir doktora başlıyoruz inş iyi geçer kilo alımı çok az ayşeciğin siz maşallah baya iyi kilolar yazmışsınız yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama eşim çok küçük bu minicik diye çok takılıyor gelişimiyle ilgili bir sıkıntı olmasında varsın minyon olsun
Ateşine baktın mı hiç var mı acaba? Enfeksiyonu olsa sürekli kusar ama bilemedim. Kızımda olmuştu da su içse kusuyordu üst üste çok kötüydü.Sena kuşum yine kustu .bugun o kadar çok değildi ama yine de eski kusmaları gibi değil. Korkumdan akşam verirken mamayı bir gerilim yaşadımhatta istemediği anda geri çektim biberonu . 60 cc içti , 45 dk sonra 60 cc daha verdim . Kusması içtikten bir saat sonra oldu. Kusmadan önce bu sefer çok da huysuzlandı. Çok canım sıkıldı . Bugun özellikle yelekle dolaştırdım . Enfeksiyon mu var ki acaba uyku öncesi de çok ağladı , üç kere uyandı ağlayarak 20:45 ten bu yana .
Olmadı canım kabarıklık falan yok bilmiyorum o zaman ki başka bir şeydi galiba ☺Aslihaydo nasıl haydomuz yumurta sarısını sindirdi mi? Alerji vs olmadı inşallah
Ya bu ilaç kabızdı ya duzeltir dedi doktor ama çok aşırı derecede bozdu ilaca devam etsem bi dert etmesem ayrı anlamadimminikbebegim9640
Ilac veriyorum demistin sanirim.
O yuzden belki boyle olmustur yavrun canim.
Yan etkisi olabilir mi.
Çok takılıyorsun herşeye kendini neden bu kadar mutsuz ediyorsun ki? Gerçekten çok yoruyorsun kendini biraz nefes al insanları bu kadar dinleme beklentiye girme... şimdiye kadar ben hiç yazmadım anlattıklarına hep okudum okudum ama görüyorum ki seni kendini mutlu etmek yerine insanları dinlemeyi seçiyorsun biraz kendinle ilgilen bebeğini sev insanları affet beklentiye girmeBen bana yaptiklarinj asla unutmam bak kinci de değilim sessizim de yutmayi cok iyi öğretti bu hayat bana. İnan ki suan dogum yapmasaydi bile yinr ben evi ayırdığım icin bi küslük yapacakti bunu esimin halasi vs cok iyi taniyolar dedilerde. Eger onunla ayni sehire tasinmis olsaydm evliligini bozardi senin bile dediler bana sirf ankara olsn diye onlar da ugrasti o yüzden. Smdi bana tabak tencere vs verdigini duydugunda ona da ayri bi sorun yapacak bana da yansitit belki de gerci aramam ben onu da. Hani bi insan once fazla fazla yıkar bazen eşinle seni kötü yapar bazen bile bile iftira atar yapmadigin seyi yapti gosterir ya snra da bi anda kızım ayy flan der ben o mumaralara düşmem ya oyle yapmayacaklardi yda benden byle nasil desem icimde onlara karsi gerçek bi samimiyet beklemeyecekler cnku beni onlar hayattan bile soğuttular. Bak smdi asagidayim esya topluyorm köye annanesini almaya gidecekti kb annanesi tutmus oglani da getir dio ya gelince göreceksin ki zaten demeyip ohh igi getiririz diyolar sorma yok bende dedm yok dicem de yine bildiginizu yapiyosunuz dedim aksam oluyo sonucta ve daha kucuk yani oyle buyuk bi cocuk degil her istediklerinde bseyler yapmaya cabaliyolar alip götürürler sylemezler etmezler ben bu cocuktan snra onlardan daha cok uzaklastim inan ki smdi melek olsalar kanatlari eksik olsa daha inanmam dha guvenmem o insanlara
Bu reflüden oluyor malesef bi doktora danişsaydn ve bence denistm sna yine reflu mamasi alman gerekiyor bnce doktora danişarak bu kusmasi da zayiflatir iyice cnku insallah oyle olmazSena kuşum yine kustu .bugun o kadar çok değildi ama yine de eski kusmaları gibi değil. Korkumdan akşam verirken mamayı bir gerilim yaşadımhatta istemediği anda geri çektim biberonu . 60 cc içti , 45 dk sonra 60 cc daha verdim . Kusması içtikten bir saat sonra oldu. Kusmadan önce bu sefer çok da huysuzlandı. Çok canım sıkıldı . Bugun özellikle yelekle dolaştırdım . Enfeksiyon mu var ki acaba uyku öncesi de çok ağladı , üç kere uyandı ağlayarak 20:45 ten bu yana .
Korunmuyor musun canımYa ben kıza hamileymisim regl oldum 5 günicime gelen bir hisle test yaptım.yoksa anlamazdim. Ay olmasın ya ne olur..olamaz diye de dusunuyorum ya..rahim daha yeni kesildi bicildi.bebek tutunamaz diye geliyor icime ama Allah korusun..ama eger hamileysem ruhen çokerim muhtemelen
Alerji olabilir mi acaba bence de git kuzuyu göster bakalımiyi akşamlar kızlar , Sena kuzum yine aynı şekilde küstü . Bu sefer hem de daha şiddetli . En az 40 cc kadar geri çıktı öylece mama . İçer içmez neden böyle olur . Hiç yerinden kaldırmadım . Biberonu yeni ağzından çekmeye kalmadan balon patlarcasına biberonu bile o gelen kusma şiddetiyle ağzından çıktı. Saçları , üstümüz başımız her yer mama . Bir duş aldırdım uyutmaya çalışıyorumiki gündür canımı sıkmaya başladı . Ben alışkınım kusmaya doğduğundan beri kusmadıgı gün zaten hiç olmadı . Ama böylesi hiç olmamıştı . Umarım ciddi bir şey değildir . Hemen bir randevu almam lazım
Diyorum ya yutuyorum uzatmam ha unutmak olmaz istesem de ama inatla beni cocugumla sınıyorlar biz 4 5 ayligina alip goturcegiz surat asmicaksiniz sakın dio mantigim almiyo benm ya bende sorun var yda her nyse artk. Nasil takilmayim ki sylesene buna bi de yaparlarsa eger gercekten sen kendin yerine koysana bemi cok sevsem de onlari yine vermem cocugumu oyle uzaga aylarca. Ay degl 1 gun bile uzak durmam benÇok takılıyorsun herşeye kendini neden bu kadar mutsuz ediyorsun ki? Gerçekten çok yoruyorsun kendini biraz nefes al insanları bu kadar dinleme beklentiye girme... şimdiye kadar ben hiç yazmadım anlattıklarına hep okudum okudum ama görüyorum ki seni kendini mutlu etmek yerine insanları dinlemeyi seçiyorsun biraz kendinle ilgilen bebeğini sev insanları affet beklentiye girme
Bizde menenjit 1 yaşta olacağız. Yapışıklık 4 yaşına kadar kendi geçiyor neden cerrah anlamadım açsa bile kapanabilir ve bu çoğu Bebek’te oluyor. Köyde ebelik yaparken çok rastlıyordum hiç biri doktora gitmiyordu tabi ama kendi zamanla iyileşiyordu açılıyordu yani... kilosu maşallah ne güzel uzamış kilosu da iyi uzun boylu bir kuzu olacak belli ki Bir de tombişSelam kizlar biz doktor amcaya gittik gelisimmiz iyi 2 aydir götürmüyordum toplamda 1 bucuk kilo almis. Kilo 9 bucuk Boy 72cm olmus bas cevresi 44.5. Burnunda hafif hirilti var. Cigerler temiz dedi burun icin nemlendirico verdi eve geldik disten dolayi huzursuz mama burnundan cikti resmen. Vajinal yapisiklikta devam ediyor 2 aya gecmezse cocuk cerrahina gosterelim 2 sn. Aciyorlar dedi ama ben pek istemiyorumbuyuyuncr duzeliyor diyorlarda S Susam_tanesi nin soyledigi kremi sur dedi yine tekrar kullanmaya baslayacagim dua eder misin su problemde ciksin gitsin aradan canimi sıkıyor rota 2. Dozu gecen ay yaptracaktik koronadan dolayo gidemedigimizden kaldo bu aydan sonra tutmaz ilk doz onu korur dedi. Menenjit icin ise 12. 13. Ay da dedi misskokulumm sen soruyordun sanirim.
Hiç yorulmuyor musun hepsini hafızana kazıyorsunDiyorum ya yutuyorum uzatmam ha unutmak olmaz istesem de ama inatla beni cocugumla sınıyorlar biz 4 5 ayligina alip goturcegiz surat asmicaksiniz sakın dio mantigim almiyo benm ya bende sorun var yda her nyse artk. Nasil takilmayim ki sylesene buna bi de yaparlarsa eger gercekten sen kendin yerine koysana bemi cok sevsem de onlari yine vermem cocugumu oyle uzaga aylarca. Ay degl 1 gun bile uzak durmam ben
İşte vermem diyip unut hayır de gitsin zorla alamazlar ya he he de geçDiyorum ya yutuyorum uzatmam ha unutmak olmaz istesem de ama inatla beni cocugumla sınıyorlar biz 4 5 ayligina alip goturcegiz surat asmicaksiniz sakın dio mantigim almiyo benm ya bende sorun var yda her nyse artk. Nasil takilmayim ki sylesene buna bi de yaparlarsa eger gercekten sen kendin yerine koysana bemi cok sevsem de onlari yine vermem cocugumu oyle uzaga aylarca. Ay degl 1 gun bile uzak durmam ben
Açılır kuzum açılır boşuna üzülme gerçekten stres olmaAnladm cnm insallah ictigi korur kuzumu. Büyüyorlar :) su vajinal yapisiklik canimi sıkıyor kremle acilir insallah ya hala gecmedi gitti mudahale edilsin istemiyorum tekrar kapanma durumu oluyormus birde cisini yapabiliyorsa buyuyunce açılır diyorlar insallah sorun olmazda acilir gider
Aslında bim e bebek tartısı gelmişti keşke alsaydın kilo takibi hep aynı tartıda aynı kıyafetle olunca net oluyorYaa canım memlekette tartılmıltı bizde 8305 di 8 dedi hemşire burada da 7950 çıktı 7760 falan çıktı tartıda şimdi tartı farkı mı zayıflamış mı anlayamadım o yüzden 15 gün sonra tekrar gitçem bakalım
Benim gebelerim hiç de öyle olmadı bu ne cesaret doktorlarda ki lütfen korun bir yaşıma daha girdim şu anYok kiz doktorum dedi.ilk 6 ay sadece anne sütü veren kadının hamile kalmasi imkansiza yakin dedi iki doktorum daama yine tedbirli ol dediler
Gayet güzel boyu minnoşunOyy masallahYa benm oglan mı acep kısa ablamn kıx bile benm oglana yaklasti resmen 2 ay olmasina rağmen. 69 cm olmuş benm sıpamcağzım
Nasil yaptin canim.Kızlar labne yaptım bugün pekde güzel oldu ayşecik te çok sevdi peynir altı sularınıda poşetledim gelsin çorbalar
Ben 9-12 düşünüyorum onlarda oluyor çoğunlukla hatta kollar tek uzun oluyorsun da katlarım altına da kendimi biliyorum ben mutlaka giydiririm bir iki şey düşün koca yaz hiç tişört giydirmedim
Ooo goktug beye masallah ona.Ben 9-12 alıyorum tam oluyor şuan. Yeni alacaklarını 9-12 al bence kışlıklar 6 ay kadar giyecekler nasılsa kış uzun
Diyorum ya yutuyorum uzatmam ha unutmak olmaz istesem de ama inatla beni cocugumla sınıyorlar biz 4 5 ayligina alip goturcegiz surat asmicaksiniz sakın dio mantigim almiyo benm ya bende sorun var yda her nyse artk. Nasil takilmayim ki sylesene buna bi de yaparlarsa eger gercekten sen kendin yerine koysana bemi cok sevsem de onlari yine vermem cocugumu oyle uzaga aylarca. Ay degl 1 gun bile uzak durmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?