- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yaaaa demeBence bi görüşebilirsin ben 100 tl olunca aman denesem ne olur dedim ama pişman olmadım çok şükür
Ya ggerçekten doktorlarımın ikisi de dedi biri 4.5 ay rahatsin dedi digeri de 6 ay.ama yine de eşin korunsun ne olur ne olmaz dediler.söyleme sebeplerini de şöyle açıkladilar.düzenli yumurtlama olmaz.her duzensizlikte panige kapılma dediler.aman korunun arkadaşlar ben bile guvenmedim o lafa.Benim gebelerim hiç de öyle olmadı bu ne cesaret doktorlarda ki lütfen korun bir yaşıma daha girdim şu an40. Gün ilk ilişki ile korunma önerilir ister emzir ister emzirme...
Ya biz haftada bir kez anca yapıyoruz o işi onda da aman dikkat aman dikkat diye diyekorkuyorum hamile olurumda oğlum ne yapar diye. Ama daha adet bile olamadım 6 buçuk ay oldu
boşver sen onları. benim ablam kaldı öyle. araları 11 ay. 2 aylıkken mi ne kalmış oluyor o da süt korur zannetmiş amma velakin korumamış.
bizim de korunma yöntemimde bir sıkıntı oldu 4 aylıktı. hemen doktora gittik. rahme yumurtalıklara baktı. %99.9 olmaz ama yine de spiral takalım ne olur ne olmaz dedi.. bu işin kesini yok o zaman anladim
Rabbim isteyenlere versin. bizden geçti artıkın.
Bence hirkaa fark ettirmistir.
Hem boyu da guzel maşallah.
7 aylik olavak zaten az kaldi 10 nuna o zaman gidersin olmadi yine. Ben de gidicem galiba belki asi yok ama kontrol icin ne bileyim.
Ben haftada 1den bile kacmak istoyirum o derece korkuyorum.
Gecende basimagelenden sobra hele...
Adet hic mi kan gelmedi.
Ben bi ara 12 gun bi kanama yasadim değişikti.regl miydi bilmiyorum.
Simdi de bu hap iceli 1haftaoldu hafif kanama var anlamadim regl midaha cokkorkmaya basladim o isten. 1Yumurtlama duzensiz oluyormus ya bir de..
Rabbim isteyene nasip etsin insallah..
Kalppare nasil ya cidden sut koruyorsa ben 4aylikken guttim kan bile verdim
Gecen de hap ictim. Hic yoktan mi yasadim o aksiyonlari.1
Aman şekercim aldanma bunlara sadece anne sütü verip 40 ı çıkınca adet olan kadınlar da var.yada yumurtlama başlar ama adet olmazsın 15 gün sonra olacaksındır ilk adeti. Ve yumurtalamaya denk geliverir sen başı boş bırakma sakın. Benim de tüplerim kesildi yine de doktor %1 de olsa ihtimal var kendine bir yol bulur falan dikkatli olun dedi ona rağmenbiz o işlere hiç bulaşmayarak çözüyoruz işi malum evde 3 çocuk ben artık çocuklarımın anasıyım sen de 3 çocuk babasısın geçti bizden diyip dalgaya alıyorum adamı kızlar da okul yok diye geç yatıyor sağolsunlar oğlan da bizim odada. En garanti korunma yöntemi bizde anlayacağınız
Ek gıdadır diye iki gündür bir şey de veremedimHay Allah ya neden oluyor acaba ayşede son bir haftadır kusuyor ek gıdadan mı acaba diyorum bende
Baktım canım ateşi yok . Anlam veremedim ki neden .Ateşine baktın mı hiç var mı acaba? Enfeksiyonu olsa sürekli kusar ama bilemedim. Kızımda olmuştu da su içse kusuyordu üst üste çok kötüydü.
Canım biz reflü mamasını da çok kullandık . Şu anda da zaten mamasının içine katıyoruz reflü mamasını .Bu reflüden oluyor malesef bi doktora danişsaydn ve bence denistm sna yine reflu mamasi alman gerekiyor bnce doktora danişarak bu kusmasi da zayiflatir iyice cnku insallah oyle olmaz
Bilemedim ki niye , çok canım sıkıldı . Akşamları resmen klasik koşullanma yaşıyorum çocuğu beslerkenAlerji olabilir mi acaba bence de git kuzuyu göster bakalım
Ohh buna çoook sevindim.Olmadı canım kabarıklık falan yok bilmiyorum o zaman ki başka bir şeydi galiba ☺
Bizde menenjit 1 yaşta olacağız. Yapışıklık 4 yaşına kadar kendi geçiyor neden cerrah anlamadım açsa bile kapanabilir ve bu çoğu Bebek’te oluyor. Köyde ebelik yaparken çok rastlıyordum hiç biri doktora gitmiyordu tabi ama kendi zamanla iyileşiyordu açılıyordu yani... kilosu maşallah ne güzel uzamış kilosu da iyi uzun boylu bir kuzu olacak belli ki Bir de tombiş
Sagol cnm rahatladim biiraz zaten istemedigimi soyledim bakalim artikAçılır kuzum açılır boşuna üzülme gerçekten stres olma
İnsallh eşimde de cok is var burda zaten ve az buçuk akli basina geldi dr evi ayirma karari aldi bu konularda da duzelmistr umarim. Orda halasigl flan da konusuyo zsten surekli onlarn da faydazi oluyor bakalm. İlaç da kilo hesabina gore gidiyormuş bnde 8 yazana kdar cekiyorm şırıngasina iste. Hatta migde kötü diye muz bile yedirdim fayda etmedi ama yedikleri de hep ayni seyler degisik vermemistimNasil yaptin canim.
Ben beceremedim ki gecende labneyi.
Afiyet olsun yarasin insallah.
Biz 8 kiloyduk 69 cm 2 hafta once.
Abisinin 6 9 ayliklari tam oldu da, hemen buyur mu onu kestiremedim.
2 der 2 ser alayim en iyisi bakalim.
Sagol zeyaycim.
Heheheh aynen ben de.
Ama oyle de kat kat giydirince daha fena.
2 gecedir baya terliyor kizcagiz.
2 ser 2 ser alayim en iyisi.
6 9 tam oluyor cunku,abisininkilerden giydirdim lcw marka.
Evet 9 13 koldan uzun oluyor, hafiften de bol ama pijamasina sokariz belini, katlariz kolunu napalim
Git tabi asi gelmistir belki de simdiye..
Ebenin Numarasini da al bence. siz unutursunuz ben sizi arar sorarim gibisinden
Ooo goktug beye masallah ona.
Nasil da yakaladi da, gecti bile akranlarini dimi.
Dogru diyorsn kis uzun ne yazik ki, bebekle de zor olacak..
Ben denedim, oglanin eskilerden. 9 12 de kollar uzun oluyor, tabi biraz da bol
Biraz da civil ve e bebektwn bakayim diyorum.
Baska hangi sitelerden alabilirim ki.
Tabi asil buyugune lazim, kiza abisininkilerle de idare edebiliyoruz.
Desinler bosver.
Nasil bakacaaklar küçücük bebege.
Cevap veesen de degistiremezsin onlari artik yaslanmislar.
Ayni evde yasadigin icin anliyorum seni. Her seyleri daha cok batiyor.
Insallah simdi ayrilinca daha huzurlu ve rahat olabilirsiniz.
Herkesin imtihani baska iste, cesit cesot insan var.. ailen olunca esinin ailesi olunca taksan, cevap versen de olmuyor, takmasan uzak dursan da olmuyor.
En iyisi mesafeyi korumak..o da ayni evde zor haklisin.
Bosver diyeceksin, evladini opup kolklayacaksin.
Esin de anlayisli olursa insallah guzel olur..
O ilaci acaba fazla mi verdin sen canim.
Birden kabizi ishale mi cevirdi fazla gelip.
Ya da baska verdigin bir seyler de dokundu, anlamadim ki.
Gelmis gecmis olsun insallah.
Ha iki mamayi mi karistiriyorsun anlamadimEk gıdadır diye iki gündür bir şey de veremedim
Baktım canım ateşi yok . Anlam veremedim ki neden .
Canım biz reflü mamasını da çok kullandık . Şu anda da zaten mamasının içine katıyoruz reflü mamasını .
Bilemedim ki niye , çok canım sıkıldı . Akşamları resmen klasik koşullanma yaşıyorum çocuğu beslerkenpazartesiye randevumuz bakalım ne diyecek doktor .
Takilmayacagim şeyler degil inanki bak cabuk unuturum hafizam oyle de güçlü degildir biseyi bi yere koyarm hatirlamam snrada ama bu tür syleri malesef hatirliyorm yutulacak unutulacak gbi degiller cnkuHiç yorulmuyor musun hepsini hafızana kazıyorsunben kendimi yerine koyamıyorum ben pek takılmıyorum . İnsanları değiştiremezsin ki sen mutlu olmaya bak
Yaa insallh iyi diyo ebe zaten ama ne bilim az uzadi gbi geliyo bnaGayet güzel boyu minnoşun
sağol canim. çıkmaz diye düşünüyorum onun için bahane olur bize pasaportu çıkartmış oluruz. green kart çıkarsada o zaman karar vericez artıkHelinnnnn
Canim bizde kalabaligiz ablam ilk zamanalr cok zorlandı ama alisiliyor elbet. 5 sene sonra vatandaslik alabiliyorsun ama istedigin zaman gir cik yapabiliyorsun diye biliyorum oda madi anlamda zor. Her ulke ayni mi ama bilemiyorum.
hiç efor sarfetmeden nasıl bu kadar seslerini yükseltiyorlar şaşkınım. abisi uyanmasın diye memeyi tıkıyorum resmen paniktenVee gece aglayarak uyandik yine neymis acıkmışız bende zorla sariliyorum uyku arasinda kiz sacimi basimi yoldu ciyak ciyakta agladi.. gece aglamalari cok fena
Kısa uyuyanlar için de bi yöntem söylüyo ama onu hemen oturtamıyorsun biraz sabır çokça sabırYaaaa demebende mi denesem uyku süresi uzar belki
Yöntemlerden biraz bahsetseneKısa uyuyanlar için de bi yöntem söylüyo ama onu hemen oturtamıyorsun biraz sabır çokça sabır
Günaydın canım amin diyorum dileklerin içinGünaydın canolar
Gününüz aydın olsun..bugün herkes evladından yeni bir güzellik fark etsin..dünden güzel olsun..yarınlara umutla dolsun.. ben aşıyı persembe yaptirdim.bugun artık yıkayabilir miim?
Günaydın canım amin diyorum dileklerin için6.ay aşısında banyo yasağı yok. Banyo yasağı verem aşısınds vardı sadece 2.ayda istediğin zaman yaptır banyosunu. Geçmiş olsun canımcım
Aa öyle mi ben hiç alerji nedir yasamamistim bilmiyodum bak 7 yaş mii hem de en önemli besin çok şükür diyeyim ya o zaman su an ben de bi rahatladım sekerparemOhh buna çoook sevindim..o zaman demedim ama yumurta alerjisi 7 yasa kadar surebiliyor çünkü..valla rahatladim.guzel habeer
Maalsef canım hayla bişey yok her işte vardır bir hayır diyorumMerhaba canım hamile kaldın mı ne durumdasın bende 13 aylık evliyim her ay negatif görmekten yoruldum
Evet normal mamanın içine ekleyerek veriyorum . Yani bu sade olarak verilenden farklı . İlk olarak aptamil ar kullandım o sade veriliyordu . Bu öyle değil .Ha iki mamayi mi karistiriyorsun anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?